kostas_bas Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ρε παιδιά μόνο εγώ το βλέπω ή δίπλα στην κάμερα γράφει 18 MEGA ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα με τη συγκεκριμενη μαρκα. Δεν καταφερα να βρω κανενα review στα Αγγλικα. Εχουν πολλα dual sim αλλά τη προσοχη μου τραβηξε το multiphone 5430 με τον intel επεξεργαστη και τιμη στην Ελλαδα 282 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Τελικά το παρήγγειλα χθες με τιμή 198$ απο minideal (σήμερα το είδα στα 219$). Απ οτι φαίνεται θα είμαι ο πρώτος όταν με το καλό φτάσει στα χέρια μου. Μεταξύ αυτού και του amoi 828 που αμφιταλαντευόμουν, την διαφορά έκανε το gorilla glass και η καλύτερη ανάλυση αφού η τιμή μου έβγαινε πάνω κάτω ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 δε θα πρεπει να μας απασχολουν τα 18Mp προφανως ειναι με interpolation 12mp πιθανοτατα ανεβασμενα με software στα 18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 γιατί δεν έβαλες το κουπόνι 43ABED που βγαίνει στα 189,99; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 καλη ερωτηση :lol: που τα βρισκετε τα κουπονια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 από τα newsletter των e-μαγαζιών π.χ. http://www.benchmarkemail.com/c/v?e=2D58EF&c=32ADD&l=4A4BC60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKE13 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Τι λες ρε μεγάλε Dr_Xous σοβαρα???????????? Θα το παρω και θα τα πούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Τελικα μίλησα με ένα κινεζάκι και το ταχτοποιήσαμε. :D Βεβαια ισχυσε το κουπονι στην τιμη που εχει τωρα το κινητο (219) οχι σε αυτην που ειχα βαλει την παραγγελια (198) αλλα και έτσι γλύτωσα 10$ περίπου. Ευχαριστώ φίλε μου.. ΥΓ. Είμαστε ήδη Shipping status Shipped.. Αντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexhood1 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 παιδια μπορειτε να μου πειτε αν ειναι καλο το Χ1 γιατι ειμαι αναμεσα στο Χ1 και στο g2s ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Φίλε νομίζω ότι μιλάς για το umix1s Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Καλημερα, εχω παραγγειλει το τηλεφωνακι αυτο : http://www.skroutz.gr/s/3212396/Mobistel-Cynus-F3.html απο Γερμανια (hardwareversand.de) γιατι δεν υπηρχε διαθεσιμο στην Ελλαδα σε λευκο χρωμα που το ηθελα εδω τα χαρακτηριστικα αναλυτικα : http://mobistel.com/download/Cynus%20F3%20Datenblatter.pdf Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.1.1 Ταχύτητα επεξεργαστή : Dual core Processor with 2 x 1GHZ Μέγεθος οθόνης: 4.0" Διαγώνιος Οθόνης: IPS, capacitive 800x480 pixels, Ανάλυση Κάμερας: 5.0 Mp Αποθηκευτικός Χώρος: 4 GB Dual SIM : NAI Με 140 ευρω (απο ΕΛΛΛΑΔΑ) dual core cpu ,dual sim ,4 inch ips οθονη νομιζω ειναι ευκαιρια αυτην την στιγμη Για αυτους που δεν θελουν για διαφοραους λογους (χρονος παραδοσης ,δεν εχουν visa-paypal κτλ) να κανουν αγορα απο κινα ειναι εξαιρετικο τηλεφωνο. Επιπλεον μπορει να μην ειναι sansung ή HTC, αλλα εχει προδιαγραφες ευρωπαικου τηλεφωνου οσον αφορα το SAR κτλ (οπως βλεπω ειναι Γερμανικη εταιρεια η mobistel) , κατι που τα περισοτερα κινεζικα ειναι οτι ναναι Τωρα για τα Ελληνικα (μενου) , απο Γερμανια μου ειπαν οτι εχει Ελληνικο μενου ,αλλα οπως βλεπω και στα χαρακτηριστικα απο το site της Mobistel αλλα και του http://www.hardwareversand.de που αγορασα το κινητο: Display Languages: English, German, French, Italian, Norwegian, Portuguese, Swedish, Spanish, Dutch, Greek, Turkish Απο cosmodata εδω στην Ελλαδα μου απαντησαν οτι εχει Αγγλικο μενου (δηλ. χωρις Ελληνικα) . Προφανώς default menu εχει Αγγλικα ή Γερμανικα ,αλλα δεν μου κανει εντυπωση η απαντηση, παρομοια απαντηση ειχε δωσει το eshop για το manta tablet των 59 ευρω (οτι δεν εχει Ελληνικο μενου) ενω μου ειχαν απαντησει απο την manta οτι ναι μεν εχει default αλλη γλωσσα αλλα αλλαζει σε Ελληνικα απο τις ρυθμισεις γλωσσας, και τελικα ετσι ηταν. [ATTACH]32527[/ATTACH] [ATTACH]32528[/ATTACH] Edited May 18, 2013 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλημερα, εχω παραγγειλει το τηλεφωνακι αυτο : http://www.skroutz.gr/s/3212396/Mobistel-Cynus-F3.html απο Γερμανια (hardwareversand.de) γιατι δεν υπηρχε διαθεσιμο στην Ελλαδα