Luciferia Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν κάνω αίτηση φορητότητας για κάποια άλλη σταθερή τηλεφωνία, αν θα επικοινωνήσει μαζί μου o OTE για αντιπροσφορά; Όπως συμβαίνει στα κινητά... θα επικοινωνήσουν μαζί σου για να μάθουν το λόγο αποχώρησης,οπότε αν είσαι ευχαριστημένος μαζί τους από τις υπηρεσίες αλλά όχι από την τιμή,πεσ'το και αυτοί θα σου κάνουν κάποια προσφορά...έτσι έκαναν και με εμένα! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisti Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν κάνω αίτηση φορητότητας για κάποια άλλη σταθερή τηλεφωνία, αν θα επικοινωνήσει μαζί μου o OTE για αντιπροσφορά; Όπως συμβαίνει στα κινητά... δεν είναι σίγουρο ότι πάντα επικοινωνεί με κάποιον που θέλει να αποχωρήσει . και στα κινητά όλοι έχουν τις ιδιές τιμές και είναι εύκολο να σου κάνει αντιπροσφορά .Στις παροχή σταθερού και internet είναι ο πιο ακριβός από τους λοιπούς πάροχους και είναι πολύ δύσκολο να σου κάνει καλή αντιπροσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolaouanti Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 kalisti & spookype20 να είσαι σκληρός/ή στη διαπραγμάτευση αν σε πάρουν αλλά καλά ας μη μιλάμε για τιμές από σταθερό και ειδικά για τον ΟΤΕ παιδιά...πανάκριβος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Πρώτα φορά γράφω σε αυτό το νήμα και ελπίζω δεν είμαι off-topic (διαφορετικά, προκαταβολικά συγνώμη). (α) Έχω πακέτο αστικά-υπεραστικά και vdsl 30 στον οτέ. Η γραμμή μου είναι isdn από τα χρόνια που κάτι τέτοιο είχε σημασία... (να είσαι στο ίντερνετ με dial up και να μιλάς στο τηλέφωνο). Αν δεν υπάρχει πλέον σημασία και η ποιότητα μεταγωγής δεδομένων είναι ίδια (όπως υποπτεύομαι) σκέπτομαι να επανέλθω σε pstn για να γλιτώσω περίπου 35 € το χρόνο. Αν κάνω αίτημα μετατροπής, ξέρετε πόσο θα μου κοστίσει; (β) έχω το γνωστό λευκό ΖΤΕ ρούτερ. Συχνά χάνω το wifi, έχει αναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα; Αν περάσω σε PSTN θα μου αλλάξουν το ρούτερ; Από ό,τι καταλαβαίνω, όχι, τα ρούτερ είναι ίδια για pstn / isdn γραμμή στο vdsl. (γ) δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση με το firmware που αναφέρεται εδώ και αφού κατεβάσω το αρχείο και πατήσω upgrade κλπ. μένει για 5 περίπου λεπτά στο upgrade in progress / wait a moment ή κάτι τέτοιο (ξέχασα το λεκτικό). Είναι φυσιολογικό; Έκανα επανεκκίνηση, έχω κανονικά ίντερνετ αλλά δεν έχει αλλάξει το firmware. Μήπως βιάστηκα στο πεντάλεπτο; Edited December 16, 2013 by nikosal Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πρώτα φορά γράφω σε αυτό το νήμα και ελπίζω δεν είμαι off-topic (διαφορετικά, προκαταβολικά συγνώμη). (α) Έχω πακέτο αστικά-υπεραστικά και vdsl 30 στον οτέ. Η γραμμή μου είναι isdn από τα χρόνια που κάτι τέτοιο είχε σημασία... (να είσαι στο ίντερνετ με dial up και να μιλάς στο τηλέφωνο). Αν δεν υπάρχει πλέον σημασία και η ποιότητα μεταγωγής δεδομένων είναι ίδια (όπως υποπτεύομαι) σκέπτομαι να επανέλθω σε pstn για να γλιτώσω περίπου 35 € το χρόνο. Αν κάνω αίτημα μετατροπής, ξέρετε πόσο θα μου κοστίσει; (β) έχω το γνωστό λευκό ΖΤΕ ρούτερ. Για αυτό λέει ο φίλος παραπάνω ότι βγήκε αναβάθμιση; Συχνά χάνω το wifi, έχει αναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα; Αν περάσω σε PSTN θα μου αλλάξουν το ρούτερ; Β) το λευκο ζτε ρουτερ κανε την αναβαμιση να δεις εαν εχει προβλημα μετα εγω που το δοκιμασα επιτελους παει καλα, καλα αλλαξα και ολη την συνδεσμολογια μεσα στο σπιτι αστα να πανε!! τρυπησα τον τοιχο στο σημειο που ερχεται το σημα και εβαλα διακλαδωτη και μετα συνδεσα τα τηλεφωνα και στην εξοδο για το ρουτερ εβαλα μονο το μοντεμ και τωρα ολα οκ. απο την μια πλευρα ειναι ολα τα τηλεφωνα συνδεδεμενα κατω απο τον διακλαδωτη και απο την αλλη μονο το μοντεμ και επιτελουσ σταματησαν οι αποσυνδεσεις. ενω παλια που ειχα το μοντεμ και τον διακλαδωτη μονο στην μια μπριζα του οτε ειχα προβληματα αποσυνδεσεων τωρα ολα οκ, χωρια οτι και που ειχα αλλαξει τα φιλτρα τιποτα δεν ειχε αλλαξει . και τωρα ολα καλα οσο για την αλλαγη σε pstn απο οσο ξερω το vdsl σου δινουν αλλο μοντεμ που να υποστηριζει το vdsl , τωρα με την αλλαγη δεν νομιζω να στο αλλαξουνε. οσο για την αλλαγη δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να πληρωνεις το isdn ενω πραγματικα δεν το χρειαζεσαι. να πω οτι ειχες και δευτερη γραμμη μεσα στο σπιτι ενταξει να το καταλαβω αλλα αφου οχι τοτε δεν υπαρχει λογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αυτά τα zte έχουν βγει λίγο ό,τι να ναι, ειδικά με το ασύρματο. Πότε θα αποφασίσουν να αρχίσουν να δίνουν κάνα ρούτερ της προκοπής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 για αυτά τα zte μιλάμε για βελτίωση του σήματος-εμβέλεια ή ότι δεν μπορεί να συνδεθεί καθόλου το λαπτοπ? εγώ έχω θέμα με την απόσταση που είναι τραγικά μικρή,για αυτό και ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 για αυτά τα zte μιλάμε για βελτίωση του σήματος-εμβέλεια ή ότι δεν μπορεί να συνδεθεί καθόλου το λαπτοπ? εγώ έχω θέμα με την απόσταση που είναι τραγικά μικρή,για αυτό και ρωτάω. εγω με την αναβαθμιση βλεπω οτι ποιανει πολυ καλυτερα το wifi απο οτι πριν, βεβαια μπορει να ειναι και η ιδεα μου αλλα δεν παιζει αψογα ποιανει και δεν με πεταει το wifi οπως πριν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 δεν είναι δυνατόν να είναι ο πιο ακριβός πάροχος ο οτε και να δίνει ρούτερ που να έχουνε τόσο συχνά προβλήματα με το wireless Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 δεν είναι δυνατόν να είναι ο πιο ακριβός πάροχος ο οτε και να δίνει ρούτερ που να έχουνε τόσο συχνά προβλήματα με το wireless πες τα χρυσοστομε!!! προφανως δινει φθηνοτερα ρουτερ για να εχει μεγαλυτερο κερδος .. τι να πω οτι ναναι!!!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 δεν είναι δυνατόν να είναι ο πιο ακριβός πάροχος ο οτε και να δίνει ρούτερ που να έχουνε τόσο συχνά προβλήματα με το wireless Αν θέλεις να δουλέψει σωστά, κανεις 1 απο τα 2: - βάζεις ενσύρματο modem και ξεχωριστό ασύρματο router (της προκοπής) - βάζεις 1 modem-router της προκοπής- καταξιωμένο, απο εταιρείες που φτιάχνουν μόνον τέτοια, πχ. Cisco/ linksys Αλλιώς ο Τζάμπας ζει μόνον στα υγρά όνειρα των γερμανων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 πες τα χρυσοστομε!!! προφανως δινει φθηνοτερα ρουτερ για να εχει μεγαλυτερο κερδος .. τι να πω οτι ναναι!!!!. o οτε θέλει και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη . αυτά τελειώσανε πλέον . Δεν μας περισσεύουν λεφτά για να χρυσοπληρώνουμε τον οτε και τους γερμανούς και να μας δίνουν τα φθηνιάρικα ρούτερς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istern Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Αν θέλεις να δουλέψει σωστά, κανεις 1 απο τα 2: - βάζεις ενσύρματο modem και ξεχωριστό ασύρματο router (της προκοπής) - βάζεις 1 modem-router της προκοπής- καταξιωμένο, απο εταιρείες που φτιάχνουν μόνον τέτοια, πχ. Cisco/ linksys Αλλιώς ο Τζάμπας ζει μόνον στα υγρά όνειρα των γερμανων Το να πρέπει να σκάσεις έξτρα λεφτά για να σου δουλεύει σωστά το ασύρματο είναι ξεφτίλα την στιγμή που στον οτε πρέπει να πληρώνεις τα διπλά από ότι στους άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignisk Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το να πρέπει να σκάσεις έξτρα λεφτά για να σου δουλεύει σωστά το ασύρματο είναι ξεφτίλα την στιγμή που στον οτε πρέπει να πληρώνεις τα διπλά από ότι στους άλλους. Είμαστε όλοι θύματα του κέρδους και των Κινεζιών. Από Κίνα όσο όσο τα παίρνει ο ΟΤΕ και τα πετάει σαν «εργαλεία» δήθεν. Έχω πάει Cyta και ηρέμησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 πες τα χρυσοστομε!!! προφανως δινει φθηνοτερα ρουτερ για να εχει μεγαλυτερο κερδος .. τι να πω οτι ναναι!!!!. αμα μπορουσα να φυγω ολοκληρωτικα απο τον οτε θα εφευγα !!! αλλα ακομα στην περιοχη μου το μονωπολειο το εχει αυτος για απεριοριστο ιντερνετ αλλιως θα επρεπε να παω σε στικακι αλλα δεν θα ειναι απεριοριστο οποτε δεν με βολευει για να καταβαζω ταινιες.. αρα ακομα υπομονη σε αυτον τον οτε .. καλα εχει φτασει η χολ και η γουιντ το σταθερο τους δικτυο στην πολη κ στο οικισμο που μενω δεν... δηλαδη ελεος να δω ποτε; .. ισως κ ποτε ; . επειδη ειμαστε μακρυα απο το κεντρο... τα νευρα μου ... ακομα να φανταστεις η χολ μονο μαζι με τον οτε ειχαμε ιντερνετ αλλα δεν μας συμφερε.. κ το πηραμε απο τον οτε κ τον ιντερνετ λογω προσφορω του .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 αμα μπορουσα να φυγω ολοκληρωτικα απο τον οτε θα εφευγα !!! αλλα ακομα στην περιοχη μου το μονωπολειο το εχει αυτος για απεριοριστο ιντερνετ αλλιως θα επρεπε να παω σε στικακι αλλα δεν θα ειναι απεριοριστο οποτε δεν με βολευει για να καταβαζω ταινιες.. αρα ακομα υπομονη σε αυτον τον οτε .. καλα εχει φτασει η χολ και η γουιντ το σταθερο τους δικτυο στην πολη κ στο οικισμο που μενω δεν... δηλαδη ελεος να δω ποτε; .. ισως κ ποτε ; . επειδη ειμαστε μακρυα απο το κεντρο... τα νευρα μου ... ακομα να φανταστεις η χολ μονο μαζι με τον οτε ειχαμε ιντερνετ αλλα δεν μας συμφερε.. κ το πηραμε απο τον οτε κ τον ιντερνετ λογω προσφορω του .. Σε ποιόν οικισμό είσαι?(Βλέπω Κερατέα)... ρωτάω γιατί και εγω σε οικισμό είμαι της ίδιας περιοχής αλλά έβαλα Wind :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μετά από δέκα ημέρες εμπειρίας μου με το VDSL του ΟΤΕ, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου...VDSL έως 50mbps (που ενώ στο site του ΟΤΕ δείχνει ότι υπάρχει διαθέσιμο στην περιοχή μου, και αφού με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικώς ότι θα πιάνω τουλάχιστον 40 με 45mbps) τελικά αποδείχθηκε μούφα.22mbps και αυτά με το ζόρι.Σημειώνω εδώ ότι με ADSL έπιανα 17-18 mbps..Φυσικά το πρώτο που μου είπαν ήταν αν θέλω να κατέβω στα 30mbps αλλά τους είπα ευχαριστώ πολύ δε θα πάρω..Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omixalaras Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μετά από δέκα ημέρες εμπειρίας μου με το VDSL του ΟΤΕ, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου...VDSL έως 50mbps (που ενώ στο site του ΟΤΕ δείχνει ότι υπάρχει διαθέσιμο στην περιοχή μου, και αφού με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικώς ότι θα πιάνω τουλάχιστον 40 με 45mbps) τελικά αποδείχθηκε μούφα.22mbps και αυτά με το ζόρι.Σημειώνω εδώ ότι με ADSL έπιανα 17-18 mbps..Φυσικά το πρώτο που μου είπαν ήταν αν θέλω να κατέβω στα 30mbps αλλά τους είπα ευχαριστώ πολύ δε θα πάρω..Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου! κουράγιο φίλε μου . Δυστυχώς πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να αποχορήσεις από τον οτε . το ίδιο κριβώς έπαθε και ένας φίλος μου και πλήρωσε το ποσό αποχώρησης και πήγε σε άλλο πάροχο . δεν την άντεχε την κοροιδία και το ψέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Δεν έχω σκοπό να φύγω από τον ΟΤΕ απλά θα γυρίσω σε ADSL.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Δεν έχω σκοπό να φύγω από τον ΟΤΕ απλά θα γυρίσω σε ADSL.. Μπορείς να βρεις το "Attenuation" στον router σου και να μας πεις πόσο λέει up/down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μπορείς να βρεις το "Attenuation" στον router σου και να μας πεις πόσο λέει up/down 0.0/0.0 Είναι καλό ή κακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Δεν γινεται να ναι 0.0/0.0 ... καποιο λαθος παιζει απο μερια σου η ειναι bug του ρουτερ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 SNR (Down/Up) 11.2 / 10.4 dB Attenuation (Down/Up) 0.0 / 0.0 dB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 SNR (Down/Up) 11.2 / 10.4 dB Attenuation (Down/Up) 0.0 / 0.0 dB μέσα στο κτίριο του ΟΤΕ μένεις???:lol: πρώτη φορά βλέπω 0 attenuation!!!!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Κι εγώ αυτή τη απορία έχω.Σήμερα που θα έρθει για δεύτερη φορά συνεργείο θα τους ρωτήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts