highland1 Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Ήρθε η 12.5.3.0 και δεν διόρθωσαν το πρόβλημα με την aod,ούτε βλέπω κάτι νέο !Έχουνε φάει τόσο κράξιμο και δεν ξέρω τι περιμένουν...ίσως την θεία επιφώτηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Ήρθε η 12.5.3.0 και δεν διόρθωσαν το πρόβλημα με την aod,ούτε βλέπω κάτι νέο !Έχουνε φάει τόσο κράξιμο και δεν ξέρω τι περιμένουν...ίσως την θεία επιφώτηση! Δεν πρόκειται να το φτιάξουν.τουλαχιστον να φτιάξουν την υπερθέρμανση και την πτώση της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Για μας που αργουν οι αναβαθμίσεις μπορεί κάποιος να βάλει ένα λινκ με την 12.5.3.0 να την κατεβασουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Για μας που αργουν οι αναβαθμίσεις μπορεί κάποιος να βάλει ένα λινκ με την 12.5.3.0 να την κατεβασουμεΤο θέμα είναι τι ρομ φοράς EU ή global. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Global φοραει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/sweet/stable%20beta/V12.5.4.0.RKFMIXM/ Αυτή είναι η τελευταία global, εσύ ποια ακριβώς φοράς; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Το redmi note 10 έχει 2 ηχεία (stereo), ένα πάνω και ένα κάτω στην συσκευή. Προσπαθούσα τόσες μέρες να καταλάβω γιατί δεν ακούω καλά τον συνομιλητή και σήμερα βάζοντας το αυτί μου πλάϊ στο πάνω ηχείο κατάλαβα πως ο ήχος βγαίνει απο εκεί και όχι απο το ακουστικό που είναι δίπλα απο κάτω. Δοκιμάζοντας το ακουστικό απο τις ρυθμίσεις (Έκδοση Kernel -> FQC Test) φαίνεται να λειτουργεί κανονικά το ακουστικό (Receive). Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Που είναι το περίεργο; Αυτό που έχεις στο αυτί θα ακούγεται ο άλλος. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 12.5.1 RKFEUXM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 εμ δεν φοράς global, eu φοράς αυτή είναι η τελευταία https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/sweet/stable%20beta/V12.5.3.0.RKFEUXM/ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Πρέπει να εκανα βλακεια. Κατέβασα όχι τη full rom το international update πήγα να την κάνω και κόλλησε το κινητο μπήκε σε fastboot. Ευτηχως με τα 3 κουμπιά ξεκόλλησε χωρίς να χάσω κάτι. Έπρεπε να κατεβάσω την full rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 ναι, τη φουλ ρομ θέλεις Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Από ότι είδα είναι beta οπότε θα το αφήσω. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Από ότι είδα είναι beta οπότε θα το αφήσω. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ φιλεΑν και αυτό δεν λέει κάτι, στην xiaomi όλες οι ρομ μια ζωή beta είναι. https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/sweet/stable/V12.5.2.0.RKFEUXM/ Η 12.5.2.0 είναι stable, Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Καλησπέρα . Λοιπόν το always on display το απενεργοποίησα τελείως. Ρύθμισα το τηλέφωνο όταν έρχονται ειδοποιήσεις να ανάβει η οθόνη. Ένα θέμα που είχα με τον αισθητήρα εγγύτητας, όταν μιλούσα και έπαιρνα το τηλέφωνο από το αυτί μου η οθόνη παρέμεινε σκοτεινή ,το έλυσα από σπόντα όταν το έβαλα να ενεργοποιεί την οθόνη όταν ανασηκώνετε το τηλέφωνο... Τώρα παραδόξως λειτουργεί σωστά όταν μιλάω και απομακρύνω το τηλέφωνο από το αυτί μου η οθόνη ανάβει κανονικά.... Ευτυχώς στο κλείδωμα οθόνης εμφανίζεται όλες οι ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Καλησπέρα. Ήρθε ενημέρωση το πρωί. Επειδή ήμουν στη θάλασσα λέω άσε να τη κάνω αργότερα. Πάω αργότερα και τπτ. Εξαφανίστηκε. Τι φάση ; Επίσης 2ο θέμα. Ήμουν όπως είπα στη θάλασσα, πρωί, χωρίς πολύ ζέστη ακόμα. 5 λεπτά στα χέρια μου το κινητό και μου βγάζει ειδοποίηση για υπερθέρμανση. 48 βαθμούς η θερμοκρασία μπαταρίας. Είναι φυσιολογικό; Σε ένα p20 lite που είχα πριν, στα 2 χρόνια μια φορά έβγαλε τέτοια ειδοποίηση όταν το είχα αφήσει πάνω στο τραπέζι να παίζει μουσική, γύρισε ο ήλιος και το έψηνε οπότε ήταν αναμενόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Το πρώτο, δυστυχώς συμβαίνει συχνά σε κινητά Xiaomi, αλλά δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας. Θα σου έρθει αργότερα το update, μετά από κάποιες μέρες. Για την υπερθέρμανση όντως περίεργο τόσο νωρίς το πρωί. Κάνε μια επανεκκίνηση καλού κακού. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 εμ δεν φοράς global, eu φοράς αυτή είναι η τελευταία https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/sweet/stable%20beta/V12.5.3.0.RKFEUXM/ Κατέβασα τη rom, αλλά πως θα την εγκαταστήσω; Θέλει ξεκλείδωμα bootloader, εγκατάσταση twrp και λοιπά ή υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Καλημερα στην ομαδα. Για όποιον τον αρέσουν οι θήκες σιλικόνης πήρα μια roar από eshop στα 4.90 και ειναι απίστευτη.πολυ προστασία ειδικά στις κάμερες είναι με τρύπες σαν τα samsung και πολύ καλή αίσθηση στο χέρι.πολυ ανώτερη από αυτήν που έχει στο κουτι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Καλημερα στην ομαδα. Για όποιον τον αρέσουν οι θήκες σιλικόνης πήρα μια roar από eshop στα 4.90 και ειναι απίστευτη.πολυ προστασία ειδικά στις κάμερες είναι με τρύπες σαν τα samsung και πολύ καλή αίσθηση στο χέρι.πολυ ανώτερη από αυτήν που έχει στο κουτι Με γεια. Αυτές βγαίνουν και για άλλα μοντέλα Xiaomi; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Καλημερα στην ομαδα. Για όποιον τον αρέσουν οι θήκες σιλικόνης πήρα μια roar από eshop στα 4.90 και ειναι απίστευτη.πολυ προστασία ειδικά στις κάμερες είναι με τρύπες σαν τα samsung και πολύ καλή αίσθηση στο χέρι.πολυ ανώτερη από αυτήν που έχει στο κουτι για δωσε λινκ να δουμε και εμεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Καλημέρα.Ναι στείλε λινκ,και εγώ ψάχνονται για θηκουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 https://www.e-shop.gr/roar-jelly-back-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-10-pro-transparent-p-TEL.078921 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Πολύ καλή θήκη είναι και αυτή της nillkin ,με συρόμενο κάλυμμα καμερών. https://www.skroutz.gr/s/28430583/Nillkin-Camshield-Back-Cover-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Redmi-Note-10-Pro.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 https://www.e-shop.gr/roar-jelly-back-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-10-pro-transparent-p-TEL.078921 Αυτη δεν κανει ghosting ,αν τραβηξεις φωτο νυχτα με φλας?Γιατι βλεπω εχει καλλυματα για τους φακους διάφανα και συνηθως αυτες οι θηκες δημιουργουν αυτο το φαινομενο της διαχυσης φωτός.... ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ καλή θήκη είναι και αυτή της nillkin ,με συρόμενο κάλυμμα καμερών. https://www.skroutz.gr/s/28430583/Nillkin-Camshield-Back-Cover-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Redmi-Note-10-Pro.html Ισχυει.Την εχω στο Χ3 και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο οχι μονο σε προστασια φακών,αλλα και σε πτωση κι ας ειναι λεπτο πλαστικο.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 να πω την αποψη μου σχετικα με A.O.D. και διπλο ταπ για ενεργοποιηση οθονης.για το πρωτο δοκιμασα να ειναι ανοικτο συνεχεια και παρολο που μετα απο λιγα δευτερα σκοτεινιαζε καπως,εν τουτοις στο τελος της ημερας η μπαταρια εφτανε κατω απο 30% και ισως γιαυτο μανησια ειναι μονο για δεκα δευτερα ρυθμισμενο.για το δευτερο που ανεφερα εχω το τηλ.στην μπροστινη τσεπη του παντελονιου και πολλες φορες ενιωθα να ανεβαζει θερμοκρασια οποτε το ανοιγα και εβλεπα οτι ετρεχε καθε απιθανη εφαρμογη ταυτοχρονα.ειχα απογοητευτει και καποια στιγμη δοκιμαζοντας απενεργοποιησα το διπλο ταπ.αυτο ηταν,τερμα οι ενεργοποιησεις εφαρμογων ακουσιως.να πω επισης οτι με οποιονδηποτε αλλον εκκινητη (νοβα κλπ) το τηλ.θα εχει λανγκαρισματα και υπολειτουργιες. εχω περασει την τελευταια xtrv σταθερη απο ελληνικο σαιτ και εχω τον miui dialer με ηχογραφηση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts