Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα MB από το reload it, μου έληγαν σήμερα μετά της δώδεκα το βράδυ και περίμενα να ενεργοποιήσω νέο reload it μες τη μέρα για να μεταφερθούν.

Μόλις μου έστειλαν μήνυμα πως έληξαν. Οι τύποι είναι απίστευτοι... Ο ορισμός του ό,τι να ναι. Οι ώρες λήξης στην εφαρμογή είναι πάντα σωστές, σήμερα ωστόσο συνέβη το άνω παράλογο. Τι να πεις...

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μπορεις να γράψεις συγκεκριμένα την ημερομηνία και την ώρα που έληγαν? Παρε τηλέφωνο και ζητα να σου τα επιστρέψουν.

Όταν βάζεις τα χρήματα με paypal το ποσό φαίνεται αμέσως ή καθυστερεί; Για What's up ρωτάω

Μπορεις να γράψεις συγκεκριμένα την ημερομηνία και την ώρα που έληγαν? Παρε τηλέφωνο και ζητα να σου τα επιστρέψουν.

Ναι φίλε, γύρω στις 00:37 σήμερα.

Ναι φίλε, γύρω στις 00:37 σήμερα.

Ήταν πριν 11 ώρες (+κάτι).

00:37 29/9

ή 12:37 29/9/...????

Όσα ΜΒ λήγουν μεταμεσονύχτια , η C-Ote στέλνει ότι έληξαν το πρωΐ.

Ήταν πριν 11 ώρες (+κάτι).

00:37 29/9

ή 12:37 29/9/...????

Όσα ΜΒ λήγουν μεταμεσονύχτια , η C-Ote στέλνει ότι έληξαν το πρωΐ.

Στην εφαρμογή έλεγε πως λήγουν 29/09/2017 00:37 περίπου.

Πέρασε η 00:37 της 29/9 εδώ και 11 ώρες και 12 λεπτά.

Πωωω τελικά κάτι μας ρίχνουν, πως μου ξέφυγε έτσι. Λάθος δικό μου τότε. Είχες δίκιο Τζίμι, γι'αυτό έστειλαν μήνυμα το πρωί. Να μου τη χαρίσουν για αυτή τη φορά απίθανο ε; Σίγουρα. Είχα το άγχος να μη λήξουν και πάλι έληξαν... Τι να πεις.

Τουλάχιστον μου έτυχε να λήξουν λεπτά, και παρά τη λήξη, ενεργοποίησα εντός της ημέρας και μεταφέρθηκαν. Σήμερα παρόλο που με το που ήρθε το μήνυμα και ενεργοποίησα το reload it χάθηκαν. Κρίμα.

Παιδιά μόλις είδα αυτό σε διαφήμιση

https://www.spametouskanones.gr/play-now-faq/

Κ έχω μερικές απορίες. Απ ότι κατάλαβα αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν αλλά καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες. Πχ δεν σου καταναλώνει τα data σου αν μπεις YouTube. Βλέπεις βίντεο δωρεάν χωρίς να τραβάει από το πακέτο που έχεις. Επίσης αν είδα καλά δεν υπάρχει κάποια χρέωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας.

Εγω μέχρι τώρα βάζω κάθε μήνα το πακέτο που δίνει 120mb με 3€. Και εννοείται πως δεν μπαίνω YouTube με data!

Γίνεται να ενεργοποιήσω αυτή την unlimited υπηρεσία και όταν μπαίνω YouTube να μη τραβάει τα data μου?

Επίσης έχω ενεργοποιημενο το WiFi calling k volte. Δεν πιστεύω να επηρεάσει πουθενά σε αυτό η υπηρεσία. Δεν πιστεύω να ενεργοποιήσω το unlimited δηλαδή και να δυσλειτουργει το WiFi calling και volte

Edit : έχω wup

Tελικα το γυρισα σε what up εχει αρκετες προσφορες και παρε μοιρασε και με την ανανεωση

10ευρω παιρνεις 1200mb σουπερ.μεταφερονται και τα mb απο το reloaid αν κανω ανανεωση πριν ληξουν??

Edited by Ntonis

Παιδιά μόλις είδα αυτό σε διαφήμιση

https://www.spametouskanones.gr/play-now-faq/

Κ έχω μερικές απορίες. Απ ότι κατάλαβα αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν αλλά καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες. Πχ δεν σου καταναλώνει τα data σου αν μπεις YouTube. Βλέπεις βίντεο δωρεάν χωρίς να τραβάει από το πακέτο που έχεις. Επίσης αν είδα καλά δεν υπάρχει κάποια χρέωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας.

Εγω μέχρι τώρα βάζω κάθε μήνα το πακέτο που δίνει 120mb με 3€. Και εννοείται πως δεν μπαίνω YouTube με data!

Γίνεται να ενεργοποιήσω αυτή την unlimited υπηρεσία και όταν μπαίνω YouTube να μη τραβάει τα data μου?

Επίσης έχω ενεργοποιημενο το WiFi calling k volte. Δεν πιστεύω να επηρεάσει πουθενά σε αυτό η υπηρεσία. Δεν πιστεύω να ενεργοποιήσω το unlimited δηλαδή και να δυσλειτουργει το WiFi calling και volte

Edit : έχω wup

15 Ευρώ από 20 είναι η χρέωση για 1 μήνα.

15 Ευρώ από 20 είναι η χρέωση για 1 μήνα.
Χαχαχαχαχαχα καλό! Το ξεχνάω εντελώς δηλαδή!!!!!!

Και στο λινκ δεν λέει τίποτα για χρέωση

Όταν βάζεις τα χρήματα με paypal το ποσό φαίνεται αμέσως ή καθυστερεί; Για What's up ρωτάω
Προστίθενται κατευθείαν στο υπόλοιπό σου.

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Tελικα το γυρισα σε what up εχει αρκετες προσφορες και παρε μοιρασε και με την ανανεωση

10ευρω παιρνεις 1200mb σουπερ.μεταφερονται και τα mb απο το reloaid αν κανω ανανεωση πριν ληξουν??

Ναι μεταφέρονται και αυτά.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν πατήσεις Χ στις συχνές ερωτήσεις θα δεις και την τιμή του πακέτου. Αλλιώς το βλέπεις και μέσα από την εφαρμογή του what's up.

https://www.spametouskanones.gr/

Αν πατήσεις Χ στις συχνές ερωτήσεις θα δεις και την τιμή του πακέτου. Αλλιώς το βλέπεις και μέσα από την εφαρμογή του what's up.

ευχαριστω φιλε

Σωστά... Δεν είχα πατήσει το Χ

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το καλύτερο μου ξέφυγε.....

Σωστά... Δεν είχα πατήσει το Χ

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το καλύτερο μου ξέφυγε.....

Επίσης YouTube μόνο 480p

Είναι δυνατόν να πιστέψατε ότι θα δίνουν τσάμπα αυτό το πράγμα;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Τα 3gb με 3ευρω τελικα συγχωνευοντσι με τα ηδη υπάρχοντα?

Επισης μόνο μια φορα μπορει να ενεργοποιηθεί?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Είναι δυνατόν να πιστέψατε ότι θα δίνουν τσάμπα αυτό το πράγμα;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρώτη φορά είδα την διαφήμιση και λέω κάτσε να δω τι γίνεται.. Αλλά τελικά οχι...

Επειδή όλοι θέλουμε το τζάμπα θα πω κάτι. Τα 15€ είναι πολλά αλλά έχω τουλάχιστον την επιλογή όταν θα πάω κάπου για λίγες ημέρες να χαλάσω 15€ για να μην χάσω τον αγώνα CL της ομάδας μου. Γιατί στις διακοπές σου στο χωριό δεν θα σκεφτείς τα 15€ για να κανείς χρήση του CosmoteTV go ξέγνοιαστα. Έχω τουλάχιστον την δυνατότητα να επιλέξω.

Πρέπει να πούμε εδώ ότι μαζί με αυτό το πακέτο ανακοινώθηκαν και αλλά πακέτα για social δίκτυα και μουσική με 4,5€ αντίστοιχα-ίδια με τον ανταγωνισμό.

Επειδή όλοι θέλουμε το τζάμπα θα πω κάτι. Τα 15€ είναι πολλά αλλά έχω τουλάχιστον την επιλογή όταν θα πάω κάπου για λίγες ημέρες να χαλάσω 15€ για να μην χάσω τον αγώνα CL της ομάδας μου. Γιατί στις διακοπές σου στο χωριό δεν θα σκεφτείς τα 15€ για να κανείς χρήση του CosmoteTV go ξέγνοιαστα. Έχω τουλάχιστον την δυνατότητα να επιλέξω.

Πρέπει να πούμε εδώ ότι μαζί με αυτό το πακέτο ανακοινώθηκαν και αλλά πακέτα για social δίκτυα και μουσική με 4,5€ αντίστοιχα-ίδια με τον ανταγωνισμό.

Εννοείται ότι αξίζει να δώσεις τα 15€ για να έχεις αυτές τις υπηρεσίες αν πας κάπου ταξίδι και δεν έχεις πρόσβαση σε WiFi παρα μόνο σε data.

Δεν λέω το αντίθετο. Εμένα όμως δεν με συμφέρει (στην παρούσα φάση) γιατί έχω μόνιμα WiFi στο σπίτι και λίγα data που με καλύπτουν για όταν βγαίνω έξω. Αυτό λέω...