Vasileios Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Όπου αλλου και να παει κάποιος θα πληρώνει 5 ευρώ για 200 λεπτά Έχεις λοιπόν δύο επιλογές α) πληρώνεις το "νταβατζιλίκι" όπως το ονόμασες και πέρνεις 400 λεπτά β) Κάνεις φορητότητα ή απενεργοποίηση της προσφοράς, και δίνεις 5 ευρώ για 200 λεπτά. αλλά αυτό που λές " κλεψιμο 3 ευρω για το τιποτα" μήπως είναι λίγο υπεβολικό; 400 λεπτά με 3 ευρώ δεν το λές και τίποτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Ρε παιδια, τι να το κανω να μου δωσει και 1000 λεπτα. Ο περισσοτερος κοσμος δεν τα μιλουσε. Δωσε λιγοτερα, δωρεαν. Πιο τιμιο. Μην δινεις 300 δωρεαν. Δωσε 100 δωρεαν ομως. Και οποιος θελει παραπανω, ας αγορασει πακετο. Υπαρχουν επιλογες, για πιο 'εξηγημενες' κινησεις εκ μερους της cosmote. Εγω το ειπα. Ή θα χασουν πελατες, ή θα βαζει ο κοσμος αραιοτερα καρτα. Μαγκιες να τις βαλουν εκει που ξερουν. Σε λιγο θα πουνε 'προσφορα για παλιους συνδρομητες, 800 λεπτα χρονου ομιλιας, με αυτοματη αφαιρεση 5 ευρω'. Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα. Οι μαρκετιστες και οι λογιστες, ας βγουν απο τις γυαλες τους, γιατι υπαρχει ολοκληρος κοσμος εκει εξω, και περνα και δυσκολα μαλιστα. Οσο για συγκρισεις με αλλες εταιριες, δεν ειναι και πολυ ευστοχο. Ειναι σαν να αρχισει να τιμολογει η samsung οπως η apple. Θα φαει γερο ακυρο. Στην cosmote παραδοσιακα πηγε κοσμος που δεν θα πηγαινε σε αλλη εταιρια. Αυτο, που το καταφεραν τοτε, ειναι προς τιμην τους. Τωρα συναγωνιζονται την καθε βοντα γιατι; Για να τα κανουν ολα μανταρα; Εγω δεν ειχα κινητη, μεχρι το '99. Η πρωτη μου κινητη ηταν οταν μπηκε η cosmote στο παιχνιδι. Λοιπον, η cosmote παραδοσιακα ηταν πιο 'φιλικη' στον κοσμο, σε χρεωσεις κλπ. Αν θελουν χαϊλικια και prime prices , ο κοσμος ξερει να τιμωρει. Λοιπον, ολοι εχουμε πεσει γενικως, στα εισοδηματα, στις καταναλωσεις κλπ, μην ζητουν πολλα, γιατι θα παρουν @@@@@. Περα απο την 'λογιστικη' των accounting departments, υπαρχει και η 'λογιστικη' του κοσμου, που ειναι και η πραγματικη σε τελικη αναλυση. Edited October 29, 2014 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παιδια δεν με καταλαβατε καλα Δεν θελω να ειμαι τσαμπατζης. ΟΚ δεκτο δεν τους συμφερει και πρεπει να μου φανε με το ετσι θελω 3 ευρω. ΔΕΚΤΟ αλλα τουλαχιστον αφησε με να διαλεξω αυτα τα 3 που θα μου φας, ασε με να τα κανω 100' ομιλια, η 200/300mb internet η 50 sms ξερω γω. Ειναι απαραδεκτη αυτη η πρακτικη , σου κλεβω 3 ευρω και σου δινω 400 λεπτα ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ? :wacko: Δεν νομιζω οτι ζηταω τον ουρανο με τα αστρα. Απλα θελω να εχω τον ελεγχο του τι γινονται αυτα τα ρημαδιασμενα 10 ευρω οταν τα βαζω στην καρτα. παρεπιπτοντως εχω γραφτει στο σαιτ τους και εχω κατεβασει και το app που θεωρητικα μπορει κανεις να ανανεωσει απο 5 ευρω....περιττο να πω οτι δεν εχω καταφερει εδω και 3 ωρες....το σαιτ δεν με αφηνει και το application κολλαει και στο κινητο μου και σε 2 ταμπλετ Πραγματικα well done...