Ntonis Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλό μεσημέρι. Είμαι κάτοχος κοσμοκάρτας αλλά βλέπω ότι το whats up έχει περισσότερες παροχές. Αν το μετατρέψω σε whats up, το χρηματικό υπόλοιπο που έχω στην κοσμοκάρτα μεταφέρεται; ναι φιλε μεταφερονται .μεταφερονται αν τυχον εχεις και χρονο ομιλιας μεχρι να την ημερομηνια ληξης τους ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χθες (όπως τα τελευταία δύο χρόνια),μου ήρθε υπενθύμιση για το promo4: MHN ΞEXNAΣ TH MONAΔIKH ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA: 200' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA & 600' ΠPOΣ WHAT'S UP ΓIA 1 MHNA MONO ME 4€. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE promo4 ΣTO 1330. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI ΓIA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ EΩΣ 30/11 Η προσφορά είναι πραγματικά πολύ καλή. Τόσο για αυτά που προσφέρει, όσο και για την τιμή της. Ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουμε, πως τα λεπτά της ΔΕΝ μεταφέρονται, όπως έχει ξαναειπωθεί. Γεγονός που εμένα προσωπικά δεν με συμφέρει, οπότε και επιλέγω το Combo Call Them All μηνιαίως, που μου μεταφέρει τυχόν υπόλοιπο λεπτών ομιλίας. ποιος το ειπε οτι δεν μεταφερονται???αν παρεις το ιδιοτ πακετο πριν ληξη μεταφερονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 ναι φιλε μεταφερονται .μεταφερονται αν τυχον εχεις και χρονο ομιλιας μεχρι να την ημερομηνια ληξης τους ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποιος το ειπε οτι δεν μεταφερονται???αν παρεις το ιδιοτ πακετο πριν ληξη μεταφερονται Το δοκίμασα και εγώ και άλλα παιδιά. Μάλλον επειδή είναι προσφορά και όχι επίσημο πακέτο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Το δοκίμασα και εγώ και άλλα παιδιά. Μάλλον επειδή είναι προσφορά και όχι επίσημο πακέτο. μπορει τοτε.εμενα που αυτο το πακετο στοιχιζει 7 ευρω μεταφερονται κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 μπορει τοτε.εμενα που αυτο το πακετο στοιχιζει 7 ευρω μεταφερονται κανονικα Ναι και εμένα μεταφέρονται από το Combo Call Them All. Αλλά του promo4 όχι. Κρίμα πάντως, θα ήτανε καλή φάση. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 γιατι δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια ουτε απο υπολογιστη ουτε απο κινητο.ξερει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Στην εφαρμογή του What's up, μπορώ αν θέλω να διαχειρίζομαι δύο νούμερα; Και πώς γίνεται, αν γίνεται, αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 ταυτοχρονα δεν γινεται. Κανεις αποσυνδεση και ταυτοποιηση του αλλου αριθμου με sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Και όταν θέλω να επιστρέψω στον προηγούμενο αριθμό, πάλι η ίδια διαδικαδία; Δηλαδή, αν έχω καταλάβει καλά, κάθε φορά που θέλεις να μπεις με άλλον αριθμό, σου στέλνει sms για να το χρησιμοποιήσεις για το log in; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 ναι πρεπει να κανεις καθε φορα ταυτοποιηση οταν αλλαζεις τον αριθμο που θες να βλεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 ταυτοχρονα δεν γινεται. Κανεις αποσυνδεση και ταυτοποιηση του αλλου αριθμου με sms Μπορεις να εχεις και 2 νουμερα. Ενα μεσω δεδομενων μονο απο το m.whatsup.gr Και το αλλο μεσα απο το Whats Up app. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Σας ευχαριστώ παιδιά. Άλλη ερώτηση τώρα, λίγο άσχετη με τα παραπάνω. Πρόσφατα, εδώ μέσα είπε κάποιος πως αν κάνεις το πάρε-δώσε μετά τις 12 τότε ουσιαστικά διαρκεί 3 μέρες. Μόνο που δεν θυμάμαι αν έγραψε μετά τις 12 το μεσημέρι ή το βράδυ. Και τώρα δεν μπορώ να το βρω. Έχω την εντύπωση πως εννοούσε το μεσημέρι, αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλό μεσημέρι. Είμαι κάτοχος κοσμοκάρτας αλλά βλέπω ότι το whats up έχει περισσότερες παροχές. Αν το μετατρέψω σε whats up, το χρηματικό υπόλοιπο που έχω στην κοσμοκάρτα μεταφέρεται;Ναι μεταφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Και όταν θέλω να επιστρέψω στον προηγούμενο αριθμό, πάλι η ίδια διαδικαδία; Δηλαδή, αν έχω καταλάβει καλά, κάθε φορά που θέλεις να μπεις με άλλον αριθμό, σου στέλνει sms για να το χρησιμοποιήσεις για το log in;Έλεγξε το κινητό σου να δεις μήπως υποστηρίζει διπλές εφαρμογές. Έτσι θα μπορείς να έχεις την εφαρμογή του what's up δύο φορές και να διαχειρίζεσαι και τα δύο νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Σας ευχαριστώ παιδιά. Άλλη ερώτηση τώρα, λίγο άσχετη με τα παραπάνω. Πρόσφατα, εδώ μέσα είπε κάποιος πως αν κάνεις το πάρε-δώσε μετά τις 12 τότε ουσιαστικά διαρκεί 3 μέρες. Μόνο που δεν θυμάμαι αν έγραψε μετά τις 12 το μεσημέρι ή το βράδυ. Και τώρα δεν μπορώ να το βρω. Έχω την εντύπωση πως εννοούσε το μεσημέρι, αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος καλύτερα; Το προφανές είναι μετά τις 12 το μεσημέρι Edited November 7, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Το προφανές είναι μετά τις 12 το μεσημέρι ( το οποίο είναι και μετά τις 12 το βράδυ) Ναι αλλά είναι και πριν τις 12 το βράδυ. :D Έλεγξε το κινητό σου να δεις μήπως υποστηρίζει διπλές εφαρμογές. Έτσι θα μπορείς να έχεις την εφαρμογή του what's up δύο φορές και να διαχειρίζεσαι και τα δύο νούμερα. Αυτό πώς μπορώ να το ελέγξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 καλο! ποια κινητα υποστηριζουν τετοιο πραγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Αυτό πώς μπορώ να το ελέγξω; Μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού. Ή και με εφαρμογή αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Τα Xiaomi το έχουν σίγουρα και νομίζω και κάποια Huawei και Samsung. Τι κινητό έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού. Ή και με εφαρμογή αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Τα Xiaomi το έχουν σίγουρα και νομίζω και κάποια Huawei και Samsung. Τι κινητό έχεις; Xiaomi Redmi Note 4. Το βρήκα. Πολύ πρακτικό. Σ' ευχαριστώ! Edited November 7, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Xiaomi Redmi Note 4. Το βρήκα. Πολύ πρακτικό. Σ' ευχαριστώ!Να 'σαι καλά. Για τους υπόλοιπους που δεν το υποστηρίζει το κινητό τους από μόνο του, υπάρχουν και εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά το είπα και πριν δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω πως δουλεύουν. Με μια αναζήτηση για dual apps στο Google νομίζω θα βγάλετε άκρη.. Edited November 7, 2017 by Kozi0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 καλο! ποια κινητα υποστηριζουν τετοιο πραγμα;από όσο ξέρω τα XIAOMI Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Σας ευχαριστώ παιδιά. Άλλη ερώτηση τώρα, λίγο άσχετη με τα παραπάνω. Πρόσφατα, εδώ μέσα είπε κάποιος πως αν κάνεις το πάρε-δώσε μετά τις 12 τότε ουσιαστικά διαρκεί 3 μέρες. Μόνο που δεν θυμάμαι αν έγραψε μετά τις 12 το μεσημέρι ή το βράδυ. Και τώρα δεν μπορώ να το βρω. Έχω την εντύπωση πως εννοούσε το μεσημέρι, αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος καλύτερα; Έκανα σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 το #pare_dwse κ η ισχύς του πακέτου είναι μέχρι τις 10/11/17 στις 12:00. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popup Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Parallel Space γράψτε στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 1€ - 20' - 2 ημέρες Φοβερή προσφορά... Sent from my SM-G930F Στη θέση σου δε θα έχανα τέτοια προσφορα :lol::lol::lol::grin: τρελάθηκε το αφεντικό και ξεπουλάει! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Παιδια στο promo4 μεταφερονται τα λεπτα εγω το εχω δοκιμασει και εχουν μεταφερθει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Παιδια στο promo4 μεταφερονται τα λεπτα εγω το εχω δοκιμασει και εχουν μεταφερθει κανονικαΣε μένα 3 φορές πάντως δεν έχουν μεταφερθεί. Send From Note 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts