LELELO Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία ερώτηση για το WiFi.. Όταν έχω WiFi το οποίο δεν είναι ισχυρό και ταυτόχρονα έχω και δεδομένα(4g+), πολλές φορές όταν ανοίξω μία σελίδα στο browser μου δείχνει ότι δεν έχω σήμα και δεν κάνει την εναλλαγή από WiFi σε 4G αυτόματα με ταχύτητα.. στο S6 που είχα πριν πάρω το S 21 υπήρχε μία επιλογή πού με το που είχε ασθενές σήμα στο wi-fi αν είχες ανοίξει τα δεδομένα τα χρησιμοποιούσε ακαριαία και δεν έχανες καθόλου από ίντερνετ. Αν θυμάμαι καλά λεγόταν επιθετική εναλλαγή δικτύου ή κάπως έτσι.. Να τονίσω πως δεν έχω κάνει την αναβάθμιση που βγήκε τις τελευταίες δύο ημέρες. Υπάρχει τρόπος λοιπόν όταν δεν πιάνει καλά το WiFi να χρησιμοποιεί ακαριαία τα δεδομένα μου εφόσον τα έχω ανοιχτά?? Υπάρχει τέτοια επιλογή ή ρύθμιση για να την κάνω? Edited November 17, 2021 by LELELO 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Το galaxyfirmware.com ειναι αξιοπιστο για κατεβασμα του firmware ....γιατι κατεβαινει πολυ γρηγορα σε σχεση με το sammobile....Τα χουμε αφησει πισω ολα αυτα και εχουμε ξεμαθει.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 1 hour ago, anergos13 said: Το galaxyfirmware.com ειναι αξιοπιστο για κατεβασμα του firmware ....γιατι κατεβαινει πολυ γρηγορα σε σχεση με το sammobile.... Τα χουμε αφησει πισω ολα αυτα και εχουμε ξεμαθει.... Γιατί τέτοια βιασύνη. Άμεσα θα έρθει σε όλους. Θα αλλάξει κάτι αν το βάλετε νωρίτερα; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Τελικά την πέρασα μέσω Odin, θυμήθηκα τα παλιά με το s7 edge χεχε,αυτη η πράσινη κουκίδα στην κάμερα τι είναι ακριβώς? Πολλές αλλαγές δεν έχω δει για την ώρα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_94 Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Αχρηστο εντελως για τα μπαζα οσο αφορα την μπαταρια . Ειχα κανει ορκο μετα απο 3 Samsung (S2, S3, Note3) να μην ξαναπαρω ποτε τηλεφωνο αυτης της εταιρειας, μιας και δεν ειχα ορεξη να κουβαλω μαζι μου 3-4 εφεδρικες μπαταριες. Εχοντας μετα ενα 1+3Τ, ενα ΒΒ Key2, και ενα Huawei P20 καλομαθα και αρχισα να μη κουβαλω μαζι μου Power Bank. Ειδικα me to Huawei P20 ειχα σωθει. Το ειχα 2,5 χρονια και ουδεποτε χρειαστηκε να το φορτισω μεσουσης της ημερα και παντα το βραδυ ειχα πανω απο 30% οση χρηση και αν του εκανα ... Πηρα λοιπον το s21 ultra με την 5αρα μπαταρια και με την ιδια χρηση που εκανα παντοτε, αν δεν το φορτησω το απογευμα, το βραδυ θα εχω μεινει. Το καλο ειναι οτι φορτιζει ταχυτατα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 3 ώρες πριν, LELELO said: Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία ερώτηση για το WiFi.. Όταν έχω WiFi το οποίο δεν είναι ισχυρό και ταυτόχρονα έχω και δεδομένα(4g+), πολλές φορές όταν ανοίξω μία σελίδα στο browser μου δείχνει ότι δεν έχω σήμα και δεν κάνει την εναλλαγή από WiFi σε 4G αυτόματα με ταχύτητα.. στο S6 που είχα πριν πάρω το S 21 υπήρχε μία επιλογή πού με το που είχε ασθενές σήμα στο wi-fi αν είχες ανοίξει τα δεδομένα τα χρησιμοποιούσε ακαριαία και δεν έχανες καθόλου από ίντερνετ. Αν θυμάμαι καλά λεγόταν επιθετική εναλλαγή δικτύου ή