xristos69 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Ο κόφτης της σε ενδιαφέρει μόνο αν έχεις γραμμή μεγαλύτερη από συνδρομη (πχ γραμμη 512 και συνδρομη σε ISP 384) ή είσαι σε Siemens I dslam. Υπάρχει τρόπος απο τηλ επαρχίας να βρούμε σε τι dslam συνδεόμαστε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Ψάξε για κάποιο αρχείο με το όνομα DSLAMfasma26-02-04.pdf I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Η δώσε τα 2 πρώτα νούμερα του τηλεφώνου σου και τον υπεραστικο κωδικό, για να σου πούμε εμείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchristidis Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Η δώσε τα 2 πρώτα νούμερα του τηλεφώνου σου και τον υπεραστικο κωδικό, για να σου πούμε εμείς. Σωστός. 2310-98... Thanks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Σωστός. 2310-98... Thanks. INTRACOM ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΟΥΜΠΑ 2310 9(0~4), 95(0~7), 97, 98(0,2~3,7~9) Mε λίγα λόγια είσαι σε INTRACOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchristidis Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 INTRACOM ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΟΥΜΠΑ 2310 9(0~4), 95(0~7), 97, 98(0,2~3,7~9) Mε λίγα λόγια είσαι σε INTRACOM Να'σαι καλά φίλε, σ'ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Εχει παρατηρησει κανεις κοφτη στη HOL τελευταια? Ειδικα στις συνδρομες απο το δωρο του RAM. Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Ο κόφτης είναι στα 48ΚΒ/s όπως είναι σε όλες τις 384 συνδέσεις. Extra κόφτης δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στους συνδρομητές μέσω RAM, και στους κανονικούς που πληρώνουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amd222 Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Παιδια η προσφορα ηταν μονο με το ram σεπτμβριου;; Τωρα το πηρα χαμπαρι. Υπαρχει τροπος να επωφεληθω τωρα απο αυτην;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Παιδια η προσφορα ηταν μονο με το ram σεπτμβριου;; Τωρα το πηρα χαμπαρι. Υπαρχει τροπος να επωφεληθω τωρα απο αυτην;; Αν βρεις παλιό ΡΑΜ (Σεπτεμβρίου) μπορείς να ενεργοποιήσεις τη σύνδεση μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Ο κόφτης είναι στα 48ΚΒ/s όπως είναι σε όλες τις 384 συνδέσεις. Extra κόφτης δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στους συνδρομητές μέσω RAM, και στους κανονικούς που πληρώνουν. Το τι υποτιθεται πως ισχυει το ξερω κι εγω. Αλλα αυτα που βλεπω με κανουν να υποθετω αλλα! Τοσες μερες, οποιο βραδυ και να αφησα να κατεβαζει επιανε 40! Ουτε bit παραπανω! Και το εντυπωσιακο ηταν η flat γραμμη στο Netlimiter. Για τις υπολοιπες ωρες δεν εχω να πω κατι, αφου τα χαλια ηταν λιγο πολυ αναμενομενα. Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση της Forthnet,πλέον η Netkey προσφέρει πάλι 256/128 σύνδεση για 2 μήνες με 20€. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Λοιπόν.... Ενδιαφέρομαι για ADSL στα 512 ή 1024. Δεν με απασχολεί να κρατήσω το νουμερο του ΟΤΕ. Μενω κέντρο και οι εταιρείες που δεν χρειάζονται ΟΤΕ εχουν διαθεσιμοτητα. Ερώτηση 1. Ποiές εταιρείες δεν χρειάζονται ΟΤΕ και ποια η καλύτερη από αυτές? ερώτηση 2. Μεταξύ Forthnet, HOL, OTEnet, Tellas, Vivodi ποιά η καλύτερη? (σαν ISP και εξυπηρέτηση?) Σημείωση: Με ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία και όχι το κόστος. Κοινώς δεν θέλω να σπάω τα νεύρα μου με διακοπές γραμμής, "έπεσε ο server" και άλλα τέτοια. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Ρε παιδιά επειδή είμαι λίγο ψιλοάσχετος θα μπορούσε κανείς να μου πει πια είναι η φθηνότερη σύνδεση Dsl και πόσο θα μου στοιχίζει συνολικά τον μήνα? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Ρε παιδιά επειδή είμαι λίγο ψιλοάσχετος θα μπορούσε κανείς να μου πει πια είναι η φθηνότερη σύνδεση Dsl και πόσο θα μου στοιχίζει συνολικά τον μήνα? Ευχαριστώ Τελικές τιμές για DSL συνδέσεις (Γραμμή, provider, ΦΠΑ όλα μέσα) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 ρε παιδια επειδη δεν ξερω πολλα απο Internet μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου θα στοιχισει η αγορα conn-x?καταρχας θελω αοριστου χρονου.φυσικα αν εχετε αλλη προταση καλυτερη πειτε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Ενδιαφέρομαι να κάνω μία σύνδεση dsl στα 256 ή στα 384. Σκέφτομαι για γραμμή ΟΤΕ. Έχω ψιλοκαταλήξει από εδώ http://www.adslgr.com/features/ispsdirectory/ispindex.php στη forthnet 256 με 35,46 ευρώ και είμαι ανάμεσα (για 384) στην otenet με 41,41 και στη forthnet με 39,03. Είναι σωστή η επιλογή η γραμμή αν είναι από τον ΟΤΕ; Έχω isdn γραμμή, προς το παρόν. Διάβασα παραπάνω ότι θα πληρώνω και το πάγιο της isdn γραμμής. Επίσης διάβασα ότι μπορώ να τη μετατρέψω σε pstn και μετα να κάνω τη σύνδεση dsl. Πώς γίνεται αυτή η μετατροπή σε pstn; Επίσης, τι είναι αυτό για ethernet που είναι καλύτερα από usb που καταναλώνει πόρους του συστήματος; Τελικά να εμπιστευτώ τι Forthnet (στα 256 δεν υπάρχει otenet); Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε απάντησή σας γιατί είμαι σε μεγάλο δίλημμα και επειδή παλιότερα δεν είχα ασχοληθεί με dsl συνδέσεις. Πόσο θα μου κοστίσει συνολικά ο εξοπλισμός; Ό,τι έχετε να μου προτείνετε, καλοδεχούμενο. ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Ενδιαφέρομαι να κάνω μία σύνδεση dsl στα 256 ή στα 384. Σκέφτομαι για γραμμή ΟΤΕ. Έχω ψιλοκαταλήξει από εδώ http://www.adslgr.com/features/ispsdirectory/ispindex.php στη forthnet 256 με 35,46 ευρώ και είμαι ανάμεσα (για 384) στην otenet με 41,41 και στη forthnet με 39,03. Είναι σωστή η επιλογή η γραμμή αν είναι από τον ΟΤΕ; Έχω isdn γραμμή, προς το παρόν. Διάβασα παραπάνω ότι θα πληρώνω και το πάγιο της isdn γραμμής. Επίσης διάβασα ότι μπορώ να τη μετατρέψω σε pstn και μετα να κάνω τη σύνδεση dsl. Πώς γίνεται αυτή η μετατροπή σε pstn; Τελικά να εμπιστευτώ τι Forthnet (στα 256 δεν υπάρχει otenet); Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε απάντησή σας γιατί είμαι σε μεγάλο δίλημμα και επειδή παλιότερα δεν είχα ασχοληθεί με dsl συνδέσεις. Πόσο θα μου κοστίσει συνολικά ο εξοπλισμός; Ό,τι έχετε να μου προτείνετε, καλοδεχούμενο. Λοιπόν, ένα ένα. Γραμή απότι διάβασα είναι καλύτερα να πάρεις απο τον ΟΤΕ. Άν και εγώ πήρα τηλ. τη forthnet και τους έβαλα να τα κανονήσουν αυτοί με τον ΟΤΕ για να μην ασχολούμε εγώ καθόλου με εκείνους τους καραγκιόζηδες. Μην εμπιστεύεσαι καθόλου τους ΟΤΕΤΖΙΔΕΣ σ'αυτά που σου λένε! Πήγε η μάνα μου να τους πεί να μας βάλουν αορίστου χρόνου και την έλεγαν άκουσον, άκουσον: Οτι πρέπει να βάλουμε και ISDN για την ADSL επείδή αυτές οι ταχύτητες είναι γρήγορες. :w00t: Κουφάθηκα μόλις με πήρε τηλ. και μου τόπε. Πάρε ένα τηλ. στον ΟΤΕ και πές τους ναρθούν να σου πάρουν το ISDN γιατί κατα τη γνώμη μου είναι πεταμένα λεφτά. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Λοιπόν, ένα ένα. Γραμή απότι διάβασα είναι καλύτερα να πάρεις απο τον ΟΤΕ. Άν και εγώ πήρα τηλ. τη forthnet και τους έβαλα να τα κανονήσουν αυτοί με τον ΟΤΕ για να μην ασχολούμε εγώ καθόλου με εκείνους τους καραγκιόζηδες. Μην εμπιστεύεσαι καθόλου τους ΟΤΕΤΖΙΔΕΣ σ'αυτά που σου λένε! Πήγε η μάνα μου να τους πεί να μας βάλουν αορίστου χρόνου και την έλεγαν άκουσον, άκουσον: Οτι πρέπει να βάλουμε και ISDN για την ADSL επείδή αυτές οι ταχύτητες είναι γρήγορες. :w00t: Κουφάθηκα μόλις με πήρε τηλ. και μου τόπε. Πάρε ένα τηλ. στον ΟΤΕ και πές τους ναρθούν να σου πάρουν το ISDN γιατί κατα τη γνώμη μου είναι πεταμένα λεφτά. Απλά για την μετατροπή από ISDN σε PSTN pληρώνεις ένα 30€υρο. :down: Επίσης πρέπει να αλλάξεις τις καλωδιώσεις που έφτιαξες για να έχεις 2 τηλέφωνα και 1 pc με dial up και να επιστρέψεις το netmod (το ευκολότερο). Αν έχεις πάρει και τον ρούτερ τότε και αυτόν πρέπει να τον αλλάξεις γιατί άλλοι είναι για απλή pstn και άλλοι για isdn... Έχοντας τα παραπάνω υπόψιν, και επειδή έχω κι εγώ ISDN και DSL διαπίστωσα ότι δε συμφέρει ολόκληρη φασαρία για να γλιτώνεις 3€ το μήνα. Απόσβεση θα γίνει σε 10 μήνες τουλάχιστον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarass Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Thelo na valo ADSL kai anarotiemai ti einai kalitero, ote grammi kai na paizo me providers or na paro grammi kai prosbasi apo vivodi, pou einai kai protoporos se texnologia kai kala logia exo akousei? To kako me ton ote einai oti an exo provlima oi eteries tha ta rixnoun son ote kai o ote stis eteries. An omos ta paro ola apo vivodi einai aftoi ipefthinoi gia ola.Ti lete? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Πρώτα απ' όλα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Απλά για την μετατροπή από ISDN σε PSTN pληρώνεις ένα 30€υρο. Επίσης πρέπει να αλλάξεις τις καλωδιώσεις που έφτιαξες για να έχεις 2 τηλέφωνα και 1 pc με dial up και να επιστρέψεις το netmod (το ευκολότερο). Αν έχεις πάρει και τον ρούτερ τότε και αυτόν πρέπει να τον αλλάξεις γιατί άλλοι είναι για απλή pstn και άλλοι για isdn... Έχοντας τα παραπάνω υπόψιν, και επειδή έχω κι εγώ ISDN και DSL διαπίστωσα ότι δε συμφέρει ολόκληρη φασαρία για να γλιτώνεις 3€ το μήνα. Απόσβεση θα γίνει σε 10 μήνες τουλάχιστον... Έχω έναν αριθμό τηλεφώνου και πήρα από τον ΟΤΕ για το isdn μόνο το netmod. Τι εννοείς για την απόσβεση; Αυτή των 30 ευρώ που πρέπει να πληρώσεις για την αλλαγή από isdn σε pstn; Λοιπόν, ένα ένα. Γραμή απότι διάβασα είναι καλύτερα να πάρεις απο τον ΟΤΕ. Άν και εγώ πήρα τηλ. τη forthnet και τους έβαλα να τα κανονήσουν αυτοί με τον ΟΤΕ για να μην ασχολούμε εγώ καθόλου με εκείνους τους καραγκιόζηδες. Μην εμπιστεύεσαι καθόλου τους ΟΤΕΤΖΙΔΕΣ σ'αυτά που σου λένε! Πήγε η μάνα μου να τους πεί να μας βάλουν αορίστου χρόνου και την έλεγαν άκουσον, άκουσον: Οτι πρέπει να βάλουμε και ISDN για την ADSL επείδή αυτές οι ταχύτητες είναι γρήγορες. Κουφάθηκα μόλις με πήρε τηλ. και μου τόπε. Πάρε ένα τηλ. στον ΟΤΕ και πές τους ναρθούν να σου πάρουν το ISDN γιατί κατα τη γνώμη μου είναι πεταμένα λεφτά. Δηλαδή να μην επικοινωνήσω καθόλου με τον ΟΤΕ για τη γραμμή; Κανονικά εγώ πρέπει να πάω πρώτα στον ΟΤΕ να για να μου ενεργοποιήσουν τη γράμμη και μετά να επικοινωνήσω με τη forthnet ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Πρώτα απ' όλα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Απλά για την μετατροπή από ISDN σε PSTN pληρώνεις ένα 30€υρο. Επίσης πρέπει να αλλάξεις τις καλωδιώσεις που έφτιαξες για να έχεις 2 τηλέφωνα και 1 pc με dial up και να επιστρέψεις το netmod (το ευκολότερο). Αν έχεις πάρει και τον ρούτερ τότε και αυτόν πρέπει να τον αλλάξεις γιατί άλλοι είναι για απλή pstn και άλλοι για isdn... Έχοντας τα παραπάνω υπόψιν, και επειδή έχω κι εγώ ISDN και DSL διαπίστωσα ότι δε συμφέρει ολόκληρη φασαρία για να γλιτώνεις 3€ το μήνα. Απόσβεση θα γίνει σε 10 μήνες τουλάχιστον... Έχω έναν αριθμό τηλεφώνου και πήρα από τον ΟΤΕ για το isdn μόνο το netmod. Τι εννοείς για την απόσβεση; Αυτή των 30 ευρώ που πρέπει να πληρώσεις για την αλλαγή από isdn σε pstn; Λοιπόν, ένα ένα. Γραμή απότι διάβασα είναι καλύτερα να πάρεις απο τον ΟΤΕ. Άν και εγώ πήρα τηλ. τη forthnet και τους έβαλα να τα κανονήσουν αυτοί με τον ΟΤΕ για να μην ασχολούμε εγώ καθόλου με εκείνους τους καραγκιόζηδες. Μην εμπιστεύεσαι καθόλου τους ΟΤΕΤΖΙΔΕΣ σ'αυτά που σου λένε! Πήγε η μάνα μου να τους πεί να μας βάλουν αορίστου χρόνου και την έλεγαν άκουσον, άκουσον: Οτι πρέπει να βάλουμε και ISDN για την ADSL επείδή αυτές οι ταχύτητες είναι γρήγορες. Κουφάθηκα μόλις με πήρε τηλ. και μου τόπε. Πάρε ένα τηλ. στον ΟΤΕ και πές τους ναρθούν να σου πάρουν το ISDN γιατί κατα τη γνώμη μου είναι πεταμένα λεφτά. Δηλαδή να μην επικοινωνήσω καθόλου με τον ΟΤΕ για τη γραμμή; Κανονικά εγώ πρέπει να πάω πρώτα στον ΟΤΕ να για να μου ενεργοποιήσουν τη γράμμη και μετά να επικοινωνήσω με τη forthnet για τη σύνδεση; Πόσος καιρός θα πάρει για να μου το κάνει αυτό ο ΟΤΕ και πόσο από τη Forhnet; Τελικά αυτό με θύρα ethernet τι ακριβώς είναι; Και ποιος σου δίνει τον αντίστοιχο εξοπλισμό; ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 @ostvarivanje: Ναι η γραμμή είναι καλύτερα να είναι από τον ΟΤΕ, γιατί θα μπορείς να αλλάζεις isp όποτε θες εσύ. Επιπλέον αν η γραμμή σου έχει πρόβλημα απευθύνεσαι στον ΟΤΕ ενώ διαφορετικά στο isp και μετά αυτός στον ΟΤΕ και σε κάνουν μπαλάκι αν το πρόβλημα συνεχίσει. Ρίξε μια ματιά και στην HOL. Οι τιμές που είδες στον πίνακα του adslgr δεν έχουν τις προσφορές και η HOL κάνει πολύ συχνά. Αν κάνεις μετατροπή σε pstn θα πληρώσεις μία φορά 30 ευρώ (δεν ξέρω αν είναι με ΦΠΑ) και κάθε μήνα θα γλυτώνεις το επιπλέον πάγιο. Θα κάνεις απόσβεση σε λιγότερο από χρόνο. Υπάρχουν 2 τύποι modem: Με σύνδεση usb και με σύνδεση ethernet. Τα ethernet συνδέονται στην έξοδο για κάρτα δικτύου και δεν χρειάζονται drivers (γι' αυτό και δεν καταναλώνουν πόρους και ούτε επηρεάζονται από αλλαγή λειτουργικού) και μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένα και όταν κλείνεις τον υπολογιστή. Μερικά είναι και routers, δηλαδή μπορείς να συνδέσεις κι άλλους υπολογιστές σ' αυτά (π.χ. ένα φορητό) χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να είναι ανοικτός ο κυρίως υπολογιστής. Τα usb είναι όπως όλες οι κλασικές συσκευές usb. Χρειάζονται καινούργιους drivers όταν αναβαθμίζεις το λειτουργικό και ανοίγουν και κλείνουν μαζί με τον υπολογιστή. Υπάρχουν και modems και με usb και με ethernet. Οι καλύτερες επιλογές είναι: modem/router modem με θύρα ethernet (αν έχει και usb ακόμη καλύτερα) modem με θύρα usb Όλα όμως είναι θέμα κόστους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Πρώτα απ' όλα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Έχω έναν αριθμό τηλεφώνου και πήρα από τον ΟΤΕ για το isdn μόνο το netmod. Τι εννοείς για την απόσβεση; Αυτή των 30 ευρώ που πρέπει να πληρώσεις για την αλλαγή από isdn σε pstn; Δηλαδή να μην επικοινωνήσω καθόλου με τον ΟΤΕ για τη γραμμή; Κανονικά εγώ πρέπει να πάω πρώτα στον ΟΤΕ να για να μου ενεργοποιήσουν τη γράμμη και μετά να επικοινωνήσω με τη forthnet για τη σύνδεση; Πόσος καιρός θα πάρει για να μου το κάνει αυτό ο ΟΤΕ και πόσο από τη Forhnet; Τελικά αυτό με θύρα ethernet τι ακριβώς είναι; Και ποιος σου δίνει τον αντίστοιχο εξοπλισμό; Βήμα πρώτο: Πηγαίνεις στον ΟΤΕ και ζητάς να γίνει η μετατροπή της γραμμής σου από isdn σε pstn . Βήμα δεύτερο: Μόλις γίνει η ενεργοποίηση της pstn ζητάς να ενεργοποιηθεί στη γραμμή σου και γραμμή adsl και μόνο, δεν θέλεις σύνδεση. Βήμα Τρίτο: Διαλέγεις ποιο Modem/router είναι το κατάλληλο για σένα.Πχ αν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις δίκτυο θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 ethernet ports.Αν θέλεις να συνδέσεις μόνο ένα pc τότε θα προτιμήσεις ένα modem με μία ethernet port.Τέτοιες συσκευές διαθέτει και ο ΟΤΕ στα καταστήματα του αλλά και άλλα μαγαζιά με προϊόντα υπολογιστή, όπως επίσης και πολλά eshops στα οποία θα πετύχεις σίγουρα και καλύτερες τιμές.Όποιο και να διαλέξεις, σιγουρέψου ότι θα συνδέεται με ethernet. Βήμα Τέταρτο: Αφού συνδέσεις το modem στη γραμμή σου και σιγουρευτείς ότι έχει γίνει η ενεργοποίηση της adsl , καλείς την Forthnet και ζητάς μια σύνδεση της αρεσκίας σου. Μπορείς επίσης να προμηθευτείς και μια netkey η οποία κοστίζει 20 ευρώ και σου δίνει 2 μήνες 256/128 σύνδεση. Δική μου πάντως συμβουλή είναι να επιλέξεις Forthnet μιας και προσωπικά μου έχει κάτσει καλύτερα και από HOL όσο και από Otenet. Αυτά τα λίγα γιατί είδα λίγο να μπερδεύεσαι ;) iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Για να βαλω dsl πρεπει να εχω και αριθμο τηλ.? δηλαδη να πληρωνω και τα παγια της pstn\isdn γραμμης? αλλα 8-10ε τον μηνα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts