cocu Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Όλες τις βασικές μπάντες που θα μας απασχολήσουν στην Ελλάδα, τις έχει και αυτό με την global rom. Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratoz Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 On 18/10/2021 at 8:47 ΠΜ, sifnos1 said: Καλημέρα παιδιά, επειδή έψαξα σε ξένα φόρουμ και ρώτησα και το Banggood για να ξέρω τι θα πάρω μου είπαν τα έξεις.. Το Banggood αυτή την στιγμή πουλάει το 9άρι με global rom που είναι η έκδοση για Ινδία όπως και το 9r (άλλο τηλέφωνο αυτό) το 9αρι λοιπόν με global rom είναι αυτή την στιγμή στα 490 ευρώ οι διαφορές με την global version (την κλασική που πουλάει το σαιτ της oneplus είναι ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση για αυτό και είναι πιο λεπτό 8.1χιλιοστα - 8.8χιλιοστα για αυτό και όσοι έχετε πάρει κάποιες ορίτζιναλ θήκες μπορεί να δείτε κάποια μικρή διαφορά να μην τρομάζει σωστά καθώς και ότι έχει λιγότερες μπάντες για το 5g.. Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα δουλεύει 100%το 5g με cosmote, Vodafone και ανάλογα με το που είστε στην wind τι κεραία έχει στην περιοχή μπορεί πχ Αθήνα κέντρο να πιάνεις 5g αλλά αν πας Καλαμάτα να μην πιάνεις γιατί η κεραία στην Καλαμάτα της wind έχει άλλα μπάντα αυτή που δεν έχει το οneplus 9 bangood global rom.. Σταδιακά μπορεί και η cosmote - Vodafone μελλοντικά να αλλάξει μπάντα στις νέες κεραιες και να μην έχει 5g σε αυτές τις περιοχές το τηλέφωνο αυτό.. Επαναλαμβάνω μιλάω μόνο για το 9αρι αγορασμένο από bangood me global rom.. Εδώ και λίγο καιρό το Banggood έχει ανεβάσει και το κανονικό 9αρι global version.. (ΌΧΙ GLOBAL ROM ΑΛΛΆ GLOBAL VESION)εκεί είναι η διαφορά.. Αυτό το τηλέφωνο το κλασικό δηλαδή που πουλάει και η oneplus στο σαιτ της είναι με ασύρματη φορτιση και με όλες τις μπάντες για Ευρώπη Ελλάδα Αμερική κλπ για το 5g.. Η τιμή του πάντα με κουπόνι είναι 60 ευρώ παραπάνω από το τηλέφωνο με global rom δηλαδή στα 550 ευρώ.. Οπότε όσοι θέλετε να πάρετε αυτή την κανονική έκδοση αξίζουν τα 60 ευρώ παραπάνω επιλέξτε oneplus 9 global version και τα έχετε όλα.. Θεσσαλονίκη με cosmote σε πάρα πολλά σημεία που επιβεβαιωμένα παίζει 5g (και με τον ίδιο πάροχο), δεν έχω 5g σταθερά πάντως. Η oneplus αφού με έβαλε σε διαδικασία να της ανεβάσω log με αναπαραγωγή του προβλήματος, με έγραψε κανονικά. Μην τα λέτε αυτά τα "παίζει 100% το 5g με cosmote" ρε παιδιά, ειδικά όταν άνθρωπος από επάνω σας έχει πει το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 (edited) Δεν είναι όλες οι κεραίες 5G στην Θεσ/νίκη. παρά πολλες είναι οι οποίες δεν έχουν αναβαθμιστει. Αν βρεί κεραία 4G που δεν έχει αναβαθμιστεί και είναι αρκετά πιο δυνατή από το 5G εκεί θα σε συνδέσει, πχ στα κτελ. Ν78 θα βρεις στο κέντρο, αν θέλεις να πιάσεις εκεί στο 1Gbps στο 5G Edited November 3, 2021 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratoz Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Το πρόβλημα είναι ότι μένω κέντρο.... Και όπου κι αν έχω γυρίσει δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Παιδιά καλησπέρα. Παρήγγειλα κι εγώ το Oneplus 9 256 από bangood πριν 10 μέρες κι ακόμα μου λέει το σύστημα πως είναι out of stock και πως από μέσα Δεκέμβρη να το περιμένω. Αυτό είναι το ένα πρόβλημα που με απασχολεί. Το δεύτερο είναι, έχοντας διαβάσει εδώ κάποιες μαρτυρίες, πως η global rom είναι προβληματική ως προς το 5g στην Ελλάδα. Αφήστε που είχα την λανθασμένη εντύπωση πως η rom θα ήταν η επίσημη της Oneplus (global bersion). Δηλαδή με αυτά και με αυτά, να ανησυχώ πως θα περάσουν 2-3 μήνες και θα μου πουν στο τέλος οι Κινεζοι λυπούμαστε δεν έχουμε απόθεμα των συγκεκριμένων τηλεφώνων, αγοράστε