alany Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Η γνώμη μου είναι ότι μία εταιρεια αν θελει να σεβεται λίγο τους πελάτες της θα πρέπει στις προσφορές να βάζει πάντα ημερομηνία λήξης έστω και αν η προσφορά είναι για 10 ημέρες και την ανανεώνει συνέχεια διότι στην αντίθετη περίπτωση οταν θα τελειώσει η προσφορά θα είναι χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Άλλαξε κάτι στο reload it; Μόλις πληκτρολόγησα τον κωδικό, μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι νίκησα χωρίς να 'χω δει τα διαθέσιμα δώρα, ενώ μόλις φόρτωσε η σελίδα είδα αυτό. :worry: Edited December 2, 2013 by DonJuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Άσε φίλε τα ίδια και σε μένα.. Και ήθελα μηνύματα.. Πάει να φτιάξει κάτι η κοτέ και το χαλάει με κάτι άλλο.. Έλεος πια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Η γνώμη μου είναι ότι μία εταιρεια αν θελει να σεβεται λίγο τους πελάτες της θα πρέπει στις προσφορές να βάζει πάντα ημερομηνία λήξης έστω και αν η προσφορά είναι για 10 ημέρες και την ανανεώνει συνέχεια διότι στην αντίθετη περίπτωση οταν θα τελειώσει η προσφορά θα είναι χειρότερα. Εμένα μου δινει την εντύπωση οτι κανει προσφορές μόνο και μόνο επειδή δινουν και οι άλλοι και τις ανανεώνει μέχρι να τις κόψει κάποια απο τις 2 οπότε σταματάει και αυτη.Πχ για πιο λόγο ανανεώνεται συνέχεια η προσφορά με τα 300'?Εγώ νομίζω οτι περιμένει ποτε θα την σταματήσει τελείως η Wind ή η Vodafone για να κάνει το ιδιο.Αυτην την εντύπωση μου δινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Άλλαξε κάτι στο reload it; Μόλις πληκτρολόγησα τον κωδικό, μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι νίκησα χωρίς να 'χω δει τα διαθέσιμα δώρα, ενώ μόλις φόρτωσε η σελίδα είδα αυτό. :worry: κάτι μου λέει πως πρέπει να κάνουμε reload it από το πι σι γιατί βγαίνουν πάντα καλύτερα δώρα Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titikos Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Παίδες καλήσπέρα, Θα ήθελα την γνώμη σας. Δύο οικογένειες έχουμε τα κινητά μας στην Cosmote. Τι θα προτείνατε να πάρουμε στους γονείς μας για πιο οικονομική λύση? Cosmoκαρτα ή f2g ? ξέρετε τι χρεώσεις έχει το καθένα? Ας πουμε η Cosmoκαρτα λέει 200' προς όλους (τους ικανοποιεί) με 5 € το μήνα. Αλλά αν τα sms πόσο καστίζουν? Είναι εξτρα λεφτα που πρέπει να έχεις μέσα στην κάρτα για να στείλεις sms? ισχύει κάτι αντίστοιχο κ στην f2g? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Παίδες καλήσπέρα, Θα ήθελα την γνώμη σας. Δύο οικογένειες έχουμε τα κινητά μας στην Cosmote. Τι θα προτείνατε να πάρουμε στους γονείς μας για πιο οικονομική λύση? Cosmoκαρτα ή f2g ? ξέρετε τι χρεώσεις έχει το καθένα? Ας πούμε η Cosmoκαρτα λέει 200' προς όλους (τους ικανοποιεί) με 5 € το μήνα. Αλλά αν τα sms πόσο κοστίζουν? Είναι εξτρα λεφτα που πρέπει να έχεις μέσα στην κάρτα για να στείλεις sms? ισχύει κάτι αντίστοιχο κ στην f2g? ευχαριστώ Από την στιγμή που έχουν όλοι στην οικογένεια Cosmote το καλύτερο είναι κοσμοκάρτα διότι με 5€ έχουν 200' προς όλους και σε συνδυασμό με την υπηρεσία 0,01 €/λεπτό προς δύο νούμερα Cosmote θα έχουν την φθηνότερη λύση για ομιλία. Αν θέλουν να στέλνουν πολλά μηνύματα αυτά θα έχουν έξτρα χρέωση. Υπάρχουν λύσεις όμως φθηνές όπως 100 sms προς όλα τα δίκτυα με 4€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titikos Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 alany ευχαριστώ για την απάντηση. Να σε ρωτήσω αν ξέρεις, τα 100 sms με 4 € είναι το μήνα ή όποτε τα τελειώσεις? Δηλαδή θα είναι 9 € το μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 alany ευχαριστώ για την απάντηση. Να σε ρωτήσω αν ξέρεις, τα 100 sms με 4 € είναι το μήνα ή όποτε τα τελειώσεις? Δηλαδή θα είναι 9 € το μήνα? Όχι ανά μήνα πάει. Άρα θες 5 ευρώ για την αγορά πακέτου συν 4 ευρώ για πακέτο μηνυμάτων(αν δεν στέλνουν μηνύματα κόστους 4 ευρώ το μήνα, ας στέλνουν από το υπόλοιπό τους καλύτερα), συν ότι χαλάσουν από το το 1 λεπτό το λεπτό. Συν τον φόρο κινητής τηλεφωνίας. 10+ευρώ αναλόγως τι θα χαλάσουν στο ενα λεπτό το λεπτό. Άλλος μπορεί να μιλάει συνέχεια, άλλος να μην μιλάει σχεδόν καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titikos Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Λοιπόν βρήκα οτι στο f2g με 5 € για 30 μέρες δίνει 200' προς όλους, 600' προς WIND, 500 ΜΒ και 100 sms. αν ειναι αλήθεια νομίζω οτι συμφέρει με διαφορά, Αν έχει κάποιος f2g ας το επιβεβαιώσει. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Λοιπόν βρήκα οτι στο f2g με 5 € για 30 μέρες δίνει 200' προς όλους, 600' προς WIND, 500 ΜΒ και 100 sms. αν ειναι αλήθεια νομίζω οτι συμφέρει με διαφορά, Αν έχει κάποιος f2g ας το επιβεβαιώσει. ευχαριστώ Με 5€ σου δινει ενα απο αυτα...πχ 100 sms η 200' η 1GB η 600' λεπτά.Αλλα είπες οτι η οικογένεια εχει Κοσμοτε οπότε δε θα σε συμφέρει γιατί δεν θα μπορούν να σε καλούν συχνά..η μένεις κοσμοτε η πας(αν είναι εφικτό) την οικογένεια στη Wind.Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά και στο το topic της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Με 5€ σου δινει ενα απο αυτα...πχ 100 sms η 200' η 1GB η 600' λεπτά.Αλλα είπες οτι η οικογένεια εχει Κοσμοτε οπότε δε θα σε συμφέρει γιατί δεν θα μπορούν να σε καλούν συχνά..η μένεις κοσμοτε η πας(αν είναι εφικτό) την οικογένεια στη Wind.Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά και στο το topic της Wind. βασικά αν είναι να πάει προς wind, δεν πάει καλύτερα q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 βασικά αν είναι να πάει προς wind, δεν πάει καλύτερα q? Σίγουρα απλα επειδή θέλει ο φιλος λεπτά προς ολους και μηνύματα..πάντως και η κοσμοκαρτα τα εχει αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Έβγαλε και φέτος η cosmote τα δωράκια της για Χριστούγεννα. Μπείτε https://xmas.cosmote.gr/login . Αν δεν έχετε που να τα στείλετε στείλτε pm να σας δώσω το νούμερό μου να μου στείλετε σε μένα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 κάτι μου λέει πως πρέπει να κάνουμε reload it από το πι σι γιατί βγαίνουν πάντα καλύτερα δώρα Τα δώρα είναι παντού τα ίδια, τόσο στην εφαρμογή του κινητού, όσο και στην ιστοσελίδα της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Επειδή έχω συμβόλαιο και δεν είχα παρακολουθήσει ως τώρα την καρτοκινητή: 1) Μπορώ με 5€/μήνα να έχω 200' προς όλους για πάντα ή είναι προσφορά με ημερομηνία λήξης? Πόσο καιρό υπάρχει ήδη? 2) Ίδιες ερωτήσεις για τα 5€/μήνα για 500Mb 3) Η ταχύτητα στο internet είναι ίδια στην καρτοκινητή? Νομίζω έχει άλλο APN. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Έβγαλε και φέτος η cosmote τα δωράκια της για Χριστούγεννα. Μπείτε https://xmas.cosmote.gr/login . Αν δεν έχετε που να τα στείλετε στείλτε pm να σας δώσω το νούμερό μου να μου στείλετε σε μένα :p Ωραία. Γνωρίζουμε αν τα 300 ΜΒ πάνε σε Internet On The Go με κάρτα; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 καλημερες, για ποσο καιρο ειναι τα δωρακια; 1 βδομαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ωραία. Γνωρίζουμε αν τα 300 ΜΒ πάνε σε Internet On The Go με κάρτα; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Δοκίμασε το, θα σου έρθει επιβεβαιωτικό μήνυμα αν ενεργοποιηθούν. καλημερες, για ποσο καιρο ειναι τα δωρακια; 1 βδομαδα; Όλα τα δώρα είναι για 7 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Δοκίμασε το, θα σου έρθει επιβεβαιωτικό μήνυμα αν ενεργοποιηθούν. Thanks. Θα περιμένω να τελειώσει το πακέτο του Internet On The Go πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Επειδή έχω συμβόλαιο και δεν είχα παρακολουθήσει ως τώρα την καρτοκινητή: 1) Μπορώ με 5€/μήνα να έχω 200' προς όλους για πάντα ή είναι προσφορά με ημερομηνία λήξης? Πόσο καιρό υπάρχει ήδη? 2) Ίδιες ερωτήσεις για τα 5€/μήνα για 500Mb 3) Η ταχύτητα στο internet είναι ίδια στην καρτοκινητή? Νομίζω έχει άλλο APN. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων... ακριβώς όπως εγώ,δεν είχα ασχοληθεί 1) δεν αναφέρει ημερομηνία λήξης οπότε υποθέτω δεν έχει αν και είναι πιθανό να μην σε φτάσουν τα 200 λεπτά λόγο της ελάχιστης χρεώσεις που είναι 3 λεπτά 2) είναι προσφορά με λήξη 31/1/2014 μετά είναι 200Mb 3) δεν παρατήρησα πτώση μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 ακριβώς όπως εγώ,δεν είχα ασχοληθεί 1) δεν αναφέρει ημερομηνία λήξης οπότε υποθέτω δεν έχει αν και είναι πιθανό να μην σε φτάσουν τα 200 λεπτά λόγο της ελάχιστης χρεώσεις που είναι 3 λεπτά 2) είναι προσφορά με λήξη 31/1/2014 μετά είναι 200Mb 3) δεν παρατήρησα πτώση μέχρι στιγμής Να πω κάτι για το 2ο....καθε φορά ανανεώνεται η προσφορά με τα Mb για 1 η 2 μήνες οπότε πιθανό ειναι να συνεχιστεί και μετά όπως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες.Εχεις απόλυτο δίκιο μιας και τότε λήγει αλλα ειναι πολυ πιθανό να ανανεωθεί ξανα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Να πω κάτι για το 2ο....καθε φορά ανανεώνεται η προσφορά με τα Mb για 1 η 2 μήνες οπότε πιθανό ειναι να συνεχιστεί και μετά όπως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες.Εχεις απόλυτο δίκιο μιας και τότε λήγει αλλα ειναι πολυ πιθανό να ανανεωθεί ξανα. :) ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί τα 200 είναι λίγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί τα 200 είναι λίγα Ναι και ειδικά απο την στιγμή που η Wind δινει 1 GB με 5€ όσο καλύτερο και να ειναι το σήμα της Κοσμοτε υπάρχει διαφορά μεγάλη αν πέσει στα 200.Οποτε δεν νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Καλησπέρα παιδιά...χρειάζομαι την βοήθεια σας αν γνωριζετε.Πήρα χθες ενα τηλέφωνο σε αυτό το παιχνίδι του Ant1 που δινει 500€ και σήμερα μου έστειλαν μήνυμα "Το TV Quiz του Ant1 σου δινει σημερα 5 προσπάθειες να κάνεις δικα σου τα 500€".Γνωριζετε πως μπορώ να το σταματήσω και να μην μου έρχονται μηνύματα?Δεν εχει κάποιον 5ψηφιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts