giorgos365 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 On 19/2/2022 at 10:55 ΜΜ, freddaras said: σε μενα παντως ακομη να ερθει το update ... και δεν χαιρεσε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zapiel Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 παιδιά να αν κανω συγχρονισμό την συλλογή με το xiaomi cloud θα μου κατεβάσει στο κινητο ολες της φωτογραφίες που εχω στο cloud η θα ανεβάσει τις τωρινές που εχω τραβήξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 On 21/2/2022 at 1:29 ΜΜ, giorgos365 said: και δεν χαιρεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 νέο λουκ από τους σελιδοδείκτες..... πολύ μεγάλα εικονίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί. Μετά από λίγο προσπαθώ να ανοίξω pdf και λέει δεν βρέθηκε εφαρμογή κτλ. Θέλει επανεκκίνηση το κινητό για να φτιάξει. Υπάρχει κάτι; Επίσης για το AOD το ξέρουμε με τα χαζά 10 sec και μόνο αν βγάλεις το βελτιστοποίηση του MIUI φτιάχνει αλλά δεν δουλεύει η επισύναψη στα email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 γεια σας!ειμαι απο χτες κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης.Ηθελα καποια tips για νεους αγοραστες οπως εγω.Με το που ανοιξα το κινητο,εβγαλε ειδοποιηση για νεα εκδοση,συγκεκριμενα τη v12.5.7.o.rkfeuxm.Να τηνεγκαταστησω η να βαλω καποια αλλη ρομ?Επισης,η καμερα φιανεται πολυ καλη,μπορεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα με gcam π.χ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Κάνε την αναβάθμιση. Λογικά μετά θα σου έρθει και το miui 13. Εκεί πρέπει να αποφασίσεις αν θα την κάνεις την αναβάθμιση. Κάποιοι έχουν θεματάκια.Για gcam, δεν ξέρω να σου πω. Εμένα μου αρκεί η ενσωματωμένη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 36 minutes ago, alphonso79 said: γεια σας!ειμαι απο χτες κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης.Ηθελα καποια tips για νεους αγοραστες οπως εγω.Με το που ανοιξα το κινητο,εβγαλε ειδοποιηση για νεα εκδοση,συγκεκριμενα τη v12.5.7.o.rkfeuxm.Να τηνεγκαταστησω η να βαλω καποια αλλη ρομ?Επισης,η καμερα φιανεται πολυ καλη,μπορεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα με gcam π.χ.? κανε την 12.5.7. και μην το κουνας απο κει μεχρι νεωτερας... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 1 ώρα πριν, alphonso79 said: Εγω με 13 πάντως δεν εχω θεματα μέχρι στιγμής. Και η μπαταρία σα να βελτιώθηκε κ ολας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Εμένα πάντως δεν μου ήρθε η 13. Ακόμα με την 12.5.6 είμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Εμένα πάντως δεν μου ήρθε η 13. Ακόμα με την 12.5.6 είμαι! Ευρωπαϊκό έχεις ή global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 2 ώρες πριν, swaron said: Εμένα πάντως δεν μου ήρθε η 13. Ακόμα με την 12.5.6 είμαι! Σήμερα μου ήρθε εμένα. Ευρωπαϊκό έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 8 ώρες πριν, conan1 said: Κάνε την αναβάθμιση. Λογικά μετά θα σου έρθει και το miui 13 αν κανω την αναβαθμιση,θα σβηστουν ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 αν κανω την αναβαθμιση,θα σβηστουν ολα?Όχι.Μόνο αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα σβήσουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 15 ώρες πριν, conan1 said: 16 ώρες πριν, swaron said: Εμένα πάντως δεν μου ήρθε η 13. Ακόμα με την 12.5.6 είμαι! Ευρωπαϊκό έχεις ή global? Global από cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Λοιπόν, παρατήρησα οτι καθε πρωί μου εχει απενεργοποιησει μονο του το raise to wake, το ενεργοποιώ καιντο επόμενο πρωι πάλι τα ιδια. Εχει κανεις το ίδιο θέμα. Μεχρι στιγμής ειναι το μονο σύμπτωμα της 13 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Μου ήρθε η αναβάθμιση από προχθές, όλα καλά μέχρι τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Global από cosmoteΘα έρθει. Μη βιάζεσαι.Εκτός αν βιάζεσαι (σαν εμένα), μπορείς να την περάσεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 A13 θα πάρει το κινητο ή θα μεινει στο 12? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 44 minutes ago, nikaki71 said: A13 θα πάρει το κινητο ή θα μεινει στο 12? Θα πάρει κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 10 ώρες πριν, nikaki71 said: A13 θα πάρει το κινητο ή θα μεινει στο 12? Τι είναι το Α13; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 27 minutes ago, diamantis_69 said: Τι είναι το Α13; Android 13 1 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Μετά την νέα ενημέρωση, ότι και κίνηση και να κάνω ,δηλαδή εγγραφή οθόνης- λήψη φωτογραφίας κλπ, μου βγάζει συνεχώς τα παρακάτω παράθυρα και είναι εκνευριστικό. Ξέρετε πώς μπορώ να τα αποφύγω ή είναι κάποια ρύθμιση; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 Μετά την νέα ενημέρωση, ότι και κίνηση και να κάνω ,δηλαδή εγγραφή οθόνης- λήψη φωτογραφίας κλπ, μου βγάζει συνεχώς τα παρακάτω παράθυρα και είναι εκνευριστικό. Ξέρετε πώς μπορώ να τα αποφύγω ή είναι κάποια ρύθμιση; Να παραχωρήσεις τις άδειες ίσως; Εκτός αν δεν θες, οπότε...Στάλθηκε από το SM-M526BR μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 Μου το κάνει και εμένα, μόνο στο screenshot. Δίνω άδειες κανονικά, το αποθηκεύει και στο επόμενο ζητάει ξανά άδειες.Το εμφάνισε μετά από ενημέρωση της εφαρμογής "mi media editor". Πριν δεν ζήταγε συνέχεια άδεια για το screenshot. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts