Inevar Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Ειχατε παρει χαμπαρι οτι καθε ΣαββατοΚυριακο του Μαρτιου δινει το WhatsUp 600' προς ολους; Εννοείται πως ξέρουμε. Όμως η κόκκινη έχει αντίστοιχη προσφορά κατά 200λεπτά κατώτερη αλλά με μια μέρα παραπάνω ως πλεονέκτημα, δηλαδή πουσουκου. Οπότε είμαστε από παντού καλυμενοι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Στο whats up δεν εχει 600' ομιλιας προς ολους για τα ΣΚ του Μαρτιου; Το προηγουμενο ΣΚ μου εγραφε κανονικα τα υπολοιπομενα λεπτα ομιλιας ενω τωρα τιποτα. Εννοειται οτι δεν τα ειχα ξοδεψει ολα τα λεπτα απο την προηγουμενη εβδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Στο whats up δεν εχει 600' ομιλιας προς ολους για τα ΣΚ του Μαρτιου; Το προηγουμενο ΣΚ μου εγραφε κανονικα τα υπολοιπομενα λεπτα ομιλιας ενω τωρα τιποτα. Εννοειται οτι δεν τα ειχα ξοδεψει ολα τα λεπτα απο την προηγουμενη εβδομαδα. δεν φαίνονται στην εφαρμογή αλλά ισχύουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Στο whats up δεν εχει 600' ομιλιας προς ολους για τα ΣΚ του Μαρτιου; Το προηγουμενο ΣΚ μου εγραφε κανονικα τα υπολοιπομενα λεπτα ομιλιας ενω τωρα τιποτα. Εννοειται οτι δεν τα ειχα ξοδεψει ολα τα λεπτα απο την προηγουμενη εβδομαδα. Στείλε ΥΠ στο 1330 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 (edited) Εστειλα μηνυμα στο 1330, αλλα μου λεει οτι δεν εχω διαθεσιμα λεπτα ομιλιας. Μονο για 1 ΣΚ ηταν αυτη η προσφορα; Τι γινεται; Edited March 11, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ούτε εμένα φαίνεται τίποτα. Μπήκα στην εφαρμογή, και έχει επιλογή για ενεργοποίηση του δώρου. Δεν θυμάμαι αν το είχα ενεργοποιήσει ή αν γίνεται αυτόματα αν έχεις ανανεώσει έστω μια φορά από το Ιανουάριο και μετά όπως λέει. Πάτησα ενεργοποίηση, μου ήρθε sms ότι έχω 600' λεπτά για τα σαββατοκύριακα, αλλά πάλι δεν φαίνεται τίποτα. Έχω ήδη πακέτο με λεπτά ομιλίας προς όλους, και με μια κλήση σε έναν άλλο αριθμό από ότι βλέπω δεν μου αφαιρεί από αυτό. Οπότε λειτουργεί το δώρο αλλά δεν μπορούμε να δούμε πόσα απομένουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Παιδιά ενεργοποίησα το Cosmote TV Go 5GB σε whatsup. Αλλά στην εφαρμογή δεν βλέπω τα υπομοιπομενα MB. Μπορώ κάπου να τα δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 (edited) δεν φαίνονται στην εφαρμογή αλλά ισχύουν κανονικά Και όμως στην εφαρμογη whatsup application φαινόταν το προηγούμενο Σ/Κ αυτά τα 600' προς ολους , με το που μπήκε η Δευτέρα εξαφανίστηκαν και υπέθεσα πως θα τα εμφανίζουν καθε Σ/Κ για να μην γίνει παρεξήγηση-χρέωση..μπαίνοντας Σάββατο σήμερα δεν τα ξαναεμφάνισαν...οπότε πιο πολύ για bug μου μοιάζει της εφαρμογής παρά για έναν λογικό συνειρμό της σκέψης μου.. Αρα ενα φιλαράκι από πάνω ασφαλώς και είχε δίκιο. Edited March 11, 2017 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλησπερα παιδια,για οσους εχουν απλο wu.Με 10-12€ το πολυ τι συνδυασμο μπορω να κανω για 1,5GB το μηνα και 200-300' προς ολους. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλησπερα παιδια,για οσους εχουν απλο wu.Με 10-12€ το πολυ τι συνδυασμο μπορω να κανω για 1,5GB το μηνα και 200-300' προς ολους. http://i66.tinypic.com/295xvlf.png...http://i68.tinypic.com/o8xc9v.png 500MB για 15 μέρες με κάρτα >10€ (και άλλα 500ΜΒ για 1 μήνα στέλνοντας ΜΒ στο 1330 {και μετά κάρτα >10€} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Μb στο 1330 , πόσο χρεώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Μb στο 1330 , πόσο χρεώνει? 6€ ειναι για 600MB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Μb στο 1330 , πόσο χρεώνει? Τσαμπέ το ΜΒ στο 1330 (είναι για ενεργοποίηση των 500ΜΒ για 1 μήνα) {Για όσους δεν το'χουν ήδη}: Ισχύει ακόμα. ΜΟΝΟ στο WU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpad7 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Καλησπέρα σε όλους, έχω κάποιες απορίες για τo "Πακέτο 300’ προς όλους & 500MB με 8,5€" της cosmokarta. Ενώ για τα λεπτά προς όλους είναι σαφές ότι το υπόλοιπο δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα, τι ισχύει για τα ΜB; Αυτα μεταφέρονται; Και ισχύει το ίδιο αν έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση του πακέτου; Επίσης αν τα μεταφέρεις προστίθεται στο υπόλοιπο απο τα 600ΜΒ (πρώην 500ΜΒ) που τυχόν έχεις ή φαίνονται σαν ξεχωριστό πακέτο? Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Τα αγορασμένα (και "παίζει" για τα bonus) ΜΒ από οποιοδήποτε πακέτο που έχει ΜΒ (ακόμα και μόνο πχ 100ΜΒ) προστίθενται στην καρτοκινητή Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Καλησπέρα σε όλους, έχω κάποιες απορίες για τo "Πακέτο 300’ προς όλους & 500MB με 8,5€" της cosmokarta. Ενώ για τα λεπτά προς όλους είναι σαφές ότι το υπόλοιπο δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα, τι ισχύει για τα ΜB; Αυτα μεταφέρονται; Και ισχύει το ίδιο αν έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση του πακέτου; Επίσης αν τα μεταφέρεις προστίθεται στο υπόλοιπο απο τα 600ΜΒ (πρώην 500ΜΒ) που τυχόν έχεις ή φαίνονται σαν ξεχωριστό πακέτο? Ευχαριστω εκ των προτέρων Μόνο τα ΜΒ μεταφέρονται στην Cosmote και μόνο αν αγοραστεί οποιοδήποτε νέο πακέτο. Συνήθως η αυτόματη ανανέωση γίνεται μόνο αν έχει λήξει το προηγούμενο , άρα δεν θα μεταφερθούν αν δεν έχει ανανεωθεί η διάρκεια από κάποιο μεταγενέστερο πακέτο. Αλλά ας γράψει και κάποιος άλλος διότι δεν χρησιμοποιώ cosmokarta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Τσαμπέ το ΜΒ στο 1330 (είναι για ενεργοποίηση των 500ΜΒ για 1 μήνα) {Για όσους δεν το'χουν ήδη}: Ισχύει ακόμα. ΜΟΝΟ στο WU. Ωραίος! Θα το δοκιμασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 τι τροπο βρηκανε για να βγαλεις prepay καρτα! Για καθε συναλλαγη 1ευρω = 5mb Με κάθε έκδοση κάρτας κερδίζεις 200ΜΒ Με την έκδοση της κάρτας και την άμεση φόρτισή της, λαμβάνεις 200ΜΒ Δώρο, μέσα από την εφαρμογή COSMOTE Prepaid. Απόκτησε την κάρτα σου εύκολα και γρήγορα σε ένα κατάστηµα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Τα δωρεάν ΜΒ μπορούν να καταναλωθούν ή να μεταβιβαστούν δωρεάν σε υφιστάμενους συνδρομητές COSMOTE. Χρησιμοποίησε την κάρτα σου παντού και κέρδισε ΜΒ! Για αγορές σε όλον τον κόσµο, σε φυσικά καταστήµατα και επιχειρήσεις που φέρουν το σήµα MasterCard. Γρήγορες και ανέπαφες αγορές στις επιχειρήσεις µε το ειδικό σήµα. Για ασφαλείς αγορές στο διαδίκτυο. Για εξόφληση λογαριασμών κοινής ωφέλειας, κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας κ.ά. περισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω https://www.cosmote.gr/mobile/prepaidmastercard/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Θα ήταν πολύ καλό ΑΝ είχαν μεγαλύτερη διάρκεια τα ΜΒ στην εξαργύρωση (πχ τα 50ΜΒ όχι για 1-2 μέρες, αλλά για 5 μέρες πχ). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=449346 Εγώ το σκέφτομαι. Λέει και ότι μπορείς να επιστρέψεις € πίσω στην Εθνική Τράπεζα : έτσι λέει. Το "δωρεάν ενεργοποιήσεις ως 31/3/2017" τί σημαίνει; Ότι από Απρίλη θα πληρώνεις να τη βγάλεις την προπληρωμένη;....:lol: ........................................................................................................................ Για να δούμε και αυτό την Τετάρτη: https://www.germanos.gr/corporate/techit/ http://i66.tinypic.com/20p3azp.jpg Edited March 12, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Τι κόστος έχει η φόρτιση της προπληρωμένης? Μέσω Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Τι κόστος έχει η φόρτιση της προπληρωμένης? Μέσω Tapatalk https://www.cosmote.gr/mobile/prepaidmastercard/pricelist.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Το "δωρεάν ενεργοποιήσεις ως 31/3/2017" τί σημαίνει; Ότι από Απρίλη θα πληρώνεις να τη βγάλεις την προπληρωμένη;....:lol: Αυτό σημαίνει,το γράφει στο pricelist που έβαλες: Εφάπαξ συνδρομή εκδόσεως κάρτας (διάρκεια ισχύος κάρτας: 5ετής) 5€ - Δωρεάν έκδοση με ταυτόχρονη φόρτιση & δώρο 200ΜΒ μέχρι 31/3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Αυτό σημαίνει,το γράφει στο pricelist που έβαλες: Ευχαριστώ συμφορουμίτες: Έπαψα να το σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Επιτελους μετα απο παρα πολλα χρονια....η αναγνωριση κλησης στο εξωτερικο υποστηριζεται ΚΑΙ στα καρτοκινητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts