LELELO Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 17 minutes ago, DjTony said: Για να δούμε... Sent from my SM-G998B using Tapatalk Βγάλε μια φωτογραφία το κινητό όταν την τοποθετήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Πολύ καλή εφαρμογή παιδιά, πολύ καλή αίσθηση... Το δακτυλικό δουλεύει τέλεια, αρκεί να το περάσεις ξανά...Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Καλησπέρα παιδιά.ο ηχος που κάνει η κάμερα όταν τραβάει φωτογραφία πως απενεργοποιειται;;ο ηχος κλείστρου δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Παιδιά. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν έχει αγοράσει από eBay θήκη με πενάκι μαζί . Όχι γνήσια της Samsung. Έχω δει από 15 ευρώ έως 30 ευρώ , διάφορες θήκες με το πενάκι κόπια ίδιο σαν την Samsung κ γράφουν ότι είναι απόλυτα συμβατό. Γνωρίζει κάποιος; Θέλω πολύ να αγόραζα την εργοστασιακή της Samsung με το πενάκι Πόρτοφολι αλλά κοστίζει 70 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 36 minutes ago, fatsionas said: Καλησπέρα παιδιά.ο ηχος που κάνει η κάμερα όταν τραβάει φωτογραφία πως απενεργοποιειται;;ο ηχος κλείστρου δηλαδη Πρέπει να απενεργοποιήσεις τους ήχους συστήματος, δεν υπάρχει πια η επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Τελείωσε ο Φεβρουάριος και δε πήραμε ενημέρωση και το S20 FE 5G την πήρε εχθές Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Λες να είμαστε απροστάτευτοι τωρα?? 🤣🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Λογικά ήθελε να τη δώσει πρώτα στο s22 οπότε αφού ξεκίνησε σήμερα να τη δίνει εκεί μετά είμαστε εμείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 37 minutes ago, LELELO said: Λογικά ήθελε να τη δώσει πρώτα στο s22 οπότε αφού ξεκίνησε σήμερα να τη δίνει εκεί μετά είμαστε εμείς.. Μήπως ετοιμάζει να έρθει η 4.1 τωρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Καλησπέρα Μπορούμε με καποιο τρόπο να δούμε αν μια συσκευή έχει εγγύηση; Πχ υπάρχει κάπου να βάλουμε το imei και να το δούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 5 ώρες πριν, patrik said: Καλησπέρα Μπορούμε με καποιο τρόπο να δούμε αν μια συσκευή έχει εγγύηση; Πχ υπάρχει κάπου να βάλουμε το imei και να το δούμε; Πάρε τηλέφωνο στην Samsung και θα μάθεις αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 7 ώρες πριν, patrik said: Καλησπέρα Μπορούμε με καποιο τρόπο να δούμε αν μια συσκευή έχει εγγύηση; Πχ υπάρχει κάπου να βάλουμε το imei και να το δούμε; Κάνε προφίλ στο site της εταιρείας και κάθε συσκευή που παίρνεις την δηλώνεις εκεί. Εγώ στο εξωτερικό έτσι κάνω, λογικά θα μπορείς κ για Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Παιδιά αν πουλάει κανείς την γνήσια θήκη με το spen (bookcases ) ας μου στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 9 ώρες πριν, patrik said: Καλησπέρα Μπορούμε με καποιο τρόπο να δούμε αν μια συσκευή έχει εγγύηση; Πχ υπάρχει κάπου να βάλουμε το imei και να το δούμε; Με το imei πιθανόν να σου πει μέχρι πότε έχεις εγγύηση από την ημερομηνία παραγωγής της συσκευής. Αν έχεις παραστατικό αγοράς η εγγύηση πάει δυο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς, που προφανώς είναι μεταγενέστερη της ημερομηνία παραγωγής Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Έδωσα το imei στη Samsung και μου είπε θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει για την εγγύηση Σήμερα προσπάθησα να βάλω το t max Δυστυχώς αν και είχα εμπειρία σε άλλη συσκευή σε αυτή τα έκανα μαντάρα Το έβαλα αλλά έχει πολλές φούσκες Κάποια στιγμή θα πάω στο whitestone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Να υποθέσω για αγορά συσκευής μεταχειρισμένης που δεν διαθέτει ο κάτοχος απόδειξη αγοράς θέλετε να μάθετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Υποστηρίζει το κινητό μας usb otg; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 φυσικα υποστηριζει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Το κινητό κυκλοφορήσε Φεβρουάριο του 21 . Όποτε και να το αγορασε ο οποιοδήποτε έχει μίνιμουμ εγγύηση μέχρι Φεβρουάριο του 23. Τώρα άμα είναι μοντέλο που προορίζεται για άλλη ήπειρο δεν ξέρω τι παίζει. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από σαμσουγκ. Μου είπαν ότι το τηλέφωνο είναι ελληνικό και έχει εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από σαμσουγκ. Μου είπαν ότι το τηλέφωνο είναι ελληνικό και έχει εγγύηση σήμερα????? κυριακατικα;;;;Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Αν είχατε 2 έπιλογες ... S21 Ultra S22 Ultra κ δεν υπήρχε κολλημα στο χρηματικό τι θα επιλεγατε ? Το S21 U μου αρέσει πολυ περισσότερο και για τα γούστα μου έχει καλύτερη εμφανιση. Το S22, με χαλαει το design, η κυρτη οθονη και οτι μοιαζει πολυ στο Note (δεν θα χρησιμοποιησω ποτε πενακι). Τι θα επιλεγατε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 9 minutes ago, HSP said: Αν είχατε 2 έπιλογες ... S21 Ultra S22 Ultra κ δεν υπήρχε κολλημα στο χρηματικό τι θα επιλεγατε ? Το S21 U μου αρέσει πολυ περισσότερο και για τα γούστα μου έχει καλύτερη εμφανιση. Το S22, με χαλαει το design, η κυρτη οθονη και οτι μοιαζει πολυ στο Note (δεν θα χρησιμοποιησω ποτε πενακι). Τι θα επιλεγατε?? Αν δεν υπάρχει θέμα χρηματικό για μένα είναι μονόδρομος το s22 ultra.. η εμφάνιση είναι κάτι που συνηθίζεται μπροστά σε αυτά που θα σου προσφέρει αυτό το τηλέφωνο. Οι διαφορές για μένα τουλάχιστον που έχω το s21 Ultra είναι λίγες για να πάω στο επόμενο μοντέλο αλλά αν δεν είχα κανένα από αυτά για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Μονόδρομος το s22 ultra. Τώρα για όσα διαβάζω για προβλήματα πιστεύω θα διορθωθούν με τα updates.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, pexths said: σήμερα????? κυριακατικα;;;; Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι φίλε στις 15:49 το μεσημέρι παρακαλώ Μου είπε ότι το imei είναι από ελληνική συσκευή. Αλλά βρήκα και την απόδειξη οπότε όλα καλά Edited February 27, 2022 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts