xenopoulos Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Καθότι δούλεψα σε cc μιας εταιρίας να σας πληροφορήσω ότι λόγο των συνθηκών εργασίας, του μικρού μισθού και της εργασιακής αβεβαιότητας, ότι και να μου έλεγε ο κόσμος, από το ένα αυτί έμπαιναν και από το άλλο έβγαιναν! Όλο έλεγα «έχετε δίκαιο» και «θα το δούμε το θέμα σας» και όλα καλά! Όταν κάποιος γκρίνιαζε πολύ απαντούσα «θα προωθήσω το θέμα σας στους ανωτέρους μου» και αν επέμενε πολύ έλεγα « απευθυνθείτε γραπτά και επωνύμως στην εταιρία»! Με άλλα λόγια όταν είσαι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στην εταιρεία και με χαμηλό μισθό και πολλές ώρες καθισμένος μπροστά σε έναν Η/Υ, όσο και να σε γκρινιάζει ο άλλος στο τηλέφωνο τον έχεις γραμμένο! Ναι έτσι όπως το ακούσατε! ΓΡΑΜΜΕΝΟ! Αφού σε έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟ η εταιρία για την οποία δουλεύεις γιατί εσύ να ασχοληθείς σοβαρά με τους πελάτες της; Για να μην τους χάσει; Και τι σε νοιάζει; Αν δεν τους χάσει θα βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας σου; ΟΧΙ βέβαια!!! Οπότε…. ;) Για να μην αναφέρω ότι υπάρχουν εταιρίες που εργολαβικά αναλαμβάνουν τον ρόλο του cc για λογαριασμό άλλων εταιριών! Εκεί να δείτε συνθήκες εργασίας να τα ακούει ο επόπτης εργασίας και να σκίζει την νομοθεσία μπροστά σου λέγοντας «μα αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά που λες»!!! :!: ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΕ!!! Όσοι έχουν δουλέψει σε τέτοια πράγματα ξέρουν πολύ καλά! Οπότε πολύ απλά αν δεν σας κάνει μια εταιρία αλλάξτε την και μην περιμένετε πολλά από τα cc. Εκεί δεν μιλάτε με την εταιρεία αλλά απλά νομίζετε ότι μιλάτε με την εταιρεία! Η εταιρεία καταλαβαίνει την γλώσσα του χρήματος και αν δεν της μιλήσετε σε αυτήν τότε δεν θα σας ακούσει ΠΟΤΕ! :p Στο cc δουλεύει ο φοιτητής της διπλανής πόρτας, η κοπέλα στο απέναντι τραπέζι στην καφετέρια και ο πιτσαδόρος που εκάνε την παραγγελία σου το βράδυ! Εγώ τουλάχιστον εκεί που ήμουν υπήρχαν 2 υπεύθυνοι (που σπάνια έπιαναν τηλέφωνο στο χέρι) και πολλοί φοιτητές (σαν εμένα) και άλλοι με πτυχία που δεν ήταν γαλάζια παιδία για να τους βολέψει ο «μπάρμπας στην κορώνη» σε κάποιο stage και στον ιδιωτικό τομέα τους έλεγαν «δεν έχεις προϋπηρεσία, δεν μπορώ να σε πάρω!» ή το άλλο καλό που λένε στον ιδιωτικό τομέα «έχεις πτυχίο με 2 υποτροφίες και μεταπτυχικμό;;; Τέλεια!!! Πάντα έψαχνα ένα άτομο σαν εσένα!! Θα σε προσλάβω με σύμβαση…. δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!!!!!!!!» :X Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Ο Ξενόπουλος είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Αν δεν κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ δεν βλέπεις χαϊρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Να ρωτήσω κάτι. Κάρτες των 3 ευρω για κοσμοκάρτα υπάρχουν στα Καταστήματα Γερμανός ή στα Oteshops ? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Να ρωτήσω κάτι. Κάρτες των 3 ευρω για κοσμοκάρτα υπάρχουν στα Καταστήματα Γερμανός ή στα Oteshops ? Στον Γερμανό μπορείς να βάλεις άυλη κάρτα των 3 € . Κάρτες των 3 € δεν υπάρχουν πουθενά (εκτός αν περίσσεψε κάποια από παλαιά κάπου) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Απλά εγώ είπα κάτι πολύ απλό: από τον νόμο κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας πρέπει να έχει μια δωρεάν γραμμή πληροφοριών. Για την Cosmote είναι η γραμμή 1250 οπού εκεί υπάρχουν πολλές απαντήσεις που θα σου δώσει και το 1313! Το αν θα καλέσει κάποιος το 1313 ή το 1250 είναι θέμα επιλογής του για το αν θέλει :!: να πληρώσει η όχι για την πληροφορία που θα πάρει! Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι από την στιγμή που αποφασίζει κάποιος να πληρώσει για να πάρει μία πληροφορία στο 1313 τότε οφείλει να πληρώσει αφού πάρει την πληροφορία και μετά. Nαι... ελπιζω την επομενη φορα που θα τους παρω στο 1250 να μη με αποπερνουν και να θελουν να με στειλουν στο 1313 λεγοντας μου οτι ειμαι cosmocarta.Το ξερω λεω αλλα ειμαι cosmote ακουστε με λιγο κατι θελω να ρωτησω (για καποιο θεμα δε θυμαμε ακριβως τωρα).Μα ειστε cosmocarta μου ελεγε δεν ειστε cosmote!! :blink: Και αυτο που βλεπω στην οθονη του κινητου μου της ειπα τι λεει;;;Vodafone;;;; Aπαραδεκτες κατταστασεις... Τεσπα να ενημερωσω λιγο τα παιδια οτι στις 15:20 εχω να κανω ενα τηλεφωνημα σας παρακαλω αν μπορειτε εκεινη τη στιγμη να μην τηλεφωνειτε και εσεις για να μπορω να εχω δικτυο και ετσι να μη μου κλεινει η γραμμη! :yahoo: :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Καταρχήν είμαι συνδρομητής cosmote και ότι και να πω θα το πάρουν μερικοί ότι είμαι υπάλληλος κτλ. Δεν πειράζει θα πω την άποψή μου και θα συγκρίνω το cc της cosmote με το cc άλλων εταιρειών. Η διαφορά που έχει το cc της cosmote με τα άλλα είναι ότι όταν πιάσεις γραμμή ο υπάλληλος συστίνεται και ασχολείται στο να σου λύσει το πρόβλημα ό ίδιος κάτι που είναι καλό για σένα αλλά κακό για αυτούς που είναι στην αναμονή. Μου έτυχε την Κυριακή 01/06/2008 πρόβλημα με το imode email ο υπάλληλος να ασχοληθεί με μένα 3 ώρες όχι γιατί δε ήξερε την δουλειά του αλλά γιατί το πρόβλημα ήταν περίεργο. Θα πω μόνο τούτο έπαιρνα mms σε συσκευές που δεν ήταν imode. Το αποτέλεσμα ήταν για 3 'ωρες να απασχολώ υπάλληλο και να φορτώνεται η αναμονή. Στα άλλα cc αφού πρώτα δεν συστίνονται και αν το ζητήσεις τους κακοφαίνετε σε κρατάνε το πολύ 2 λεπτά και αν δεν βρουν λύση σαν παντογνώστες σου λένε ότι φταίει ο άλλος η σε στέλνουν στηο τεχνικό τμήμα για απάντηση μετά από 3 ημέρες. Αποτέλεσμα αναμονή μηδεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ρε παιδια ξερει κανεις ποτε θα ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια που μαθαινουμε το υπολοιπο των 1200 sms της προσφορας?Εχω χασει την μπαλα..!Θα ειναι αμεσα μου ειπαν στο cc πριν μια βδομαδα αλλα ακομη τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτησω αν ξέρετε. Τα 600 λεπτά (τώρα 1200 με την προσφορά) είναι μόνο κλήσεις απλές από what's up σε what's up ή είναι και videoκλήσεις όπως του vodafone CU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτησω αν ξέρετε. Τα 600 λεπτά (τώρα 1200 με την προσφορά) είναι μόνο κλήσεις απλές από what's up σε what's up ή είναι και videoκλήσεις όπως του vodafone CU; Μόνο κλήσεις απλές από what's up σε what's up . Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτησω αν ξέρετε. Τα 600 λεπτά (τώρα 1200 με την προσφορά) είναι μόνο κλήσεις απλές από what's up σε what's up ή είναι και videoκλήσεις όπως του vodafone CU; Στο CU, δεν είναι για την προσφορά 1200 λεπτά βιντεοκλήσεων. Το πακέτο TALK A LOT έχει βιντεοκλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ενεργοποιήθηκε και η ενημέρωση για τα υπόλοιπα μηνύματα από τα 1200 που είναι για τους χρήστες whats up. Η ενημέρωση γίνεται με την εντολή sms ΥΠ στο 1313 και έρχεται ως δεύτερο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 TALK A LOT?Περισσοτερες πληροφοριες? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 TALK A LOT?Περισσοτερες πληροφοριες? Καμία σχέση. Αφορά την προσφορά με τα 1200 λεπτά ομιλίας και 1200 μηνύματα που έχει το call600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 δεν προσφερει βιλτεοκλησεις δλδ? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 δεν προσφερει βιλτεοκλησεις δλδ? Βιντεοκλήσεις προσφέρει μόνο η Vodafone με συμφέρουσες χρεώσεις και είναι σ' αυτά εδώ τα 2 πακέτα: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1191 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ενεργοποιήθηκε και η ενημέρωση για τα υπόλοιπα μηνύματα από τα 1200 που είναι για τους χρήστες whats up. Η ενημέρωση γίνεται με την εντολή sms ΥΠ στο 1313 και έρχεται ως δεύτερο μήνυμα. Απο το απόγευμα που στέλνω αυτό το sms όλο μου λέει "Τεχνικό Προβλημα" ως απάντηση! :( Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Απο το απόγευμα που στέλνω αυτό το sms όλο μου λέει "Τεχνικό Προβλημα" ως απάντηση! :( Kαι μενα το ιδιο.:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_batista Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Paidia, exw mia erwtisi. Menw germania kai exw parei mir cosmokarta prin 3 xronia. Exw na tin fortosw apo ton dekembrio 2006. Mou eipane pws exei liksei i karta epidi den tin fortosa mesa se ena xrono. Epidi exw dwsei se polla atoma to noumero mou, tha ithela na to kratisw. Mporw na tin energopioisw ksana? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ίσα ίσα που προλαβένεις Σύμφωνα με την νομοθεσία ο αριθμός σου κρατιέτε για 6 μήνες. Σε περίπτωση που ζητήσεις νέα σύνδεση εντός 6 μηνών η εταιρεία οφείλει να σου δώσει τον αριθμό . Παράδειγμα Αν την φόρτωσες μετά τις 6 Δεκεμβρίου 2006 η κάρτα έλειξε τον Δεκέμβριο του 2007 και ο αριθμός ακυρώθηκε στις 6/Ιανουαρίου 2008 μέχρι τις 6/07 πρέπει αν ζητήσεις πίσω τον αριθμό Θα επικαλεστείς το άρθρο 10 της παραγράφου 10 του Κανονισμού Εκχώρησης Αριθμοδοτικών Πόρων από το Εθνικό Σχέδιο Αριθμοδότησης (ΦΕΚ 1260/Β/2007) http://www.eett.gr/export/sites/default/sites/EETT/NewsReleases/Announcments/FEK_1260-B-2007.pdf το οποίο αναφέρει: Παράθεση: 10. Σε περίπτωση λήξης της δευτερογενούς εκχώρησης ή επιστροφής αριθμού από χρήστη, πρέπει να περάσει περίοδος τουλάχιστον έξι μηνών από το ως άνω γεγονός μέχρι ο αριθμός αυτός να εκχωρηθεί δευτερογενώς εκ νέου. Σε περίπτωση που, εντός της εξάμηνης ανωτέρω περιόδου, ο χρήστης ζητήσει νέα σύνδεση με το δίκτυο του παρόχου στον οποίο έχει πρωτογενώς εκχωρηθεί από την ΕΕΤΤ ο αριθμός, με χρήση του αριθμού αυτού τότε ο εν λόγω πάροχος υποχρεούται να εκχωρήσει στο χρήστη δευτερογενώς εκ νέου τον αριθμό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ενεργοποιήθηκε και η ενημέρωση για τα υπόλοιπα μηνύματα από τα 1200 που είναι για τους χρήστες whats up. Η ενημέρωση γίνεται με την εντολή sms ΥΠ στο 1313 και έρχεται ως δεύτερο μήνυμα. !!! Στέλνεις και 1200 sms με what's-up? Πότε έγινε αυτό? Πάντως τα προβλήματα με τις κεραίες συνεχίζονται ακόμη. Πολλές μη εφικτές κλήσεις, άλλες φορές εκεί που μιλάς πέφτει η γραμμή και τις περισσότερες φορές καλείς αριθμό και ούτε καν κάνει κλήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Στέλνεις και 1200 sms με what's-up? Πότε έγινε αυτό? Έχει κάπου 3-4 εβδομάδες που ισχύει αυτό νομίζω... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Έχω κάποια καρτοκινητά που δεν τα χρησιμοποιούσα εδώ και καιρό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τον αριθμό τους χωρίς να καλέσω το CC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 α)Να στείλεις ένα μήνυμα στο δικό σου ή αν υπάρχει τηλεφωνητής να δείς από τις ρυθμίσεις σε ποιον αριθμό γίνεται η εκτροπή β) Αν είναι cosmoκαρτα και έχει έστω και 1 cents υπόλοιπο , όρισε δύο αριθμούς στους οποίους να καλείς με 0.01 . Έτσι θα μπορέσεις να κάνεις κλήση και να δείς το νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Vasileie, έχουν όλοι μηδενικό υπόλοιπο. Υπάρχει υπηρεσία call me back; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Παιδιά, είχατε εμπλοκή στα κινητά σας (cosmocarta ή what's up) μετά τον σεισμό; Εγώ στην Αθήνα για κάνα μισάωρο και βάλε δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω καμία κλήση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts