Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το που είδα την προσφορά του whats up σκέφτηκα μια στιγμη να γυρίσω απο το exclusive vodafone παλι πίσω στην κοσμοτε! αλλά μετα σκέφτηκα και είπα α) πως να αντεξω πάλι αυτη την ποιότητα κλησης που ειναι λες και μιλας σε πηγαδι β) τις συνεχεις αποσυνδεσεις της κλησης γ)το χάλια σήμα (&3G) δ)όσο αναφορά τα πακέτα τον 7 ευρώ λοίπουν τα 600 mb που σου δίνει η βονταφον στην τιμη αυτη ε)δεν εχει πακετο με μηνυματα προς whats up με 1 ευρω οπως εχει το CU. ζ) αφηστε που σε αναγκαζουν να βάλεις 10ευρη καρτα για να παρεις τα 600 λεπτα και 600mb! Ενω στην βονταφον βαλεις δεν βαλεις τα λεπτα θα τα παρεις και αν βαλεις 10ευρη καρτα μαζι με το πακετο των 7 ευρω θα εχεις 1100 mb ! επισης εμένα απο οταν εκανα μεταφορα μου βαζουν καθε μηνα 5 ευρω μπονους στο υπολοιπο μου όποτε βαζω μια 5ευρη το μηνα και εχω τοσες παροχες! 60 ευρώ το χρόνο χαλάω και εχω τα πάντα! υπάρχει καποιος φοιτητης αραγε στο whats up που εχει τοσες παροχες και πληρωνει τόσα λίγα?

Υ.Σ υπαρχουν φορες που ταξιδευω στο εξωτερικο και επιτελους με την βονταφον εχω αναγνωριση αριθμου σε αντιθεση με το whats up! Πονταρώ πολύ στο IQ τω ελλήνων διοτι δεν μπορει ενα πακετο που προσφερει τόσα λιγα να εχει τόσους συνδρομητες, και όλοι αυτοί να συνεχίζουν την αναπαντητη εν ετει 2013 που υπαρχουν παφθηνοι τροποι να επικοινωνισεις!

Καλά το σκεφτηκες. Κάτσε στην εταιρεία που είσαι.

Ευτυχώς υπάρχουν και έξυπνοι συνδρομητές.

Αλλά πάλι είναι λιγότεροι μιας και το wu έχει τους περισσότερους οι οποίοι είναι προφανώς χαζοι.

Τι να πω...

Edited by alany

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευτυχώς υπάρχουν κσι έξυπνοι συνδρομητές.

Αλλά πάλι είναι λιγότεροι μιας και το wu έχει τους περισσότερους οι οποίοι είναι προφανώς χαζοι.

Τι να πω...

στεναχωριέμαι που το λεω, αλλά εαν ο έλληνας ήταν έξυπνος, τώρα θα είμασταν υπερδύναμη...

Αντικειμενικά και χωρίς φανατισμούς,λες και δικές μας είναι οι εταιρείες, το πακέτο της Vodafone είναι καλύτερο. Η cosmote πόνταρε στους φοιτητές για το what's up, όμως πολλοί το γύρισαν σε cu. Αν είχε ακόμη τους περισσότερους, δεν θα έκανε την προσφορά. Που είναι εντυπωσιακή για τα δεδομένα της COSMOTE.

Αντικειμενικά και χωρίς φανατισμούς,λες και δικές μας είναι οι εταιρείες, το πακέτο της Vodafone είναι καλύτερο. Η cosmote πόνταρε στους φοιτητές για το what's up, όμως πολλοί το γύρισαν σε cu. Αν είχε ακόμη τους περισσότερους, δεν θα έκανε την προσφορά. Που είναι εντυπωσιακή για τα δεδομένα της COSMOTE.

Για μένα το "καλύτερο" είναι υποκειμενικό διότι άπτεται στις ανάγκες ή απαιτήσεις του εκάστοτε ατόμου! Το "περισσότερο" από την άλλη είναι αντικειμενικό με την προϋπόθεση ότι είναι άμεσα συγκρίσιμα τα μεγέθη που το απαρτίζουν!

Συνεπώς ... το πακέτο τις βόνταφον δίνει περισσότερα αλλά ενδεχομένως το πακέτο τις κοσμοτέ να είναι καλύτερο λόγο διευρυμένης συνδρομητικής της βάσης.

Αυτό με τη βάση ίσχυε παλιότερα :) Αν ίσχυε ακόμη δεν θα είχαμε και αυτές τις προσφορές :) Πλέον τα πράγματα μοιράστηκαν.

Αυτό με τη βάση ίσχυε παλιότερα :) Αν ίσχυε ακόμη δεν θα είχαμε και αυτές τις προσφορές :) Πλέον τα πράγματα μοιράστηκαν.

Να μοιράστηκαν είναι απίθανο μιας και το What's up παίζει παντού...απλως κατά πάσα πιθανότητα μειώθηκαν είτε σαν σύνολο είτε σε σύγκριση με το φοιτητικό της Vodafone.

Να μοιράστηκαν είναι απίθανο μιας και το What's up παίζει παντού...απλως κατά πάσα πιθανότητα μειώθηκαν είτε σαν σύνολο είτε σε σύγκριση με το φοιτητικό της Vodafone.

Κάτι τέτοιο πιστεύω κι εγώ...απλώς θέλει να έχει τόσο κόσμο ώστε να ακούγεται παντού το πακέτο το της. Να σταματήσει να είναι "μόδα" αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι. Εγώ όσους φοιτητές ξέρω τα 2-3 αυτών που έχουνε κάρτα είναι what's up και αυτό γιατί το είχανε και ως μαθητές πριν και γιατί το έχουνε και 2-3 φίλοι.

Παιδιά για την cosmote μιλάμε...που ό.τι δίνει το δίνει με το σταγονόμετρο. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι η χασούρα τους είναι πιο μεγάλη από όσο πιστεύουμε.

Κάτι άκουσα ότι φέτος ο φοιτητής πηγαίνοντας στον Germano μπορεί να πάρει το φοιτητικό πάσο κάτι που αν θυμάμαι καλά είχε πέρυσι η Vodafone. Με κάθε επιφύλαξη όλα αυτά που αναφέρω. Αν λέω αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε δικαιολογούνται αυτά τα πακέτα.

Ευτυχώς υπάρχουν και έξυπνοι συνδρομητές.

Τι να πω...

Είχα κάποτε wu. Στο μήνα πάνω το άλλαξα λόγω της απαράδεκτης ποιότητας κλήσεων. Τώρα έχω cosmoκάρτα (σαφώς ανώτερη ποιότητα από wu) και καρτοκινητό Ολυμπιακός. Φυσικά και "χαζός" δεν είναι κανένας. Απλώς δύσκολα αλλάζουμε τις συνήθειές μας ως Έλληνες, ακόμη κι αν κάποιες φορές δε μας συμφέρει.

Edited by seranata

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Οποιος έχει What's up ας στείλει 100 στο 1330.Δινει δωρο 100' προς What's up μέχρι την Δευτέρα.

Μπορεί να ήρθε το τέλος του καλοκαιριού, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου! Τώρα έχεις 100’ για να αρχίσεις τη νέα σχολική χρονιά μαζί με όλο τον κόσμο του WHAT’S UP! Στείλε δωρεάν το μήνυμα “100” στο 1330 μέχρι την Κυριακή 15/09 στις 12:00 το μεσημέρι! Τα 100 δωρεάν λεπτά θα ισχύουν από τη στιγμή που θα στείλεις το μήνυμα και μπορούν να καταναλωθούν μέχρι τη Δευτέρα 16/09 στις 12:00 το μεσημέρι.

Edited by George6633

Τι ακριβώς συνέβη με τη φοιτητική προσφορά ρε παιδια;

Εγώ μέχρι πρότινος είχα 600' & 600 μβ και ξαφνικά αταμάτησε αυτό. Κι από τότε έχω τρελαθεί στις ανανεώσεις.. Εκεί που έκανα 1 το μήνα στα τρελά κέφια!

Γνωρίζουμε αν από Οκτώβρη θα ενεργοποιηθεί πάλι το πακέτο; Ή είναι θέμα μαρκετινγκ και σου λέει ας μη τα θέλουν κι όλα τζάμπα;

Με τις νέες εγγραφές τι παίζει; Δοκίμασε κανείς να εγγραφεί στην υπηρεσία με τη βεβαίωση των πανελληνίων; Ήταν επιτυχής; Πόσο χρονο πήρε;

Μέχρι το τέλος Ιούνη - Αρχές Ιούλη, η προσφορά ήταν 600 λεπτά και 600 mb με κάθε ανανέωση 10€ κάθε 1η του επόμενου μήνα.

Από τις αρχές Ιούλη μέχρι τώρα, η προσφορά είναι 600mb σε κάθε ανανέωση από 10€ και άνω και διπλασιασμός των λεπτών στα πακέτα ομιλίας.

Από τις αρχές Οκτώβρη (?), θα προσφέρει ό,τι προσέφερε μέχρι το τέλος Ιούνη, με τη μόνη διαφορά ότι πλέον υπάρχουν και δύο νέα πακέτα, 500 λεπτά προς όλους με 5€ και 600 λεπτά προς όλους + 100 μηνύματα με 7€.

Άρα, κάποιος με 10€, μπορεί να έχει 600 λεπτά προς Whats up + 500 λεπτά προς όλους ή 600 λεπτά προς όλους και 100 μηνύματα + 600mb + το δώρο του Reload it. Καλά είμαστε. ;)

Ερώτηση: Είχε ενεργοποιήσει ένας γνωστός μου το φοιτητικό στον προηγούμενό του αριθμό και όταν αγόρασε νέο (αρχές Ιούνη) του είχανε πει ότι δεν μπορεί να κάνει δύο εγγραφές με το ίδιο πάσο, ούτε να αφαιρέσει το φοιτητικό από τον προηγούμενό του αριθμό. Τώρα που δίνει τη δυνατότητα η Cosmote μέσω της ιστοσελίδας, μπορούμε να το "γυρίσουμε" σε φοιτητικό ή όχι .. ;; :worry:

Μέχρι το τέλος Ιούνη - Αρχές Ιούλη, η προσφορά ήταν 600 λεπτά και 600 mb με κάθε ανανέωση 10€ κάθε 1η του επόμενου μήνα.

Από τις αρχές Ιούλη μέχρι τώρα, η προσφορά είναι 600mb σε κάθε ανανέωση από 10€ και άνω και διπλασιασμός των λεπτών στα πακέτα ομιλίας.

Από τις αρχές Οκτώβρη (?), θα προσφέρει ό,τι προσέφερε μέχρι το τέλος Ιούνη, με τη μόνη διαφορά ότι πλέον υπάρχουν και δύο νέα πακέτα, 500 λεπτά προς όλους με 5€ και 600 λεπτά προς όλους + 100 μηνύματα με 7€.

Άρα, κάποιος με 10€, μπορεί να έχει 600 λεπτά προς Whats up + 500 λεπτά προς όλους ή 600 λεπτά προς όλους και 100 μηνύματα + 600mb + το δώρο του Reload it. Καλά είμαστε. ;)

Ερώτηση: Είχε ενεργοποιήσει ένας γνωστός μου το φοιτητικό στον προηγούμενό του αριθμό και όταν αγόρασε νέο (αρχές Ιούνη) του είχανε πει ότι δεν μπορεί να κάνει δύο εγγραφές με το ίδιο πάσο, ούτε να αφαιρέσει το φοιτητικό από τον προηγούμενό του αριθμό. Τώρα που δίνει τη δυνατότητα η Cosmote μέσω της ιστοσελίδας, μπορούμε να το "γυρίσουμε" σε φοιτητικό ή όχι .. ;; :worry:

Α, μαλιστα.. Τώρα εξηγούνται όλα, γιατί η κοσμοτέ δεν φάνηκε να μπήκε στη διάθεση να με ενημερώσει.....

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Α, μαλιστα.. Τώρα εξηγούνται όλα, γιατί η κοσμοτέ δεν φάνηκε να μπήκε στη διάθεση να με ενημερώσει.....

Λογικά θα μας στείλει ενημερωτικά μηνύματα 2-3 μέρες πριν την έναρξη της προσφοράς, όπως είχε κάνει και το καλοκαίρι.

Πάντως, φαίνεται πως βιάστηκε να δώσεις τις προσφορές. Εάν δεν κάνω λάθος, η προσφορά του καλοκαιριού, με τα mb, έληγε τέλη Οκτώβρη.

Η προσφορα των 300 λεπτων προς ολους, με ανανέωση 10€ πήρε παράταση μέχρι 31 Οκτώβριου 2013.

Ναι αυτή τη φορά δεν το παρατειναν 15 μέρες αλλα 45.

Ναι αυτή τη φορά δεν το παρατειναν 15 μέρες αλλα 45.

Δεύτερη συνεχόμενη φορά το κάνουν.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Επίσης πέρισυ με 5ευρη ανανέωση δίναν μόνο τα 600' προς wu δωρεάν!

Χθες μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα από cosmote:

Η μοναδική προσφορά cosmokarta συνεχίζεται έως 31/10 για να έχεις δώρο 300 λεπτά προς όλα τα δίκτυα, με τις 2 πρώτες ανανεώσεις 10€ του μήνα!

Τί εννοούν με τις 2 πρώτες ανανεώσεις 10€ του μήνα ;

Ότι μπορούμε μέχρι 2 φορές να κάνουμε ανανέωση το μήνα ή ότι πρέπει να ανανεώσουμε 2 φορές (δηλαδή 20€) για να πάρουμε τα 300 λεπτά ;

Χθες μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα από cosmote:

Τί εννοούν με τις 2 πρώτες ανανεώσεις 10€ του μήνα ;

Ότι μπορούμε μέχρι 2 φορές να κάνουμε ανανέωση το μήνα ή ότι πρέπει να ανανεώσουμε 2 φορές (δηλαδή 20€) για να πάρουμε τα 300 λεπτά ;

Μεχρι δυο ανανεωσεις τον μηνα μπορεις να εχεις τα 300' με την καθε ανανεωση.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Με τις νέες εγγραφές τι παίζει; Δοκίμασε κανείς να εγγραφεί στην υπηρεσία με τη βεβαίωση των πανελληνίων; Ήταν επιτυχής; Πόσο χρονο πήρε;

Έχει προσπαθήσει κανείς να γραφτεί στο πακέτο ως νέος χρήστης μέσω του website, όπου ζητάει βεβαίωση πανελληνίων; Γνωρίζετε πόσο κ εάν είναι χρονοβόρος διαδικασία;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ξέρουμε αν ισχύει η προσφορά whats up για φοιτητές του ΕΑΠ και για φοιτητές με κατατακτήριες για 2ο πτυχίο?

για όλους ισχύει, αρκεί να έχεις φοιτητικη ταυτοτητα. Τωρα για εαπ δεν ειμαι σιγουρος, εκτος και αν και αυτο θεωρειται ΑΕΙ/ΤΕΙ

για όλους ισχύει, αρκεί να έχεις φοιτητικη ταυτοτητα. Τωρα για εαπ δεν ειμαι σιγουρος, εκτος και αν και αυτο θεωρειται ΑΕΙ/ΤΕΙ

Εφ' όσον έχεις Φοιτητική ταυτότητα - πάσο, είσαι ΟΚ.

μόλις είδα το καινούργιο φοιτητικο.. Δεν λέει ημερομηνία έναρξης όμως... Γνωρίζουμε κάτι;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

δεν ξερω εαν εχει απαντηθει,βλεποντας μερικες σελιδες πισω δεν ειδα κατι.

μου ηρθε διπλασιασμος καρτας απο το reload it ξερουμε εαν εχει οριο ?

μεχρι ποσα μπορω να βαλω δλδ?

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)