gspy_qwe Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) Για το ιστορικό, εγώ από Δεκέμβρη 2 κινητά απο Κίνα, 1 gadget από usa και 6 μικροδέματα (e.g. θήκες) απο Κίνα/Usa κανένα δεν πέρασε τελωνείο για παραλαβή Αθήνα. To gadget από Αμερική με είχαν προειδοποιήσει θα περάσει, άλλα δεν. Edited March 5, 2017 by gspy_qwe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicorcam Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Κινητό απο Κίνα sgpost...τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Είτε κινητό είτε καμιά μικροπαραγγελία, ως τώρα δεν μου έχει μπει κανένα τελωνείο ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Να ενημερώσω ότι βάσει νομοθεσίας, όλα τα προϊόντα που εισάγονται στη χώρα μας από χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, υπόκεινται σε τελωνειακό έλεγχο, κάτι που συνεπάγεται για τον αγοραστή πληρωμή ΦΠΑ, δασμών, έξοδα εκτελωνισμού κτλ. Τώρα αν για κάποιο λόγο κάποια (λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία) προϊόντα δεν περνάνε από τελωνειακό έλεγχο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστό και σίγουρα δεν αφορά το συγκεκριμένο forum. Και για να γίνω περισσότερο κατανοητός... είναι σαν να ανοίγει κάποιος σε forum αυτοκίνησης poll με ερώτημα "Πέρασες με κόκκινο, σε γράψανε;" Ο νοών νοείτω. Ως εκ τούτου το παρόν κλειδώνεται και θα παρακαλέσω να είστε πολλοί προσεχτικοί σε τέτοιες τοποθετήσεις μιας και γράφετε σε δημόσιο forum και τα γραπτά μένουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Καμιά εμπειρία απ αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Εφτασε Ελλαδα? στη Θεσσαλονικη πότε αν δεν πάει τελειωνειο 06-03-2017 23:26 The item has arrived in the country of destination GREECE 22-02-2017 09:31 The item is on transport to the country of destination 21-02-2017 09:33 The item is at the PostNL sorting center 14-02-2017 09:51 The item is pre-advised Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 καλημέρα.γνωριζει καποιος ποια είναι η κατασκευαστρια εταιρεια του συγκεκριμενου κινητου;να θποθεσω ότι δεν είναι κατσκευης της VODAFONE αλλα το φτιαχνει άλλος για λογαριασμο της; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ο χρηστης του εκανε factory reset γιατι του κολλούσε και δεν θυμαται τον gmail που ειχε δώσει και τους κωδικούς και βγαζει το παρακάτω μήνυμα. Πως μπορει να το δουλεψει με νεο gmail? Δεν ειναι κλεμενο εχει κουτα Sent from my H30-U10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 αυτα τα γραφουν καπου να τα θυμουνται. Ειτε κανει αλλο, ή αλλιως σπαει το κεφαλι του να τους θυμηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 εγω το ξερω, δυστυχως δεν τον αφηνει να κανει αλλο account , αυτο ειναι το περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 ποιο είναι το περίεργο;; το λογικό είναι αυτό για την ασφάλεια μας , το πιο βασικό σε ένα android τηλέφωνο είναι το gmail αλίμονο να το ξεχάσουμε όπου μέσα σε αυτό είναι όλες οι επαφές και ένα σορό αλλά πράγματα , μέσο υπολογιστή δεν μπορεί να κάνει recovery το password;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 ποιο είναι το περίεργο;; το λογικό είναι αυτό για την ασφάλεια μας , το πιο βασικό σε ένα android τηλέφωνο είναι το gmail αλίμονο να το ξεχάσουμε όπου μέσα σε αυτό είναι όλες οι επαφές και ένα σορό αλλά πράγματα Εσυ καλα τα λες ! Γνωστοι μου καθε φορα που αγοραζουν καινουριο κινητο φτιαχνουν και καινουριο email :lol: Οι επαφες ειναι στη sim καρτα τους :lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Οι επαφές οι δικές μου έχουν φωτογραφίες, διπλά τηλέφωνα, email, διεύθυνση, γενέθλια, και εν έτη 2017 ε όχι και να μπαίνουν οι επαφές στην σιμ, πριν 15-20 χρόνια στην σιμ τις είχαμε. Xiaomi redmi pro, miui 8 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Ο χρηστης του εκανε factory reset γιατι του κολλούσε και δεν θυμαται τον gmail που ειχε δώσει και τους κωδικούς και βγαζει το παρακάτω μήνυμα. Πως μπορει να το δουλεψει με νεο gmail? Δεν ειναι κλεμενο εχει κουτα Sent from my H30-U10 using Tapatalk Οι επιλογές είναι πολύ συγκεκριμένες: 1. Να θυμηθεί τον κωδικό, ή τέλος πάντων να καταφέρει κάπως να ξεκλειδώσει τον συγκεκριμένο google λογαριασμό. 2. Να φλασαρει(ς) ROM με flash tool. 3. Να ρουταρει, να περάσει custom recovery και να φλασαρει ROM από το recobery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Οι επιλογές είναι πολύ συγκεκριμένες: 1. Να θυμηθεί τον κωδικό, ή τέλος πάντων να καταφέρει κάπως να ξεκλειδώσει τον συγκεκριμένο google λογαριασμό. 2. Να φλασαρει(ς) ROM με flash tool. 3. Να ρουταρει, να περάσει custom recovery και να φλασαρει ROM από το recobery. Σε φιλο μου με Leagoo Elite 5 η επιλογη ""2"" δεν επιασε, ευτυχως βρηκε τους κωδικους του και ολα καλα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Γιατι ομως δεν γινεται σε ολα τα κινητα ανδροιδ. Σε καποια σε αφηνει να βαλεις αλλο εμαιλ. ΠΙΣΤΕΎΩ ΛΑΘΟΣ πρεπει να κλειδωνουν οπως στα iphone, και απλως αν κάποιος το χασει να ταλαιπωρηθεί για να το δουλεψει Sent from my H30-U10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Για την δική μας ασφάλεια είναι έτσι, αν στο κλέψουν το κινητό να μην μπορεί να ανοίξει, τώρα αν ο άλλος είναι ηλιθιος με την καλή έννοια και ξεχνάει τον κωδικό τι να πω; όλοι η λειτουργία στο Android στηρίζεται πάνω στοv Google λογαριασμό. Αν μπει από υπολογιστή μπορεί να κάνει επαναφορά κωδικού και να βάλει άλλο Password. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Νομιζω πως αυτο το κλειδωμα ξεκινησε απο το android 5.x.x και πανω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Ναι σε ένα xiaomi που έχω με 4.4 δεν υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 απαντηση για εγω δεν το ηξερα λογω honor 3c 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ηρθε τελικα.Πολυ καλο κινητο.Η οθονη του μου φαινεται μικρότερη απο ενα lenovo 5.5 που είχα. Νομιζα ειναι 4G αλλα μου βγαζει 3G. Πολύ καλη οθόνη, ωραια χρωματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ηρθε τελικα.Πολυ καλο κινητο.Η οθονη του μου φαινεται μικρότερη απο ενα lenovo 5.5 που είχα. Νομιζα ειναι 4G αλλα μου βγαζει 3G. Πολύ καλη οθόνη, ωραια χρωματα. Στην περιγραφη λεει οτι ειναι 4,5 ιντζες και 3 G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 καλημέρα.γνωριζει καποιος ποια είναι η κατασκευαστρια εταιρεια του συγκεκριμενου κινητου;να θποθεσω ότι δεν είναι κατσκευης της VODAFONE αλλα το φτιαχνει άλλος για λογαριασμο της; Ετσι ειναι...εικαζεται οτι ειναι η THL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 To πήρα 71€ Για να δούμε σου ηρθε? με ενδιαφερει και εμενα για τον πατερα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 σου ηρθε? με ενδιαφερει και εμενα για τον πατερα μου Ποιοτικό είναι για...71€ Αλλά έχει λίγα παράσιτα και παραμόρφωση ήχου στην ανοικτή ακρόαση Ίσως και χαμηλό ήχο στην ανοικτή ακρόαση 4G, κλήσεις, GPS καλά Όχι κάτι σούπερ Σύγκριση με ΧΙΑΟΜΙ ΝΟΤΕ 3 pro και ZUK Z1 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts