Jump to content

igoumenos7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by igoumenos7

  1. Καλημέρα, του κούμπωσα πάνω αντάπτορα απο type c σε θηλυκό usb , έβαλα ποντίκι και το δούλεψα με αυτό. Το θέμα είναι ότι τώρα δουλεύει κανονικά. Μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση? Με ανησυχεί μήπως ξανά βγάλει κανένα θέμα αργότερα!!
  2. Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να κάνω μία ερώτηση, αν έχει ήδη γίνει παραπάνω συγχωρέστε με. Έχω στα χέρια μου το Oneplus 9 pro από την Τετάρτη 27/04. Γενικά λίγο απογοητευμένος στο θέμα της μπαταρίας(λέτε να φτιάξει με καμιά αναβάθμιση?) αλλά το θέμα μου είναι αλλού. Την Κυριακή λοιπόν που λέτε, πήγα να το πιάσω στα χέρια μου όταν ξύπνησα και απλά δεν λειτουργούσε η αφή. Τίποτα!! Του έκανα restart, του έκανα επαναφορά τίποτα. Έπαθα ένα πολύ καλό σοκ μπορώ να πω. Γυρνώντας το βράδυ στο σπίτι λοιπόν, λέω δεν το ανοίγω πάλι να δω? Και έπαιζε κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα. Έχει ξανά συμβεί σε κανέναν? Φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα... Αλλά τι να κάνω να το στείλω πίσω? Να το κρατήσω? Να σας πω ότι το κινητό το έχω αγοράσει από καλάθι σκρούτζ με τιμολόγιο. Παρακαλώ τα φώτα σας!!!
  3. Νεος κατοχος και εγω αυτης της συγκλονιστικης συσκευης! Θελω να παρω ενα καλο τζαμακι. Να πω οτι εχω παρει την θηκη OnePlus 5T Bumper Case Karbon (το αναφερω για να μην παρω κανα τζαμακι που θα πιεζετε απο την θηκη ή κατι τετοιο) Επισης δεν με πειραζει ο χρονος που θα κανει να ερθει, προς το παρον εχω την δικη του την ζελατινα που φαινεται κομπλε μεχρι στιγμης.... (Ασχετο ---> Avatar one plus 5t δεν εχει να βαλουμε??)
  4. 1) Το ποσο μεχρι 500€ θα ελεγα... Αν μπορουσα με τιμολογιο θα ηταν σουπερ(αναφερομαι σε 1+5t) 2) 5+ (Ανω των 5,5" ιδανικο!) 3) Το θέλω απο Ελλάδα ή Ευρωπη.Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα !! 5) Δεν θα το χρειαστω το dual.Θελω nfc. Θα με ενδιεφερε το ραδιοφωνο και το ir, αλλα δεν ειναι αναγκαιο. 6) Με ενδιαφέρει και ο καλός ήχος και η καλή οθόνη. 7) (Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.) Δεν μπορω να βαλω προτεραιοτητα σαυτα... :) Τα χρειαζομαι ολα στην θεση 1!! Ισως αν πιεστω πολυ να πω: α)Καμερα, β)αυτονομια, γ)ταχυτητα, δ)βαρυ gaming. 9) Αυτη την στιγμη εχω το honor 6 , απροβληματιστο και για την ηλικια του παρα πολυ ενταξει. Υ.Γ. Με το. honor view10 τι γινεται?? Ελλαδα θα ερθει?? Αν το παρουμε απ'εξω ,θα ισχυει η εγγυηση εδω στην Ελλαδα?? Κατι αλλο να προταθει?? Ευχαριστω πολυ.
  5. Καλησπερα και απο εμενα... Εχω παραγγειλει την xiaomi 4k με την αδιαβροχη θηκη της. Η κατασταση στην οποια βρισκεται ειναι: "27/6/17 21:14 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ 28/7/17 09:49 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) 1/8/17 13:09 - ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1/8/17 15:09 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) Πρεπει να ανησυχω για εξτρα χρεωσεις ή τον ξεπερασα τον κινδυνο?? ΞΕΑΓΧΩΣΤΕΜΕ!!!
  6. Στα ποσα λεφτα αξιζει να το παρω λες?? Και απο ποιο καταστημα?? Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. Honor 6 - h60-l02. Κινεζικο απο minideal. Η πλακα ειναι οτι εχω 2-3 βδομαδες που πιανω και 4g ακομα και εδω στην περιοχη μου, που δεν επιανα ποτε!! Ενταξει σε μεγαλες πολεις επιανα κανονικα...Αλλα και παλι δεν το τρεχω με 4g γιατι μου φαινεται οτι μου τσακιζει μπαταρια και mb.
  8. Κοιτα, 800αρα δεν εχω ουτε στο honor 6 και δεν εχω προβλημα. Παει παρα πολυ καλα. Εχω την εντυπωση οτι καλυπτει περισσοτερες μπαντες το mi5s απο τον χονορα παρολαυτα. Για global rom ελεγα... Γιατι οσο κοιταξα δεν ειδα να το πουλαει καποιο site με global/ international. Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  9. Ψωνιζω απο κινα και προσπαθω να ψωνιζω απο gearbest ή απο banggood. Τις προηγουμενες μερες το mi5s το βρηκα και στα 232€ σε προσφορα, αλλα δεν ξερω τι γινεται με global/international versions, εχει?
  10. Να σου πω την αληθεια δεν τρελαινομαι για την 800αρα... Με το mi5s ειχα την εντυπωση οτι θα ανεβαινα κατακορυφα σε ολα!! Θα ηθελα να παω σε ενα τουμπανο κινητο οπως σου ειπα να διατηρηθω 2+ χρονακια(οπως εκανα με honor 6). Ειχα την εντυπωση οτι αυτο θα μπορουσε να ειναι το mi5s! Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. -Επαρχια -Δεν παιζω γενικοτερα, δεν προλαβαινω. Αλλα θα κατεβασω καποιες φορες να κανω το κομματι μου. -1)επιδοσεις 2)αυτονομια 3)καμερα (Με ενδιαφερουν και τα τρια παρα πολυ και σιγουρα με ενδιαφερει το κινητο το καινουριο να ειναι πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο και στις τρεις κατηγοριες.) -σιγουρα πανω απο 5" σιγουρα κατω απο 6" Αξιζει να περιμενω μηπως πεσει η τιμη κανενος ακριβου?? η να μπουμπουνησω κανα mi5s ή honor 8 που μιλησε ο φιλος παραπανω?? Επισης θα με ενδιεφερε να επαιρνα κατι σε international/global version.
  12. Κατοχος απροβληματιστου honor 6 απο τον Ιανουαριο του 2015, ηρθε η ωρα να κανω σκεψεις για αντικατασταση. Το κινητο παρολο που παει ακομα αρκετα καλα, καποιες φορες τα εχει τα παγωματακια του και μου την δινει λιγο στα νευρα. So...θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι: να ειναι οσο το δυνατον πιο "ολοκληρωμενο" κινητο. Και να δω τεραστια αλλαγη σε σχεση με τον honora που εχω τωρα!! Σιγουρα με ενδιαφερουν επιδοσεις και η μπαταρια, σιγουρα με ενδιαφερει να εχει καμερα πολυ καλυτερη απο το τωρινο. Και γενικοτερα να ειναι ενα κινητο που θα φορεσει απεριοριστες εφαρμογες(οπως τωρα!!) και να μην "σκουζει" για τα επομενα 2+ χρονια ισως. Σκεφτομουν για: -Xiaomi mi5 (αλλα δεν το βρισκω σε μαυρο και δεν μαρεσει σε αλλο) -Xiaomi mi5s (μαρεσει πολυ και διαβαζω καλα πραγματακια, αν υπηρχε σε μαυρο θα το ειχα παρει μαλλον ηδη!!και το γκρι μου κανει παρολαυτα.) -Κατι σε honor?? (μιας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απλα δεν ξερω αν θα φοραει καποια global version) -Κατι αλλο που θα μπορουσε να προταθει?? -Θα πρεπει να περιμενω να δω απο τιμες τι γινεται τους επομενους μηνες με Mi note 2, Mi6, ή Honor 8-9 ?? Το budget θα μπορουσε να ειναι καπου στα 250€. (Αν υπαρξει κατι τρελο κανα 50αρικο παραπανω δεν θα πουμε και οχι...) Λοιπον;;
  13. καλη επιτυχια! Συγνωμη, αλλα αυτη την φορα πρεπει να το τσιμπησω εγω!! Ειναι η σειρα μου!!:lol::lol:
  14. αυτο ναι... αλλα το θελω αμεσα!! απο ελλαδα πως γινεται να μην το βρισκω πουθενα?????
  15. Καλησπερα, ψαχνω να βρω οθονη για Coolpad Torino S και δεν βρισκω πουθενα. Μπορει να βοηθησει καποιος?? Ευχαριστω πολυ.
  16. Hμουν απο clean installation! Εβαλα αυτο που μου ειπατε και ναι ολα καλα!! :) Σας ευχαριστω πολυ παιδες!Ευχαριστω πολυ Crisbal!! :)
  17. Chrisbal καταρχας ευχαριστουμε για τους οδηγους. Θελω να με βοηθησεις καπου ομως. Εχω βαλει και την official πριν αλλα και τωρα εχω την δικη σου την LeMax2_5.9.022S_CrisBalGreece_Stable/Root/xposed που γραφεις στο πρωτο ποστ. Παρολαυτα συνεχιζω να εχω ενα συγκεκριμενο προβλημα, δεν λειτουργει σωστα το instagram και το messenger (μεχρι στιγμης απο αυτα που εχω δει). Συγκεκριμενα για το messenger αν προσπαθησεις να στειλεις video σε καποιον, βγαζει μηνυμα:"το messenger σταματησε να λειτουργει". Και στο instagram οταν πατας να τραβηξεις video ή boomerang γραφει επισης οτι το instagram σταματησε να λειτουργει. Επισης, μπορει εκει που σερφαρεις στον chrome π.χ. , να σου σκανε μηνυματα απο κατω οτι το messenger σταματησε να λειτουργει. Τι λες για ολα αυτα? Τα εχεις ξανα ακουσει? Γιατι ψαχνω κανα διημερακι και δεν βρισκω πουθενα να αναφερετε καπου καποιος!!! Ευχαριστω πολυ!!
  18. Καλησπερα, Ποια mirorless θα προτεινατε μεχρι 500€-550€ ? Με ενδιαφερουν πολυ η φωτογραφιες χαμηλου φωτισμου. Γενικοτερα εχω τα τελευταια 5+ χρονια μια canon powershot sx200is , την οποια την εχω "σκισει" και ειπα να αναβαθμιστω οσο μπορω περισσοτερο και καλυτερα!! Ευχαριστω πολυ.
  19. Εντάξει δεν "καιγόμαστε" τόσο για το 4g να σου πω την αλήθεια... Ανάμεσα απο RMN 3 pro και ΡΜΝ 4 προ , πάω και εγώ προς το 4 λόγω του ότι είναι και πιο καινούριο. Κατά τ'άλλα red mi pro μου άρεσε λόγω διπλής κάμερας. Για mi5 ? Ουδέν σχόλιο?? :)
  20. Καλησπέρα, θέλω να κάνω δωράκι σε κοπέλα, κινητό από κίνα μέχρι 200€. (επιτρέπεται να ανέβει αν είναι κάτι που αξίζει πολύ) Αυτό που θέλουμε είναι: 1)Πολύ καλή κάμερα 2)Καλή μπαταρία(μην είναι όλη την ημέρα με τον φορτιστή/powerbank στο χέρι) 3)Πολύ καλή οθόνη 4)Καλή ποιότητα υλικών 5)Rom χωρίς προβλήματα(Δεν μας πειράζει κάτι σε στυλ global αγγλική) Οι σκέψεις που έχω είναι: 1) Xiaomi Mi5 3/32 2)Xiaomi Redmi Pro 3/64 3)Xiaomi Redmi Note 4 Pro 4)LeTV Le Max 2 X820 5)Leeco Cool1 Τι λέτε;; Όσο πιο γρήγορα καταλήξω τόσο πιο γρήγορα θα έρθει και το δώρο!! :):p Ευχαριστώ πολύ!
  21. Απλα τα αρχεια που εχεις κατεβασει, δεν τα βρισκω που ειναι ακριβως! Παρολο που το κανω google translate απο ιταλικα αγγλικα, δεν μου τα βγαζει ετσι ωστε να δω που ειναι τι!
  22. Μια ερωτηση, μπορω να κατεβασω την rom του ιταλου να την μετονομασω update.zip και να την τρεξω απευθειας απο το file messenger?? Να πω οτι το κινητο, μου ηρθε με την σαπια εκδοση που εχει ελληνικα μεν, κολλαγε παντου σε επαφες και εφαρμογες και δεν ειχε και system update δε ! Επισης να πω οτι με αυτον τον τροπο (μετονομασια σε update.zip) περασα την επισημη rom, η οποια δουλευει μπομπα μεν, δεν εχει ελληνικα δε...!!
  23. Οχι η τιμη αναφερεται για το 32gb/3gb ram...
  24. Καλησπερα, απ'οτι ειδα το εβγαλε το gearbest στα 144$ σημερα. Τι λετε αξιζει για τα λεφτα του? Χιλια συγνωμη αλλα δεν προλαβαινω καθολου να διαβασω τα υπερ και τα κατα της συσκευης(σε τοσες πολλες σελιδες), μηπως θα μπορουσε καποιος να με κατατοπισει οσο αφορα την συσκευη? Σας ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...