μιλαμε για επιστημονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Λοιπον, η cosmote παραδοσιακα ηταν πιο 'φιλικη' στον κοσμο, σε χρεωσεις κλπ. Το αντίθετο! Η κοσμοτε ήταν και είναι η πρώτη εταιρία που παίρνει πρωτοβουλίες για περικοπές πακέτων στην καρτοκινητή, αυξήσεις στις τιμές συμβολαίων και ουδέποτε ήταν "φιλική" σε θέμα τιμών. Απλά σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούσε να είναι πολύ ακριβή λόγω των προσφορών των άλλων και κρατούσε τα προσχήματα. Όπου μπορούσε όμως, του έδωσε και κατάλαβε. Ούτε που θυμάμαι πόσα πακέτα σταμάτησε τα τελευταία χρόνια στο wu. Τον τελευταίο χρόνο και προφανώς λόγω μικρότερης ζήτησης βελτίωσε λίγο τα πακέτα, μέχρι να τα ξανακόψει με την πρώτη ευκαιρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος ποιο ειναι το φαξ ακυρωσεων της cosmote? Προσπάθησε στο 210 3405160 Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλησπέρα Σε λίγο καιρό θα κάνω ταξίδι προς το εξωτερικό (εντός Ευρώπης ΟΛΛΑΝΔΙΑ) και Έχω Cosmocarta για internet και τηλέφωνο. Γνωρίζετε Εάν θα Έχω internet και τηλέφωνο και αν ναι τι χρέωση θα εχω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλησπέρα Σε λίγο καιρό θα κάνω ταξίδι προς το εξωτερικό (εντός Ευρώπης ΟΛΛΑΝΔΙΑ) και Έχω Cosmocarta για internet και τηλέφωνο. Γνωρίζετε Εάν θα Έχω internet και τηλέφωνο και αν ναι τι χρέωση θα εχω ? Ιντερνετ και τηλέφωνο θα έχεις. Για τις χρεώσεις δες στο σαιτ της cosmote. Αυτό που ΔΕΝ θα έχεις είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Αυτή τη στιγμή έχουν μπλοκάρει όλα! Ακόμη και η ανανέωση χρόνου στο 1314! Απίστευτο! Πρσπαθώ 20 λεπτά και δεν γίνεται η ανανέωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ιντερνετ και τηλέφωνο θα έχεις. Για τις χρεώσεις δες στο σαιτ της cosmote. Αυτό που ΔΕΝ θα έχεις είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ!!! Η περιαγωγή παιδιά πως γίνεται? Μπαίνω στο site αλλά δεν βλέπω τίποτε ούτε στο πως γίνεται η περιαγωγή αλλά ούτε και τις χρεώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 wifi ενεργοποιημένο και δεδομένα κλειστά.Τώρα πώς κατάφερε η cosmote και μου έφαγε 1 ευρώ για το ίντερνετ για μια μέρα είναι ΜΕΓΑΛΗ απορια.Στο sms χρέωσης λέει οτι γίνεται απο αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών.Απο την στιγμή που έχω wifi όμως πως τα καταφέρνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδια στα φοιτητικα σας μπηκαν τα 600mb σημερα εφοσον ανανεωσατε τον προηγουμενο μηνα; Τα λεπτα εχουν μπει τα mb ακομη.. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά εδώ με ανανέωση πχ 10€ ή online ενεργοποίηση 5€ όπως η Vodafone παίρνεις 1 GB ή δεν "παιζει"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά εδώ με ανανέωση πχ 10€ ή online ενεργοποίηση 5€ όπως η Vodafone παίρνεις 1 GB ή δεν "παιζει"? Με 10Ε παίζουν 100ΜΒ για 7 μέρες στο whatsup. Χαώδης η διαφορά ε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve9 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εμενα ναι,κατα τις 2 το μεσημερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εμενα ναι,κατα τις 2 το μεσημερι. Μπηκαν κατα τις 8 το βραδυ. Πρωτη φορα τοσο αργα Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εμενα ηρθαν τα λεπτα 1 το μεσημερι και τα μβ στις 11 το βραδυ. Αλλο θεμα. Μιλαγα σημερα με ενα θειο μου , απομακρο απο τα ειδη τεχνολογιας, επικοινωνιας κτλ, και μου λεει εχω ενα προγραμμα της κοσμοτε φοβερο 90 λεπτα ομιλιας με 20 ευρω με φορους κομπλε. Του εξηγησα τελος παντων την ληστεια που του κανουν και του ανελυσα τα καρτοκινητα κοσμοτε και φρογκ και επεσε απο τα συννεφα. Ειναι δυνατον λεει το καρτοκινητο να ειναι φθηνοτερο απο το συμβολαιο? Και μου προξενησε οντως προβληματισμο, πως γινεται να κινουνται ακομη αυτα τα προγραμματα? Ποσοι ειναι σαν τον θειο μου, ο οποιος θα το κανει καρτοκινητο συντομα? Ειναι λογικο τα καρτοκινητα να τρωνε τα συμβολαια, ειδικα σημερα με τοσα πακετα δωρεαν χρονου ομιλιας προς ΟΛΟΥΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Τα φώτα σας: ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος ανανέωσης/ να βάλεις χρήματα σε cosmoκάρτα και ποιο το "ιδανικό" ποσο; Υπάρχει δλδ τρόπος για λιγότερες παρακρατήσεις κατα την ανανέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) Θα γελάσεις με το ποσό, αλλά απαντάω με μαθηματική λογική. Στα καταστήματα cosmote και Γερμανός Αν βάλεις πάνω από 30 ευρώ μέχρι 59,99 πέρνεις 10% BONUS , αν βάλεις πάνω από 60 και μέχρι 100 ευρώ πέρνεις 15% ( το 10 % ισχύει και με αγορά κάρτας των 30 Ευρώ) δηλαδή βάζωντας 30 ευρώ έχεις 30 /1,12 + 3 = 29,79 ευρώ Βάζωντας 60 έχεις 62,57. ( 60/1,12+9)=62,57 Δηλαδή ακόμα και με κράτηση του φόρου έχεις πάνω από τα χρήματα που έβαλες. Το ιδανικό ποσό λοιπόν είναι 60 ευρώ. Να σημειώσω ότι το έχω κάνει και έχω πάρει ακριβώς το ποσό που γράφω. Αλλά αν πέρνεις κάποιο Bonus ανανέωσης το ιδανικό ποσό είναι 10 ευρώ και ας χάνεις με τον φόρο κινητής. Edited November 2, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Θα γελάσεις με το ποσό, αλλά απαντάω με μαθηματική λογική. Στα καταστήματα cosmote και Γερμανός Αν βάλεις πάνω από 30 ευρώ μέχρι 59,99 πέρνεις 10% BONUS , αν βάλεις πάνω από 60 και μέχρι 100 ευρώ πέρνεις 15% ( το 10 % ισχύει και με αγορά κάρτας των 30 Ευρώ) δηλαδή βάζωντας 30 ευρώ έχεις 30 /1,12 + 3 = 29,79 ευρώ Βάζωντας 60 έχεις 62,57. ( 60/1,12+9)=62,57 Δηλαδή ακόμα και με κράτηση του φόρου έχεις πάνω από τα χρήματα που έβαλες. Το ιδανικό ποσό λοιπόν είναι 60 ευρώ. Να σημειώσω ότι το έχω κάνει και έχω πάρει ακριβώς το ποσό που γράφω. Αλλά αν πέρνεις κάποιο Bonus ανανέωσης το ιδανικό ποσό είναι 10 ευρώ και ας χάνεις με τον φόρο κινητής. 1000 ευχαριστώ!!! αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω, καθώς έχω 2 γραμμές σε κάρτα για τους μικρούς, τους οποίους ανανεώνω με πακέτα 200 λεπτών+ sms με 10 ευρώ ανά μήνα. Αγοράζοντας των 20 ευρώ και 10 ευρώ ανανεώσεις ένιωθα λίγο :wacko: και δεν ήξερα πως θα βάλω 1 τάξη στο θέμα. Συμπληρωματικό ερώτημα: καθώς και τα 2 νούμερα cosmoκάρτα είναι στο όνομά μου (σε διαφορετικά κινητά), μπορώ να αγοράσω 1 ανανέωση στα 60€ και να την μοιράσω? ή πρέπει να πάρω 2 των 30€ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Μπορείς να βάλεις 60 ευρώ Στην συνέχεια καλείς το 13838 και μεταφέρεις απο το ένα στο άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ερώτηση: Αν κάνει κανείς ανανέωση στην Cosmokarta 10€ παίρνει 300 λεπτά δωρεάν προς όλους; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μόνο αν έχεις cosmoκάρτα από παλιά (>1,5 χρόνο πριν) γινότανε αυτό μέχρι πριν λίγο, και τώρα άλλαξε και σου κρατάει 3€ αλλά δίνει 400'. Αν έχεις καινούρια cosmoκάρτα δεν σου δίνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Εντάξει μας δουλεύει η cosmote... Κατέβασα κι εγώ το whatsup application λόγω της παραπλανητικής ανακοίνωσης της εταιρίας που έλεγε ότι με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε πακέτου call them all από το whats app (θυμίζω: Και τώρα ΔΩΡΟ 300’ με κάθε ενεργοποίηση πακέτου CALL THEM ALL από το WHAT’S UP Application ή το m.whatsup.gr ), δίνει δώρο 300'. Κατέβασα λοιπόν το application ώστε να ενεργοποιήσω από εκεί το πακέτο και να πάρω και τα 300'. Λάθος! Διότι τελικά...τα πακέτα super call them all δεν συμπεριλαμβάνονται στα CALL THEM ALL. Όχι, συμπεριλαμβάνονται...αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στα call them all που εννοεί η ανακοίνωση! Στην οποία ανακοίνωση δεν μπήκαν στον κόπο να γράψουν στους όρους τα call them all που εννοούν, εφόσον δεν μιλάμε για όλα! Και κάπως έτσι σε παραπλανούν, κατεβάζεις το application και πιάνουν κι αυτοί το στόχο τους χωρίς καν να σου δώσουν το δώρο αφού τελικά συνειδητοποιείς ότι δεν δίνεται στο call them all που θες να ενεργοποιήσεις... Οπότε ή βάλε άλλο πακέτο ή σου ζητάμε συγνώμη που μπήκες στον κόπο να κατεβάσεις το application... Απλά και δημοκρατικά!! Το άλλο κορυφαίο είναι ότι ανάμεσα στα πακέτα που μπορείς να ενεργοποιήσεις από το application (άσχετα με την προσφορά) δεν υπάρχουν καθόλου τα πακέτα super call them all που δίνουν χρόνο προς όλα τα δίκτυα! Το application δεν έχει καθόλου αυτά τα πακέτα! Ουαου! Η cosmote σπάει όλα τα ρεκόρ προσπάθειας εξαφάνισης μη επιθυμητών πακέτων (προς αυτούς) που αναγκάζονται να έχουν λόγω ανταγωνισμού! Edited November 3, 2014 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Το 4G χρειάζεται ενεργοποίηση; Είναι πιό ενεργοβόρο από το 3G; Κάλυψη; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Μόνο αν έχεις cosmoκάρτα από παλιά (>1,5 χρόνο πριν) γινότανε αυτό μέχρι πριν λίγο, και τώρα άλλαξε και σου κρατάει 3€ αλλά δίνει 400'. Αν έχεις καινούρια cosmoκάρτα δεν σου δίνει κάτι. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts