Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δικό μου υπόλοιπο σε mb έληγε 15/7, και από εχθές που πήρα το δωράκι που προστέθηκε σε αυτά, όλα μαζί έχουν ημερομηνία λήξης 2/8 πλέον.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

30/06/2015@18:58

Απρόσκοπτη επικοινωνία

Λόγω των ημερών η Cosmote προσφέρει 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα

Η Cosmote ανακοινώνει ότι, διασφαλίζει*την απρόσκοπτη επικοινωνία τους και παρέχει σε όλους τους συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, εντελώς δωρεάν:

· 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και

· 400 ΜΒ για πλοήγηση στο internet

Η προσφορά ισχύει από 1η Ιουλίου (μετά τις 17:00) μέχρι και 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής με σύνδεση φωνής. Τα 400ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητές συμβολαίου των προγραμμάτων COSMOTE Internet On the Go.*Για την ενεργοποίηση της προσφοράς οι συνδρομητές χρειάζεται απλά να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400», στο 1256 για προγράμματα συμβολαίου και COSMOTE Internet On the Go, και στο 1330 αν είναι συνδρομητές Καρτοκινητής ή ΚαρτοΣυμβολαίου.

Σημειώνεται ότι η αποστολή του μηνύματος και η ενεργοποίηση της προσφοράς θα είναι δυνατή μέχρι και τις 5 Ιουλίου. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Γραφείο Τύπου

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας

ΤΗΛ. 210 – 6177 566

ΦΑΞ: 210 – 6177 771

EMAIL:*MediaRelations@cosmote.gr

http://www.cosmote.gr

Ετικέτες:*Cosmote

Το περίεργο είναι που έλαβα κι εγώ τα 400+400 σε wu κι ας έχω να κάνω ανανέωση χρόνου από το Δεκέμβρη του '14

Το περίεργο είναι που έλαβα κι εγώ τα 400+400 σε wu κι ας έχω να κάνω ανανέωση χρόνου από το Δεκέμβρη του '14

Και γω!!!!!!!!!!!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Εμένα προχθές μου απάντησαν στο SMS πως πρέπει να έχω κάνει ανανέωση τις τελευταίες 60 ημέρες (έχω περισσότερες) για να τα διακαιουμαι .

Εχθές μου ήρθε μήνυμα πως μου πρόσθεσαν 400+400 !!!

Κι εμένα ακριβώς το ίδιο σε μια cosmoκάρτα που έχω στην άκρη. Προχθές μου έγραψε πως δεν δικαιούμαι γιατί δεν έχω κάνει ανανέωση πρόσφατα και σήμερα ήρθανε τα 400+400.

καλησπερα να ρωτησω κατι, εβαλα σημερα καρτα 10Ε επειδη στις 9/7 ληγουν τα δεδομενα μου, δεν βαζω τπτ αλλο μονο δεδομενα. Επαιξα reload και κερδισα και 100MB για 1 εβδομαδα και διαλεξα αυτα, τωρα λεει ολα τα MB στις 14/7 δλδ συνολο 3170MB, τωρα τα προσθετει? παλια θυμαμαι εγραφε χωρια τα ΜΒ απο τα δωρα και ετρωγε εκεινα πρωτα, κανω λαθος? ξερει κανεις σιγουρα? μην τυχον και τα χασω τα 3GB γιατι θα τους σκισω απλα.....:X:cry:

Καλησπέρα. Ενας φίλος πήρε φοιτητικό whats up. Οταν γύρισε σπίτι στο πακετάκι της whats up γράφει WU Classic 200. Τι είναι αυτό; Είναι όντως το πακέτο φοιτητικό; Να πάμε να το αλλάξουμε αν είναι!
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις όταν σου μεταφέρουν στην Cosmokarta 10 ευρώ από σύνδεση της cosmote, υπάρχει πάλι αντίστοιχα η μείωση λόγο φόρου; η παίρνεις ακριβώς 10 ευρώ; Ευχαριστώ

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις όταν σου μεταφέρουν στην Cosmokarta 10 ευρώ από σύνδεση της cosmote, υπάρχει πάλι αντίστοιχα η μείωση λόγο φόρου; η παίρνεις ακριβώς 10 ευρώ; Ευχαριστώ

Περνεις οσα σου μεταφερουν

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εβαλα στην εφαρμογη του WhatsUp να ανανεωνεις τον χρονο σου και με πιστωτικη χρεωστικη καρτα. Απλα γαματο!
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αν σου μεταφέρει κάποιος φίλος σου 10€ από το κινητό του είτε έχει κοσμοκαρτα είτε συνδεση θα πάρεις 10€ ακριβώς γιατί δεν την αγοράζεις την κάρτα και δεν σου κρατάει ΦΠΑ!!!! Αν όμως πας στο περιπτερο και πάρεις μια cosmote των 10€ και την περάσεις στο κινητό σου θα σου βάλουν λιγότερα από 10 Γιατί σου κρατάει τον ΦΠΑ. Δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς ποσο.

Οτι θα μπορω να μαθω (και θα μπορεις να μαθεις κι εσυ βεβαια) τι χρωμα σωβρακο αγοραζεις (αγοραζω).

Αν σου μεταφέρει κάποιος φίλος σου 10€ από το κινητό του είτε έχει κοσμοκαρτα είτε συνδεση θα πάρεις 10€ ακριβώς γιατί δεν την αγοράζεις την κάρτα και δεν σου κρατάει ΦΠΑ!!!! Αν όμως πας στο περιπτερο και πάρεις μια cosmote των 10€ και την περάσεις στο κινητό σου θα σου βάλουν λιγότερα από 10 Γιατί σου κρατάει τον ΦΠΑ. Δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς ποσο.

Όχι ΦΠΑ. Φόρος συνδρομητών κινητής είναι, και θα ήταν παράλογο να τον χρεώνει στη μεταφορά. Τον έχεις πληρώσει κατά την αγορά του χρόνου ομιλίας. Αν τον αφαιρούσε κατά τη μεταφορά θα πληρωνόταν διπλός για το ίδιο ποσό.

Και που ειναι το κακο?

Πέστα ρε παίχτη γιατί πολλοί πριν κάποια χρόνια έκαναν τις πιστωτικές τηλεκάρτες αλλά όταν είναι να χρησιμοποιήσουν χρεωστική τους πιάνει ο πόνος για τα προσωπικά τους δεδομένα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πέστα ρε παίχτη γιατί πολλοί πριν κάποια χρόνια έκαναν τις πιστωτικές τηλεκάρτες αλλά όταν είναι να χρησιμοποιήσουν χρεωστική τους πιάνει ο πόνος για τα προσωπικά τους δεδομένα.

Διαφωνω καθετα με οσους πιστευουν στις θεωριες συνομωσιας και παρακολουθησης προσωπικων δεδομενων. Απο την αλλη με συμφερει. Οσο λιγοτεροι χρησιμοποιουν πλαστικο χρημα τοσο περισσοτερες προσφορες θα κανουν οι τραπεζες μεσω των καρτων τους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφωνω καθετα με οσους πιστευουν στις θεωριες συνομωσιας και παρακολουθησης προσωπικων δεδομενων. Απο την αλλη με συμφερει. Οσο λιγοτεροι χρησιμοποιουν πλαστικο χρημα τοσο περισσοτερες προσφορες θα κανουν οι τραπεζες μεσω των καρτων τους

Ρε παίδες, το να μην ενδιαφέρεστε για την εν δυνάμει παρακολούθηση των οικονομικών συναλλαγών σας, με ότι αυτό συνεπάγεται, είναι δικαίωμα σας.

Το να αρνείστε όμως το γεγονός αυτό είναι σαν να εθελοτυφλείτε. Φυσικά και υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης ηλεκτρονικά παρά πολλών δραστηριοτήτων μας(βλέπε πιστωτικές κάρτες, smartphones). Και στο μέλλον ακόμη περισσότερων.

Και είναι στάση ζωής για κάποιον τόσο το να μην τον νοιάζει και να αδιαφορεί όσο και να τον νοιάζει και να αντιδρά μην συμμετέχοντας σε αυτό(όσο μπορεί βέβαια).

Σε ένα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι.....οτιδήποτε λαμβάνει χώρα στον ηλεκτρονικό/ψηφιακό κόσμο, μπορεί να εντοπιστεί εύκολα και γρήγορα από οποιονδήποτε έχει τις απαραίτητες γνώσεις .

Συγγνώμη για το off topic.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

όσο και να τον νοιάζει και να αντιδρά μην συμμετέχοντας σε αυτό(όσο μπορεί βέβαια).

Τι εννοείς να αντιδράς; Σου επέβαλε κανείς να χρησιμοποιείς χρεωστική κάρτα; Γιατί αν εννοείς να αντιδράς για το τι κάνουν οι άλλοι, τότε έχουμε θέμα.

Όπως ακριβώς τα λες είναι τα πράγματα συμφωνώ απόλυτα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Οτι θα μπορω να μαθω (και θα μπορεις να μαθεις κι εσυ βεβαια) τι χρωμα σωβρακο αγοραζεις (αγοραζω).

Το καλό τουλάχιστον ειναι ότι θα μάθει και το κράτος και επιτέλους θα παίρνει και τους νόμιμους φόρους. Δεύτερο καλό ειναι ότι σου δίνει 250mb δώρο

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Τι εννοείς να αντιδράς; Σου επέβαλε κανείς να χρησιμοποιείς χρεωστική κάρτα; Γιατί αν εννοείς να αντιδράς για το τι κάνουν οι άλλοι, τότε έχουμε θέμα.

Νομίζω πως το αναφέρω ξεκάθαρα...αντίδραση με το να μην συμμετέχεις. Δεν αναφέρομαι σε αντίδραση στα πιστεύω κάποιου άλλου.

Άλλωστε το ύφος του post δεν είναι συγκρουσιακό. Ίσα ίσα που τονίζω πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει και να πράττει όπως κρίνει.

Απλά λέω πως το γεγονός της δυνατότητας παρακολούθησης της "ηλεκτρονικής μας δραστηριότητας"είναι αυτονόητο. Και τονίζω τη λέξη δυνατότητα, που σημαίνει πως αααν κάποιος θέλει...μπορεί.

Και για του λόγου του αληθές ορίστε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=419421

Edited by panoszavra
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro