Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακομη δε το πιστεύω βεβαια.... Ευτυχώς το εβαλε σημερα, αλλιως πηγαινε για δευτερα.

Στο παρα πεντε προλαβα και συνδέθηκα!

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Υπαρχει myaccount?

My cosmote

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Θενξ

Αυτο που μπορείς να συνδεθεις σε αλλα μοντεμς του ΟΤΕ, πως γινεται?

Τι κωδικούς βαζεις?

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

θα ανανεώσω το συμβόλαιο με τον ΟΤΕ και είπαν ότι θα μου στείλουν το καινούριο ρουτερ το speedport. παίζει να δω διαφορά σε σχέση με το zte που έχω τώρα?

θα ανανεώσω το συμβόλαιο με τον ΟΤΕ και είπαν ότι θα μου στείλουν το καινούριο ρουτερ το speedport. παίζει να δω διαφορά σε σχέση με το zte που έχω τώρα?

Ειναι....χειροτερο!!!!

Αν δεν εισαι σε voip, ετοιμασου για μια....ωραια(@#$%) μεταβαση....

Εκτος κι αν το βελτιωσαν.

Το εχω στο σπιτι των γονιων μου, το wifi του ειναι αθλιο, ενω με zte που ειχαμε παλια ηταν αψογο σε ολο το σπιτι...

Φυσικα, πηγαινοντας σε voip οταν πεφτει ρευμα δεν εχεις τηλεφωνο και νετ, και αλλα ωραια...

τηλέφωνο και ίντερνετ δεν είχα έτσι κι αλλιώς όταν έπεφτε το ρεύμα. όλο αρνητικά διαβάζω για το voip αλλά ψάχνω να διαβάσω κάπου τα θετικά του και τα αρνητικά του. για την εμβέλεια δεν αγχώνομαι, έχω 2 χιαομι ρουτερ που θα τα χρησιμοποιώ σαν extender και είναι άψογα!!

Εγώ σε γενικές γραμμές δεν είδα καμία διαφορά εδώ και μήνες που το έχω. Και εγώ πριν είχα το ΖΤΕ. Κάποιες αποσυνδεσεις είχα για 1-2 δεύτερα 2-3 φορές την εβδομαδα, πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ το ανάφερα, μου είπαν το διορθωσαν και έκτοτε δεν παρατήρησα κάτι. Ζήτησα να αυξήσουν όσο γίνεται και την ταχύτητα και μέχρι στιγμής όλα ΟΚ.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Το μόνο κακό είναι ότι αν η ΔΕΗ παίξει με το ρευμα καπουτ το τηλέφωνο...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Το μόνο κακό είναι ότι αν η ΔΕΗ παίξει με το ρευμα καπουτ το τηλέφωνο...

Μπορεις να τους πεις οτι εχεις συναγερμό στο σπιτι σου και σε δίνουν δωρεάν ενα UPS.

Με vdsl από καμπίνα και ούτε καν VoIP αλλά κανονική pstn γραμμή, σε γενική διακοπή ρεύματος ενώ είχα ups, τηλέφωνο δεν...

Sent from my Moto X Play

Εντάξει πόσο συχνά έχετε διακοπές και για πόσο διάστημα; Αν χρειαστεί να κάνετε κάποιο τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή πάρτε από το κινητό

Καλησπέρα,

Έχουμε στο μαγαζί σύνδεση με 35 ευρώ/μήνα το large με την 4αρα γραμμή (το είχαμε κάνει πριν 5 χρόνια και έληξε πριν 3). Πλέον στην ίδια τιμή είναι το large αλλά η 24αρα σύνδεση. Πήγαμε και ο υπάλληλος μας πρότεινε να περιμένουμε μήπως βγει κάτι άλλο πιο φθηνό. Τα απεριόριστα προς σταθερά για μαγαζί είναι αναγκαίο.

Να περιμένουμε ή κάποιο τηλέφωνο στο 13888 θα μας δώσει κάποια προσφορά?

Το ίδιο και στο σπίτι. 24αρα σύνδεση χωρίς απεριόριστα όμως στην ίδια σχεδόν τιμή.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Θενξ

Αυτο που μπορείς να συνδεθεις σε αλλα μοντεμς του ΟΤΕ, πως γινεται?

Τι κωδικούς βαζεις?

Δεν το έχω ενεργοποιημένο για να σε διαφωτίσω αλλά διάβασε εδώ.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλησπέρα,

Έχουμε στο μαγαζί σύνδεση με 35 ευρώ/μήνα το large με την 4αρα γραμμή (το είχαμε κάνει πριν 5 χρόνια και έληξε πριν 3). Πλέον στην ίδια τιμή είναι το large αλλά η 24αρα σύνδεση. Πήγαμε και ο υπάλληλος μας πρότεινε να περιμένουμε μήπως βγει κάτι άλλο πιο φθηνό. Τα απεριόριστα προς σταθερά για μαγαζί είναι αναγκαίο.

Να περιμένουμε ή κάποιο τηλέφωνο στο 13888 θα μας δώσει κάποια προσφορά?

Το ίδιο και στο σπίτι. 24αρα σύνδεση χωρίς απεριόριστα όμως στην ίδια σχεδόν τιμή.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Τιμή καταλόγου είναι το VDSL 50L 35.5€ , και με τέλη κτλ. βγαίνει ακριβώς 37.5€. Αυτό έχω εγώ, χωρίς κάποια προσφορά. Απεριόριστα σταθερά, 30' σε κινητα.

Εδω: https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod430040

Edited by pank

τώρα που ανανεώνω το συμβόλαιο, μου είπαν ότι θα μου δώσουν το καινούριο router speedport άρα μάλλον θα έχω voip κι εγώ. σε περίπτωση που δεν θέλω να χρησιμοποιώ το speedport και θέλω να αγοράσω ένα εγώ, θα μπορέσω ή θα έχω θέματα? γιατί σαν να πήρε το μάτι μου ότι με voip cosmote πρέπει να χρησιμοποιείς αυτό που σου δίνουν.

Υπάρχουν οδηγοί πως να συνδέσεις το δικό σου ρούτερ για συγχρονισμό ίντερνετ , και συνδεδεμένο το entry 2i σε μια lan , μόνο για τηλεφωνο.

Αλλά τελευταία μπορείς να πάρεις τηλ. 13888 και να σου δώσουν τον κωδικό voip , για να τον βάλεις σε δικό σου ρούτερ που υποστηρίζει voip.

guys n girls εχω θεμα....

νεο συμβολαιο σταθερης, προφανως πηρα αριθμο αλλου που τον αφησε

με καλουν απο εισπρακτικες και ζηταν εναν τυπο. πως θα γινει να μη με ενοχλουν;;; μπορω να κανω κατι με την κοσμοτε;

χαχαχα!!Εμάς μας έπερναν για 2 χρονια...ο ΟΤΕ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα!!!Τώρα δεν ξερω αν άλλαξε κ΄τι..

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Περιμένω να ξαναπάρει. Θα πω ότι είμαι αυτός που ψάχνουν να δω τι θα με πουν

Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk!

Μπορείς να ζητήσεις αλλαγή αριθμού. Αν ακόμα είσαι νέος πελάτης και δεν τον έχουν μάθει πολλοί.

Κανεις δε τον ξέρει, πέρα από 4 5 άτομα.

Πάντως μέχρι τώρα δε ξανακαλεσαν

Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk!