guy_fawkes Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 (edited) A new vision for 2021. Be the first to hear our exciting announcement on #SonyXperia YouTube – October 26 2021, 12:00 JST / October 25 2021, 23:00 EDT Edited October 19, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Είχα γράψει ότι θεωρώ θα είναι το νέο Xperia Pro με υγρό φακό. Αλλά πολύ διαφήμιση για μια πολύ ειδική συσκευή. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Και νομιζω έχω δίκιο... Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 Για να δούμε.... Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 Σύμφωνα με το τελευταίο video και σε αυτά που δείχνει και σύμφωνα με rumors απο τις πιο πάνω φωτογραφίες αλλά και αυτή εδώ πρόκειται για τον ίδιο αισθητήρα που χρησιμοποιείται στον Sony ZV-1 μεγέθους 1" και εδώ όλος ο φάκελος για το τι πρόκειται να παρουσιαστεί https://drive.google.com/drive/folders/1seNLowOx9sZHaleOtWSISc2G5rW-CyzK Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 Στο pro μοντέλο που θα ανακοινωθεί αύριο θα έχει εκτός των άλλων και ειδικό κουμπί( το στρογγυλό) για εγγραφή video, όπως έχουν όλα τα xperia κουμπί για φωτογραφία! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 Αλλο level κινητο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Βασικά αλλάζει όλο το παιχνίδι! Είναι ο ίδιος ο αισθητηρας που χρησιμοποιείται στο RX100 VII της Sony σε τηλέφωνο!!!! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Μου σηκώθηκε ελαφρός . Δεν εγινε πλήρως καθότι η τιμή θα είναι αστρονομική . Βλεπω μια κάμερα με τηλέφωνο , οπως εχουν πει κ οι ίδιοι . Και επειδή οι κάμερες δεν ειναι φθηνές , αλλα ουτε τα τηλέφωνα με specs στον θεο , ενα υβρίδιο τέτοιο δε θα ειναι για τις μάζες . Σίγουρα οχι για εμένα . Αλλα ουτε κ του χιλιαρικου τους ανθρώπους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 14 minutes ago, georgerapp said: Μου σηκώθηκε ελαφρός . Δεν εγινε πλήρως καθότι η τιμή θα είναι αστρονομική . Βλεπω μια κάμερα με τηλέφωνο , οπως εχουν πει κ οι ίδιοι . Και επειδή οι κάμερες δεν ειναι φθηνές , αλλα ουτε τα τηλέφωνα με specs στον θεο , ενα υβρίδιο τέτοιο δε θα ειναι για τις μάζες . Σίγουρα οχι για εμένα . Αλλα ουτε κ του χιλιαρικου τους ανθρώπους . Απλά σύμφωνα με πληροφορίες μιας και ανέφερες την τιμή, θα ανέρχεται στα 1800$ Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Λογική την βρίσκω . Απευθύνεται αυστηρά σε αυτούς που θα το εκμεταλλευτούν το χρειάζονται κ ανήκουν φωτογραφικά κ βιντεοσκοπικα είδη στο συμπαν της sony . H τιμη είναι πολύ καλη αφου θα γυρίσει χρήματα πίσω " το εργαλείο " . Όπως πρέπει να το λεμε πλέον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 δεν το εχω δει ακόμα . Απλά νομίζω δεν το έχετε βαλει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Το είδα . Νομίζω μιλησε σωστά κ όμορφα κ να τον λάβετε υπόψη κ ως μπουσουλα . Οσον αφορά την φωτογραφία πρεπει να ξέρεις τι ζητάς . Εισαι του έτοιμου κλικ ; Google pixel , iphone , samsung galaxy εν σειρά . Δεν εισαι ; Θες να κανεις κ χόμπι μαζι να παίξεις ; Εκεί μπαίνουν κ τα Xperia . K θα φερω ως παράδειγμα εμένα . Εγώ κάνω χόμπι . Εαν κ εφόσον έδινα πολλά χρήματα το αρχείο raw ειναι κριτήριο επιλογής . Δηλαδή τα markiii δίνουν raw σε ολους τους φακούς . Το 21u πχ δινει στον main k ultra wide . Εδω φωτογραφικά κ μονο θα εδινα το κλικ στο sony . Για εμενα κ τα δικα μου θέλω . Φυσικά επειδή δεν ειναι μόνο κάμερες , υπάρχουν κ αλλοι τομείς να δώσω κλικ . Μιλάμε καθαρά φωτογραφία . Δεν εχω δουλεψει ποτε jpeg στην κάμερα μου εγω . Το ιδιο θα κανω κ στο επόμενο κινητό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 θα διαφωνήσω εν μέρη. Όπως έχεις διαπιστώσει και εσύ προσωπικά με το 1ii περισσότερο και λιγότερο με το 1iii τα xperia αλλά και με τα πολλά δείγματα του Δημήτρη με το 5ii, τα Xperia πλέον είναι point and shoot συσκευές αλλά, μπορεί να απογειώσει την φωτογραφία με manual ρυθμίσεις! Το pro i ακόμα που έχουν στα χέρια τους δεν είναι τελείως έτοιμο, κάποιες κάμερες δεν λειτουργούν καθόλου. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Δεν εχω το 1ii , απο τα δείγματα σου εννοείς , μη μπερδευτεί κάποιος . Ναι μια χαρά ειναι κ στο κομμάτι του έτοιμου κλικ . Αλλα οι αλλοι ειναι πιο μπροστά σε καποια σημεία όπως nightmode . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Έχει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα το night mode, φαίνεται απο πολλά συγκριτικά. Εκεί που υστερεί είναι στα τελείως σκοτάδια, στο πίσσα, εκεί ναι! Και εννοείται ότι πριν εννοούσα για τα δείγματα μου και οτι δεν το έχεις στην κατοχή σου( όχι ακόμα😄 ) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Και εκεί που σκέφτομαι ότι αν πάρω το 1 iii θα έχω κινητάρα, παρουσιάζεται το pro 1 και το 1 iii αρχίζει να μη μου πολυαρέσει... Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 27 minutes ago, hariskar said: Και εκεί που σκέφτομαι ότι αν πάρω το 1 iii θα έχω κινητάρα, παρουσιάζεται το pro 1 και το 1 iii αρχίζει να μη μου πολυαρέσει... Το Pro-I δεν είναι mainstream συσκευή, προορίζεται για συγκεκριμένη χρήση και σε άλλη τιμή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 28 minutes ago, hariskar said: Και εκεί που σκέφτομαι ότι αν πάρω το 1 iii θα έχω κινητάρα, παρουσιάζεται το pro 1 και το 1 iii αρχίζει να μη μου πολυαρέσει... Kαι μετά θα βγει το Pro 2 και δεν θα σου αρέσει το 1... Έτσι γίνεται πάντα με ό,τι νέο. Κινητάρες και τα δύο πάντως. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Καθίστε να βγει . Ποτε βγαίνει στα ράφια ; Είναι γενικά έτοιμο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Πιστευω να ανοιγει ο δρομος για αυτο το φακο σε επομενα προσιτα κινητα της sony. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 21 minutes ago, georgerapp said: Καθίστε να βγει . Ποτε βγαίνει στα ράφια ; Είναι γενικά έτοιμο ; Έχει ξαναβγάλει η Sony πριν από αυτό camera dedicated Pro phone το οποίο δεν είδαμε ποτέ στα ράφια και με τιμή απλησίαστη. Όπως προείπα, δεν το βλέπω να έχει ευρεία κυκλοφορία η συγκεκριμένη συσκευή, όπως και η προηγούμενη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 το βλεπω κ εγω σαν πειραμα για το iv . παντως ακολουθει λαθος δρομο , εγω εαν ημουν sony θα εβγαζα κατι σαν ολους τους αλλους κ θα το εδινα πιο φθηνα , να γεμισω λιγα χερια με το brand . εδω κ καιρο δινει αδιαμφισβήτητα τα παντα , καμερα ηχος audiojack specs οθονη κ.α , αλλα τα δινει ακριβα . δε μπορεις να κοστολογεις οσο οι εδραιωμένοι της αγορας. sony να τα δινει ολα κ να κανει πιο λιγο απο xiaomi ; ε τι να κανουμε ; ας προσεχαν ! αυτο θα εκανα εγω . βεβαια εγω δεν διοικώ κατι κ ουτε εχω σπουδες . ετσι μιλαω αεριτζηδικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Η Sony έχει ένα πλεονέκτημα. Οικονομικά σαν εταιρία, δεν έχει ανάγκη να πουλήσει συσκευές, δεν έχει ανάγκη να εδραιωθεί στην αγορά σαν κατασκευαστής κινητών, και για το λόγο αυτό δεν κάνει ότι και οι άλλοι. Βγάζει συσκευές όπως της αρέσουν, όπως κρίνει η ίδια ότι πρέπει να είναι και τις τιμολογεί όπως η ίδια κρίνει. Μόνο και μόνο από τους φακούς που πουλάει σε όλους τους κατασκευαστές (και όχι μόνο, έχει κι άλλες επιτυχημένες δραστηριότητες), τα έχει βγάλει τα λεφτά της και με το παραπάνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts