mpompa Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 παιδια καλημερα,και χρονια πολλα,να θεσω και εγω ενα ερωτημα.ειχα 24αρα γραμμη που πληρωνα 46 το διμηνο,και ειπα να αναβαθμισω σε vdsl 30αρα που το παγιο ειναι 31 ευρω αλλα μου ηρθε ο λογιαριασμος 116! χρωστουσα και 20 ευρω πριν αλλα και παλι πολυ δεν ειναι? τους πηρα τηλ και μου λενε επειδη εκανα αλλαγη στο προγραμμα παγια και κατι τετοιες βλακειες,μπορειτε να βγαλετε εσεις ακρη? τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 σε μένα πριν κανά 2 χρόνια...και μάλιστα στο τηλέφωνο το τσακάλι με μια άνεση υποδειγματική με προέτρεψε να μην πλήρώσω το 20άρικο και θα πιστωθεί στον επόμενο (μετά 2 μήνες)....δεν πλήρωσα και στον επόμενο ήρθε "κανονικά" το 20άρικο πάλι..με τόκο!!!!:X με τα πολλά πολλά και έπειτα από μπινελίκια , τμήματα παραπόνων κτλ....πιστώθηκαν όλα μαζί (20άρικο και τόκοι) μετά από 4 λογαρισμούς (8 μήνες):!: Mίλησα μέσω του chat τους για να τα χω screenshot. Moυ είπαν ότι κακώς χρεώθηκα το ΖΤΕ και ότι δρομολόγησε αίτημα για αποχρέωση του ποσού από επόμενο λογαριασμό. Μου είπε ότι αν θέλω πληρώνω τον λογαριασμό και αφαιρείται μετά το 20ρικο ή πληρώνω χωρίς το 20ρικο. Θα τα πληρώσω όλα και θα περιμένω μελλοντική αφαίρεση. Ερασιτέχνες..... Mιλάμε για αυτό το router http://3.bp.blogspot.com/-WmwH0HajhY0/UJAug5beMWI/AAAAAAAAAlk/HTJFVQ_Tczw/s640/1.PNG ενώ είμαι σίγουρος ότι αυτοί στα γραφεία νόμιζαν ότι έχω αυτό.... http://osarena.net/sites/default/files/files/2016/12/17/speedport-entry-2i.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 ελπίζω πραγματικά να ξεμπερδέψεις όντως στον επόμενο λογαριασμό! Η απάντηση είναι "κασέτα"...ακριβώς τα ίδια μου είχαν πει και ..επόμενος στον επόμενο , περάσανε 8 μήνες... Καλά θα κάνεις να το πληρώσεις ολόκληρο, γιατί αλλιώς θα ανέβαζες και πίεση με το τοκισμένο 20άρικο που θα έσκαγε..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Tους ρωτάω, αν πληρώσω πως διασφαλίζομαι ότι θα μου αφαιρεθεί το ποσό μετέπειτα; Η απάντησή τους είναι ότι να μην ανησυχώ και ότι έχει δρομολογηθεί το αίτημα. Και τους απαντώ, πως να σας εμπιστευτώ όταν μου χρεώσατε εξοπλισμό ενώ δεν έπρεπε....:baby: Τα έχετε δίκιο που μου έγραψε τα ακούω βερεσέ.:rolleyes: Τα έχω σε ss. Όποιος μου πει τι πως που .....:rtfm: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Φιλε μου απλα τους πληρωνεις το ποσο χωρις τα επιπλεον και εισαι ανετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλησπέρα Εχθές μετά από μισάωρη διακοπή εντελώς της internet σύνδεσης και τηλεφωνίας η ταχύτητα απο 11 είχα ανέκαθεν διπλασιάστηκε και πλέον έχω 22 ακατέβατα..(24αρα συνδρομή) και με ping απο 0 έως 7 σε τεστ και ρουτερ ενδείξεις, ενώ πριν κάτω απο 24 ping δεν έπεφτα. Μάλιστα ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι έγιναν εργάσίες αναβάθμισης στην περιοχή μου (Λάρισα) ... Εἴδομεν τὸ φῶς τὸ ἀληθινόν !!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 παιδια καλημερα,και χρονια πολλα,να θεσω και εγω ενα ερωτημα.