Jump to content

jimarass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

jimarass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά γνωρίζει κανείς πως μπορώ να περάσω κινέζικο μενού σε αυτό το τηλέφωνο; Από ΝΟΚΙΑ Store μου λένε πως δεν γίνεται. Ευχαριστώ
  2. Παιδιά σήμερα ξαφνικά έβγαλα την κάρτα sim από το Ιphone και όταν τοποθέτησα νέα, το tray δεν μπαίνει μέχρι τέλος στην υποδοχή του κινητού. Ανανγωρίζει τη sim και ζητάει pin αλλά δεν κουμπώνει μέχρι τέρμα. Το ίδιο συμβαίνει και χωρίς κάρτα Sim. Τι να φταίει??
  3. Κάποιες εντυπώσεις και από εμένα (έχω Iphone 3gs) 1.Το Samsung H1 έχει ασύγκριτα καλύτερη ποιότητα εικόνας και γενικότερα ανάλυση 2. Καλύτερο video 3. Το iphone έχει καλύτερη αίσθηση αφής οθόνης 4. Το iphone έχει καλύτερη απόκριση λογισμικού αν και πιστεύω ότι η Samsung Θα το φτιάξει εν καιρό αφού και τα δύο παίζουν ουσιαστικά σε unix. 5. H apple έχει προς το παρόν ασύγκριτα πιο πολλές εφαρμογές 6. Τo Samsung τα κάνει όλα, μέχρι και radio και αν η apple δεν απελευθερώσει το λογισμικό ώστε ο χρήστης να μπορεί να διαγράψει ένα τραγούδι, τότε θα το χάσει εν καιρό το παιχνίδι. 7. Το λογισμικό στο iphone είναι πολύ πιο ώριμο 8. και τα δύο έχουν συγκεκριμένες εφαρμογές που μπορείς να εγκαταστήσεις 9. Το Samsung έχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα πλοήγησης το οποίο παίζει για συνδρομητές vodafone, έχει ΚΑΙ φωνητική καθοδήγηση με διόρθωση πορείας (πληρώνεις 6 ευρώ το μήνα μόνο για τη χρήση και τα δεδομένα που κατεβάζει δεν τα χρεώνεσαι) 10. Ο κατάλογος επαφών του Samsung (vodafone 360) απλά δεν παίζεται.... 11. Το Samsung έχει την αίσθηση του Linux
  4. Γιατί δε μεταφέρεις το cosmote σε wind??? Τι σου προσφέρει?
  5. Παιδιά θέλω να πάρωμια θήκη για το diamond που να το κρατά λεπτό, καθαρό και να προστατεύει λιγάκι από γραντζουνιές και μικροπτώσεις. Σκέφτομαι για μια θήκη σιλικόνης από ebay με 5-6ευρώ. Έχεις κανείς κάτι τέτοιο να μου πει γνώμες, πχ αν εφαρμόζει καλα?
  6. 5. Πριν ξεκινησει η εγκατασταση σε ρωταει, επελεξε internal storage. Έχει επίδραση στην ταχύτητα απόκρισης όταν αποθηκεύουμε στην internal storage?
  7. Thanks, από Σεπτέμβρη θα μπω στον κόσμο του diamond , αν και αρχικά ήμουν έτοιμος να πάρω το 3600!!!
  8. Παιδιά εγώαυτό που θέλω είναι να έχω αγγλικά wm , δηλαδή τα μενου ναείναι στα αγγλικά, αλλά να μπορώ να γράφω ΚΑΙ ελληνικά. Από ότι φαίνεται στην ελλάδα μπορώ να πάρω μόνο αυτό που πουλάνε οι εταιρίες κινητής (λόγω επιδότησης που έχω). Επομένως είμαι καταδικασμένος με ελληνικά windows ή στο λογισμικό συμπεριλαμβάνεται η επιλογή για αγγλικά μενου? Από ότι κατάλαβα μέχρι τώρα, είτε θα έχεις το αγγλικό ΧΩΡΙΣ ελληνικό πληκτρολόγιο, είτε της ace hellas αλλά αναγκαστηκά παντρεύεσαι ελληνικά μενου? Please help, δεν την παλέυω να έχω ελληνικά windows, είναι σα να διαβάζεις ΟΜΗΡΟ στα γαλλικά:cry:
  9. Παιδιά επειδή θα πάρω πρώτη φορά pocket pc θα ήθελα κάποιες πληροφορίες. Πρώτον, παίρνωντας το ελληνικό diamond μπορώ με κάποιο τρόπο να έχω αγγλικό μενού αλλά με υποστήριξη και ελληνικών χαρακτήρων? Επίσης, σχετικά με το gps, το πρόγραμμα έρχεται με το κινητό ή το αγοράζω? Νομιμα υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές?
  10. Παιδιά μετρητή δεδομένων έχει η συσκευή?
  11. Παιδιά από το vodafine live μπορείς να αγοράσεις μόνο μουσικό κομμάτι ή και όλο το αλμπουμ με μια χρέωση?
  12. jimarass

    Jeans

    Σκέφτομαι να πάρω armani jean από Αμερικάνικο ebay. Γνωρίζει κανείς πως να αναγνωρίζω τα γνήσια από τα μαιμού? Έχω ήδη 2 από Ελλάδα αγορασμένα, 250 και 150 ευρώ αντίστοιχα.
  13. Σωστά. Λες και μια εταιρία δεν έχει δικαίωμα στα λάθη. Πολύ απαιτητικοί γίναμε τελευταία. Μιλάω για όλες τις εταιρίες. Μια εταιρία κρίνεται κατά τη γνώμη μου στο πως αντιμετωπίζει το λάθος της.....Όποιος πιστεύει ότι ανακάλθψε την αλάνθαστη εταιρία ας ξυπνήσει....
  14. To fovero me ta home/office zone einai pos oi kliseis meta ta 500 lepta dorean einai fthinoteres apo ote.Akoma kai oi kliseis pros kinita einai fthinoteres apo ta kinita simvolaia.
×
×
  • Create New...