Jump to content

Leon_94

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Leon_94

  1. Μακραν το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε απο θεμα μπαταριας. Μετα απο 2,5 χρονια και με πληρη φορτιση η μπαταρια κατεβαινε στο 99% μετα απο μιση ωρας χρηση. Ουδεποτε κουβαλησα power bank μαζι μου και ποτε το βραδυ δεν ειχε πεσει η μπαταρια κατω απο 30%. Δυστυχως το αδυνατο του σημειο ειναι το τζαμι της οθονης. Δεν ειναι τυχαιο που μου εχει σπασει ηδη 3 φορες. Την πρωτη φορα εκανα αλλαγη στην Κινα με καπου 70 ευρω κοστος, την δευτερη φορα στο Πλαισιο με κοστος καπου 220 ευρω. Τωρα δεν το εχω αλλαξει ακομα, αλλα σκεφτομαι να παραγγειλω οθονη απο την Κινα μεσω ιντερνετ. Εχω παρει τωρα το Samsung S21 ultra 5G και πρεπει να κουβαλαω γεννητρια μαζι μου...
  2. Αχρηστο εντελως για τα μπαζα οσο αφορα την μπαταρια . Ειχα κανει ορκο μετα απο 3 Samsung (S2, S3, Note3) να μην ξαναπαρω ποτε τηλεφωνο αυτης της εταιρειας, μιας και δεν ειχα ορεξη να κουβαλω μαζι μου 3-4 εφεδρικες μπαταριες. Εχοντας μετα ενα 1+3Τ, ενα ΒΒ Key2, και ενα Huawei P20 καλομαθα και αρχισα να μη κουβαλω μαζι μου Power Bank. Ειδικα me to Huawei P20 ειχα σωθει. Το ειχα 2,5 χρονια και ουδεποτε χρειαστηκε να το φορτισω μεσουσης της ημερα και παντα το βραδυ ειχα πανω απο 30% οση χρηση και αν του εκανα ... Πηρα λοιπον το s21 ultra με την 5αρα μπαταρια και με την ιδια χρηση που εκανα παντοτε, αν δεν το φορτησω το απογευμα, το βραδυ θα εχω μεινει. Το καλο ειναι οτι φορτιζει ταχυτατα.
  3. Leon_94

    Huawei Mate 20 Pro

    Το έχω εδω και 27 μηνες... Σαν τηλεφωνο ειναι απαιχτο. Η μπαταρια του σε σχεδον συνεχη χρηση ακομα μου κραταει ολκληρη μερα, αλλα... Υπαρχει αλλά... Παρατηρησα αρχικα κατι μικρες γρατζουνιες στην οθονη, αλλα υπεθεσα οτι καποια στιγμη θα ηταν στην τσεπη με μαζι με τα κλειδια και γιαυτο προκληθηκαν...Αμ δε... Πριν 1,5 μου επεσε απο το τραπεζι στο πατωμα το οποιο ηταν μοκετα και η οθονη εγινε 1000 κοματια. Ευτυχως ημουν στην Κινα και μεσα σε 3-4 ωρες αλλαξα το τζαμι με γνησιο εναντι (περιπου 70 ευρω) Του εβαλα θηκη με καπακι, αλλα οι γρατζουνιες δεν σταματησαν και πριν 4-5 μηνες πεφτοντας χαμω απο μισο περιπου μετρο η οθονη ξαναεσπασε... Πληρωσα καπου 220 ευρω και την αντικατεστησα στο PLAISIO - εκει που ειχα παρει το τηλεφωνο. Του εβαλα προστατευτικο τζαμακι αλλα μετα απο μερικες μερες ξεκολησε, και πριν λιγες μερες μου επεσε παλι κατω και ξανασπασε η οθονη. Απο το 1998 που πρωτοπηρα κινητο εχω αλλαξει πανω απο 20. Ericsson , Nokia, Samsung, και κυριως BlackBerry, αλλά ουδεποτε μου ειχε σπασει τζαμι της οθονης, αν και παντα μου επεφταν κατω. Μακρυα λοιπον κι αγαπημενοι με την Huawei, και δυστυχως θα επιστρεψω εκει που καποτε εφτυνα (λογω μπαταριας)
  4. Leon_94

    Huawei Mate 20 Pro

    Εχεις δικιο. το εψαξα, αλλα δεν... Βασικα δεν θελω κινητο, γιατι εχω βολευτει με το Black Berry Key2 αλλα εχω βαρβατη επιδοτηση και ειναι αμαρτια να την χασω.
  5. Leon_94

    Huawei Mate 20 Pro

    Το έχει παρει καποιος απο Ελλαδα; Πηρα τηλ την Βονταφον και δεν ηταν σιγουροι αν ειναι με 2 σιμ. Μιλαω για το 8/256...
  6. Ισως εκτος θεματος....αλλα θα μπορουσε καποιος να μου πει καποιος πως ποσταρουμε φωτος εδω μεσα; Εχω μια φωτο 184 ΚΒ *.JPG και οταν παω να κανω upload μου βγαζει το μυνημα "Exceeds forum quota by 179,7 KB"
  7. Παραξενα και ανηκουστα πραγματα μας λεει καποιος που την καθε συσκευη ΒΒ που εχει κυκλοφορησει την εχει αγορασει απο 2 φορες :lol::lol::lol: , μερικες μαλιστα ισαμε 50 φορες...(Την ιδια συσκευη !!!!:lol:) Που τα ειδες αυτα γραμμενα αγαπητε Konkart ; Εεε; Λεω που τα ειδες γραμμενα, διοτι δεν μπορει να συνεβησαν σε εσενα με τιποτα, και απλα αυτα που αναφερειςς ειναι αποκυηματα της φαντασιας σου. Τιποτα απολυτως απο αυτα που αναφερεις δεν συμβαινει, και αν συνεβησαν, τοτε απλα ειναι ελλατωματικη η συσκευη και την επιστρεφεις οπως εχω κανει εγω και πολλοι αλλοι στο παρελθον που εχουμε παραλαβει ελλατωματικες συσκευες, ειτε Σαμσουνγκ λεγονται αυτες, ειτε άι φον, ειτε Μπλάκ μπερυ κλπ κλπ κλπ....
  8. Παρελαβα πριν μερικες μερες το νεο ΒΒ Key 2 (Μαυρο/6/128 δυο ΣΙΜ)... Υπ'οψιν οτι η δωρεαν μεταφορα πηρε 2 βδομαδες ναθρει απο την Ιρλανια με DHL Να ξεκινησω με τα θετικα... Καλοφτιαγμενο, εντυπωσιαζει με την πρωτη ματια. Στα πολυ θετικα το φυσικο πληκτρολογιο το οποιο ολοκληρο λειτουργει και τυποις touch pad. Με το ενσωματωμενο προγραμμα Blackberry hub μπαινει μια ταξη στα μυνηματα και στα emails. Η επιλογη κειμενου (για αντιγραφη) γινεται με τον κλασσικο τροπο που υπαρχει στα androids αλλα υπαρχει και ενας αλλος ευκολοτερος τροπος μεσω ενος εικονικου touch pad (αν μπορω να το πω ετσι). Φυσικα αυτοι οι τρεις προαναφερθεντες λογοι ηταν που με ωθησαν στην αγορα. Βλεποντας τα specifications αυτου το Ινδικου μοντελου (διοτι περι τετοιου προκειται) βλεπω οτι ειναι πληρες με τις φερουσες συχνοτητες, οποτε δεν υπαρχει προβλημα με το roaming σε οποιο μερους του κοσμου και να βρεθει καποιος. Καλη και μπαταρια η οποια μου κρατα ολοκληρη μερα με "σκληρη" χρηση. Στα αρνητικα τωρα.. Δεν βρηκα καποιο προβλημα με το space bar οπως ενας αλλος φιλος εδω μεσα που του εδινε την αισθηση του 'ξεχαρβαλωμενου" οποτε αναγκαστηκε να το επιστρεψει. Η καμερα θα μπορουσε ναναι και καλυτερη. Το ιδιο και η αναλυση οθονης για κινητο των 700 ευρω. Οταν το παραγγειλα επειδη δεν ηταν διαθεσημη η γνησια θηκη (Flip case) παραγγειλα απο Γερμανια δυο θηκες αντι 8 ευρω εκαστη. Οι θηκες αυτες δεν ηταν "ενεργες" δηλαδη δεν εθεταν το τηλεφωνο σε κατασταση stand by οταν εκλειναν. Τραβηξα λοιπον μια φωτο και μετα εκλεισα το καπακι βαζοντας το στην τσεπη μου. Υποψιν οτι το κινητο αυτο (και) με το space bar μπορει να τραβαει φωτος. Αποτελεσμα... Προφανως πιεστηκε το space bar και οταν ξανανοιξα (το κινητο το οποιο βεβαια ουδεποτε ειχε κλεισει) ειδα οτι ειχε τραβηξει καπου 3500 φωτος. !!!!! Αυτο ειωε 2 φορες. Τσατιστηκα πολυ με αποτελεσμα να σκασω 50+16 ευρω και να παραγγειλω την γνησια θηκη, η οποια εφτασε απο Ιρλανδια σε ...44 ωρες. Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ειχα μεινει με την αισθηση οτι παιρνει 2 ΣΙΜ καρτες + καρτα μνημης. Λαθος !!!! Ειτε 2 ΣΙΜ ειτε μια ΣΙΜ και μια καρτα μνημης. Μιας και πρεπει να χρησιμοποιω και τις 2 ΣΙΜ για να μη κουβαλαω 2 τηλεφωνα, ευτυχως που δεν εχω προβλημα με την μνημη αφου μου φτανουν τα 128. Βαζοντας στην ζυγαρια τα υπερ και τα κατα και συγκρινοντας το με το τελευταιο τηλεφωνο που ειχα το OnePlus 5, εχω την αισθηση οτι επεσα κατηγορια.... Ο χρονος θα δειξει... ετσι η αλλιως δεν ειμαι τηλεφωνακιας ωστε να αλλαζω τηλεφωνο καθε χρονο... Οποτε αν του χρονου τετοια μερα εχω ακομα το ιδιο, αυτο θα σημαινει οτι ειμαι ευχαριστημενος... Αν καποιος εχει καμια απορια ευχαριστως να του την λυσω αν μπορω.
  9. Καλα.... θα μαθω οταν μιλαω να βαζω και αποστροφο στην ομιλια μου, μιας και εκθλιψη και αποστροφος πανε πακετο (τακιμι που λενε και στο χωριο μου) :lol: ... Φυσικα αυτο θα το κανω όταν μου παρουσιασεις οποιαδηποτε γραμματικη που να αναφερει τον ανωτερω κανονα το οποιον φυσικα επινοησε το "εγωιστικο εγω" σου, το οποιο δεν θελησε να δεχτει οτι κανει και αυτο λαθη που και που. (Σου ειπα τι ελεγε ο δασκαλος για τον εγωιστη, αλλα εσυ δεν βλεπω να το ελαβες υποψιν) Ψαξε οπου θες... Ειτε Τριανταφυλλιδης λεγεται αυτος, ειτε Κριαρας, ειτε Φυλακτος, ειτε Μπαμπινιωτης....ειτε.... ειτε.... ..και πουσαι.... 17 χρονια εκατσα στα θρανια και οπου χρειαστηκε τις εξετασεις μου τις περασα με αριστα, οποτε δεν χρειαζομαι κανενα αλλο σχολειο. Αυτος που πρεπει να λυπασαι ειναι ο εαυτος σου και μονο, που νομιζει οτι ειναι σπουδαιος επειδη σε ενα φορουμ κανει παρατηρησεις σε καποιον που δεν βαζει ....τονους.. :X ΤΕΛΟΣ
  10. Δημοτικο... χμμμμ....Ολο κοπανα ημουνα.... Μια μερα ομως μας μιλησε ο δασκαλος για την χρηση της αποστροφου και το φαινομενο της εκθλιψης. Οταν δηλαδη µια λεξη τελειωνει σε φωνηεν και η επόµενη λέξη αρχιζει απο φωνηεν, η πρωτη λεξη χανει το τελικο της φωνηεν και στη θεση του µπαινει αποστροφος. Μαλλον οταν σας μιλουσε ο δασκαλος γιαυτο το φαινομενο, θα την ειχες κανει και εσυ κοπανα. Επισης θυμαμαι πολυ καλα οτι ο δασκαλος μας ελεγε να μην ειμαστε εγωιστες διοτι οτι ο εγωισμος είναι το αναισθητικο που απαλυνει τον πονο της ηλιθιοτητας..... Τρολλατζηηηη... Στοπα και χθες... Αν δεν εχεις να πεις κατι σχετικα με τη νημα, τοτε μαζεψε τα γουβαδακια σου και στριβε..... Ωτει οιχα να πο τω υπα. Αναγνοσοι κε γραφι γνορυζο.
  11. Τι μας λες ρε πονηρε; Δεν το ξεραμε αυτο, και μας τομαθες.. Δεν ξεραμε οτι για να γραψει καποιος σε ενα νημα, πρεπει ναχει τελειωσει πανεπιστημιο, και να περνα τα γραφουμενα του απο τον διορθωτη, μπας και βρεθει καποιος λακαμας σαν και του λογου σου και του την πει.... Δεν ξεραμε οτι η διακινηση ιδεων περνα μεσα απο ορθογραφικα κρητηρια... Α ρε δυστυχε Μποδοσακη (Του Δημοτικου) και συ Μελισαννιδη (της δευτερας Γυμνασιου).... στον Καιάδα θαπρεπε να σας ριξουν. Εσενα δε εντελως αγραμματε Νικο Ξυλουρη, επρεπε να σε ριξουν στην πυρα. Παρτο αλλιως λοιπον τυπε... μαζεψε τα γουβαδακια σου και τραβα να παιξεις σε αλλη παραλια.... ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα δικαιολογησω την εμμονη μου σχετικα με το ΒΒ key2 ... Oταν μπηκα στο προγραμμα Vodafone Black, αναγκαστηκα εκ των πραγματων μετα απο 12 χρονια να εγκαταλειψω τις συσκευες ΒΒ. Οταν λοιπον εχεις να διαχειριστεις πανω κατω 50 emails την μερα εκ των οποιων το 1/3 μακρυα απο τον υπολογιστη, τοτε ξεφευγεις απο αυτο που εχεις συνηθησει εδω και 12 χρονια και ολα γινονται μπαχαλο. Εν μερη το διορθωσα αυτο κατεβαζοντας με μια μικρη συνδρομη το Black Berry Hub for Android, αλλα το προβλημα παρεμεινε λογω απουσιας του φυσικου πληκρολογιου, η απουσια του οποιου με κανει να γραφω αρκετα αργα και πατωντας συνεχως λαθος πληκτρα. Το φυσικο πληκρολογιο του ΒΒ key2 ειναι ο βασικος λογος που θελω να αντικαταστησω το 1+5 που εχω τωρα για το οποιο δεν εχω αλλα παραπονα.
  12. Οταν καποιος (προφανως σαν και του λογου σου), εχει το κινητο για να παιζει ποκεμον και να στελνει φατσουλες στους φιλους του, τοτε δικαιολογηται να πεταει που και που καμια αρλουμπα....
  13. Οχι δεν την μπλοκαρε η τραπεζα μου. Χθες βραδυ μιλησα και υπαρχουν οι 2 χρεωσεις κανονικα και τα χρηματα δεν εχουν επιστραφει. Βεβαια η τραπεζα μου ειπε οτι αυτο απαιτει 2-3 εργασιμες, και να περιμενω μεχρι την Τριτη βραδυ. Μπλοκαρα το paypal μου παλιοτερα, και τωρα δεν εχω. θα φτιαξω ομως συντομα και θα ξαναδοκιμασω. Η πλακα ειναι οτι παραγγειλα περα δωθε διαφορες θηκες (4 συνολικα) και με βλεπω να μενω με τις ...θηκες. Οπως ειχα προαναφερει το πρωτο μυνημα το ελαβα 1 ωρα μετα την παραγγελια, και το δευτερο που αφορουσε την δευτερη παραγγελια το ελαβα μετα απο 24 ωρες.
  14. Παιδια συγνωμη.... εχει καποιος ψωνισει απο τουτους εδω; Κανω την παραγγελια με πιστωτικη καρτα η οποια μου ανηκει , και μετα απο μια ωρα μου ηρθε το παρακατω μυνημα ================== Order Update. Thank you for your recent order. Due to security parameters set up to protect paypal account and credit card holders, your order has unfortunately been rejected and your payment has automatically been refunded. We regret any inconvenience this may have caused. However if you wish to place a new order please try again with a different credit or debit card. We also offer Paypal if you would prefer to use an alternative payment method If you have any queries, Please contact us at eustore.support@blackberrymobile.com. Please ensure to quote your order number χχχχχχ Best Regards, The BlackBerry Mobile Team ============== ξανακανω την παραγγελια με διαφορετικη καρτα και τσουπ, μετα απο μια μερα μου ξαναρχεται το ιδιο μυνημα που αφορουσε την νεα παραγγελια. Εχω την εντυπωση οτι μας δουλευουν.....
  15. Ακριβώς... Εφυγα εγω και 1.5 χρονο απο την ΒΒ, και αισθανομαι οτι δεν εχω τηλεφωνο. Δεν εχω παραπονο απο το One Plus 5 που εχω, αλλα δεν μου κανει. Δεν μπορεσα ποτε σε κειμενο να γραψω το Π σαν Π... παντα Ο εβγαινε. Ασε που πληρωνω μηνιαια συνδρομη για την εφαρμογη BlackBerry Hub. Το τηλεφωνο αυτο ειναι για επαγγελματιες, και όχι για να κυνηγας ποκεμον....
  16. Μολις παραγγειλα και εγω το 128 αρι με 2 ΣΙΜ, στα 699 ευρω https://eustore.blackberrymobile.com/eu/blackberry-keytwo.html
  17. Που το ειδες οτι ειναι με 2 ΣΙΜ;
  18. Αν καποιος δεν εχει πιασει ποτε ΒΒ στα χερια του δεν μπορει να καταλαβει την διαφορα. "Αλλη η δουλεια του ναυτη κι αλλη του καντηλαναφτη"...
  19. Αν το πετυχεις πουθενα, σφυρα μου και μενα....
  20. Εγω που δεν το βιαζομαι.... Δεν με νοιαζει κι ας παει Αυγουστος ή Σεπτεμβρης. Πως θα μπορουσα αραγε να προμηθευτω αυτο με τις 2 ΣΙΜ, αλλα με QWERTY πληκτρολογιο;
  21. Με τα Ελληνικα τι γινεται; ποιο γραμμα ειναι στην θεση του Ζ; εγω παντως δεν θα αγοραζα ποτε τηλεφωνο η υπολογιστη με τετοιο πληκτρολογιο.
  22. Παρουσιαστηκε το ΒΒ key 2. Σκεφτομαι να το κτυπησω, αν μπορεσω να πετυχω καπου την Ινδικη εκδοση με τις 2 ΣΙΜ που ειναι απαραιτητη προυποθεση για μενα. Εξακολουθω να πιστευω, οτι για επαγγελματιες = μονο ΒΒ, εστω και ερμαφροδιτο :lol: (Εννοω συσκευη ΒΒ με λογισμικο Android) Οταν εγκατελειψα (αναγκαστηκά) τα ΒΒ το μονο που μου εμεινε ηταν να χρησιμοποιω το BB Hub στις συσκευες Android. Δεν εχω βασικα παραπονο απο την συσκευη που εχω τωρα (OnePlus 5) αλλα αυτο με το πληκτρολογιο δεν μπορω να το ξεπερασω. ποτε δεν καταφερα γραφοντας γρηγορα να γραψω το "π" σαν "π". Ολο το "ο" παταω. https://www.gsmarena.com/blackberry_key2-9187.php Εδω οι διαφορες απο το Κey 1 οπως τις παρουσιαζει ενα Ινδικο σάιτ. (Στην Ινδια Παρουσιαστηκε προχθες) http://indianexpress.com/article/technology/mobile-tabs/blackberry-key2-vs-blackberry-keyone-specifications-comparison-features-5209196/
  23. Leon_94

    OnePlus 5

    O χαρτης με τις φωτος ειναι της τελευταιας αναβαθμισης. Ναι το εχω διαβασει οτι εχουν ανοιξει κινητο με φωτο, αλλα για να γινει αυτο η φωτο πρεπει να εχει τραβηχτει απο 4-5 μετρα αποσταση το πολυ με υπερ-υψηλη αναλυση και μετα να προσαρμοσουν επανω της φακους επαφης για τα ματια. Δεν ειμαι ατομο που καποιος θα μπει σε ολη αυτη την διαδικασια για να μου ανοιξει το κινητο μου. Παντως κανοντας πειραματα και κρυβοντας το προσωπο μου με το ενα μου χερι ανοιγει μονο αν εχω ανοιχτα τα ματια μου, εαν ειναι κλειστα τα ματια δεν ανοιγει. Τις επομενες μερες θα το δοκιμασω με γνωστους μου...
  24. Leon_94

    OnePlus 5

    Την εγκατεστησα και εγω. Αυτο που ειδα ειναι οτι εχει πλεον εχει χαρτη για τις φωτος και αναγνωριση προσωπου για ξεκλειδωμα. Βεβαια το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος αν μπηκε τωρα ή πριν λιγες μες με το αρχικο Oreo.. Αυτο το κλειδωμα με την αναγνωριση προσωπου ειναι τελικα ασφαλες ή οχι;
  25. Leon_94

    OnePlus 5

    Την εγκατεστησε κανεις; Τι λεει; Εμενα τωρα την κατεβαζει αλλα επειδη εχω αργη συνδεση θα παρει ωρα...
×
×
  • Create New...