ειχα 24αρα γραμμη που πληρωνα 46 το διμηνο,και ειπα να αναβαθμισω σε vdsl 30αρα που το παγιο ειναι 31 ευρω αλλα μου ηρθε ο λογιαριασμος 116! χρωστουσα και 20 ευρω πριν αλλα και παλι πολυ δεν ειναι? τους πηρα τηλ και μου λενε επειδη εκανα αλλαγη στο προγραμμα παγια και κατι τετοιες βλακειες,μπορειτε να βγαλετε εσεις ακρη? τι μπορω να κανω? Εγώ έιχα 24αρα και πλήρωνα μαζί όλους τους φόρους γύρω στα 58€ αναβάθμισαν σε VDSL 30 και ο πρώτος λογαριασμός δίμηνο, έχει αναλογική χρέωση μου ρθε 66€, μετα έπεσε και άλλο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλησπέρα Εχθές μετά από μισάωρη διακοπή εντελώς της internet σύνδεσης και τηλεφωνίας η ταχύτητα απο 11 είχα ανέκαθεν διπλασιάστηκε και πλέον έχω 22 ακατέβατα..(24αρα συνδρομή) και με ping απο 0 έως 7 σε τεστ και ρουτερ ενδείξεις, ενώ πριν κάτω απο 24 ping δεν έπεφτα. Μάλιστα ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι έγιναν εργάσίες αναβάθμισης στην περιοχή μου (Λάρισα) ... Εἴδομεν τὸ φῶς τὸ ἀληθινόν !!! Διπλα στο Αστικο Κεντρο ειναι το σπιτι σου ή παιρνεις απο Καμπινα Γιατι απο το 11 στο 22 ειναι μεγαλη διαφορα.Εγω πριν ενα εξαμηνο σε εναλλακτικο και φορητοτητα σε οτε με πηγε απο τα 11 στα 19Mbps. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andzer Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Μπηκα στο σιτε της cosmote για να δω τιμες double play και δεν υπαρχει καθολου το vdsl πλασαρουν το fiber και το 24αρι ,εδω δεν πιανουμε ουτε τις μισες ταχυτητες απο αυτες που μας πουλανε και τωρα μας πλασαρουν και fiber για ποσο μακακες μας εχουν αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Καλησπέρα. Γνωρίζω ότι όταν έχει κάποιος adsl και κάνει αίτηση για vdsl , απαιτείται ενέργεια τοπικά , από τεχνικό του ΟΤΕ να τον συνδέσει στην κάρτα για vdsl... Oτην όμως κάποιος είναι Ίδη σε vdsl πχ στο vdsl 30 και οταν κανει αίτηση για αναβάθμιση σε VDSL 50 , η σε VDSL 100 , για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση πρεπει να γινει ενεργεια πάλι απο τεχνικό πχ στην καμπινα η στο κεντρο ? η γίνεται αυτόματα η αναβάθμιση απο τα κεντρικά μέσω του συστήματος δηλαδή αλλάζουν απλα το προφιλ? γιατι αν ειναι το δευτερο μονο και δεν χρειαζεται καποια επισκεψη τεχνικου , γιατι ζητανε εως 12 εργασιμες αν ειναι μονο μια απλη διαδικασια που μπορει να ολοκληρωθει σε 2 λεπτα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Διπλα στο Αστικο Κεντρο ειναι το σπιτι σου ή παιρνεις απο Καμπινα Γιατι απο το 11 στο 22 ειναι μεγαλη διαφορα.Εγω πριν ενα εξαμηνο σε εναλλακτικο και φορητοτητα σε οτε με πηγε απο τα 11 στα 19Mbps. προφανώς με ΄΄κουμπωσαν΄΄ σε VDSL με όριο 24 MBps !!! :D από ότι διαβάζω σιγά σιγά θα μεταφέρουν όλους τους συνδρομητές του ΟΤΕ σε καμπίνες Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 προφανώς με ΄΄κουμπωσαν΄΄ σε VDSL με όριο 24 MBps !!! :D από ότι διαβάζω σιγά σιγά θα μεταφέρουν όλους τους συνδρομητές του ΟΤΕ σε καμπίνες Ακριβώς αυτό, σιγα σιγα θα καταργηθεί το χάλκινο δίκτυο μεταξυ κέντρου και καφαο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Μπηκα στο σιτε της cosmote για να δω τιμες double play και δεν υπαρχει καθολου το vdsl πλασαρουν το fiber και το 24αρι ,εδω δεν πιανουμε ουτε τις μισες ταχυτητες απο αυτες που μας πουλανε και τωρα μας πλασαρουν και fiber για ποσο μακακες μας εχουν αραγε?Αν η καμπίνα σου έχει αναβαθμιστεί με καινούρια Vdsl έχει καλώς. Αλλιώς αν ακόμα παίρνεις από Α/Κ και πιάνεις την μισή ταχύτητα και εφόσον είσαι στα 2 ή 3 χλμ. μακρυά, τότε θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό. Μην ανησυχείς για την αλλαγή ονόματος της υπηρεσίας,(ουσιαστικά μιλάμε για FTTC, δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να ζητήσει FTTH. ) εφόσον στις περισσότερες των περιπτώσεων η οπτική ίνα θα καταλήγει στην καμπίνα σου και από εκεί θα μεταφέρεται με χαλκό στο σπίτι σου. Με τεχνολογία Vectoring θα μπορείς να παίζεις έως τα 200 Mbps. Αυτή τη στιγμή έχω 50/5 Wind και αν θέλω μπορώ να αναβαθμίσω στα 100 Mbps. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Ακριβώς αυτό, σιγα σιγα θα καταργηθεί το χάλκινο δίκτυο μεταξυ κέντρου και καφαο μακάρι!! να γίνει σε όλους άμεσα! πάντως άμα γίνει σε όλους αυτο τότε το πακέτο vdsl 30 δεν έχει νόημα να υπάρχει διότι άμα πιάνεις πχ τα 22 θεωρώ ότι δεν αξίζει να αναβαθμίσει κάποιος στο 30 αλλά στο 50! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω θα καταργηθεί το adsl αφού πλέον όλοι θα παίρνουν vdsl από καμπίνα και θα ξεκινάει από 30αρι vdsl. Δηλαδή δεν τους συμφέρει να δίνουν 'adsl' που στην ουσία θα είναι vdsl στα 24 γιατί προφανώς και κανείς δεν θα διαλέξει το 30 αν πιάνει ακριβώς 24 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μπηκα στο σιτε της cosmote για να δω τιμες double play και δεν υπαρχει καθολου το vdsl πλασαρουν το fiber και το 24αρι Πεντακάθαρο vdsl είναι αυτό που αποκαλούν "fiber". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andzer Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Αλλα λογια να...Αγαπιόμαστε δλδ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 (edited) Καλησπέρα. Γνωρίζω ότι όταν έχει κάποιος adsl και κάνει αίτηση για vdsl , απαιτείται ενέργεια τοπικά , από τεχνικό του ΟΤΕ να τον συνδέσει στην κάρτα για vdsl... Oτην όμως κάποιος είναι Ίδη σε vdsl πχ στο vdsl 30 και οταν κανει αίτηση για αναβάθμιση σε VDSL 50 , η σε VDSL 100 , για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση πρεπει να γινει ενεργεια πάλι απο τεχνικό πχ στην καμπινα η στο κεντρο ? η γίνεται αυτόματα η αναβάθμιση απο τα κεντρικά μέσω του συστήματος δηλαδή αλλάζουν απλα το προφιλ? γιατι αν ειναι το δευτερο μονο και δεν χρειαζεται καποια επισκεψη τεχνικου , γιατι ζητανε εως 12 εργασιμες αν ειναι μονο μια απλη διαδικασια που μπορει να ολοκληρωθει σε 2 λεπτα? Φίλε η αναβάθμιση γινεται από τα κεντικα χωρίς να χρειαστει παρέμβαση από κάποιον τεχνικό και απαιτούνται 2-12 ημέρες για να ενεργοποιηθεί από τότε που το ζητάς. Edited January 4, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω θα καταργηθεί το adsl αφού πλέον όλοι θα παίρνουν vdsl από καμπίνα και θα ξεκινάει από 30αρι vdsl. Δηλαδή δεν τους συμφέρει να δίνουν 'adsl' που στην ουσία θα είναι vdsl στα 24 γιατί προφανώς και κανείς δεν θα διαλέξει το 30 αν πιάνει ακριβώς 24 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μακαρι να γινει ! , να μην υπαρχει τοσο μεγαλη απωλεια στην ταχυτητα οπως με το adsl ! παντως που ρωτησα στο 13888 ποτε θα μπουνε καμπινες vdsl στην περιοχη μου μου ειπε οτι δεν γνωριζουμε και οτι εχει βγει πλανο καλυψης μεχρι το τελος του 2018 να εχουνε αλλαχτει ολες οι καμπινες , για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 (edited) Ακριβώς αυτό, σιγα σιγα θα καταργηθεί το χάλκινο δίκτυο μεταξυ κέντρου και καφαο Δεν θα καταργηθεί το δίκτυο, ο ΟΤΕ μεταφέρει μόνο τους adsl πελάτες του σε καμπίνες, εάν κάνεις φορητότητα σε εναλλακτικό πάροχο θα ξαναπάς στο αστικό κέντρο με ανάλογη μείωση συγχρονισμού. Φυσικά και όλοι οι πάροχοι μπορούν να ζητήσουν και να πληρώσουν πόρτα vdsl για να βάλουν πελάτες adsl απλά η εμπειρία δεν δείχνει να έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο. Edited January 5, 2018 by andermitzakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Δεν θα καταργηθεί το δίκτυο, ο ΟΤΕ μεταφέρει μόνο τους adsl πελάτες του σε καμπίνες, εάν κάνεις φορητότητα σε εναλλακτικό πάροχο θα ξαναπάς στο αστικό κέντρο με ανάλογη μείωση συγχρονισμού. Φυσικά και όλοι οι πάροχοι μπορούν να ζητήσουν και να πληρώσουν πόρτα vdsl για να βάλουν πελάτες adsl απλά η εμπειρία δεν δείχνει να έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο. Μιλας για τωρα, εγω μιλαω για το μέλλον, το κεντρικό δικτυο του οτε δεν θα εχει κανένα λογο υπάρξεις αν ολα τα καφαο γίνουν οπτικά, ουτε θα πληρώνει ο οτε κερατιάτικα για την συντήρηση του, καθημερινά ξηλώνονται τόνοι χαλκού και στέλνονται στην γερμανια(αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα). http://www.ase-ote.gr/ase/%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/%CE%BE%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CE%BF%CF%85-%CE%BF/ Αυτά που βλέπεις στις φωτο κατω ειναι κεντρικά καλώδια ζεύξεις μεταξύ οτε και καφαο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Αυτό που βλέπεις είναι για τον κορμό. Το access δίκτυο θα μείνει για όσο θα υπάρχει LLU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 (edited) Αλλα λογια να...Αγαπιόμαστε δλδ.. Μαρκετίστικο κόλπο για την ακρίβεια. Τους το επιτρέπει η νομοθεσία. Δεν λένε ότι δίνουν "FTTH" (Fiber To The Home). Αυτό που δίνουν είναι απλά "FTTC" (Fiber To The Cabinet). Πιστεύω όμως ότι έχουν κάνει στραβοπάτημα τουλάχιστον στις 30άρες VDSL τις οποίες διαφημίζουν επίσης ως "Fiber" γιατί αυτές δίνονται από Α/Κ (σε όσους είναι αρκετά κοντά σε αυτό) και άρα μάλλον εξ' ολοκλήρου μέσω χαλκού. Edited January 6, 2018 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλησπέρα σε όλους ! Στον δήμο Μεγαρέων αναμένουμε την κατασκευή δικτύου οπτικών ινών φαντάζομαι αυτούς τους μήνες γιατί στις λίστες του ΟΤΕ ο δήμος μας αναφέρετε σε κατασκευή με χρόνο παράδοσης Q1/18. Αν καταλαβαίνω καλά θεωρείται το πρώτο 4 μήνα σωστά? Ήθελα να ρωτήσω, διαπίστωσα πως η Vodafone σε κατοικίες που βρίσκονται κοντά στο κέντρο του ΟΤΕ της πόλης δεν παρέχει VDSL παρ όλο που από ΟΤΕ μέσω του κέντρου του παρέχει VDSL στην γύρω περιοχή καθώς και μέσω αυτού η WIND και η CYTA. Η VODAFONE κατ επιλογή παρέχει VDSL ; γιατί και σε φίλο μου που μένει Παιανία έχει καμπίνα έξω από το σπίτι του , όλες οι εταιρείες παρέχουν VDSL και εκεί η vodafone πάλι αναφέρει πως όχι. Καλύπτει κάπου αυτή η εταιρεία VDSL εκτός του δικτύου της? Ειμαι συνδρομητής vodafone και αν ισχύσει το ίδιο και σε εμένα μόλις μπουν οι καμπίνες σίγουρα θα αποχωρήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλημέρα, το Fiber το 50 τι upload έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts