zananiro Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ρε παιδιά με πήρε ένας από nova Σήμερα και μου έκανε προσφορά. Αρνήθηκα Γιατί πριν 2 μήνες ανανεωσα με cosmote και μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί από 23 Μαΐου θα αυξήσει η cosmote τις τιμές κατά 2.5 ή 3.5€(δεν θυμάμαι ακριβώς) και μπορώ να κάνω καταγγελία σύμβασης και να φύγω χωρίς πρόστιμο. Ισχύει αυτό με την αύξηση τιμών που είπε? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ισχύει. Αλλά πρέπει να έχεις κάνει αίτημα ακύρωσης της σύμβασης μέσα σε ένα μήνα από όταν ανακοινώθηκε η αύξηση, που αν όντως θα γίνει από 23/5 θα έχει ανακοινωθεί πολύ πιο πριν. Τώρα μάλλον είναι αργά. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ρε παιδιά με πήρε ένας από nova Σήμερα και μου έκανε προσφορά. Αρνήθηκα Γιατί πριν 2 μήνες ανανεωσα με cosmote και μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί από 23 Μαΐου θα αυξήσει η cosmote τις τιμές κατά 2.5 ή 3.5€(δεν θυμάμαι ακριβώς) και μπορώ να κάνω καταγγελία σύμβασης και να φύγω χωρίς πρόστιμο. Ισχύει αυτό με την αύξηση τιμών που είπε? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Και που να ξερουμε εμιες τι προκειται να κανει η κοσμοτε και η καθε κοσμοτε; Περιμενε μεχρι τοτε και αν βγει αληθινος, φυγε Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Ισχύει. Αλλά πρέπει να έχεις κάνει αίτημα ακύρωσης της σύμβασης μέσα σε ένα μήνα από όταν ανακοινώθηκε η αύξηση, που αν όντως θα γίνει από 23/5 θα έχει ανακοινωθεί πολύ πιο πριν. Τώρα μάλλον είναι αργά. Sent from my Moto X Play Ελπίζω να εννοούσε κάτι αυξήσεις που είχαν ανακοινωθεί πριν από ένα ενάμιση μήνα περίπου και όχι νέες αυξήσεις που θα ανακοινώσει. Γιατί αν γίνει αυτό είναι απαράδεκτο και μας βλέπω να επικοινωνούμε με σήματα καπνού όπως πάει η δουλειά. Και που να ξερουμε εμιες τι προκειται να κανει η κοσμοτε και η καθε κοσμοτε; Περιμενε μεχρι τοτε και αν βγει αληθινος, φυγε Συνήθως οι εταιρίες ανακοινώνουν από πριν τις αυξήσεις και ενημερώνουν στον προηγούμενο λογαριασμό ώστε να έχει περιθώριο ο καταναλωτής να καταγγείλει την σύμβαση. Δεν είχα διαβάσει κάτι πρόσφατα, γι αυτό ρώτησα μήπως γνωρίζει κάποιος. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 2, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Αυτό εννοώ, λογικά ο υπάλληλος της άλλης εταιρείας εννοεί πως οι αυξήσεις θα έχουν ισχύ από 23/5. Άρα μάλλον μιλάμε για την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 έκανα καταγγελία σύμβασης στο 13888 και έδωσα κινητό για να με πάρουν τηλέφωνο από το τμήμα αποσυνδέσεων και δεν με πήρε κανένας συνήθως σε πόσες ημέρες καλούν? . δεν μπορώ να κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο διότι δεν υπάρχει. και σε δίκτυο μέσω δορυφόρου δεν θέλω να κάνω για αντιπροσφορα σε νούμερα με απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά προς κινητά και, 24 ίντερνετ πόσο , η τιμή πόσο πέφτει? στα 26 από τα 31 ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Μαρούσι, 3 Μαρτίου 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΟΤΕ Α.Ε. ανακοινώνει ότι από 23 Μαΐου 2017, η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά σταθερά (αστικές και υπεραστικές, εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ) και προς εθνικά κινητά, των προγραμμάτων του συνημμένου Παραρτήματος αυξάνεται ως εξής: Πηγή: https://www.cosmote.gr/fixed/anakoinoseis Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 έκανα καταγγελία σύμβασης στο 13888 και έδωσα κινητό για να με πάρουν τηλέφωνο από το τμήμα αποσυνδέσεων και δεν με πήρε κανένας συνήθως σε πόσες ημέρες καλούν? . δεν μπορώ να κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο διότι δεν υπάρχει. και σε δίκτυο μέσω δορυφόρου δεν θέλω να κάνω για αντιπροσφορα σε νούμερα με απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά προς κινητά και, 24 ίντερνετ πόσο , η τιμή πόσο πέφτει? στα 26 από τα 31 ή όχι. Έκανες καταγγελία σύμβασης χωρίς να έχεις εναλλακτική;:wacko: Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Έκανα πριν μέρες συμφωνία με Nova για το πακέτο 23€ (με το 5%) δίνοντας 24adsl, απεριόριστα σε σταθερά και κινητά. Με παίρνουν από ΟΤΕ σήμερα και μου λένε στα 21,07€ (στα 22+ με το 5%) δίνοντας μου 24adsl, 250 σε σταθερά, 30 σε κινητά (+120 λεπτά σε κινητά για 6 μήνες), 200 λεπτά στο καρτοκινητο μου προς όλους και νέο ευρυζωνικο ρουτερ. Καλό μου ακούγεται απλά τους είπα ότι θα ήθελα τα 120 λεπτά προς κινητά από το σταθερό να είναι και για τους 24 μήνες και όχι μόνο για 6. Μου είπαν όχι και ότι αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να μου δώσουν 80 λεπτά προς κινητά με 24,90 το μήνα. Τους έριξα άκυρο. Μου είπαν να το σκεφτώ και θα με πάρουν πάλι αύριο το πρωί. Βέβαια αν δεν κάνουν μια ακόμη υποχώρηση στα κινητά δεν ξέρω αν συμφωνήσω. Με την έννοια ότι θα αναγκαστώ να βάζω άλλη μια 6αρα κάρτα στο κινητό για να μου φτάσουν τα συνολικά λεπτά ομιλίας. Κάτι άλλο. Το ευρυζωνικο ρουτερ που λένε τι διαφορά έχει σε αυτό που δίνουν συνήθως; Ισχυρίζονται ότι θα έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες και εμβέλεια στο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σημαίνει ότι θα σου γυρίσουν το σταθερό σου σε voip - δεν θεωρείται δώρο. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Κάτι άλλο. Το ευρυζωνικο ρουτερ που λένε τι διαφορά έχει σε αυτό που δίνουν συνήθως; Ισχυρίζονται ότι θα έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες και εμβέλεια στο wifi. Ταχύτητες και εμβέλεια θα έχεις τα ίδια όπως πριν. Τα ίδια έλεγαν και σε εμένα. Πάντως ούτως ή άλλως σε λίγο καιρό όλες οι γραμμές θα είναι ευρυζωνικές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Καλημέρα σε όλους, με κάλεσαν κι εμένα από το cosmote για double play 24 μήνες 22,12€ τελική τιμή 250λεπτά αστικά υπεραστικά,και χρόνο σε κινητά 120λεπτά όπως ανέφεραν πιο πάνω για 6 μήνες. ζήτησα απεριόριστα σταθερά και μου είπαν με 26€. Μου έκαναν ιδιαίτερη μνεία σε ρούτερ που είναι πολύ καλό και η γραμμή δεν θα έχει αποσυνδέσεις αλλά δεν ήξεραν πιο είναι. Στα 22€ με απεριόριστα σταθερά χωρίς κινητά θα την έκανα την μεταφορά από vodafone με 18€ που είμαι τώρα. Θα με ξαναπάρουν αλλά θα φάνε άκυρο. Υπάρχει κανείς με καλύτερη τιμή σε double play έως 24mbps απεριόριστα σταθερά; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Καλημέρα σε όλους, με κάλεσαν κι εμένα από το cosmote για double play 24 μήνες 22,12€ τελική τιμή 250λεπτά αστικά υπεραστικά,και χρόνο σε κινητά 120λεπτά όπως ανέφεραν πιο πάνω για 6 μήνες. ζήτησα απεριόριστα σταθερά και μου είπαν με 26€. Μου έκαναν ιδιαίτερη μνεία σε ρούτερ που είναι πολύ καλό και η γραμμή δεν θα έχει αποσυνδέσεις αλλά δεν ήξεραν πιο είναι. Στα 22€ με απεριόριστα σταθερά χωρίς κινητά θα την έκανα την μεταφορά από vodafone με 18€ που είμαι τώρα. Θα με ξαναπάρουν αλλά θα φάνε άκυρο. Υπάρχει κανείς με καλύτερη τιμή σε double play έως 24mbps απεριόριστα σταθερά; Εμενα μου δωσανε 22,12€ τελικη με φπα και 5% του κρατους για adsl 24 με 250' σταθερα και 30' κινητα για 24μηνο. Μου φενεται σε φιλο του δωσανε 26€ 24αρη με απεριορ.σταθερα και 30' κινητα αν δεν κανω λαθος. Παζαρεψε τους λεγοντας τους τι θες και ποσο μπορουνε να στο δωσουνε. Και ο αγιος φοβερα θελη φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Έκανες καταγγελία σύμβασης χωρίς να έχεις εναλλακτική;:wacko: στην περιοχή μου είναι μονοπώλιο για αυτό. και δεν θέλω να κάνω αίτηση φορητότητας σε πάροχο με ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Εκανα αιτηση vdsl 30, 250 προς σταθερα, 30 προς κινητα. 29.κατι/μηνα. 2 χρονια. 36.κατι τέλος σύνδεσης Νεα αριθμοδοτηση. Ποτε περίπου να υπολογιζω την σύνδεση? Wind περιμενα ενα μήνα, τζιφος. Nova το ιδιο. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 βλέπω στην περιοχή μου σχετικά κοντά γίνονται εργασίες σε ένα καινούριο(δεν θυμάμαι αν ήταν εκεί πιο παλιά κι απλά το φτιάξανε εξωτερικά)κουτί του ΟΤΕ. δεν θυμάμαι πάντως να έγιναν εργασίες στο δρόμο για να περαστεί οπτική ίνα μέχρι εκεί. αν πάρω τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών έτσι πληροφοριακά, υπάρχει περίπτωση να πουν αν μπαίνει vdsl στην περιοχή μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Εκανα αιτηση vdsl 30, 250 προς σταθερα, 30 προς κινητα. 29.κατι/μηνα. 2 χρονια. 36.κατι τέλος σύνδεσης Νεα αριθμοδοτηση. Ποτε περίπου να υπολογιζω την σύνδεση? Wind περιμενα ενα μήνα, τζιφος. Nova το ιδιο. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Ομως τα λεπτα ειναι τριλεπτα οπως στα καρτοκινητα και εχει χρεωση για αναγνωρηση κλησης.Το ιδιο εκανε ο πατερας μου και εμπλεξε.Για μενα η Forthnet αξιζει εκτος αν βλεπεις τα αθλητικα.Ο OTE TV τα εχει ολα,η Nova εχει την Superleague και κατι ξενα.Επισης αμα πας απο Forthnet στον ΟΤΕ και αντιστροφα αμα εχει δικο του δικτυο ο καθενας αλλαζεις βρογχο στη γραμμη.Διαβασε το νημα που ανοιξα να δεις τι εγινε.Τωρα για νεο νουμερο αμα η συνδεση σου για την VDSL ειναι στη καμπινα ειναι πιο καλα για εσενα και πιο αμεσα ισως να παρεις γραμμη. Edited May 6, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Μετά από φορητότητα στην Wind πήρα την εξής προσφορά: Έχω το VDSL 50 XL και μου προσφέρανε το VDSL 50 L με 120 λεπτά στα κινητά έξτρα στα 36€ (τιμή σχεδόν καταλόγου βέβαια),αλλά στο κινητό μου προσφέρανε το MOBILE XL που έχω στα 21,62€ με δώρο άλλα 500 mb και στην άλλη γραμμή που είναι MOBILE L μου δώσανε ένα 20% ακόμα έκπτωση οπότε κατεβαίνει στα 24€.