σε λευκο χρωμα που το ηθελα εδω τα χαρακτηριστικα αναλυτικα : http://mobistel.com/download/Cynus%20F3%20Datenblatter.pdf Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.1.1 Ταχύτητα επεξεργαστή : Dual core Processor with 2 x 1GHZ Μέγεθος οθόνης: 4.0" Διαγώνιος Οθόνης: IPS, capacitive 800x480 pixels, Ανάλυση Κάμερας: 5.0 Mp Αποθηκευτικός Χώρος: 4 GB Dual SIM : NAI Με 140 ευρω (απο ΕΛΛΛΑΔΑ) dual core cpu ,dual sim ,4 inch ips οθονη νομιζω ειναι ευκαιρια αυτην την στιγμη Για αυτους που δεν θελουν για διαφοραους λογους (χρονος παραδοσης ,δεν εχουν visa-paypal κτλ) να κανουν αγορα απο κινα ειναι εξαιρετικο τηλεφωνο. Επιπλεον μπορει να μην ειναι sansung ή HTC, αλλα εχει προδιαγραφες ευρωπαικου τηλεφωνου οσον αφορα το SAR κτλ (οπως βλεπω ειναι Γερμανικη εταιρεια η mobistel) , κατι που τα περισοτερα κινεζικα ειναι οτι ναναι Τωρα για τα Ελληνικα (μενου) , απο Γερμανια μου ειπαν οτι εχει Ελληνικο μενου ,αλλα οπως βλεπω και στα χαρακτηριστικα απο το site της Mobistel αλλα και του http://www.hardwareversand.de που αγορασα το κινητο: Display Languages: English, German, French, Italian, Norwegian, Portuguese, Swedish, Spanish, Dutch, Greek, Turkish Απο cosmodata εδω στην Ελλαδα μου απαντησαν οτι εχει Αγγλικο μενου (δηλ. χωρις Ελληνικα) . Προφανώς default menu εχει Αγγλικα ή Γερμανικα ,αλλα δεν μου κανει εντυπωση η απαντηση, παρομοια απαντηση ειχε δωσει το eshop για το manta tablet των 59 ευρω (οτι δεν εχει Ελληνικο μενου) ενω μου ειχαν απαντησει απο την manta οτι ναι μεν εχει default αλλη γλωσσα αλλα αλλαζει σε Ελληνικα απο τις ρυθμισεις γλωσσας, και τελικα ετσι ηταν. [ATTACH]32527[/ATTACH] [ATTACH]32528[/ATTACH] http://www.minideal.net/best-thl-w100-android4-2-quad-core-unlocked-3g-smartphone-4-5-qhd-screen-gps-4g.html με ελαχιστα χρηματα παρα πανω θα επαιρνες αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 http://www.minideal.net/best-thl-w100-android4-2-quad-core-unlocked-3g-smartphone-4-5-qhd-screen-gps-4g.html με ελαχιστα χρηματα παρα πανω θα επαιρνες αυτο. Mε λιγότερα χρήματα θα το έπαιρνε αλλά νομίζω ότι έδωσε μια εναλλακτική λύση για κάποιον που δεν έχει πιστωτική /paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Mε λιγότερα χρήματα θα το έπαιρνε αλλά νομίζω ότι έδωσε μια εναλλακτική λύση για κάποιον που δεν έχει πιστωτική /paypal. οκ αλλα καρτα εστω χρεωστικη μπορει να βγαλει ο καθενας και paypal ανοιγει ο καθενας,εγω αναφερθηκα μονο στο θεμα τι παιρνει με ελαχιστα περισσοτερα χρηματα σε σχεση με αυτο που πηρε. Και δεν ειναι ολα τα κινεζικα για τα σκυπιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 οκ αλλα καρτα εστω χρεωστικη μπορει να βγαλει ο καθενας και paypal ανοιγει ο καθενας,εγω αναφερθηκα μονο στο θεμα τι παιρνει με ελαχιστα περισσοτερα χρηματα σε σχεση με αυτο που πηρε. Και δεν ειναι ολα τα κινεζικα για τα σκυπιδια. Κοίτα και εγώ Κινέζικο πήρα, το Lenovo P700i, που τώρα έχει 130 δολάρια με δωρεάν μεταφορικά. ΑΡΙΣΤΟ Απλώς παραπάνω δόθηκε μια εναλλακτική για όσους δεν θέλουν να πάρουν κάτι από Κίνα για διάφορους λόγους. Ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει καλύτερο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyk32 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 καλημερα σε ολους.εχω και εγω το εν λόγω κινητο αλλα μου επεσε και εσπασε η οθονη του.μηπως το πουλαει κανενας απο εσας για ανταλλακτικα εφοσον σας ειναι αχρηστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Φιλε droulis, εισαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες με το κινητο μεχρι στιγμης? Δουλευουν ολα σωστα? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospit Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Τελικα μίλησα με ένα κινεζάκι και το ταχτοποιήσαμε. :D Βεβαια ισχυσε το κουπονι στην τιμη που εχει τωρα το κινητο (219) οχι σε αυτην που ειχα βαλει την παραγγελια (198) αλλα και έτσι γλύτωσα 10$ περίπου. Ευχαριστώ φίλε μου.. ΥΓ. Είμαστε ήδη Shipping status Shipped.. Αντε να δούμε Το πήρα και εγώ στις 17 με το κουπόνι. Δεν έχασες καθόλου $$ μην ανησυχείς. στα 219.99 έκανε έκπτωση -$30 και τώρα που το τσέκαρα (έχουν την τιμή στα $198) το κουπόνι αφαιρεί μόνο $8. Συνεπώς η τιμή πάει προς το παρόν Minimum $189.99 δλδ περίπου 150ευρώ. Σίγουρα δεν έιναι τέλοιο, θα ήθελα μικρότερο Bezel, 2gb ram, 16/32gb rom, καλύτερη κάμερα και gps, λίγο πιο μεγάλη μπαταρία, υποστήριξη LTE... όμως θα έπρεπε να περιμένουμε κανένα 6μηνο και να δώσουμε Minimum τα διπλάσια... οπότε προς το παρόν πάμε με αυτό και για επόμενο βλέπουμε... :) Edited May 20, 2013 by mavrospit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνοντας τώρα τελευταία να πάρω ένα καλό κ οικονομικό smartphone έπεσα πάνω σε αυτό: http://www.pandawill.com/w89-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-p74417.html Φαίνεται να έχει καλά χαρακτηριστικά και καλή τιμή, το θεωρώ και όμορφο εμφανισιακά..έχει κανείς άποψη? Η άλλη μου επιλογή είναι το thl w100 που θεωρώ λίγο πιο βολικό λόγω μικρότερης οθόνης, αλλά νομίζω και οι 5" συνήθεια είναι...κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη:) Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Φαίνεται ότι δεν έχει κανείς άποψη για το συγκεριμένο..τελικά και γω προτίμησα το thl w100 λόγω μεγέθους κυρίως και καλύτερης τιμής. Κάποια 5άρια που είδα από κόντα μου φάνηκαν υπερβολικά μεγάλα! Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 MLAIS MX58 Air Smartphone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 5.0 Inch IPS Gorilla Glass- White Από pandawill http://www.pandawill.com/mlais-mx58-air-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-ips-gorilla-glass-white-p75193.html 157 euro!!!!!! Information Model MLAIS MX58 Air Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz Sim Card Dual SIM Card Dual Standby Service Provide Unlocked Style Bar Color Black & white Shell Material Plastic System OS Android 4.2.1 CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz; GPU: PowerVR SGX 544 ROM 4GB RAM 1GB Screen Display Size 5.0 Inch Type IPS screen, Corning III gorillas glass, OGS full lamination technology Resolution 1280 x 720 pixels Screen Color 16000K Colors Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3 Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 64GB extended Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WIFI General Camera/Picture Resolution Dual Cameras, 2.0MP front camera, 12.0MP BSI back camera with flashlight and auto focus, up to 4092 x 3072 pixels resolution, support full screen capturing Language English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Cestina, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Italiano, Magyar, Nederlands, Portuguese, Romana, Vietnamese, Turkish, Greek, Russian, Arabic, Thai, Korean, Simplified/Traditional Chinese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes, built in, also support A-GPS JAVA No WIFI Yes, 802.11 a/b/g Bluetooth Bluetooth 3.0 Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes , 5 point touch Dimensions 141 x 73 x 9.6mm/5.55 x 2.87 x 0.37 inch (all radian design) Net Weight(Including battery) 172g Standby Time About 2~3 days Other Feature 3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, Play Store, tethering & portable hotspot, LED notification, compass, etc Package Size 169 x 100 x 62mm/6.65 x 3.93 x 2.44 inch Weight 360g Accessories 1 x 2500mAh Battery 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x Screen Protector 1 x User Manual(English-Russian-Spanish-German Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevi13 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 ωραιο φαινεται και σε καλη τιμη.. στα + το gorilla glass..ομως σαν μαρκα δεν την εχω ξανακουσει Παράθεση Γίνε εκκεντρικός τώρα. Μην περιμένεις να πάρεις σύνταξη για να φορέσεις μοβ χρώμα!:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 ψαχνω να βρω στο youtube κατι αλλα δεν. Πάντως έχει η εταιρία σάιτ http://www.mlais.com Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 http://www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/konka-v981-launch-hero.jpg Τετραπύρηνο που θα βγαίνει σε 2 εκδόσεις , με τον Mediatek 6589 στα 1,2GHz ή τον Mediatek 6589T στα 1,5 GHz. Οθόνη 4,8 ινσών με super AMOLED display , 13 megapixels rear camera με F/2.0 aperture και μπαταρία 2200mAh. Αναμένετε 3 Ιουνίου στα $243 (189 ευρώ) Link Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts