Katzenjammer Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Καλημέρα, που μπορούμε να βρούμε την gcam του Αντρέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Θα ήθελα αντικειμενικες απαντήσεις κ όχι από πωρωμένους χιομαδες. Θα το ήθελα για την γυναίκα μου την συσκευή, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν έχει τόσα πολλά bugs κ προβλήματα η συσκευή γιατί διάβαζα για το f3 κ όλο διαμαρτυρωντε με το αισθητήρα , χαμηλή κλήση, πρασινηλα οθόνης κτλ. Όσο πρόλαβα να διαβάσω εδώ δεν έχετε τέτοια θέματα πιστεύετε ότι σαν ui είναι ποιο σταθερό ένα realme με λιγότερα bugs η το χ3 το παίρνουμε με κλειστά μάτια; δεν θέλω να διαθέσω πάνω από 300 ευρώ αλλά δεν θέλω να μου διαμαρτηρετε ότι δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις έχει κολλήματα δεν ακούγομαι κτλ. Ποια η άποψη σας κ τι συσκευή προτείνετε;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Τέτοια προβλήματα πρισωπικά δεν έχω Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Εγώ έχω το χ3 nfc ούτε εγώ έχω τέτοια θέματα, φυσάει το κινητό για τα λεφτά του. Και όχι, δεν είμαι πορωμένος... Χιομάς😄 Απλώς το θεώρησα value for money..... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Το ui του realme πιστεύετε είναι ποιο απροβληματιστο από της xiaomi. Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 2 hours ago, challenge143 said: Το ui του realme πιστεύετε είναι ποιο απροβληματιστο από της xiaomi. Γνωρίζει κανείς; 2 realme υπάρχουν στο σπίτι θα έλεγα κλάσης καλύτερο είναι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 Ποιό είναι πιό σταθερό χωρίς πολλά bugs κ προβλήματα από τα δύο X3 NFC ή X3 PRO; Γιατί πιό γρήγορο ξέρουμε το Pro είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 9 hours ago, morcheeba said: Ποιό είναι πιό σταθερό χωρίς πολλά bugs κ προβλήματα από τα δύο X3 NFC ή X3 PRO; Γιατί πιό γρήγορο ξέρουμε το Pro είναι. Εγω ειχα και τα δυο. Δεν ειχα κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Μια βοήθεια όποιος ξέρει, λειτουργούν κανονικά VolTE & wifi calling σε Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 3 minutes ago, nikoslikos said: Μια βοήθεια όποιος ξέρει, λειτουργούν κανονικά VolTE & wifi calling σε Cosmote. Γενικά ναι, ειδικά αυτές τις μέρες κάποιοι γκρινιάζουν για προβλήματα 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Ερώτηση παιδια ..sot ποσο εχετε περιπου ? Με ολα ανοιχτα κ 120hz.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 8-9 ώρες με βγάζει συνήθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 (edited) On 28/8/2021 at 8:25 ΠΜ, Katzenjammer said: Καλημέρα, που μπορούμε να βρούμε την gcam του Αντρέα? Και εγώ θα ενδιαφερόμουν για αυτή την πληροφορία ή για οποιαδήποτε άλλη δοκιμασμένη GCam. Ευχαριστώ! edit: Πήρα αυτήν από το ποστ #126 h**ps://forum.xda-developers.com/t/gcam-for-x3-pro.4256287/page-7 Edited September 5, 2021 by fantomas_ktm 1 Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 5 hours ago, fantomas_ktm said: Και εγώ θα ενδιαφερόμουν για αυτή την πληροφορία ή για οποιαδήποτε άλλη δοκιμασμένη GCam. Ευχαριστώ! edit: Πήρα αυτήν από το ποστ #126 h**ps://forum.xda-developers.com/t/gcam-for-x3-pro.4256287/page-7 αρχειο ,xml εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopG Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Καλησπερα.. Ριχτε μια ματια εδω..... https://www.youtube.com/watch?v=cibVWIZcu5M&list=PL22T04sRNz-lJkrflSYaqZXDQXmePTzyd&index=12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 On 5/9/2021 at 4:01 ΜΜ, ATITHASOS2 said: αρχειο ,xml εβαλες? Όχι όπως πήρα το apk κ μόνο αυτό. Το τηλέφωνο είναι της γυναίκας οπότε δεν το έψαξα κ πολύ παραπάνω δυστυχώς. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 3 minutes ago, fantomas_ktm said: Όχι όπως πήρα το apk κ μόνο αυτό. Το τηλέφωνο είναι της γυναίκας οπότε δεν το έψαξα κ πολύ παραπάνω δυστυχώς. καλο ειναι να βαλεις και το αρχειο .xml,παιζει μεγαλο ρολο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Καλημέρα παίδες.Μια ερώτηση , προέρχομαι από το poco x3 nfc και έχουμε θέμα με το σήμα του κινητού στο 4g όταν έχει 2*3 γραμμές σήμα φορτώνει οριακά αλλά το ποίο μεγάλο θέμα είναι ότι πολλές φορές σου κόβει και την κλήση. εσείς με το pro έχετε τέτοιο πρόβλημα γιατί θέλω να το πάρω.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 20 hours ago, tzeskos said: Καλημέρα παίδες.Μια ερώτηση , προέρχομαι από το poco x3 nfc και έχουμε θέμα με το σήμα του κινητού στο 4g όταν έχει 2*3 γραμμές σήμα φορτώνει οριακά αλλά το ποίο μεγάλο θέμα είναι ότι πολλές φορές σου κόβει και την κλήση. εσείς με το pro έχετε τέτοιο πρόβλημα γιατί θέλω να το πάρω.ευχαριστώ. Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Ούτε εγώ στο δικό μου... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Όπως έγραψα και στο nfc η ένδειξη σήματος είναι πολύ αισιόδοξη, τερματίζει με μέτριο σήμα και στις 2 μπάρες είναι λίγο λαχείο η απόδοση στο ίντερνετ. Δεν υπάρχει πρόβλημα στο ότι δεν πιάνει καλά, απλά στη μία και δύο μπάρες το σήμα είναι απλώς κακό. Έτσι είναι η ρύθμιση της ένδειξης. Ίσως έχει κινητά με καλύτερο δέκτη στο άσχημο σήμα, πάντως το προηγούμενο μου κινητό zenfone 2 ήταν ελαφρώς χειρότερο στο ίδιο σημείο σε υπόγειο που δεν φόρτωνε τίποτα και το Χ3 πάει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 1 hour ago, Don_VitoCorleone said: Όπως έγραψα και στο nfc η ένδειξη σήματος είναι πολύ αισιόδοξη, τερματίζει με μέτριο σήμα και στις 2 μπάρες είναι λίγο λαχείο η απόδοση στο ίντερνετ. Δεν υπάρχει πρόβλημα στο ότι δεν πιάνει καλά, απλά στη μία και δύο μπάρες το σήμα είναι απλώς κακό. Έτσι είναι η ρύθμιση της ένδειξης. Ίσως έχει κινητά με καλύτερο δέκτη στο άσχημο σήμα, πάντως το προηγούμενο μου κινητό zenfone 2 ήταν ελαφρώς χειρότερο στο ίδιο σημείο σε υπόγειο που δεν φόρτωνε τίποτα και το Χ3 πάει μια χαρά. Αυτό είναι το πρόβλημα ότι δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να αλλάξει μπάντα η να γυρίσει στο 3g. παρά επιμένει εκει,... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 (edited) Καλησπέρα στην παρέα! Εχω εγκαταστήσει την εφαρμογή hibernator. Γιατί ενώ δείχνει το hibernator ότι όλες οι επιλεγμένες εφαρμογές τις κλείνει... , στις πρόσφατες εφαρμογές φαίνονται ακόμα ανοιχτές; Επίσης με δοκιμή που έκανα χωρίς το hibernator, μέτα από πόση ώρα το miui σφάζει τις εφαρμογές; Και στο μενού επιλογές προγραμματιστών, έχω ανοιχτό τον διακόπτη στο μη διατήρηση δραστηριοτήτων για να σφάζει απευθείας τις εφαρμογές, αλλά και μέτα μισή ώρα στις πρόσφατες εφαρμογές πάλι φαίνονται ενεργές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Edited September 13, 2021 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Γιατί θες να το κάνεις αυτό; Το κινητό είναι πολύ γρήγορο και έχει και αρκετή (έως πολλή) μπαταρία, δεν έχει ανάγκη αν κάποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο. Δεν είναι σαν κάποια άλλα Android με 1-2GB Ram και με άθλιους προς μετρίους επεξεργαστές. Στο λέω εγώ που έχω το ίδιο τηλέφωνο.Όσον αφορά τις ρυθμίσεις, γιατί με την εφαρμογή δεν ξέρω τι παίζεται, αν θες οπωσδήποτε να κάνει kill τις εφαρμογές και να μην τις τρέχει στο παρασκήνιο, επίλεξε το "Χωρίς διαδικασίες παρασκηνίου" στην ρύθμιση "Όριο ενέργειας παρασκηνίου" στις επιλογές προγραμματιστών. Σε μένα αυτό δούλεψε.Επίσης, στις "πρόσφατες εφαρμογές" οι εφαρμογές φαίνονται πάντα μέχρι να τις κλείσεις εσύ με το χέρι, άλλο που μπορεί να μην τρέχουν (μπορείς να το διαπιστώσεις αν πατήσεις πάνω σε μια εφαρμογή και τη δεις να φορτώνει από την αρχή).Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 1 minute ago, georgeavl3 said: Γιατί θες να το κάνεις αυτό; Το κινητό είναι πολύ γρήγορο και έχει και αρκετή (έως πολλή) μπαταρία, δεν έχει ανάγκη αν κάποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο. Δεν είναι σαν κάποια άλλα Android με 1-2GB Ram και με άθλιους προς μετρίους επεξεργαστές. Στο λέω εγώ που έχω το ίδιο τηλέφωνο. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις, γιατί με την εφαρμογή δεν ξέρω τι παίζεται, αν θες οπωσδήποτε να κάνει kill τις εφαρμογές και να μην τις τρέχει στο παρασκήνιο, επίλεξε το "Χωρίς διαδικασίες παρασκηνίου" στην ρύθμιση "Όριο ενέργειας παρασκηνίου" στις επιλογές προγραμματιστών. Σε μένα αυτό δούλεψε. Επίσης, στις "πρόσφατες εφαρμογές" οι εφαρμογές φαίνονται πάντα μέχρι να τις κλείσεις εσύ με το χέρι, άλλο που μπορεί να μην τρέχουν (μπορείς να το διαπιστώσεις αν πατήσεις πάνω σε μια εφαρμογή και τη δεις να φορτώνει από την αρχή). Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts