Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν η σιμ της κοσμοτέ ειναι παλιά (αρκετών χρόνων πίσω,στο νούμερο τηλεφωνητή εχει το 123) η αλλαγή στις προωθήσεις γίνεται μόνο από το cc. Ή με αλλαγή sim.

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπα, καινούρια είναι.

Set double sim αγορασμένο τον Μάιο ή Ιούνιο που πέρασε.

Πήρα και στο 13888 και μου είπε να δοκιμάσω το ##002# που απενεργοποιεί κάθε προώθηση, χωρίς αποτέλεσμα.

Βλέπει λέει κάποια προώθηση αλλά δεν ξέρει πως και τι...

Ω,μήπως υπάρχει θέμα λόγω double sim; αν το δοκιμάσεις στην 2η sim το ίδιο γίνεται? Μήπως θέλει οι αλλαγές να γίνονται στην ίδια κάρτα.

Ακριβώς το ίδιο γίνεται και στην δεύτερη κάρτα. Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο γενικά, αφού η οποιαδήποτε αλλαγή περνάει στο δίκτυο και δεν μένει στην κάρτα.

Το μόνο που στάθηκα σε όσα μου είπε, είναι το υπόλοιπο. Βέβαια μου είπε πως ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα όσο είναι αρνητικό, ενώ εμένα είναι γύρω στα 0,25€. Ίσως δοκιμάσω μια ανανέωση μπας και αλλάξει κάτι.

Sent from my Moto X Play

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τις πληροφορίες κ τα tips σχετικά με την μετάβαση από συμβόλαιο σε Wup κ ειδικά τον Nikolas 14!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τις πληροφορίες κ τα tips σχετικά με την μετάβαση από συμβόλαιο σε Wup κ ειδικά τον Nikolas 14!

Χαρηκα που βοηθησα,τα ειχα γραψει ηδη τα βηματα ωστε να ξερετε τι και πως αναλυτικα.Και μην ξεχνατε,με το Whats Up App μπορειτε να εκμεταλευτειτε στο επακρο τα bonus.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δυστυχώς η προσφορά ισχύει για τους αριθμούς που δίνουν στο δρόμο. Αν κάποιος πάει στο κατάστημα, αγοράσει καινούριο αριθμό και στείλει το μήνυμα για την προσφορά με τα 1500' έρχεται απάντηση πως δεν ισχύει η προσφορά.
Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Δυστυχώς η προσφορά ισχύει για τους αριθμούς που δίνουν στο δρόμο. Αν κάποιος πάει στο κατάστημα, αγοράσει καινούριο αριθμό και στείλει το μήνυμα για την προσφορά με τα 1500' έρχεται απάντηση πως δεν ισχύει η προσφορά.

Με λεκτικό promo9Ζ9) στο 1330 από απλό WU: "Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη".

Καλησπέρα

Έκανα πακέτο Τηλεφωνία και Τηλεοραση στην Cosmote.

Το ερώτημα μου είναι πως έχω 3 συνδέσεις κινητης Vodafone CU, συμφέρει να τα πάω σε Cosmote και εάν ναι σε τι πακέτα ?

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Δεν θα έχεις κάποια έκπτωση για τα καρτοκινητά.

Λαμβάνοντας επίσης υπόψιν ότι η φορητότητα καρτοκινητού χρεώνεται 30 ευρώ το 1 (σύνολο 90 ευρώ ), και ότι οι προσφορές και οι τιμές είναι περίπου οι ίδιες, δεν βλέπω τον λόγο να το κάνεις.

Δεν θα έχεις κάποια έκπτωση για τα καρτοκινητά.

Λαμβάνοντας επίσης υπόψιν ότι η φορητότητα καρτοκινητού χρεώνεται 30 ευρώ το 1 (σύνολο 90 ευρώ ), και ότι οι προσφορές και οι τιμές είναι περίπου οι ίδιες, δεν βλέπω τον λόγο να το κάνεις.

Ούτε για συμβόλαιο να σκεφτώ δηλαδή. Έχω ακούσει κάτι για Family αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει και αν έχω κάποια επιπλέον έκπτωση λόγω και συνδρομής σταθερής

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Μόνο σε συγκεκριμένα site μπορώ να μπαίνω ή παντού; πολύ καλή προσφορά φαίνεται

c69e9b126ac781d9d3fd75f32aae7b09.jpg

Γνωρίζει κανείς τι ισχύ και μέχρι πότε μπορώ να το ενεργοποιήσω; ευχαριστώ

Γνωρίζει κανείς τι ισχύ και μέχρι πότε μπορώ να το ενεργοποιήσω; ευχαριστώ

Το συγκεκριμένο, ισχύει μόνο για τα κοινωνικά δίκτυα που αναφέρει στο sms.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Το συγκεκριμένο, ισχύει μόνο για τα κοινωνικά δίκτυα που αναφέρει στο sms.

Μάλιστα, ευχαριστώ, αν είναι έτσι τότε δεν αξίζει

Ούτε για συμβόλαιο να σκεφτώ δηλαδή. Έχω ακούσει κάτι για Family αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει και αν έχω κάποια επιπλέον έκπτωση λόγω και συνδρομής σταθερής

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογω σταθερου θα εχεις εκπτωση.Υποψην τα family ειναι να εχεις χ παροχες το μηνα(2GB και 1500'/sms προς ολους και αναλογα με τα νουμερα που εχεις επανω.

αν ειναι 2 βγαινει 750'/sms και 1GB για τον καθενα.

Οποτε υπολογισε τα και αποφασισε.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Καλημέρα!

Παρατήρησα από χθές που έκανα τον αριθμό μου Wup πως όταν μπαίνω στο internet μέσω δεδομένων το εικονίδιο "4G" δεν εμφανίζεται πουθενά αντίθετα το σήμα κυμαίνεται μεταξύ "Η" & "Η+".

Αυτό αφορά περιοχές κάλυψης που μέχρι πρότινος το "4G" πήγαινε "σφαίρα"...

Σε κατάστημα που απευθύνθηκα δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα λέγοντάς μου πως όλες οι ρυθμίσεις έγιναν αυτόματα.

Έχει παρατηρήσει κάποιος το αντίστοιχο;

Καλημέρα!

Παρατήρησα από χθές που έκανα τον αριθμό μου Wup πως όταν μπαίνω στο internet μέσω δεδομένων το εικονίδιο "4G" δεν εμφανίζεται πουθενά αντίθετα το σήμα κυμαίνεται μεταξύ "Η" & "Η+".

Αυτό αφορά περιοχές κάλυψης που μέχρι πρότινος το "4G" πήγαινε "σφαίρα"...

Σε κατάστημα που απευθύνθηκα δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα λέγοντάς μου πως όλες οι ρυθμίσεις έγιναν αυτόματα.

Έχει παρατηρήσει κάποιος το αντίστοιχο;

Απλα στα καρτοκινητα το 4G ειναι εξ αρχης κλειστο.4G στο 1333 στειλε και θα ανοιξει η προσβαση σε 4G...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ 4G/4G+ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ COSMOTE! ΖΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ MOBILE INTERNET ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ME MIA 4G/4G+ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΣΤΕΙΛΕ END 4G ΣΤΟ 1333

Όντως αυτό έπρεπε να κάνω!

Ευχαριστώ!

Η οποία προσφορά έχει τελειώσει εδώ και λίγες μέρες. Πλέον δεν έχουν αυτοί στο δρόμο τέτοια ιδικά πακέτα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε .

Επειδή πλέον σκέφτομαι σοβαρά την μετάβαση 3 αριθμών σε Whatsup είναι δυνατόν να μην δώσω 90€;

Αν θέλω να κρατήσω για κάποιον λόγο το νούμερο μου, πρέπει να βάζω μια κάρτα 5€ κάθε τρεις μήνες;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Η οποία προσφορά έχει τελειώσει εδώ και λίγες μέρες. Πλέον δεν έχουν αυτοί στο δρόμο τέτοια ιδικά πακέτα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε .

Απίστευτο! Φοβάμαι μήπως έγινε κάποια συμφωνία με τη wind που είχαν την αντιπαράθεση και ξαφνικά εξαφανιστούν αυτά τα 1500άρια και από τις τρεις εταιρείες.

Επειδή πλέον σκέφτομαι σοβαρά την μετάβαση 3 αριθμών σε Whatsup είναι δυνατόν να μην δώσω 90€;

Αν θέλω να κρατήσω για κάποιον λόγο το νούμερο μου, πρέπει να βάζω μια κάρτα 5€ κάθε τρεις μήνες;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Όχι ΔΕΝ είναι δυνατόν (10/2017).

ΑΝ δε θες τόσο πολύ να πληρώσεις τα 90€ για φορητότητα των #3# sim,

ΚΑΝΕ καταγγελία στην ΕΕΤΤ

ΚΑΙ πες μας το αποτέλεσμα (ΑΝ το "καταφέρεις").....:)