Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ενημερώσεις για Whats up...

1. Το bonus online ή μέσω καταστημάτων ανανέωσης αυξήθηκε από 500mb σε 1gb για 15 μερες.

Ισχυει και για cosmoΚαρτα

Αν και δεν το αναφερουν πουθενα

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουν μια αντιστοιχη εφαρμογη για cosmoΚαρτα οπως το whats up ωστε να εχουμε ενημερωση

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ή το κανεις μηδενικο παγιο

Η καλυτερη λυση για οσους απλα θελουν να διατηρησουν εναν αριθμο ουτε καρτες ουτε τιποτα.

Η καλυτερη λυση για οσους απλα θελουν να διατηρησουν εναν αριθμο ουτε καρτες ουτε τιποτα.

Για δώσε λεπτομέριες

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Το bonus online ή μέσω καταστημάτων ανανέωσης αυξήθηκε από 500mb σε 1GB

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουν μια αντιστοιχη εφαρμογη για cosmoΚαρτα οπως το whats up ωστε να εχουμε ενημερωση

Τί εννοείς;

Ότι στην Cosmokarta με κάρτα >10€ δίνει 1GB για πόσες μέρες;

Με ποιό τρόπο ανανέωση;

Για δώσε λεπτομέριες

0 ευρώ το μήνα και διατήρηση του αριθμού.Χρέωση κάθε κλήσης/sms.https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_zero_fee_prs/section/Postpaid_OtherPlans_Prs

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Τί εννοείς;

Ότι στην Cosmokarta με κάρτα >10€ δίνει 1GB για πόσες μέρες;

Με ποιό τρόπο ανανέωση;

Οτι ισχυει και για το whats up.

Εγω εκανα ανανεωση μεσω πιστωτικης 10€ απο το site της cosmote και μου εδωσε 1gb για 15 μερες

Εγω εκανα ανανεωση μεσω πιστωτικης 10€ απο το site της cosmote και μου εδωσε 1gb για 15 μερες

Δηλαδη, εχει διαφορα αν ανανεωσω με καρτα απο το περιπτερο, με το αν ανανεωσω μεσα απο το site?

Απο το site σου δινει και 1gb για 15 μερες;

Δεχεται και paypal και χρεωστικη?

Δηλαδη, εχει διαφορα αν ανανεωσω με καρτα απο το περιπτερο, με το αν ανανεωσω μεσα απο το site?

Απο το site σου δινει και 1gb για 15 μερες;

Δεχεται και paypal και χρεωστικη?

Για PayPal δεν έχω δει αλλά για τα υπόλοιπα είναι όπως τα λες.Δεχεται και χρεωστικη και ναι έχει διαφορά μέσω site και καταστήματος απ ότι σε περίπτερο.

Θα ηταν τελειο παντως αν εδινε 1gb για ενα μηνα.

15 μερες....έτσι κι έτσι...

Αν έχεις ήδη πακέτο, το 1GB προστίθεται και έχει ημερομηνία λήξης ίδια με το πακέτο.

Eαν αγορασεις ενα οποιδηποτε πακετο με mb τα mb του δωρου παιρνουν αυτοματα την ημερομηνια ληξεως του πακετου

Εμενα και για μια ωρα να τα εδινα δεν θα με χαλουσε.θα εδινα πχ αλλα 3 ευρω για το φθηνοτερο πακετο και θα ημουν κομπλε για ενα μηνα

0 ευρώ το μήνα και διατήρηση του αριθμού.Χρέωση κάθε κλήσης/sms.https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_zero_fee_prs/section/Postpaid_OtherPlans_Prs

Επειδή με ενδιαφέρει και μένα, μιας και έχω ένα νούμερο κοσμοκάρτας που συντηρώ για την όχι και τόσο συχνή περίπτωση που πηγαίνω στο χωριό του πατέρα μου και μόνο η cosmote έχει σήμα εκεί, υπάρχει κάποια ελάχιστη υποχρεωτική χρέωση που πρέπει να κάνει κάποιος στο μηδενικό πάγιο, ή μπορώ να το έχω και να μην χρειαστεί να κάνω κλίση για τέσσερις, ή πέντε μήνες;

Επειδή με ενδιαφέρει και μένα, μιας και έχω ένα νούμερο κοσμοκάρτας που συντηρώ για την όχι και τόσο συχνή περίπτωση που πηγαίνω στο χωριό του πατέρα μου και μόνο η cosmote έχει σήμα εκεί, υπάρχει κάποια ελάχιστη υποχρεωτική χρέωση που πρέπει να κάνει κάποιος στο μηδενικό πάγιο, ή μπορώ να το έχω και να μην χρειαστεί να κάνω κλίση για τέσσερις, ή πέντε μήνες;

Το μηδενικο παγιο ειναι 3 ευρω το μηνα ελαχιστο.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Το μηδενικο παγιο ειναι 3 ευρω το μηνα ελαχιστο.

Εγώ πάντως το έχω και λαμβάνω ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ λογαριασμούς ανά μήνα!Έχω να πληρώσω 9 μήνες.....

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Όπως το είπες, νόμισα ότι δίνει 1GB και για Cosmokarta.

Δε δίνει 1GB στην Cosmokarta.

Μόνο στο What's Up.

1. Το bonus online ή μέσω καταστημάτων ανανέωσης αυξήθηκε από 500mb σε 1GB

Εγώ πάντως το έχω και λαμβάνω ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ λογαριασμούς ανά μήνα!Έχω να πληρώσω 9 μήνες.....

Ετσι μου ειπε ο γερμανος σημερα το πρωι.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Αυτο το κανει η cu

Εχεις την καλοσυνη να ανεβασεις μια φωτο ενος λογαριασμου? Με σβησμενα τα προσωπικα σου στοιχεια βεβαια.

Ετσι μου ειπε ο γερμανος σημερα το πρωι.

Δεν πληρώνεις τπτ .

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_ZeroFee

Μόνο το "τέλος συνδρομητών κινητής" πληρώνεις που αν δεν κάνεις χρεώσεις είναι μηδέν. Επειδή το link που εξηγεί το "τέλος συνδρομητών κινητής" στο παραπάνω site δεν λειτουργεί δες

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=TelosSindromitonSub8680a76d-c377-4246-86d9-0892934e4ff5

Προσωπικά δεν το έχω αλλά το έχει γνωστός μου.

ναι, αλλα προστιθενται τα mb διαβασα, οποτε;

Αν έχεις ήδη πακέτο, το 1GB προστίθεται και έχει ημερομηνία λήξης ίδια με το πακέτο.

^^^ αυτό

Εχεις την καλοσυνη να ανεβασεις μια φωτο ενος λογαριασμου? Με σβησμενα τα προσωπικα σου στοιχεια βεβαια.

Άπιστοι.... Το βράδυ θα βρω την φωτογραφική γιατί δεν έχω σκάνερ.ΕΛΕΟΣ!!!Αν δεν πιστεύετε ρωτηστε στο 13888!

Το μηδενικό πάγιο προφανώς και δεν έχει καθόλου πάγιο! Ότι χρήση γίνει αυτό χρεώνεσαι. Χωρίς καθόλου χρήση είναι καθαρός μηδενικός ο λογαριασμός.

Το μηδενικό πάγιο προφανώς και δεν έχει καθόλου πάγιο! Ότι χρήση γίνει αυτό χρεώνεσαι. Χωρίς καθόλου χρήση είναι καθαρός μηδενικός ο λογαριασμός.

Αυτό λέω!!!!

έβγαλαν μετά την τελευταία προχθεσινή αναβάθμιση την ΜΌΝΗ χρησιμότητα που είχε αυτή η εφαρμογή την ανανέωση ομιλίας;;;;;η δεν βλέπω καλά;;;;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160222/59561519196a44029e0ae9ce3e0980ca.jpg