Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδή 66 ευρώ τον μήνα? παρά πολλά.

Όχι,46€.Στα 26€ το σταθερό και 20€ OTE TV Full pack

Μια χαρά. Και το σκέφτεσαι ακόμα;

Εχω περιθώριο μέχρι την Παρασκευή να κανω την αιτηση :)

• 2 weeks later...

το ρούτερ speedport entry 2i είναι και για vdsl; το δώσανε στην πεθερά Έδεσσα και πιάνει 35 download 3.4 upload! αλίμονο εμάς στον Πειραιά με 9 download! !!!

Sent via Zopo Speed Plus 7

Edited by ilka71

Το συγκεκριμένο speedport είναι καλύτερο από το speedport 724v? Γιατί με αυτο συγχρονιζω στα 50mb και πιάνω μόνο 25.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημέρα σήμερα έλαβα τον πρώτο ηλεκτρονικό λογαριασμό θέλει 8-10 ημέρες να σταλεί ό λογαριασμός με email και την ίδια στιγμή σου στέλνει και SMS , πολύ ωραίο και οργανώμενο. Επισης η διαρκεια ληξης του λογαριασμου ειναι ενα μηνα απο την ημερομηνια εκδοσης , η ημερομηνια εκδοσης ειναι και η ημερομηνια που ξανα μπαινει το ιδιο πακετο!.

Έχω παράπονο από το site του my cosmote. Θελω να δω την ανάλυση των κλήσεων ή να κάνω κάτι άλλο και όπου πατήσω με πάει σε μια σελίδα για εγγραφή του χρήστη στο my cosmote ! και το μόνο που μπόρεσα να δω είναι το πόσο του λογαριασμού το οποίο μετά από 2-3 ημέρες μετά την έκδοση εμφανίστηκε στο site , και αμα παρετε το 13888 επιλογη 3 και μετα 1 σου λεει το ποσο του λογαριασμου που εχει εκδοθει και μπορεις να ζητησεις να σου σταλει με μυνημα σε ενα οποιασδηποτε κινητο βαλεις εκεινη την στιγμη!

Αρα αμα ξερω καθε 16 ζυγου μηνα εκδιδεται νεος λογαριασμος μπορω να καλεσω το 13888 επιλογη3 και μετα 1 και να το μαθω μονο το ποσο και τον κωδικο ηλεκτρονικης πληρωμης και την ημερομηνια ληξης , που προφανως θα εμφανιζεται στην αργη σελιδα του mycosmote.

Αντιμετωπίζει κανένας άλλος κανένα παρόμοιο πρόβλημα? επίσης μέχρι πόσους λογαριασμούς πίσω μπορούμε να δούμε? πριν ένα χρόνο πίσω?. Προφανώς του χρόνου τέτοια εποχή θα μπορώ να δω τον λογαριασμό που εκδόθηκε τώρα? μέχρι πόσους λογαριασμούς πίσω μπορώ να δω? και να κατεβάσω? .

Τέλος θέλω να πω ότι έχει πακέτα στο site με μείον είκοσι τις εκατό για double play πακετα!, για 24 μήνες και η εξυπηρέτηση γίνεται μόνο μέσω call back μεσω cosmote.gr και όχι μέσω το 13888 .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
διορθωση κειμενου

Εχω forthnet και σκεφτομαι το 2play του Οτε με απεριοριστα σταθερα, 30' κινητα + 24αρι ιντερνετ.

Αναφερουν στο site και καλα προσφορα απο 38,21 σε 30,14€.

Ειναι η πραγματικη τιμη αυτη; Πολυ τσιμπημενη την βλεπω. Φιλος ξερω οτι πληρωνει 47€ μαζι με tv..

Να περιμενω μηπως παει στα 25-26€ η' δεν υπηρξε ποτε τετοια τιμη γιαυτο το πακετο;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Τα σκέτα προγράμματα 2play του ΟΤΕ δυστυχώς είναι τα ακριβότερα της αγοράς...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εχω forthnet και σκεφτομαι το 2play του Οτε με απεριοριστα σταθερα, 30' κινητα + 24αρι ιντερνετ.

Αναφερουν στο site και καλα προσφορα απο 38,21 σε 30,14€.

Ειναι η πραγματικη τιμη αυτη; Πολυ τσιμπημενη την βλεπω. Φιλος ξερω οτι πληρωνει 47€ μαζι με tv..

Να περιμενω μηπως παει στα 25-26€ η' δεν υπηρξε ποτε τετοια τιμη γιαυτο το πακετο;

φιλε μου εγω πληρωνω 43ε το προγραμμα που αναφερεις μαζι με το πληρες πακετο otetv+δωροεπιταγη 100ε απο γερμανο

παρε ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων για μια προσφορα πες οτι ειναι φορητοτητα απο forthnet κτλ...

Παντως την πρωτη φορα που ειχα παρει παρομια προσφορα,στ 35Ε, τους ειχα παρει τηλ 2-3 ζητωντας την ειδικη προσφορα αλλα δεν μου την εδωσαν.Μετα απο μερικες μερες με πηραν απο το "τμημα ειδικων προσφορων".

με λιγη προσπαθεια και υπομονη θα παρεις καλη τιμη.

καλημερα , τελικα τα καταφερα μπορεσα να παρω την ιντερνετ προσφορα , ημουνα στα 250'σταθερα +30' κινητα +εως 24 ιντερνετ και πληρωνα 31,17 ευρω , μπηκα στο cosmote.gr και εκανα αγορα το ιδιο πακετο ( μπαινοντας εδω https://www.cosmote.gr/fixed/sl/201376/doubleplay/home?lastLayoutId=18 ) με τιμη 26,11 ευρω για 2 χρονια! και μετα η τιμη παει στα 33,17ευρω ,

με πηρανε τηλεφωνο για επιβεβαιωση για να το βαλω και ρωτησα αμα θα μπορεσω να βαλω το ιδιο πακετο και μου ειπανε ναι επειδη ειναι προσφορα μεσω ιντερνετ μπορει να μπει κανονικα , ημουνα σε 18 μηνες δεσμευση , τελικα μου λεει θα ανανεωθει η δεσμευση σε 24 μηνες και με την χαμηλοτερη τιμη , αρα οσοι εχουνε ηδη βαλει προσφορα ιντερνετ μπορουνε να παρουνε την προσφορα απο το ιντερνετ! , βεβαια μου ειπε αυτη οτι υπαρχουνε και προυποθεσεις , αλλα προτεινω ολοι οι συνδρομητες double play να το κανουνε αυτο! συμφερει , εγω τελικα αποφασισα να παω στις ιδιες παροχες αλλα απεριοριστα σταθερα , η τιμη που μου εδιναν στο 13888 τηλεφωνικα ητανε 36,90 ευρω , ενω στο cosmote.gr το εδινε 30,14 ευρω για 24 μηνες και μετα 38,21 ευρω , και το εβαλα μου ειπανε οτι κοστος ακυρωσης του προγρμμα τος ειναι 126 ευρω αμα το διακοψω πριν το 24 μηνο , κατι που δεν προκεται! ( επειδη δεν υπαρχει αλλος παροχος με ιδιοκτητο δικτυο σταθερης εδω! ) , μολις τελειωσα και το επιβεβαιωσε η μητερα μου μου ηρθε με email το συμβολαιο και μου ειπανε σε 24 ωρες θα μπει ! .

Επισης ξεχασα να πω οτι οταν παραγγελνουμε μεσω του cosmote.gr μπορουμε και σαν επισκεπτης να το κανουμε και οχι μονο με στοιχεια my cosmote , και μολις ολοκληρωσεις την αγορα λαμβανεις ενα κωδικο αιτηματος με email .

Τονιζω οτι στο 13888 ενω μου ειπανε οτι βλεπουνε την προφορα με 24 μηνες με την τιμη δεν μπορουνε να την βαλουνε επειδη δεν ειχε ληξει η 18 μηνη δεσμευση, ενω με παραγγελια στο cosmote.gr και καλεσαν εκεινοι και μου ειπανε επειδη ειναι προσφορα μεσω ιντερνετ μπορουμε να την βαλουμε! η εξυπηρετηση για προφορες ιντερνετ μονο με το call back μεσω του site μπορουνε να σε εξυπηρετησουνε, δηλωνεις τηλεφωνοα και σε παιρνουνε εκεινοι! στο 13888 δεν ξερουνε!! .

Συμπερασμα τωρα θα πληρωνω 1 ευρω λιγοτερο τον μηνα και θα εχω απεριοριστα σταθερα και κερδιζω 2 ευρω ! , αμα ημουνα ηδη στο προγραμμα με τα απεριοριστα και εκανα την αλλαγη στο ιδιο πακετο με την προσφορα στο ιντερνετ , θα κερδιζα 36,90-30,14=6,76 ευρω *2 ( διμηνος λογαριασμος!) συνολο 13,52 ευρω! απλα δεν υπαρχει! τοσο μεγαλη εκπτωση δεν το περιμενα να ειχε δωσει! .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Με παίρνουν χθες από κοσμοτε

Μου κάνουν πρόταση 24αρι ίντερνετ,250 λεπτά σταθερά και 30 λεπτά κινητά ένα πακέτο που πραγματικά είναι στα μέτρα μας.

Με τιμή 21 ευρώ.

Τέλη ενεργοποίησης 31€ αλλα μου δίνουν και μια δωροκαρτα 30€ για γερμανο.

Έχω συμβόλαιο με σιτα έως τέλη οκτωμβρη.

Ενώ τους έλεγα στο τηλ αν γίνεται να μου το ενεργοποιήσουν τότε για να μην πληρώσω το πρόστιμο(72 ευρω) θέλαν να μου το ενεργοποιήσουν το αργότερο τέλη Σεπτέμβρη.

Κρίμα και ήταν καλο ντιλ.

Ελπίζω να πάρουν σε κάνα μήνα πάλι.

Sent from mTalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Σε φίλο μου ,ίδια περίπτωση με το παιδί απο πάνω, η cosmote τον ενεργοποίησε μια μέρα μετά που έληγε το συμβολαιο του στην cyta

Ξαναπάρε ένα τηλ μήπως μπορέσεις και το πάρεις. Εννοείται ότι η cyta του τα έκανε τσουρέκια μετά που έφυγε για cosmote.

Ειμαι συνδρομητης cosmote σε εξης πακετο:

-24αρι (ταχα μου) ιντερενετ που μετα βιας εδω που μενω,φτανει τα 10...

-full pack ote tv

-απεριοριστα αστικα/υπεραστικα

-6 ωρες προς κινητα.

Ολα αυτα μαζι,για ISDN συνδεση,παμε στο 132,50 το 2μηνο.Το προβλημα ειναι με το ασυρματο δικτυο.Μας εχει βγαλει το λαδι κυριολεκτικα.Αποσυνδεεεται/συνδεεται οποτε του γουσταρει.Το ρουτερ ειναι ενα ΖΤΕ.Μετα απο παραπονα,μας εστειλαν αλλο,αλλα το προβλημα δεν λυθηκε.

Απευθυνθηκα σε αλλους παροχους,κανεις δεν υποστηριζει δικη του ISDN συνδεση εδω.Απελπισια!:worry:

Ακομα αναπολω οταν ημουν στην ταπεινη Forthnet,που ειχε (μισθωμενη απο τον ΟΤΕ) μια 5αρα συνδεση που δεν κολλουσε ποτε...

Oneplus One to rule them all!

Ειμαι συνδρομητης cosmote σε εξης πακετο:

-24αρι (ταχα μου) ιντερενετ που μετα βιας εδω που μενω,φτανει τα 10...

-full pack ote tv

-απεριοριστα αστικα/υπεραστικα

-6 ωρες προς κινητα.

Ολα αυτα μαζι,για ISDN συνδεση,παμε στο 132,50 το 2μηνο.Το προβλημα ειναι με το ασυρματο δικτυο.Μας εχει βγαλει το λαδι κυριολεκτικα.Αποσυνδεεεται/συνδεεται οποτε του γουσταρει.Το ρουτερ ειναι ενα ΖΤΕ.Μετα απο παραπονα,μας εστειλαν αλλο,αλλα το προβλημα δεν λυθηκε.

Απευθυνθηκα σε αλλους παροχους,κανεις δεν υποστηριζει δικη του ISDN συνδεση εδω.Απελπισια!:worry:

Ακομα αναπολω οταν ημουν στην ταπεινη Forthnet,που ειχε (μισθωμενη απο τον ΟΤΕ) μια 5αρα συνδεση που δεν κολλουσε ποτε...

το ίντερνετ σου γενικά είναι σταθερό?

Ναι, ο υπολογιστής ενσύρματα σπανιοτατα μου κάνει κόλπα... Αλλα το ασύρματο..λεμε για την ταλαιπωρία του αιώνα!!

Απευθυνθηκες σε παροχους επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν πιάνει καλά το ρουτερ;

Και έστω ότι 2 διαφορετικά ρουτερ δεν σε καλύπτουν, οι άλλοι παροχοι τι πιστεύεις ότι θα σου έδιναν, τίποτα σούπερ ντουπερ ρουτερ;

Εάν είσαι σίγουρος ότι είναι θέμα ρουτερ, αγόρασε ένα ψιλοκαλο ρουτερ, ή repeater αν είναι θέμα απόστασης και εμποδίων

Καλημέρα παίδες,

επειδή δέν βλέπω παρόμοια σχόλια εδώ και καιρό,έχει κάνει κανείς φορητότητα σε άλλο πάροχο και να τον έχει καλέσει η cosmote για αντιπροσφορά;

Να ξέρουμε εάν προσφέρουν καλύτερες τιμές και τα ψιλοδώρα που προσφέρανε παλαιότερα.

Απευθυνθηκες σε παροχους επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν πιάνει καλά το ρουτερ;

Και έστω ότι 2 διαφορετικά ρουτερ δεν σε καλύπτουν, οι άλλοι παροχοι τι πιστεύεις ότι θα σου έδιναν, τίποτα σούπερ ντουπερ ρουτερ;

Εάν είσαι σίγουρος ότι είναι θέμα ρουτερ, αγόρασε ένα ψιλοκαλο ρουτερ, ή repeater αν είναι θέμα απόστασης και εμποδίων

Αυτό με την αγορά του ρουτερ δεν το σκέφτηκα, ειλικρινά.Απλα λέω πως με Forthnet δεν υπήρχε αυτό το θέμα.Αλλα και να ήθελα να απευθυνθώ αλλού, σε άλλο παροχο, δεν γίνεται, γιατί πλην του ΟΤΕ, κανείς δεν διαθέτει στην Ναυπακτο δίκτυο που να υποστηρίζει ISDN γραμμή...μίλησα με Forthnet, και μου είπαν πως χρεώνουν με 83€ τα εξής:

-ISDN γραμμή μισθωμενη από οτε

-24αρι ίντερνετ

-απεριόριστα αστικα/υπεραστικα

-Nova full Pack στο οποίο είμαι ήδη συνδρομητής

Χάνω δηλαδή από τον ΟΤΕ 6 ώρες προς κινητά, ενώ θα πληρώσω 166 το δίμηνο από 132,5...

Εχουμε 2 γραμμες σε επιχειρηση οι οποιες μεχρι προσφατα ηταν PCM ητοι με φερυχνο (ναι καλα ακουτε εν ετη 2016) και πλεον ειναι κανονικες PSTN.

Aυτο που θελουμε ειναι φυσικα internet, απεριοριστα αστικα-υπεραστικα και 200-400 λεπτα προς κινητα για καθε γραμμη. Απο τις δυο γραμμες η μια εχει συμβολαιο (για τηλεφωνια μονο) μεχρι το καλοκαιρι του 2017. Υπαρχει καποιος τροπος να πετυχουμε καλυτερη τιμη λογω και του χρονιου κωληματος με τις γραμμες; Υπαρχει καποιος αριθμος που μπορω να καλεσω για προσφορα εκτος του 13888.

Οι τιμες που μου δωσανε απο την εξυπηρετηση ειναι ιδιες με αυτες στο site, δηλαδη υψηλες. Δεν θελω να κανω φορητοτητα στην Vodafone μονο την μια γραμμη (γιατι αμα κανω, ακομη και με αντιπροσφορα δεν ξαναγυρναω) πριν εξαντλησω τις πιθανοτητες να πετυχω καλη τιμη στον ΟΤΕ. Επισης προτιμω να τα χω ολα σε ενα παροχο.

Αποκλείεται ο οτε να σου κανει καλύτερη προσφορα απο απο την επίσημη τιμη που αναγράφετε στο σιτε.

Αποκλείεται ο οτε να σου κανει καλύτερη προσφορα απο απο την επίσημη τιμη που αναγράφετε στο σιτε.

Εμενα μεσω τηλεφωνου μου καναν

Αλλα ηταν για home double play.

Ισως να εχουν αλλη προσεγγιση για εταιρειες

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Σου έκαναν προσφορά ενώ είσαι ήδη πελάτης;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εισαι σε αλλο παροχο και θες προσφορσ για σταθερο κοσμοτε?