anna2 Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 (edited) Κι εμένα σταμάτησε. Edited November 6, 2021 by anna2 1 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 Είναι λογικό μονταρισμένο έκδοση απλού παιχνιδιού (bitlife) ενώ παίζει άψογα στο παλιό τηλέφωνο, να μου κρασσαρει στο X3 pro? Πολύ περίεργο... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Έχει κανένας σας θέματα με αποσυνδέσεις από το WiFi; αν ναι ξέρετε τι φταίει; και πως διωρθωνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Ίσως φταίει το router σου.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 καλημέρα σας, πηρα και εγώ το τηλέφωνο αλλά έχω ένα πρόβλημα στα μηνύματα δε φαίνονται τα ονόματα των επαφών αλλά μόνο τα νούμερα έχετε καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; μετέφερα όλα τα αρχεία από άλλο xiaomi redmi note 5,κάθε βοήθεια δεκτή ,ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 8 minutes ago, gnomonas said: καλημέρα σας, πηρα και εγώ το τηλέφωνο αλλά έχω ένα πρόβλημα στα μηνύματα δε φαίνονται τα ονόματα των επαφών αλλά μόνο τα νούμερα έχετε καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; μετέφερα όλα τα αρχεία από άλλο xiaomi redmi note 5,κάθε βοήθεια δεκτή ,ευχαριστώ πολύ Καλημέρα. Έχουν πρόθεμα +30 τα νούμερα στις επαφές; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 (edited) 11 ώρες πριν, Antretng said: Καλημέρα. Έχουν πρόθεμα +30 τα νούμερα Πράγματι διορθώθηκε σε αρκετές που πέρασα το +30 οχι όμως σε όλες που παρόλο που πέρασα το πρόθεμα εξακολουθεί να μην βγάζει το όνομα στα μηνύματα, επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε στο παλιό μου και στις εφαρμογές viber,messenger,μηνύματα κλπ έβγαζε στη γωνία τον αριθμό των αδιάβαστων μηνυμάτων τώρα απλά έχει ένα κυκλακι χωρίς αριθμό υπάρχει ρύθμιση γι'αυτό; Edited November 23, 2021 by gnomonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisnikolop Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα να μου προτείνει κάποιος, ένα ποιοτικό tempered glass, με τρύπα για την front camera αλλά να μην έχει μαύρο περίγραμμα το τζαμάκι. Δηλαδή κάτι κλασικό. Any help; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Ο ανιψιος της κοπελας μου εβαλε κωδικο μαιλ δεν τον θυμαται και εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , ζηταει το κωδικο μαιλ και δεν το θυμαται. Σε παρομοιο προβλημα παλαιοτερα σε ενα αλλο κινητο ξαναπερασα απο πανω την ρομ μεσω υπολογιστη και ολα οκ. Παιζει εδω κατι τετοιο? και αν ναι καποιο λινκ με οδηγιες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Δεν παίζει αυτό, και να έβαζες την ρομ ξανά πάλι θα ζητούσε εμαιλ, πρέπει να θυμηθεί τι είχε βάλει, αλλιώς με αποδείξεις αγοράς το πας στην αντιπροσωπεία να το ξεκλειδώσει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Δεν υπάρχει επιλογή "Ξέχασα τον κωδικό μου"; Μπορεί να επαναφέρει τον κωδικό του Gmail και από υπολογιστή, χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή. Αν μιλάμε για Mi Account εκεί είναι αλλιώς τα πράγματα.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 Πράγματι διορθώθηκε σε αρκετές που πέρασα το +30 οχι όμως σε όλες που παρόλο που πέρασα το πρόθεμα εξακολουθεί να μην βγάζει το όνομα στα μηνύματα, επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε στο παλιό μου και στις εφαρμογές viber,messenger,μηνύματα κλπ έβγαζε στη γωνία τον αριθμό των αδιάβαστων μηνυμάτων τώρα απλά έχει ένα κυκλακι χωρίς αριθμό υπάρχει ρύθμιση γι'αυτό; Settings->Home screen->Notification badgesSent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 On 24/11/2021 at 8:24 ΠΜ, lkint said: Settings->Home screen->Notification badges Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk ευχαριστώ πολύ διορθώθηκαν όλα το μόνο που έχει μείνει είναι ότι παρ'όλο που βάζω στις επαφές το πρόθεμα +30 σε κάποιες φαίνονται τα ονόματα στα μηνύματα και σε κάποιες όχι γιατί;υπάρχει καμμιά ιδέα γι'αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 ευχαριστώ πολύ διορθώθηκαν όλα το μόνο που έχει μείνει είναι ότι παρ'όλο που βάζω στις επαφές το πρόθεμα +30 σε κάποιες φαίνονται τα ονόματα στα μηνύματα και σε κάποιες όχι γιατί;υπάρχει καμμιά ιδέα γι'αυτό;1. Κάνε clear cache στην εφαρμογή Messages.2. Κάνε συγχρονισμό στις επαφές στο Google. Δες πρώτα μήπως έχεις την ίδια επαφή δύο φορές και κράτα μόνο μιαSent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P41S Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το MIUI 12.5.x? γιατί κάποιοι λένε ότι παθαίνει hard brick χωρίς λόγο σε μερικές συσκευές και χαλάει το motherboard. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 Σχεδόν 3 μήνες με το δικό μου, τρέχει ήδη την 12.5.3 και κανένα πρόβλημα.... POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Κι εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την 12.5.3. Ίσα ίσα, σταμάτησε και το ghost touch. Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 (edited) Άρα παιδιά τέλος τα άκυρα touch. ; το έχω βάλει στο μάτι για παν ενδεχόμενο γιατί στην οικογένεια όλο χαλάνε οι συσκευές...😀 Edited November 28, 2021 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntilam Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα έχει κάποιος εγκαταστήσεις κάποιο καταγραφικό κλήσης που να λειτουργήσει το συγκεκριμένο κινητό, ευχαριστώ. Edited November 30, 2021 by ntilam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 On 30/11/2021 at 5:04 ΜΜ, ntilam said: Καλησπέρα στην ομάδα έχει κάποιος εγκαταστήσεις κάποιο καταγραφικό κλήσης που να λειτουργήσει το συγκεκριμένο κινητό, ευχαριστώ. Έχω βάλει το Cube ACR και δουλεύει μια χαρά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 23 ώρες πριν, tonikar said: Έχω βάλει το Cube ACR και δουλεύει μια χαρά. Ήμουν σίγουρος ότι είχα δοκιμάσει παλιότερα το cube acr και δεν δούλευε,αλλά λέω ας ξαναπροσπάθησω και τσουπ όλα μια χαρά.εισαι ωραίος.thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Καλησπερα , Κάτοχος του εν λόγω κινητού εδώ και λίγο καιρό... Εχω το εξής πρόβλημα...Μερικές φορές όταν με καλουν ενώ ακούγεται ο ήχος κλήσης δεν εμφανίζεται η επιλογή για να απαντήσω ή να απορρίψω την κλήση...Μπορεί να περάσει και μισό λεπτό για να εμφανιστεί η επιλογή απάντησης της κλήσης.. Εχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό ?? Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isos Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Καλημέρα εμφανίστηκε η 12.5.4.0 RJUEUXM σταθερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Καλημέρα εμφανίστηκε η 12.5.4.0 RJUEUXM σταθερή Καλημέρα, εμφανίστηκε πριν από 5' και στο δικό μου, αλλά μέχρι να πατήσω το update, εξαφανίστηκε!! Το πήραν πίσω;; POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 12 minutes ago, topmar said: Καλημέρα, εμφανίστηκε πριν από 5' και στο δικό μου, αλλά μέχρι να πατήσω το update, εξαφανίστηκε!! Το πήραν πίσω;; POCO X3 Pro via Tapatalk Θα το ξαναπάρεις, υπομονή λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts