Jump to content

keynes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About keynes

  • Ημ. Γέννησης 10/01/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

keynes's Achievements

  1. keynes

    Poco F3

    Καλησπέρα. Εγώ έχω την 12.5.5 stable global και το double tap to wake πιάνει με την 3η ή με την 4η. Επίσης η κύλιση πάνω-κάτω είναι προβληματική σε όλες τις εφαρμογές. Να αισιοδοξώ ότι με το miui 13 θα λυθούν αυτά τα θέματα; τα αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος φίλος;
  2. keynes

    Poco F3

    Και σε μένα έτσι που να πάρει...
  3. keynes

    Poco F3

    Φίλε με την αναβαθμιση δουλεύει άψογα το double tap to wake?
  4. keynes

    Poco F3

    Ειμαι υπόχρεος, σε ευχαριστώ πολύ!
  5. keynes

    Poco F3

    Ούτε κι εγώ!
  6. keynes

    Poco F3

    Παιδιά καλησπέρα! Επειδή έχω απηυδήσει με τη global stable και τα bugs, υπαρχει κάπου οδηγός αναλυτικός στα ελληνικά πώς περνάμε την eu στο τηλέφωνo και για κάποιους από εμάς τους αρχάριους; Σας ευχαριστώ.
  7. keynes

    Poco F3

    Με την stable κι εσύ φιλε; Τι να πω φίλε δεν ξέρω... Περιμενα πως με την stable δεν θα είχα προβλήματα
  8. keynes

    Poco F3

    Παιδιά καλημέρα! Αντιμετωπίζετε κι εσείς πρόβλημα με το double tap to wake; Σχεδόν πάντα πρέπει να το χτυπήσω 3 ή φορές για να "ξυπνήσει". Δεν έχω κάποια προστασία οθόνης.
  9. keynes

    Poco F3

    Σ ευχαριστώ πολύ φίλε!
  10. keynes

    Poco F3

    Ναι αν την ανεβάσω φίλε όλα καλά. Ομως στην αυτόματη φωτεινότητα είναι το πρόβλημα...
  11. keynes

    Poco F3

    Το αγόρασα παιδια από Ελλάδα (drele) και φοράει stable rom. Το κάνει και με λευκό και με σκούρο φόντο στο απόλυτο σκοτάδι. Δεν ξέρω τι να κάνω...
  12. keynes

    Poco F3

    Παιδιά καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ του κινητού εδώ και 3 μέρες κι έχω το εξής πρόβλημα: στην αυτόματη φωτεινότητα, στο απόλυτο σκοτάδι, με τα χίλια ζόρια να δω τι δειχνει η οθόνη, ειναι πολύ σκοτεινή. Είτε με σκούρο είτε με λευκό φόντο. Να επιστρέψω το τηλεφωνο ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που αγνοώ; ευχαριστώ πολύ!
  13. keynes

    OnePlus 9

    Ευχαριστώ για την απάντηση! Το κακό είναι πως πλήρωσα απευθείας με κάρτα κι όχι με paypal και σε live chat μαζί τους μου είπαν ότι μπορώ είτε να αγοράσω κάτι άλλο ή να περιμένω... Την πάτησα κοινώς νομίζω.
  14. keynes

    OnePlus 9

    Παιδιά καλησπέρα. Παρήγγειλα κι εγώ το Oneplus 9 256 από bangood πριν 10 μέρες κι ακόμα μου λέει το σύστημα πως είναι out of stock και πως από μέσα Δεκέμβρη να το περιμένω. Αυτό είναι το ένα πρόβλημα που με απασχολεί. Το δεύτερο είναι, έχοντας διαβάσει εδώ κάποιες μαρτυρίες, πως η global rom είναι προβληματική ως προς το 5g στην Ελλάδα. Αφήστε που είχα την λανθασμένη εντύπωση πως η rom θα ήταν η επίσημη της Oneplus (global bersion). Δηλαδή με αυτά και με αυτά, να ανησυχώ πως θα περάσουν 2-3 μήνες και θα μου πουν στο τέλος οι Κινεζοι λυπούμαστε δεν έχουμε απόθεμα των συγκεκριμένων τηλεφώνων, αγοράστε κάποιο άλλο με τα ίδια χρήματα, κι από την άλλη, αν τελικά μου το στείλουν, κι η Κοσμοτέ αλλάξει μπάντα, δεν θα έχω 5g; Να είστε καλά.
  15. keynes

    OnePlus 5T

    Καλησπέρα παιδιά. Κι εμένα το δικό μου σήμερα έκανε αναβάθμιση σε pie και παρατηρώ πως η μπαταρία πέφτει γρηγορότερα. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω πώς την τοποθεσία μπορώ να την βάλω σε battery save mode προκειμένου να μην μου καταναλώνει πολύ μπαταρία. Όσο κι αν έψαξα στο μενού δεν βρήκα κάτι και φοβάμαι μην ειναι συνεχώς η τοποθεσία ενεργοποιημένη σε full mode και μου ρίχνει έτσι τη μπαταρία. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...