Jump to content

kchristidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kchristidis

  1. Καλησπέρα παιδιά, σ'ένα φίλο με E71 συμβαίνει το εξής: Ενώ όντως διαγράφει μια εισερχόμενη αναπάντητη, άλλος που έχει πρόσβαση στη συσκευή μπορεί πάραυτα να τη δει (και να την ταυτοποιήσει... "έγινε τότε από το τάδε νούμερο"). Έχουμε καμιά ιδέα για το πώς γίνεται αυτό; Υπάρχει κάποιο έξτρα log με αυτές τις κλήσεις κάπου στη συσκευή; Υπάρχει κάποιο εφαρμογή για τον υπολογιστή ίσως που δίνει αυτή τη δυνατότητα; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας στο να λυθεί το μυστήριο :p
  2. Καλησπέρα φίλε, θα μπορούσες να εξηγήσεις ποιο είναι το σκεπτικό για να γυρίσει κανείς το κινητό του σε 3G μόνο; Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, διαφορές; (Το συγκεκριμένο θέμα δυστυχώς δεν το κατέχω!) Αυτό αποτελεί για μένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα της συγκεκριμένης συσκευής. Συνεπώς για να ανακεφαλαιώσουμε: 1. Αρκεί ένας χαρακτήρας στα κεφαλαία για να σταλεί το μήνυμα ως SMS; 2. Αυτό το feature δεν έχει να κάνει με την εγκατάσταση του Vodafone Live! αλλά είναι πλέον μέρος όλων των καινούριων Sony Ericsson κινητών; (Ρωτώ για να ξέρω αν πρέπει να ψάξω για άλλη συσκευή ή όχι.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!
  3. Υπάρχει τρόπος να ξέρω ποιο είναι franchise και ποιο ιδιόκτητο εκ των προτέρων;
  4. Ξέρει κανείς επίσημα τι παίζει με τα προγράμματα iPhone (π.χ. iPhone 100 Lite) και Surf & Talk (π.χ. Surf & Talk 100 Lite); Το CC της Vodafone διατείνεται εδώ και κάποιες εβδομάδες ότι έχουν καταργηθεί. Τους ρώτησα πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα στο site και μου είπαν ότι θα το διορθώσουν. Ωστόσο τα προγράμματα υπάρχουν ακόμα στο site.... Έχω την εντύπωση ότι απλά σπρώχνουν τα Unlimited προγράμματα (λέω "ωραία, αν το iPhone 100 Lite στα 35 ευρώ έχει καταργηθεί, ποια είναι η πρόταση σας για τις ίδιες παροχές;" και μου πρότεινε ένα Unlimited + data που δίνει τα ίδια αλλά κάνει 47 ευρώ...). Τελικά ξέρει κανείς τι ισχύει με αυτά τα συμβόλαια και αν όντως έχουν καταργηθεί; Ευχαριστώ!
  5. Είναι απολύτως σωστό αυτό που λες, μόλις το επιβεβαίωσα τηλεφωνικά με ένα κατάστημα Vodafone. Τελικά η χθεσινή προσφορά των καταστημάτων "Γερμανός" (8άρι iPhone με 35€/μήνα συμβόλαιο στα 100€) ήταν μάλλον ανεπανάληπτη.
  6. Σ'ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Δηλαδή να υποθέσω ότι εφόσον στο iPhone 100 Lite το 8άρι iPhone βγαίνει στα 375€, με τα 300€ της έκπτωσης θα πάει στα 75€; Ή κάτι μου διαφεύγει;
  7. Η προσφορά των 300€ για φορητότητα ισχύει για iPhone; (& Συμβόλαιο >30€/μήνα προφανώς. π.χ. το iPhone 100 Lite έχει πάγιο 35€/μήνα.)
  8. Πρακτικά τι πιθανότητες θα δίνατε να ισχύει η προσφορά αυτή και αύριο;
  9. Καλησπέρα παιδιά, το Nokia 6300 που έχω παρουσιάζει ξαφνικά το εξής πρόβλημα: το ανοίγω, δίνω το PIN και αφού πατήσω ΟΚ αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη για 4-5 δευτερόλεπτα και μετά το τηλέφωνο κλείνει! Προσπαθώ να το δω μέσω Nemesis ώστε να το φλασάρω, αλλά εφόσον το τηλέφωνο δεν είναι ανοιχτό κατά τη σύνδεση με το PC ώστε να διαλέξω mode και να μπορεί να το δει το Nemesis, υπάρχει πρόβλημα. Έχει συμβεί σε κανέναν; Ξέρετε πώς μπορώ να το λύσω αποφεύγοντας το σέρβις; (Έχει λήξει η εγγύηση.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
  10. Υπάρχει κάποιο νούμερο στο οποίο καλούμε για να ελέγξουμε το υπόλοιπο των 600 λεπτών;
  11. Καλησπέρα παιδιά, ξέρετε σε ποιο νούμερο πρέπει να καλέσουμε για να ενεργοποιήσουμε ένα καινούριο νούμερο F2G; (Θέλω να του στείλω κάποιο χρόνο ομιλίας μέσω Wind Sharing και μου λέει ότι ο αριθμός δεν είναι ενεργοποιημένος, ενώ μπορούμε να μιλήσουμε κανονικά.) Ευχαριστώ!
  12. Κι εγώ μια από τα ίδια. Δε βρίσκω τίποτε σχετικό.
  13. (Καλά να πάθω, για να μάθω να λέω εξυπνάδες!) ΟΚ Γιάννη δεν το'ξερα αυτό, θα το τσεκάρω. Έχεις κάποιο link πρόχειρο γιατί με μια γρήγορη ματιά δε βρίσκω κάτι στο site της Wind (και του Wind Plus). Ευχαριστώ!
  14. Δε μιλάμε για ringtone, μιλάμε για Μy Tone! (Εκτός κι αν εννοείς να σηκώνω το τηλέφωνο, να αφήνω να παίζει για λίγο αυτό που έχω ηχογραφήσει και μετά να μιλάω :p) Όπως και να'χει σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ έχω καταλήξει στο ότι δε γίνεται.
  15. Καλησπέρα παιδιά. Αν τυχόν ξέρετε: όταν αγοράζει κανείς album (έχει 5-6 τέτοια), υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξει ένα από τα τραγούδια του album ως "My Tone" (αντί να παίζουν όλα με τυχαία σειρά, όπως συμβαίνει τώρα); Ευχαριστώ!
  16. Χμμ, έξυπνο. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, θα το τσεκάρω.
  17. Καλησπέρα. Θα'θελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρονται (ή να εκτρέπονται) αυτόματα οι κλήσεις με απόκρυψη; Είτε μέσω κάποιας ρύθμισης στο κινητό, είτε με κάποιο software που μπορεί να περαστεί για να κάνει αυτή τη δουλειά. Ευχαριστώ!
  18. Nαι, κι εξ'όσων βλέπω, παραμένουν. Κάποια άλλη ιδέα;
  19. Επαναλαμβάνω το ερώτημα μήπως τυχόν κάποιος ξέρει την απάντηση. Ευχαριστώ!
  20. Ξέρει κανείς πώς μπορούμε να διαγράψουμε τις ρυθμίσεις που μας έρχονται από τον πάροχο (για MMS, κτλ.); Πληκτρολογώντας *#335738# δε βγάζει τίποτα.
  21. Υπόψιν ότι υπάρχει mini-USB καλώδιο με 4 pins και με 5 pins. Η υποδοχή του 6300 έχει 5 pins άρα παίρνετε αυτό. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ το καλώδιο mini-USB κάνει 2 ευρώ. Και *ΜΗΝ* ακούτε τον υπάλληλο που σας λέει ότι χρειάζεστε το καλώδιο της Nokia...
  22. Πρόσεξε: θέλω το κινητό να χρησιμοποιεί τη σύνδεση του υπολογιστή (μια ADSL εν προκειμένω). Στα 9600kbps θα συνδέεται;
×
×
  • Create New...