κάποιο άλλο με τα ίδια χρήματα, κι από την άλλη, αν τελικά μου το στείλουν, κι η Κοσμοτέ αλλάξει μπάντα, δεν θα έχω 5g; Να είστε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Εκτιμώ ότι δεν αξίζει να το περιμένεις. Επιστροφή χρημάτων και παίρνεις κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 42 minutes ago, athanaso77 said: Εκτιμώ ότι δεν αξίζει να το περιμένεις. Επιστροφή χρημάτων και παίρνεις κάτι άλλο. Ευχαριστώ για την απάντηση! Το κακό είναι πως πλήρωσα απευθείας με κάρτα κι όχι με paypal και σε live chat μαζί τους μου είπαν ότι μπορώ είτε να αγοράσω κάτι άλλο ή να περιμένω... Την πάτησα κοινώς νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Καλημέρα και εγώ ακριβώς την ίδια αγορά με σένα πριν λίγες ημέρες.. Θεωρώ όμως ότι για τα λεφτά που δώσαμε (530ευρω) για το 9αρι 12/256 είναι ληστεία κανονική.. Οπότε αξίζει να περιμένουμε.. Υπομονή θέλει. Σκέψου τι άλλο μπορείς να αγοράσεις με 530 αυτή την στιγμή.. Δεν υπάρχουν τέτοιες επιλογές σαν αυτά τα χρήματα.. Οπότε υπομονή (εγώ πλήρωσα με PayPal παρο όλα αυτά περιμένω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Kαλησπερα στην παρεα ...επειδη το τελευταιο μου op ηταν το 3 και επειδη εχω μια καλη επιδοτηση απο γερμανο ηθελα να ρωτησω κατι να μην ανατρεχω σε ολες τις σελιδες....Καπου διαβασα για διαφορετικες ρομ να ερχονται σε καποιες συσκευες Αυτες που φερνει η κοσμοτε τι ρομ εχουν? Θα εχω κανονικα 5g? πως γινεται ογερμανος να την δινει 779ευρω και στο σαιτ της op να εχει 949? η επιδοτηση μου ειναι 600 ευρω οποτε το σκεφτομαι Σας ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 On 7/2/2022 at 3:46 ΜΜ, bujinkan said: Kαλησπερα στην παρεα ...επειδη το τελευταιο μου op ηταν το 3 και επειδη εχω μια καλη επιδοτηση απο γερμανο ηθελα να ρωτησω κατι να μην ανατρεχω σε ολες τις σελιδες....Καπου διαβασα για διαφορετικες ρομ να ερχονται σε καποιες συσκευες Αυτες που φερνει η κοσμοτε τι ρομ εχουν? Θα εχω κανονικα 5g? πως γινεται ογερμανος να την δινει 779ευρω και στο σαιτ της op να εχει 949? η επιδοτηση μου ειναι 600 ευρω οποτε το σκεφτομαι Σας ευχαριστω εκ των προτερων Έχω την εντύπωση ότι μιλάς για το OnePlus 9 Pro αλλά απευθύνεσαι στο topic του OnePlus 9; Γιατί το απλό έχει 629€ στον Γερμανό. Έρχεται με ευρωπαϊκή ROM και δουλεύει κανονικά το 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Νέα αναβάθμιση από χτες.Δεν την έχω περάσει ακόμα και ήθελα να ρωτήσω αν την έχει βάλει κάποιος και είναι σταθερή χωρίς προβλήματα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Τι έγινε;Μόνο εγώ έχω αυτό το κινητό; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Η cosmote έχει n28 σε 5G. Και θα την αναπτύξει και άλλο. Όλα τα κινέζικα την n28 την έχουν διαχωρίσει σε n28a και n28b. Όποτε αν θες ολοκληρωμένη λύση νομίζω ευρωπαϊκό είναι καλύτερα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Αυτό τί σχέση έχει με την αναβάθμιση; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 1 ώρα πριν, telmusic said: Αυτό τί σχέση έχει με την αναβάθμιση; Απανταω στον Sifnos1 τερμα πανω 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Το λοιπόν πέρασα την νέα αναβάθμιση που με έφερε την τελευταία Android 12 και κάποιες αισθητικές αλλά και πρακτικές αλλαγές στο oxygen .Ως τώρα όλα καλά με εξαίρεση στην αρχή που μου εξαφάνισε τις μισές συντομεύσεις πράγμα που διόρθωσα ξεκλειδώνοντας τις κρυφές εφαρμογές που είχα από την προηγούμενη έκδοση.Το κινητό δείχνει να τρέχει πιο άμεσα και όσον αφορά την μπαταρία δεν βλέπω κάποια αρνητική μεταβολή.Ακόμα βέβαια είναι νωρίς γιατί λόγω αργίας η χρήση είναι πιο χαλαρή. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargiolis Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 (edited) On 25/3/2022 at 2:49 ΜΜ, doganos said: Η cosmote έχει n28 σε 5G. Και θα την αναπτύξει και άλλο. Όλα τα κινέζικα την n28 την έχουν διαχωρίσει σε n28a και n28b. Όποτε αν θες ολοκληρωμένη λύση νομίζω ευρωπαϊκό είναι καλύτερα ετσι οπως το γραφεις εγω καταλαβαινω οτι δε θα εχει προβλημα,αφου θα την αναπτυξει θεωρεις οτι μελλοντικα με την μπαντα n28 θα εχει θεμα η global rom και γιατι? επισης απο οτι διαβαζω εχει n78 και οχι 28 ευχαριστω Edited April 11, 2022 by kargiolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 3 ώρες πριν, kargiolis said: ετσι οπως το γραφεις εγω καταλαβαινω οτι δε θα εχει προβλημα,αφου θα την αναπτυξει θεωρεις οτι μελλοντικα με την μπαντα n28 θα εχει θεμα η global rom και γιατι? επισης απο οτι διαβαζω εχει n78 και οχι 28 ευχαριστω Εννοω σε περισσοτετες περιοχες. Εχθες ημουν θεσσαλονικη και ειδα ηδη αρχη τσιμισκη, μεσα σε πολυκατοικια πως εκπεμπει ηδη σε n28. Δεν ξερω, αν εινα θεμα μονο rom ή και τιποτα αλλο για να πιανει την n28. (και οχι Ν28Α ή Ν28Β) Εχει N78 και N28. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargiolis Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, doganos said: Εννοω σε περισσοτετες περιοχες. Εχθες ημουν θεσσαλονικη και ειδα ηδη αρχη τσιμισκη, μεσα σε πολυκατοικια πως εκπεμπει ηδη σε n28. Δεν ξερω, αν εινα θεμα μονο rom ή και τιποτα αλλο για να πιανει την n28. (και οχι Ν28Α ή Ν28Β) Εχει N78 και N28. Ευχαριστώ για το info Έχω βρει με global ROM στα 480€ από αποθήκη Γαλλίας Και global version από Γαλλία στα 599 Και τα 2 12/256 Μάλλον θα πάω για global versionνα έχω το κεφάλι μου ήσυχο Ελλάδα το φθηνότερο στα 753€ Edited April 11, 2022 by kargiolis New info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 On 11/4/2022 at 6:54 ΜΜ, kargiolis said: Ευχαριστώ για το info Έχω βρει με global ROM στα 480€ από αποθήκη Γαλλίας Και global version από Γαλλία στα 599 Και τα 2 12/256 Μάλλον θα πάω για global versionνα έχω το κεφάλι μου ήσυχο Ελλάδα το φθηνότερο στα 753€ Από πού το βρήκες στα 480ευρώ; Και ξέρει κανείς τι γίνεται αν αγοράσεις από Banggood με τιμολόγιο από Ευρωπαική αποθήκη; Μπορεις να γλυτώσεις το ΦΠΑ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargiolis Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 5 ώρες πριν, junglist said: Από πού το βρήκες στα 480ευρώ; Και ξέρει κανείς τι γίνεται αν αγοράσεις από Banggood με τιμολόγιο από Ευρωπαική αποθήκη; Μπορεις να γλυτώσεις το ΦΠΑ; € 439,00 20% Off | OnePlus 9 5G Snapdragon 888 8GB 128GB/12GB 256GB Smartphone 6.55'' 120Hz AMOLED Display Hasselblad Camer Global Rom https://a.aliexpress.com/_mK6sGL8 να το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 € 439,00 20% Off | OnePlus 9 5G Snapdragon 888 8GB 128GB/12GB 256GB Smartphone 6.55'' 120Hz AMOLED Display Hasselblad Camer Global Rom https://a.aliexpress.com/_mK6sGL8 να το λινκΩραίος, Ευχαριστώ Έψαχνα χτες στο Αλι και δεν υπήρχε τιμή κάτω από 485€.Αυτός ο γάλλος πώς το βγάζει στα 439€ άραγε;Πάντως Κύπρο δεν το στέλνει.Ελλάδα τσεκαρες;Το στέλνει κανονικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Βρήκατε καμία άλλη πρόταση που να στέλνουν το κινητό από online μαγαζί; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargiolis Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Όχι,πιο χαμηλά δε το έχω βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 παιδες κοιταζω για μεταβαση απο Oneplus 8 σε οικονομικα πλαισια, οχι να παρω 10 pro πχ... κοιταζα το 9αρι αλλα βλεπω οτι δεν εχει OIS στην βασικη καμερα.....πολυ σημαντικο μειων κατα τη γνωμη μου. Ακομα και το 9R φαινεται καλυτερη επιλογη..... τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts