Jump to content

kostas_bas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostas_bas

  1. 2 απο τις 4 που είχα δοκιμάσει στο Youth οταν το πήρα είχανε Ελληνικά. Δυστηχώς δεν θυμάμε να σου πώ ποιές
  2. Και το δικό μου το Χ7 που είναι Youth παίρνει μια κανονική και μια micro sim. Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα με κινητά και σου την κόβουν. Σε ούτε 1 λεπτό απο κανονική γίνετε micro..
  3. Όλες είναι 5 ή 8 mp αλλά τραβάνε 13mp. Κάτι τέτοιο λένε οι "φωτογράφοι" του φόρουμ.. Κουπόνι ο Σταύρος αν σου δώσει..
  4. Review για το Youth που βρήκα εντελώς τυχαία. Έχει φωτογραφίες τις οθόνης και τη συγκρίνει με Xperia Z http://theaudiology.blogspot.gr/2013/05/review-of-iocean-x7-youth-edition.html
  5. Εγώ μιλάω για το Youth του οποίου είμαι κάτοχος, όχι για το Elite. Θα σας βάλω αύριο 2-3 φωτό στον ήλιο αύριο να το δείτε.. GPS δουλεύει είπαμε. Βάζεις Faster GPS περνάς Ελληνικούς server και είναι μια χαρά.. Τα hardware problems που δείχνει στο βίντεο του ΕσυΣωλήνας ευτυχώς δεν τα έχω..
  6. Περάστικε επιτέλους η ROM που είχα αναφέρει στο προηγούμενο μου ποστ. ΔΕΝ έχει Ελληνικά. Δουλεύουν όλα, δεν είδα μεγάλες διαφορές με την προηγούμενη, Antutu βγάζω 11980 με αυτήν.
  7. Σορρυ για την απουσία μου αλλά λίγο η δουλειά, λίγο οι διακοπές.. Λοιπόν, δοκιμάζω Αυτό απο XDA να σας πω αν δουλεύει καλά. Υπάρχει ολόκληρο guide στα εγγλέζικα αλλά όποιος θέλει βοήθεια μου λέει. PS: Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια στο κινιτό δουλεύουν ΟΛΑ... πολλές ώρες και προσπάθειες μετά κι ακόμη δεν έχω καταφέρει να φλασάρω το κέρνελ.. :D
  8. Το είδα και το έκανα αλλά σου λέω δεν κλειδώνει ποτέ πάνω απο 8 δορυφόρους. Το Sygic μου βγάζει συνέχεια αναμονή για σήμα δορυφόρου αλλά δε βρίσκει ποτέ.. Πρέπει μια μέρα να πάω κάπου ανοιχτά για δω μήπως και..
  9. kostas_bas

    Jiayu G4

    Δεν ήξερα που να το βάλω και το βάζω εδώ. Ποστ στο φατσοβιβλίo απο Jiayuofficial: Dear Italy customers: Please pay attention to http://www.jiayuitalia.it/,it is not a offical Authorized Distributor of Jiayu,and please see the feedback from some buyers:
  10. Μόλις το δοκίμασα και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Όλα δουλεύουνε κανονικά στο δικό μου εκτός απο το GPS.. Είμαι σίγουρος οτι εδώ που μένω δε με πιάνει ούτε το GPS :lol: , πάνω απο 8 δορυφόρους δεν κλειδώνω ΠΟΤΕ!
  11. Θα σου γράψει στο tracking του Singapore post "Arrived at overseas (country Code GR) ή κάπως έτσι.. Απο εκεί και μετά θα κοιτάς μήπως εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ και θα βλέπεις απο εκεί που είναι. Το δικό μου έκανε 20+ μέρες να έρθει.. Υπομονή :)
  12. Θα δοκιμάσω αυτό το ιταλικό μήπως και.. Κάπου διάβασα οτι είναι πρόβλημα των rom, καμία custom δεν έχει GPS που να δουλεύει.. Μου κλειδώνει 6-7 δορυφόρους μετά απο αυτό. θα δοκιμάσω να περάσω στο gps.conf ρυθμίσεις για Ελλάδα χειροκίνιτα μήπως και πάει καλύτερα. Ευτυχώς δεν είναι hardware problem...
  13. Με στοκ ρομ είσαι ακόμη; root δεν έκανες ε; το led πως το είδες το δικό σου; βγάζεις νύχτα φωτογραφίες;
  14. Αν έχεις προβλήματα με root κλπ μου λές. Δες το κι εσύ και πες μας εντυπώσεις..
  15. με 50% φωτεινότητα σε ηλιόλουστη μέρα κάτι βλέπεις, με 100% βλέπεις μια χαρά. Σε δωμάτιο με νορμάλ φως βλέπεις και με 25% άνετα! Η οθόνη του νομίζω πως είναι υπέροχη, έβαλα ένα ζελατινάκι προστατευτικό που ήρθε μαζί με το κινιτό και γλιστραει το χέρι σου πάνω πολύ άνετα, παίζω angry birds star wars και fruit ninja πολύ ομαλά.. Η κατανάλωση μπαταρίας έστρωσε (απο τι rom νομίζω) και πλέον δεν έχω προβλήματα.Βγάζω συχνά φωτογραφίες, chattαρω facebook, εχω ανοιχτά πάντα data ή/και Wifi οταν υπάρχει τριγύρω και βγάζει πάνω απο μέρα. Τα μόνα προβλήματα του είναι το GPS και το αδύναμο flash για μένα. Το GPS θα προσπαθήσω πάλι απο αύριο να το στρώσω (εάν είναι software..) Κατα τη γνώμη μου για 180 ευρώ είναι πολύ καλό για αγορά. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες με φώς νομίζω οτι είναι παραπάνω απο ικανοποιητικής ποιότητας. Η οθόνη υπέροχη (κανένα πρόβλημα με φωτεινότητα, touch, χρόνος απόκρισης). Μπαταρία λίγο μικρή (υποκειμενικό). Ποιότητα κατασκευής καλή (δεν τρίζει, σήμερα το έχασα απ τα χέρια ενώ το είχα σε μια θήκη που πήρα και δεν έπαθε τίποτα. Δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά και το έχω απο την Παρασκευή πάντα μαζί μου..) Επίσης για την οθόνη δεν ξέρω πως το λέτε επιστημονικά αλλά εάν δεις απο πολύ πλάγια φαίνεται πεντακάθαρα χωρίς να μαυρίζει η οθόνη. Όταν ανοίγει έχει ελεύθερα ~450-400 mb free ram.
  16. Έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί σε πρόγραμμα (Faster GPS, GPS status,GPS Fix, Pimp My Rom και άλλα..), έχω δοκιμάσει 3,4 guide απο xda, δεν ξέρω τι παίζε αλλα μέχρι τώρα 0 GPS..
  17. Η rom αν θυμάμε καλά ανοίγει και δείχνει κινέζικα αλλα στις γλώσσες έχει κανονικά ελληνικά. Όλο το μενού είναι στα Ελληνικά. Screenshots βγήκανε αλλα νομίζω η ποιότητα δεν είναι καλή.. Video ανέβασα, πείτε μου αν θέλετε κάτι άλλο ή αν μπορώ να κάνω κάτι με το GPS.
  18. Απο σήμα πολύ καλά, με ακούνε, τους ακούω, ικανοποιητικός ήχος και στα 2 ηχεία. Πέρασα ξανά καινούργια ΡΟΜ στην οποία δουλεύουν όλα εκτός GPS, δεν κατάφερα να το δουλέψω σε καμία ΡΟΜ. Η ΡΟΜ που νομίζω οτι είναι καλύτερη μέχρι στιγμής http://www.needrom.com/mobile/iocean-x7-5/ . Έχει Ελληνικά, έχει play store. Ξηλώνεις τις κινέζικες εφαρμογές, περνάς ενα swiftkey ή κάτι άλλο για Ελληνικό πληκτρολόγιο και είσαι οκ. Εγώ έβγαλα και τον κινέζικο root explorer που είχε μέσα κι έβαλα ES Explorer. Antutu Score 11944. Η διαδικασία του root γίνετε σχετικά εύκολα με ένα script και το κατάλληλο su gia 4.2.1.. Zopo root guide Φωτογραφίες τη νύχτα το ξεχνάμε, χθές σε ένα κλαμπ δεν κατάφερα να βγάλω ούτε μια φωτό... Το Led πολύ αδύναμο.. http://imageshack.us/scaled/modthumb/843/shot000003g.png http://imageshack.us/scaled/modthumb/211/shot000006.png http://imageshack.us/scaled/modthumb/547/shot000007q.png http://imageshack.us/scaled/modthumb/35/shot000008q.png http://imageshack.us/scaled/modthumb/827/shot000001sy.png
  19. Rooted με ρομ απο εδώ Ίσως γράψω κι ένα guide..
  20. Παίζει να έκανα καμία ******* εγώ στο imageshack γιατί πρώτη φορά ανεβάζω εικόνα σε τέτοια site. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω άλλες ή τις ίδιες full ανάλυση..
  21. Για την ώρα έχω 2 προβλήματα: 1) δεν κλειδώνει το GPS με τίποτα 2) έχει SuperUser (το οποίο σημαίνει οτι είναι rooted εάν δεν κάνω λάθος) όμως δεν δίνει permissions σε καμιά εφαρμογή. Το root checker το βγάζει unrooted. Κάνω κανονικά εγκατάσταση apk απο την SD. Το ανοίγω με file manager και το κάνει..
  22. @johnnyar Ναι είναι το Youth, το πήρα απο minideal 21/4 και ήρθε σήμερα. Άργησε λίγο αλλά είχε τους λόγους του.. @georgetax Ευχαριστώ, ελπίζω να το χαρώ. Video κλπ έρχονται.. GPS δεν έχω καταφέρει να κλειδώσω ακόμη, δεν ξέρω γιατί. Νομίζω τις έβαλα full size τώρα.. http://imageshack.us/scaled/thumb/221/img20130517160650.jpg http://imageshack.us/scaled/thumb/707/img20130517145455.jpg http://imageshack.us/scaled/thumb/809/img20130517144638.jpg Η τελευταία είναι σε κατάσταση σχεδόν απόλυτου σκότους.. Ορίστε κι ένα video πρόχειρο.. http://www.videoweed.es/file/u0ly4v3u4ekgf
  23. Το έχω εδώ και 3 ώρες στα χέρια μου (μου είναι λίγο μεγάλο αλλά θα συνηθίσω). Δεν τρίζουν τα πλαστικά καθόλου, ήρθε rooted με 4.2.1, δεν έχει Ελληνικά. Επίσης μου έβγαλε update αλλά δεν το κάνω ακόμη.. Antutu score 11842 χωρίς να πειράξω τίποτα (το άνοιξα, έβαλα μια παλιά κάρτα μνήμης νομίζω class 2, κατέβασα και έτρεξα Antutu). Στην συσκευασία είχε το κινιτό, καλώδιο USB λευκό, πλαστικό προστατευτικό οθόνης, λευκό φορτιστή και μαύρο ανταπτοράκι για ευρωπαϊκή πρίζα. Δεν είχε ακουστικά. Με κατεβασμένη φωτεινότητα δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα την ημέρα. Με κανονική sim στην θέση 2 βλέπει κανονικά να ανοίγεις data κλπ και "πιάνει" internet με τη μια. Wifi πιάνω 24 Mbit/sec όσο και το laptop μου που τα έχω δίπλα δίπλα, 8-10 μέτρα απο το router με 2 τοίχους ανάμεσα. Γενικά είναι πολύ γρήγορο σε όλα όμως νομίζω οτι υπάρχει θέμα με τη μπαταρία. Άνοιξα το κινητό και ήταν στο 40%, με 4-5 τηλέφωνα, 1 video youtube, 4 restart, ψάξιμο πέρα δώθε, Antutu Benchmark, 6 φωτογραφίες που τράβηξα κι ένα video 3 δευτερολέπτων ήμασταν στο 5%. 3 ώρες μετά μεν αλλά.. Θα δοκιμάσω GPS, θα βγάλω 3-4 screenshots και μερικές φωτογραφίες και επανέρχομαι..
×
×
  • Create New...