κάπως έτσι.. Να τονίσω πως δεν έχω κάνει την αναβάθμιση που βγήκε τις τελευταίες δύο ημέρες. Υπάρχει τρόπος λοιπόν όταν δεν πιάνει καλά το WiFi να χρησιμοποιεί ακαριαία τα δεδομένα μου εφόσον τα έχω ανοιχτά?? Υπάρχει τέτοια επιλογή ή ρύθμιση για να την κάνω? Ναι φιλε μου εδω---->>> 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 3 ώρες πριν, LELELO said: Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία ερώτηση για το WiFi.. Όταν έχω WiFi το οποίο δεν είναι ισχυρό και ταυτόχρονα έχω και δεδομένα(4g+), πολλές φορές όταν ανοίξω μία σελίδα στο browser μου δείχνει ότι δεν έχω σήμα και δεν κάνει την εναλλαγή από WiFi σε 4G αυτόματα με ταχύτητα.. στο S6 που είχα πριν πάρω το S 21 υπήρχε μία επιλογή πού με το που είχε ασθενές σήμα στο wi-fi αν είχες ανοίξει τα δεδομένα τα χρησιμοποιούσε ακαριαία και δεν έχανες καθόλου από ίντερνετ. Αν θυμάμαι καλά λεγόταν επιθετική εναλλαγή δικτύου ή κάπως έτσι.. Να τονίσω πως δεν έχω κάνει την αναβάθμιση που βγήκε τις τελευταίες δύο ημέρες. Υπάρχει τρόπος λοιπόν όταν δεν πιάνει καλά το WiFi να χρησιμοποιεί ακαριαία τα δεδομένα μου εφόσον τα έχω ανοιχτά?? Υπάρχει τέτοια επιλογή ή ρύθμιση για να την κάνω? Υπάρχει και ρουτίνα που μπορείς να βάλεις:όταν το σήμα του wifi πέσει στις 2 μπάρες και κάτω να ανοίγουν τα data.Ετσι δεν χρειάζεται να είναι πάντα ανοικτά 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Πέρασα και'γω με Odin τη 12 σήμερα που έμεινε λίγος χρόνος.Πολύ smooth φαίνονται όλα και τα πάντα δουλεύουν απροβλημάτιστα.Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 9 ώρες πριν, NIKOSXRI said: Υπάρχει και ρουτίνα που μπορείς να βάλεις:όταν το σήμα του wifi πέσει στις 2 μπάρες και κάτω να ανοίγουν τα data.Ετσι δεν χρειάζεται να είναι πάντα ανοικτά Που το βρίσκεις αυτό; είναι κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 (edited) 40 minutes ago, challenge143 said: Που το βρίσκεις αυτό; είναι κάποια εφαρμογή; Ανήκει στο goodlock που στην Ελλάδα δεν παίζει και χρησιμοποιείς το nicelock https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.bluehorizonapps.nicelock3%26hl%3Del%26gl%3DUS%26auao%3Dnone%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dnicelock%2Bmodules%26pcampaignid%3DAPPU_1_sP6VYcLwFIPd7_UP_6GEmAU&ved=2ahUKEwjCiPnrr6H0AhWD7rsIHf8QAVMQ5YQBegQICRAC&usg=AOvVaw1pxT6FL1jxt1FPrM9hkdQo Edited November 18, 2021 by NIKOSXRI 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 (edited) 10 minutes ago, costsa41 said: Ρουτίνες υπάρχουν και στο τηλέφωνο και μπορείς να δημιουργήσεις και τη δική σου. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να γίνει παραμετροποίηση σε κάτι τέτοιο. Δεν το έχω δοκιμάσει. Βρίσκονται βέβαια στις σύνθετες λειτουργίες. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το αναφέρω γιατί το έχω βάλει στο δικό μου αυτο.Απο το πρόγραμμα routines+ κάνε import την ρουτίνα που σου έστειλα και είσαι κομπλε Seamless connection.json Edited November 18, 2021 by NIKOSXRI Attach file 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Ήρθεεεεεε σε ελληνικό από Public!!!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Ήρθε και στο δικο μου, ελληνικό από Κωτσόβολο. Ετοιμαστείτε από δω και πέρα θα πάρει φωτιά το νήμα καλό setup σε όλους!!!Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Εγώ δεν το έχω κοιτάξει.. Ελληνικό έχω.. λόγω όμως πίεσης χρόνου θα κάνω καθαρη εγκατασταση το σουκου.. Όποιος επιθυμεί εντυπώσεις (αν και κάποιοι έχουν γράψει αλλά κουβέντα να γίνεται) για: - Κάμερα - ταχύτητα - μπαταρία(όσο είναι εφικτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Εγώ πάντως ουσιαστική διαφορά δεν έχω δει 1 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Την πέρασα και εγώ τώρα Ένα από τα πιο μεγάλα update όσο θυμάμαι Samsung τηλέφωνα σίγουρα πιο σβέλτο κάτι που παρατήρησα στην κάμερα στα 108 megapixel σε αφήνει να κάνεις ζουμ μέχρι ×6. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Μόλις την πέρασα και εγώ. Πριν την ενημέρωση ήμουν με 5G και τώρα βγάζει μόνο Η+.... Κάποια λύση; σημείωση, έχω esim... Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Σίγουρα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Samsung, για το πόσο έχει βελτιώσει την υποστήριξη των συσκευών της, ειδικά σε σχέση με το παρελθόν! Εγώ δεν θυμάμαι άλλη φορά να δόθηκε νέα έκδοση μόλις ένα μήνα μετά τα Pixel. (επίσης πρώτη φορά βλέπω μέσα σε μια μέρα να έχει δώσει την αναβάθμιση σε τόσες πολλές χώρες, ενώ συνήθως γινόταν πολύ σταδιακά) Σε οτι αφορά το κινητό, μου φαίνεται πιο γρήγορο, μάλλον έχουν γίνει πιο γρήγορα τα animations. Φαίνεται ακόμα πιο προσεγμένο στις λεπτομέρειες, όπως άλλωστε συνηθίζεται στις τελευταίες εκδόσεις του Android. Η μπαταρία στα ίδια πολύ καλά επίπεδα (αν και είναι νωρίς να πω, αλλά αυτή την εντύπωση μου δίνει). Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις. 4 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Παιδιά πως παίρνουμε back up με το smart switch γράφει δεν γίνεται επειδή δεν υπάρχει κάρτα Όπως έγραψα πέρασα την 12 με Odin και έβαλα btu λέτε να έκανα βλακεια? Γιατί τώρα σε αντίθεση με πριν έχει αυξημένη κατανάλωση η μπαταρία και βλέπω η winbank και Google play πρώτα στην κατανάλωση, πριν ήταν κάτω αυτά τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Όπως λέει και το παρακάτω άρθρο εμείς με exynos είμαστε καλά! https://techmaniacs.gr/provlimata-stin-othoni-ton-galaxy-s21-sd888-dimioyrgei-to-one-ui-4-android-12/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Ήρθε και σέ μένα. Εγκατάσταση λοιπόν και βλέπουμε! 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 πως λετε να κανω φορματ; Γιατι δεν μ εκατσε καλα η 12. Ολο προβληματα. Επαναφορα ρυθμισεων και μετα επαναφορα backup μονο photo? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 βουρ στο πατσα κι εγω ! τη βαζω τωρα !😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Οποιος την εβαλε, ας μας πει αν ανοιγει κανονικα το outlook (η εφαρμογη) και ας περιηγηθει λιγο να μας πει αν κλεινιε μονη της... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Αυτή η παλέτα χρωμάτων στις ρυθμίσεις .... τι άθλια χρώματα που έχει!!! 4 Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts