Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα καρτα μετα απο κατι μηνες (ανανεωσα το φοιτητικο) και μου ρθε μηνυματακι " TO DATA BUNDLE ΓΙΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ!" και ξαφνικα 600mb απο το πουθενα!! Τι επαθε ρε παιδια η κοτε;;

Αφού έχεις ενεργοποιησει το πρόγραμμα ρε συ, ήρθαν τα mb με την ανανέωση των 10 ευρω;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 44,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εβαλα καρτα μετα απο κατι μηνες (ανανεωσα το φοιτητικο) και μου ρθε μηνυματακι " TO DATA BUNDLE ΓΙΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ!" και ξαφνικα 600mb απο το πουθενα!! Τι επαθε ρε παιδια η κοτε;;

Έπαθε ανταγωνισμό ( από το CU βασικά )

Αφού έχεις ενεργοποιησει το πρόγραμμα ρε συ, ήρθαν τα mb με την ανανέωση των 10 ευρω;)

Ποιο προγραμμα ρε τρελιαρη;; :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως έχει αναφερθεί από άλλους , τα περισσότερα δίγραμμα καρτοκινητά δεν εξυπηρετούν internet από την δεύτερη κάρτα.

Βάλε την κάρτα whats up στην πρώτη θέση ώστε να μπαίνεις στο internet από αυτή.

Δε με ενδιαφέρει το ίντερνετ από το What's up. Μόνο να βλεπω το υπόλοιπο από την εφαρμογή. Αλλά δε γίνεται σε όποια γραμμή και να το βάλω.

Απορώ πως η Cosmote/OTE έχει τη χειρότερη εφαρμογή ενώ έχει μεγάλο αριθμό συνδρομητών ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει εφαρμογή για την Cosmoκάρτα και το Frog.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απορώ πως η Cosmote/OTE έχει τη χειρότερη εφαρμογή ενώ έχει μεγάλο αριθμό συνδρομητών ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει εφαρμογή για την Cosmoκάρτα και το Frog.

Γιατί αυτές οι εφαρμογές έχουν μεγάλο λειτουργικό κόστος. 10δες χιλιάρικα κάθε μήνα.

Όταν κοιτά το κέρδος μόνο, είναι φυσικό να κάνει περικοπές, όταν ένα μικρό ποσοστό θα ενδιαφερθεί.

Δε με ενδιαφέρει το ίντερνετ από το What's up. Μόνο να βλεπω το υπόλοιπο από την εφαρμογή. Αλλά δε γίνεται σε όποια γραμμή και να το βάλω.

Και καλα λεμε τωρα, εχεις νεο καρτοκινητο στην βοντα και που εχει την εφαρμογη τι αλλαζει?? κερδιζεις κατι? Ποιος ο λογος της εφραμογης? Οτι θες το μαθαινεις πολυ ευκολα με ενα απλο τηλεφωνο η μνμ.

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ε καλά όχι και το 80%. Περασμένα μεγαλεία. Εκεί που είχα 15 επαφές με WU τώρα έχω μόνο 3. Ο κόσμος ξύπνησε και πήγε σε άλλες εταιρίες και πολύ καλά έκανε.Παλιά σε ρωτούσαν έχεις WU και τώρα αν σε ρωτήσουν τους κοιτάς περίεργα και σκέφτεσαι ''είναι δυνατόν να ασχολείτε κάποιος με αυτό το τραγικό πακέτο το 2013 όταν υπάρχει το F2G που δεν συγκρίνεται με κανένα''; Τα υπόλοιπα πρόβατα ας μείνουν στο μαντρί και να σταματήσουν να μας κάνουν αναπάντητες γιατί έχει γίνει πολύ κουραστικό πλέον.

εμένα από την άλλη όλοι οι φίλοι μου whats up έχουν... εξαρτάται από άτομο σε άτομο

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Ε καλά όχι και το 80%. Περασμένα μεγαλεία. Εκεί που είχα 15 επαφές με WU τώρα έχω μόνο 3. Ο κόσμος ξύπνησε και πήγε σε άλλες εταιρίες και πολύ καλά έκανε.Παλιά σε ρωτούσαν έχεις WU και τώρα αν σε ρωτήσουν τους κοιτάς περίεργα και σκέφτεσαι ''είναι δυνατόν να ασχολείτε κάποιος με αυτό το τραγικό πακέτο το 2013 όταν υπάρχει το F2G που δεν συγκρίνεται με κανένα''; Τα υπόλοιπα πρόβατα ας μείνουν στο μαντρί και να σταματήσουν να μας κάνουν αναπάντητες γιατί έχει γίνει πολύ κουραστικό πλέον.

Μπορω να σου πω τωρα οτι τωρα εχουν περισοτεροι WhatsUp απ οτι ειχαν πριν 2χρονια, απλα τωρα ολοι κοβουν τις συνδεσεις και το γυρνανε σε WhatsUp για τον απλουστατο λογο οτι ξερουν οτι οι περισοτεροι εχουν WhatsUp, και οταν ακομη υπηρχαν τα καρτοκινητα με τα 300' προς ολους με καθε καρτα παλι το WhatsUp ειχε περισοτερους, απλα οτι και να κανουν οι αλλοι δε θα το χτυπησουν ποτε, και να γελαστεις να πας με το WhatsUp σου σε αλλη εταιρεια, ειτε θα παρεις ξανα αλλον αριθμο WhatsUp η θα ξαναγυρισεις πισω γιατι απλα δε θα χυπαει το κινητο σου, τσεκαρισμενο. Τωρα κατι Q και ολα αυτα ειναι πολυ μειοψηφια, περισοτερο την χρησιμοποιουν μεταναστες.

Μπορω να σου πω τωρα οτι τωρα εχουν περισοτεροι WhatsUp απ οτι ειχαν πριν 2χρονια, απλα τωρα ολοι κοβουν τις συνδεσεις και το γυρνανε σε WhatsUp για τον απλουστατο λογο οτι ξερουν οτι οι περισοτεροι εχουν WhatsUp, και οταν ακομη υπηρχαν τα καρτοκινητα με τα 300' προς ολους με καθε καρτα παλι το WhatsUp ειχε περισοτερους, απλα οτι και να κανουν οι αλλοι δε θα το χτυπησουν ποτε, και να γελαστεις να πας με το WhatsUp σου σε αλλη εταιρεια, ειτε θα παρεις ξανα αλλον αριθμο WhatsUp η θα ξαναγυρισεις πισω γιατι απλα δε θα χυπαει το κινητο σου, τσεκαρισμενο. Τωρα κατι Q και ολα αυτα ειναι πολυ μειοψηφια, περισοτερο την χρησιμοποιουν μεταναστες.

Εννοείται ότι είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Ακόμη και όσοι φεύγουν από το whatsup για να "κάνουν οικονομία", όταν παύει να χτυπάει το κινητό τους, είτε αναγκάζονται να ξαναγυρίσουν στο wu είτε να πάρουν και δεύτερο αριθμό.

Για το f2go δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Ασύγκριτα τα μεγέθη. Όσο για τα πακέτα, ας αναφέρουμε ότι στην εν λόγω εταιρία έχουν καταργήσει πακέτα δεκάδες φορές. Ακόμη και φθηνά να είναι τα καινούργια, όταν ο καταναλωτής δεν βλέπει σταθερότητα στα πακέτα (κάτι που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο wu μετα τις περικοπές), χάνει την εμπιστοσύνη του και φεύγει. Ειδικά όταν δεν έχει και πολλούς λόγους για να μείνει πέρα από τα φθηνά πακέτα (για επαφές ίδιας καρτοκινητής ούτε λόγος).

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι ενώ οι νέοι αριθμοί κοσμοτέ χρεώνονται 5Ε και χωρίς να έχουν μέσα ούτε 1Ε κάρτα πολλές φορές, δεν καταλήγουν στα σκουπίδια ή σε ένα ξεχασμένο ντουλάπι χωρίς ποτέ να ενεργοποιηθούν όπως συνηθίζει να γίνεται με αριθμούς άλλων εταιριών που μοιράζονται τζάμπα σε καταστήματα & δρόμους.

Και καλα λεμε τωρα, εχεις νεο καρτοκινητο στην βοντα και που εχει την εφαρμογη τι αλλαζει?? κερδιζεις κατι? Ποιος ο λογος της εφραμογης? Οτι θες το μαθαινεις πολυ ευκολα με ενα απλο τηλεφωνο η μνμ.
Βρε φίλε πλάκα μας κάνεις;; Με την εφαρμογή τα βλέπεις όλα με ένα refresh sto widget σε 3''. Σιγά μην κάθομαι να παίρνω τηλ και να στέλνω μηνύματα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα κατι Q και ολα αυτα ειναι πολυ μειοψηφια, περισοτερο την χρησιμοποιουν μεταναστες.
Οκ οι μετανάστες μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρουν από τους Ελληνάρες...

Όταν στην Q μπορείς να μιλάς με 1 ευρώ 300' σε όλη τη Wind/Q ενώ στο WU με 5 ευρώ 600' μόνο προς WU, τότε οκ αποδεικνύεται ότι κάποιοι είναι πιο έξυπνοι...

Επίσης οι ατάκες τύπου "μωρέ έχω What's Up, δεν έχω κάρτα να σε πάρω..." ή οι αναπάντητες είναι πολύ cool ! Χαχαχαχαχα!!!

Αυτός ο λαός δε θα αλλάξει ποτέ μα ποτέ όμως...

Πακέτα σαν το What's up δε θα επιβίωναν σε βορειοευρωπαϊκή χώρα...

Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος δεν το ψάχνει σε τίποτα και σε κανένα επίπεδο σε αυτή τη χώρα... Ακόμα και μετά από αυτή την κρίση.

Μόνο για τους φοιτητές θα το δεχόμουν, όπου όλες οι εταιρείες δίνουν πολλά. Αλλά για τον νέο που παίρνει, αν παίρνει 400-500 ευρώ το μήνα, ε τότε, ας έχει What's up.

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]

όχι σπλά πας στο f2g και τους καλείς εσύ και τελειώνει η υπόθεση.τσεκαρισμένο...:p

Όταν στην Q μπορείς να μιλάς με 1 ευρώ 300' σε όλη τη Wind/Q ενώ στο WU με 5 ευρώ 600' μόνο προς WU, τότε οκ αποδεικνύεται ότι κάποιοι είναι πιο έξυπνοι...

Επίσης οι ατάκες τύπου "μωρέ έχω What's Up, δεν έχω κάρτα να σε πάρω..." ή οι αναπάντητες είναι πολύ cool ! Χαχαχαχαχα!!!

Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος δεν το ψάχνει σε τίποτα και σε κανένα επίπεδο σε αυτή τη χώρα... Ακόμα και μετά από αυτή την κρίση.

Μόνο για τους φοιτητές θα το δεχόμουν, όπου όλες οι εταιρείες δίνουν πολλά. Αλλά για τον νέο που παίρνει, αν παίρνει 400-500 ευρώ το μήνα, ε τότε, ας έχει What's up.

Σε αυτα που λες δεν θα διαφωνησω ομως υπαρχει και μια αλλη πλευρα οπου ειναι εξισου σημαντικη(για μενα τουλαχιστον)...επιτρεψτε μου να ξεφυγω λιγο και να πω την εμπειρια μου με το F2G και κατ επεκταση με την εταιρια Wind.Σε λιγες μερες κλεινω ακριβως ενα χρονο και εδω και ενα διαστημα το εχω αφησει το F2G που ειχα ως 2ο αριθμο.Οι λογοι για μενα αρκετοι...οι περισσοτερες επαφες μου εχουν Whats up αλλα δεν ειναι το σημαντικοτερο που με εκανε να ξενερωσω και να αφησω τη Wind.Σχεδον τους 6 απο τους 12 μηνες δεχομουν πολλες φορες τη βδομαδα κλησεις για να κανω συμβολαιο απο το 2311807050.Με εφτασαν σε σημειο να κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ.Σε απαντηση που πηρα απο την ΕΕΤΤ ειδα οτι ειχαν κανει παρομοια καταγγελια αλλα 8 ατομα.Αυτο δεν τους σταματησε ομως καθως συνεχιζαν μεχρι που εμαθα οτι μπορεις να δηλωσεις να μην δεχεσαι κλησεις διαφημιστικου περιεχομενου αν δεν το επιθυμεις.Το εκανα και αυτο και μετα απο ενα μηνα μου εκαναν 3 κλησεις(Οι τελευταιες απο τοτε.)Αυτο ηταν πραγματικα κουραστικο γιατι τυχαινε να με παρουν και 3 φορες τη μερα και σε ωρες κοινης ησυχιας μεσημερι,βραδυ!Και το αλλο ηταν οτι καποιες φορες που τυχαινε να εχω προβλημα επαιρνα στο 1260 και ακουγα ''Αυτη τη στιγμη δεν μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε,καλεστε αργοτερα''.Και αν απο οσες φορες το ακουσα δεν ειχα σοβαρο προβλημα και λεω οκ,ενα βραδυ εγινε ενα προβλημα και εμεινα χωρις τηλεφωνο.Εψαχνα γνωστο να βρω με Wind στις 10 το βραδυ να τηλεφωνησω στην εξυπηρετηση και να ακουω το μηνυμα που σας εγραψα παραπανω.Εκει πραγματικα λεω δεν παει αλλο.Δεν λεω οτι ειναι σε ολους σας ετσι και ουτε θελω να κανω τα πραγματα τραγικα αλλα αυτα εζησα εγω και επειδη δεν ειμαι ο μονος οπως διαβαζω απο παραπονα στο Facebook ειπα να τα πω οπως τα εζησα.Γιαυτο υπαρχει και η πλευρα της εξυπηρετησης οπου η Wind δυστυχως δεν φτανει με τιποτα τις αλλες 2.Προτιμω να δινω κατι παραπανω η οταν δεν μπορω να μειωνω λιγο την επικοινωνια μου παρα να αντιμετωπιζω προβληματα που ποτε δεν ειχα στην Κοσμοτε.9 χρονια κανεις δε με ενοχλησε και σε καθε προβλημα παντα επαιρνα την εξυπηρετηση και ηταν εκει,εστω και αν καποιες φορες περιμενα λιγο παραπανω.Θελω να ζητησω συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο και το Off-topic αλλα ενιωσα την αναγκη να τα πω οπως τα εζησα.Και επειδη σιγουρα σε καποιους μπορει να μην αρεσουν αυτα που λεω,δεν θελω να αρχισουν να λενε πραγματα του στυλ ''ποσα σε πληρωσαν για να τα πεις'' κλπ.Οταν θελω να πω κατι το λεω,οπως και τα αρνητικα τα λεω.Αυτα και σορρυ για το μεγαλο ποστ...

Edited by George6633

...οι περισσοτερες επαφες μου εχουν Whats up αλλα δεν ειναι το σημαντικοτερο που με εκανε να ξενερωσω και να αφησω τη Wind.Σχεδον τους 6 απο τους 12 μηνες δεχομουν πολλες φορες τη βδομαδα κλησεις για να κανω συμβολαιο απο το 2311807050.Με εφτασαν σε σημειο να κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ.Σε απαντηση που πηρα απο την ΕΕΤΤ ειδα οτι ειχαν κανει παρομοια καταγγελια αλλα 8 ατομα.Αυτο δεν τους σταματησε ομως καθως συνεχιζαν μεχρι που εμαθα οτι μπορεις να δηλωσεις να μην δεχεσαι κλησεις διαφημιστικου περιεχομενου αν δεν το επιθυμεις.Το εκανα και αυτο και μετα απο ενα μηνα μου εκαναν 3 κλησεις(Οι τελευταιες απο τοτε.)Αυτο ηταν πραγματικα κουραστικο γιατι τυχαινε να με παρουν και 3 φορες τη μερα και σε ωρες κοινης ησυχιας μεσημερι,βραδυ!Και το αλλο ηταν οτι καποιες φορες που τυχαινε να εχω προβλημα επαιρνα στο 1260 και ακουγα ''Αυτη τη στιγμη δεν μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε,καλεστε αργοτερα''.Και αν απο οσες φορες το ακουσα δεν ειχα σοβαρο προβλημα και λεω οκ,ενα βραδυ εγινε ενα προβλημα και εμεινα χωρις τηλεφωνο.Εψαχνα γνωστο να βρω με Wind στις 10 το βραδυ να τηλεφωνησω στην εξυπηρετηση και να ακουω το μηνυμα που σας εγραψα παραπανω.Εκει πραγματικα λεω δεν παει αλλο.Δεν λεω οτι ειναι σε ολους σας ετσι και ουτε θελω να κανω τα πραγματα τραγικα αλλα αυτα εζησα εγω και επειδη δεν ειμαι ο μονος οπως διαβαζω απο παραπονα στο Facebook ειπα να τα πω οπως τα εζησα.Γιαυτο υπαρχει και η πλευρα της εξυπηρετησης οπου η Wind δυστυχως δεν φτανει με τιποτα τις αλλες 2.Προτιμω να δινω κατι παραπανω η οταν δεν μπορω να μειωνω λιγο την επικοινωνια μου παρα να αντιμετωπιζω προβληματα που ποτε δεν ειχα στην Κοσμοτε.9 χρονια κανεις δε με ενοχλησε και σε καθε προβλημα παντα επαιρνα την εξυπηρετηση και ηταν εκει,εστω και αν καποιες φορες περιμενα λιγο παραπανω.Θελω να ζητησω συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο και το Off-topic αλλα ενιωσα την αναγκη να τα πω οπως τα εζησα.Και επειδη σιγουρα σε καποιους μπορει να μην αρεσουν αυτα που λεω,δεν θελω να αρχισουν να λενε πραγματα του στυλ ''ποσα σε πληρωσαν για να τα πεις'' κλπ.Οταν θελω να πω κατι το λεω,οπως και τα αρνητικα τα λεω.Αυτα και σορρυ για το μεγαλο ποστ...

το f2g ειναι για ολους και το ξερεις,εαν εχεις και επαφες σε wind,ειναι σουπερ, ειδικα εσυ που εαν θυμαμαι καλα ειχες και τα 300,επειδη εισαι μικρος δεν σου κανει αφου οι φιλοι σου ειναι Whats up

για τους πιο μεγαλους τωρα το f2g ειναι οτι πιο οικονομικο υπαρχει ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ,ειδικα εαν ΔΕΝ θελεις συμβολαιο(ουστ απο μενα)

εγω κανω συγκριση καρτοσυμβολαιο των 25€ cosmote με f2g.καμια σχεση,τσαμπα πληρωνα τοσο καιρο πολυ παραπανω απο 25€,αφου αναγκαζομουν να κανω επεκταση υπολοιπου για να κανω την δουλεια μου

υποθετικα τωρα:εαν οι φιλοι σου ηταν f2g,που θα ειχες περισοτερα?Whats up η f2g?

για ολα τα αλλα συμφωνω και επαυξανω,χαλια το cc, το 2311807050 το κανονισα με ενα blocker που ακουγε ενα μηνυμα..:p

το f2g ειναι για ολους και το ξερεις,εαν εχεις και επαφες σε wind,ειναι σουπερ, ειδικα εσυ που εαν θυμαμαι καλα ειχες και τα 300,επειδη εισαι μικρος δεν σου κανει αφου οι φιλοι σου ειναι Whats up

για τους πιο μεγαλους τωρα το f2g ειναι οτι πιο οικονομικο υπαρχει ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ,ειδικα εαν ΔΕΝ θελεις συμβολαιο(ουστ απο μενα)

εγω κανω συγκριση καρτοσυμβολαιο των 25€ cosmote με f2g.καμια σχεση,τσαμπα πληρωνα τοσο καιρο πολυ παραπανω απο 25€,αφου αναγκαζομουν να κανω επεκταση υπολοιπου για να κανω την δουλεια μου

υποθετικα τωρα:εαν οι φιλοι σου ηταν f2g,που θα ειχες περισοτερα?Whats up η f2g?

για ολα τα αλλα συμφωνω και επαυξανω,χαλια το cc, το 2311807050 το κανονισα με ενα blocker που ακουγε ενα μηνυμα..:p

Εννοείται δεν διαφωνω...για τα πακέτα το έχω πει οτι είναι Super και ότι καλύτερο υπάρχει στην καρτοκινητή και το λέω σε όποιον με ρωτάει τι να επιλέξει χωρις να εχει πολλες επαφες σε ενα δικτυο.Ναι η προσφορά με τα 300' με έφερε στη Wind και την έχω ακομα.Ισως να χεις δικιο για την ηλικία μιας και αφου σχεδόν όλοι οι φίλοι έχουν What's up τα λεπτά προς όλους τώρα λίγο μου χρειάζονται και τα βαζω για να μην κάνω αναπάντητες σε κάποιο αλλο δίκτυο.Ισως αν χρειαστεί στο μέλλον να χρησιμοποιήσω το F2G,ανάλογα τις προσφορές και τις ανάγκες...και ναι αν ειχα περισσοτερες επαφες στη Wind εννοειται αυτη θα επελεγα απο την αρχη...Δεν είναι να πεις οτι έχω νεύρα και δεν θέλω να τους βλεπω πχ απλως είχα κάπως ασχημη εμπειρία.

Και με 1ευρω να εδινε 1000' προς Wind και Q παλι αχρηστα θα ηταν γιατι απλα κανεις δεν εχει Wind η Q! Απλα μαθηματικα ειναι και γι αυτο απλα δινει με το 1ευρω τα 300' γιατι στην ουσια τα χρησιμοποιουν απειροελαχιστοι!

Και με 1ευρω να εδινε 1000' προς Wind και Q παλι αχρηστα θα ηταν γιατι απλα κανεις δεν εχει Wind η Q! Απλα μαθηματικα ειναι και γι αυτο απλα δινει με το 1ευρω τα 300' γιατι στην ουσια τα χρησιμοποιουν απειροελαχιστοι!

Γεγονός. Btw δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρίνεται το f2go με τα πακέτα του wu κι όχι με τα πακέτα του frog ας πούμε. Μήπως γιατί σε μια τέτοια σύγκριση θα έβγαινε από όμοιο ως χειρότερο; Από πού κι ως πού κάποιοι ελάχιστοι το βαφτίσανε τα καλύτερο καρτροκινητό; Μήπως ξέχασαν το άγριο μαχαίρι που έπεσε σε πολλά από τα πακέτα πριν 1-1,5 μήνα; Αυτή είναι σοβαρή καρτοκινητή; Που καταργεί κάθε τρεις μήνες πακέτα; :lol:

Για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα, όποιος έχει τις περισσότερες επαφές του στο Whats up, τον συμφέρει γιατί μπορεί με 5€ να'χει 600 λεπτά μόνο προς το ίδιο πακέτο, αλλά πρέπει να υπολογίσουμε ότι όταν θα τον παίρνουν οι άλλοι, θα το σηκώνει και θα μιλάει κανονικά, ενώ αν πάει σε άλλο πακέτο (F2G π.χ), ναι μεν θα έχει λεπτά προς όλους, αλλά όταν οι άλλοι θα του κάνουν αναπάντητες και θα καλεί συνέχεια αυτός, στο τέλος, θα αναγκαστεί να ξαναλλάξει πακέτο διότι θα ξοδεύει πολλά περισσότερα (το 'χω ξαναγράψει, με φοιτητικό Cu και το 95% των επαφών μου στο Whats up, ενεργοποιούσα 2-3 πακέτα το μήνα, δηλαδή 10-15€ μόνο για λεπτά, τη στιγμή που με 7€ είχα 600 λεπτά και 600 μηνύματα και με κάλυπταν για ένα μήνυμα διότι όταν με καλούσαν, απαντούσα κανονικά και δεν καλούσα συνέχεια εγώ).

Άλλο θέμα, είχα πάει την προηγούμενη Δευτέρα (18/11) στο κατάστημα Γερμανός στο Αιγάλεω (κοντά στο σταθμό του μετρό) και ενώ έκανα τη διαδικασία για την εγγραφή στη φοιτητική προσφορά, δεν είχα λάβει έως σήμερα κανένα μήνυμα. Κάλεσα στο cc της εταιρείας, μου είπαν ότι θα το έλεγχαν και πριν από λίγο που είπαν ότι δεν είχε γίνει καμμία αίτηση για ενεργοποίηση της φοιτητικής προσφοράς και καλό θα ήταν να πάω να την ξανακάνω!! Φυσικά, λόγω του ότι η προθεσμία λήγει αύριο, έκανα καινούργια αίτηση στο κατάστημα ΟΤΕ στο Σύνταγμα το μεσημέρι. Για να δούμε ... :mad:

ΥΓ.: Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και πάρα πολύ φιλική. :)

Για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα, όποιος έχει τις περισσότερες επαφές του στο Whats up, τον συμφέρει γιατί μπορεί με 5€ να'χει 600 λεπτά μόνο προς το ίδιο πακέτο, αλλά πρέπει να υπολογίσουμε ότι όταν θα τον παίρνουν οι άλλοι, θα το σηκώνει και θα μιλάει κανονικά, ενώ αν πάει σε άλλο πακέτο (F2G π.χ), ναι μεν θα έχει λεπτά προς όλους, αλλά όταν οι άλλοι θα του κάνουν αναπάντητες και θα καλεί συνέχεια αυτός, στο τέλος, θα αναγκαστεί να ξαναλλάξει πακέτο διότι θα ξοδεύει πολλά περισσότερα (το 'χω ξαναγράψει, με φοιτητικό Cu και το 95% των επαφών μου στο Whats up, ενεργοποιούσα 2-3 πακέτα το μήνα, δηλαδή 10-15€ μόνο για λεπτά, τη στιγμή που με 7€ είχα 600 λεπτά και 600 μηνύματα και με κάλυπταν για ένα μήνυμα διότι όταν με καλούσαν, απαντούσα κανονικά και δεν καλούσα συνέχεια εγώ).

Ακριβώς αυτό...Το να μπορείς και συ να απαντας στο τηλέφωνο μόνο κέρδος ειναι απο οτι να τους παίρνεις μόνο εσύ.Και ούτε μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να αλλαξει δίκτυο.

Φυσικά, λόγω του ότι η προθεσμία λήγει αύριο, έκανα καινούργια αίτηση στο κατάστημα ΟΤΕ στο Σύνταγμα το μεσημέρι. Για να δούμε ... :mad:

ΥΓ.: Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και πάρα πολύ φιλική. :)

Η προθεσμία αποκλείεται να τελειώσει αύριο αν λάβεις υπόψι ότι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας δεν έχει ακόμα εγγράψει του φοιτητές....

υπάρχει επιλογή για αυτόματη ενεργοποίηση του internet monthly pass 200?

υπάρχει επιλογή για αυτόματη ενεργοποίηση του internet monthly pass 200?

Νομίζω πως όχι...υπάρχει για τα πακέτα call them all 600' και plus αλλα για το ίντερνετ αν δεν κάνω λάθος όχι.

έχω κάνει ανανέωση των στοιχείων για την φοιτητική προσφορά εδώ και 2 βδομάδες, δεν μου έχει έρθει μήνυμα αν έγινε δεκτή ή όχι, η προθεσμία λήγει σε 15 μέρες, έχω επικοινωνήσει ουκ ολίγες φορές με την εξυπηρέτηση είτε τηλεφωνικώς είτε από το facebook και μου είπαν ότι από το facebook ότι δεν έχουν λάβει τα στοιχεία μου, εγώ έκανα πάλι την ανανέωση των στοιχείων και μου έβγαλε αυτό http://prntscr.com/27k7lh

έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο;;;

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

έχω κάνει ανανέωση των στοιχείων για την φοιτητική προσφορά εδώ και 2 βδομάδες, δεν μου έχει έρθει μήνυμα αν έγινε δεκτή ή όχι, η προθεσμία λήγει σε 15 μέρες, έχω επικοινωνήσει ουκ ολίγες φορές με την εξυπηρέτηση είτε τηλεφωνικώς είτε από το facebook και μου είπαν ότι από το facebook ότι δεν έχουν λάβει τα στοιχεία μου, εγώ έκανα πάλι την ανανέωση των στοιχείων και μου έβγαλε αυτό http://prntscr.com/27k7lh

έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο;;;

Περίεργο μήνυμα....ελπιζω να βρεις ακρη!!Να ρωτήσω και γω κάτι...παω να κάνω εδώ εγγραφη https://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/W01/section/WhatsUp και στο τέλος αφου αργεί μου βγαζει η πρόσβαση απέτυχε...μήπως ξέρετε γιατί;