Παράλληλα μου αναεώσανε το Cosmote tv στα 22€ με δύο μήνες δώρο.Όλα αυτά τελικές τιμές με φπα,φόρους και τα τέλη. Edited May 7, 2017 by lilikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 στην περιοχή μου είναι μονοπώλιο για αυτό. και δεν θέλω να κάνω αίτηση φορητότητας σε πάροχο με ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Αυτό λέω: θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο στο τέλος. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awert Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ομως τα λεπτα ειναι τριλεπτα οπως στα καρτοκινητα και εχει χρεωση για αναγνωρηση κλησης.Το ιδιο εκανε ο πατερας μου και εμπλεξε.Για μενα η Forthnet αξιζει εκτος αν βλεπεις τα αθλητικα.Ο OTE TV τα εχει ολα,η Nova εχει την Superleague και κατι ξενα.Επισης αμα πας απο Forthnet στον ΟΤΕ και αντιστροφα αμα εχει δικο του δικτυο ο καθενας αλλαζεις βρογχο στη γραμμη.Διαβασε το νημα που ανοιξα να δεις τι εγινε.Τωρα για νεο νουμερο αμα η συνδεση σου για την VDSL ειναι στη καμπινα ειναι πιο καλα για εσενα και πιο αμεσα ισως να παρεις γραμμη. H χρέωση όπως αναφέρει πάντως η cosmote είναι με βήμα χρέωσης ανά λεπτό και δωρεάν αναγνώριση κλήσεων Τώρα την υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα γιατί την ανέφερες στο ποστάρισμα του μέλους όπου ο ίδιος δεν αναφέρθηκε καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω , αν ξέρετε πόση είναι η απαίτηση του youtube σε ταχύτητα VDSL και για να ''παίξει΄΄ ένα βιντεο;;Προσπαθώ να δω της εurovision σε 4Κ και ενώ έχω ταχύτητα 27 mbps download και 2 πείπου , upload και κολλάει συνεχώς!Παίζει μέχρι 1080p.Είναι φυσικό;;Είμαι από wi-fi. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Εγώ έχω 50άρι vdsl από άλλο πάροχο, επίσης με wi-fi που στο σημείο που είμαι τώρα μου βγάζει σε speedtest αυτό : http://www.speedtest.net/result/6279154099.png Το βίντεο έπαιξε κανονικά σε 4Κ χωρίς διακοπή. Το buffering ήταν αρκετά μπροστά από το σημείο που έπαιζε, ενώ είχε φορτώσει ολόκληρο στο 2:30 περίπου. Κάνε ένα speedtest να δεις που είσαι, αν το 27/2 που αναφέρεις είναι αυτό που βλέπεις στο router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Πανω κάτω ίδια ταχύτητα έχουμε μου έβγαλε 24,35.. είναι καλό;; ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το βίντεο σε 4Κ;; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Επέλεξα 4Κ από τις ρυθμίσεις. Για δοκίμασε και άλλη ώρα να δεις το ίδιο. Μήπως το παρακολουθούσαν πάρα πολλοί ξέρω'γω και είχε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Αυτό λέω: θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο στο τέλος. δεν κατάλαβα γιατί το λες αυτό ? του κάλεσα και τους είπα ότι έχω κάνει καταγγελία σύμβασης και τι πρόγραμμα μπορώ να επιλέξω και μου είπε ότι έπρεπε να σας είχανε καλέσει έχετε πολλές ημέρες που έχετε κάνει καταγγελία σύμβασης και θα ζητήσω να σας καλέσουν στο κινητό που έχετε δηλώσει και ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο.για να δούμε θα πάρουν? ή ότι θέλει μου λέει εκείνη.. Edited May 8, 2017 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts