iwannis Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Μα δεν ειπα το αντιθετο...και φυσικα εχει το ARC....!!! Μαλλον έχουμε μπερδευτει μεταξυ μας.... Δεν ειμαι φίλος τις apple για διαφορους λογους που δεν θα αναφερω εδω. αλλα μαρεσει παρα πολυ το arc το οποιο θα το παρω την αλλη βδομαδα....!!!! (ειχα το x10) :D:D απο που θα το παρεις φιλε?:) Παράθεση Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Sony Ericsson Xperia Play, Arc getting Android 2.3.3 update next week, Facebook integration in tow There's still no confirmation as to when it will be headed to the soon-to-be-released Verizon Xperia Play, but Recombu is reporting that at least some iterations of the phone will be getting upgraded to Android 2.3.3 next week, at which point the Xperia Arc will also get bumped up to the same version. Assuming there's no surprises in the next week, that would seem to make them the first non-Nexus phones to get the update. What's more, in addition to various Android-related updates, both phones will also be getting Sony Ericsson's so-called "Facebook inside Xperia" update, which promises to more deeply integrate your phone (including your calendar, contacts, and even music) with the social network. The company's also confirmed that the Facebook integration will be included on all future Xperia phones, and it will be headed to all Xperia models released so far this year. :) Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_pq Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Όσοι το εχουν αγοράσει και δοκιμάσει , το GPS δουλεύει? Έχει περάσει κάποιος πρόγραμμα που να δουλεύει το GPS του? Παράδειγμα στα κινητά με symbian μπορούσαμε να βάλουμε πρόγραμμα και να δουλεύει το GPS , όπως το GARMIN(εχω το Sony Ericsson Vivaz με λειτουργικό symbian και δουλεύει το Garmin άψογα )... Σκέφτομαι να αγοράσω to XPERIA Arc και λογω δουλειάς χρειάζομαι το GPS και αναρωτιέμαι αν θα δουλέυει στο συγκεκριμένο κινητό κάποιο πρόγραμμα GPS...! :) Παράθεση Xiaomi Poco X3 NFC (128GB) Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM) Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Προφανώς και δουλεύει! Σχεδόν όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει προγράμματα GPS για Android. Ρϊξε μια ματιά εδώ κι εδώ για περισσότερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 .....Assuming there's no surprises in the next week, that would seem to make them the first non-Nexus phones to get the update..... :) Μη χαίρεσαι από τώρα γιατί βλέπω να μας την κάνουν την δουλειά και να το καθυστερήσουν για τους Χ-Ψ λόγους όπως έκαναν με το Χ10 και μας παίδευαν για μήνες!! :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) καλημερα εχω το κινητο για το gps ενα εχω να πω 5 -10 δευτερολεπτα σε ανοιχτο ουρανο και 20-30 δευτερολεπτα σε εσωτερικο χωρο για να λωκαρει με προγραμματα ndrive kai sygic aura τελειο!!!!!!απλα θεικο. Edited May 22, 2011 by kosttheos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannis Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 καλημερα εχω το κινητο για το gps ενα εχω να πω 5 -10 δευτερολεπτα σε ανοιχτο οθρανο και 20-30 δευτερολεπτα σε εσωτερικο χωρο για να λωκαρει με προγραμματα ndrive kai sygic aura τελειο!!!!!!απλα θεικο. απο που το πηρες? Παράθεση Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 το πηρε φιλος απο saturn γερμανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 απο που θα το παρεις φιλε?:) Απο ένα φίλο που έχει σχέση με κιν. τηλεφωνία. Καινουργίο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Greek review..Πορωση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannis Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Παιδια να ρωτησω....η οθονη ειναι απο καποιο ειδικο υλικο ωστε να μην χαραζεται? Παράθεση Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Παιδια να ρωτησω....η οθονη ειναι απο καποιο ειδικο υλικο ωστε να μην χαραζεται? Εχει Scratch-resistant surface..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να δοκιμάσεις αν αντέχει και σε κανένα μαχαίρωμα :lol: Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Παιδια να ρωτησω....η οθονη ειναι απο καποιο ειδικο υλικο ωστε να μην χαραζεται? Δεν υπάρχει οθόνη που δεν χαράσσεται και με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Μόλις βγήκε και η νέα rom για το Arc... Rom 3.0.1.A.0.145/Andriod 2.3.3 update :lol: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kougeo Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Καλημέρα παιδιά. Έχω από εχθές στα χέρια μου το Xperia Arc. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Δεν δουλεύει καθόλου η κάμερα. Κάθε φορά που πάω να μπω, μου λέει "Η κάμερα δεν είναι διαθέσιμη". Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Ρωτάω γιατί με μια αναζήτηση στο google είδα ότι είναι διαδεδομένο πρόβλημα. Χρησιμοποίησα και το SEUS (Sony Ericsson Upgrade Service) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Καλημέρα παιδιά. Έχω από εχθές στα χέρια μου το Xperia Arc. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Δεν δουλεύει καθόλου η κάμερα. Κάθε φορά που πάω να μπω, μου λέει "Η κάμερα δεν είναι διαθέσιμη". Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Ρωτάω γιατί με μια αναζήτηση στο google είδα ότι είναι διαδεδομένο πρόβλημα. Χρησιμοποίησα και το SEUS (Sony Ericsson Upgrade Service) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν αναφερθηκε κατι στις προηγουμενες σελιδες για το προβλημα...Απο που το πηρες?Γιατι στον γερμανο δεν ξερουν ποτε θα το φερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kougeo Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Είναι ένα από τα κινητά που είναι για δοκιμές. Στα μέσα Ιουνίου θα έρθει Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Είναι ένα από τα κινητά που είναι για δοκιμές. Στα μέσα Ιουνίου θα έρθει Ελλάδα. Αφου ειναι απο αυτα για δοκιμες ειναι λογικο να εχει προβληματα..Δεν μπορουσες να περιμενεις λιγο ακομα για το κανονικο?Οταν λες μεσα μεχρι 15 θα εχει ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kougeo Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Δεν περίμενα γιατί απλά δεν το πήρα. Το δοκιμάζω. Τέσπα, σε καμιά εβδομάδα που θα το στείλω πίσω θα σας πω και ακριβής ημερομηνία εάν μπορέσω. Πάντως επί της ευκαιρίας να σημειώσω πως το κινητό είναι αρκετά καλό. Λίγο τα πλαστικά του με χάλασαν, αλλά η γενική εντύπωση είναι πολύ καλή. Θετικότατο το γεγονός πως ενώ είναι 4.2", και πίστευα πως θα είναι παντοφλίτσα (επηρεασμένος από HTC Desire HD, HTC Desire Z, Nokia N8, Samsung Galaxy που έτυχε να πέσουν στα χέρια μου), τελικά η τσέπη μου άλλα λέει. Είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ που ξεχνάς ότι το κουβαλάς και ειδικά τώρα το καλοκαίρι άνετα το κουβαλάς στην μπροστινή σου τσέπη, λολ. Edited May 24, 2011 by kougeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ που ξεχνάς ότι το κουβαλάς και ειδικά τώρα το καλοκαίρι άνετα το κουβαλάς στην μπροστινή σου τσέπη, λολ. Για να προλάβω ανεπιθύμητα αποτελέσματα επαναλαμβάνω πως αυτές οι συσκευές δεν είναι για τέτοια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kougeo Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Για να προλάβω ανεπιθύμητα αποτελέσματα επαναλαμβάνω πως αυτές οι συσκευές δεν είναι για τέτοια χρήση. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Δεν είναι για την παραλία το κινητό. Ούτε για να παίξεις με αυτό beach volley στη τσέπη. Αλλά κακά τα ψέματα τώρα το καλοκαίρι που φοράς μόνο ένα παντελόνι και ένα μπλουζάκι, το θέμα μεταφοράς είναι βασικό για μένα. Όταν πάω πχ. μια βόλτα, δεν θέλω να το κουβαλάω στο χέρι μου. Όπως συμβαίνει με αρκετά τέτοια κινητά. Το συγκεκριμένο βολεύει σε μια έξοδο σου να το έχεις στην τσέπη σου. Απλά. Edited May 24, 2011 by kougeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Κανα νέο για την κυκλοφορία του ARC έχουμε?Ημ/νια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Επισημα 2.3.3. για το Arc. http://www.engadget.com/2011/05/27/sony-ericsson-boosts-xperia-arc-and-play-to-2-3-3-includes-face/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 το λογισμικο ανανεωνεται, τη συσκευη δε βλεπουμε:p Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts