Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας....εχασα την sim και πηρα αλλη 4G και εκανε 10 ευρω χωρις να εχει καποιο ποσο μεσα!!Φιλε μου για το Whats up δεν λεω,κατι εχει γινει αλλα για τα πακετα που λες,ειναι μεχρι τις 31/5 οποτε μετα ληγουν...δηλαδη ο μηνας εχει 10!Αντε να το ενεργοποιησω και 2 φορες το πολυ...μετα τι??Επισης βλεπω αυτο το πακετο στο Cu με 300 λεπτα και 300 sms προς Cu και 30 mb και αν το ενεργοπιησεις online αλλα 100Mb!!Ενω το whats up το εχει 5 ευρω χωρις καθολου ιντερνετ...αυτο και μονο το πακετο θα με εκανε να αλλαξω γιατι εχοντας 3 ευρω στο whats up,θα βαλω η ιντερνετ η μηνυματα,ενω στο cu μπορω να τα εχω ολα...επισης εχω και εγω το προβλημα των δευτερολεπτων που δεν μου τα δειχνει και παει χρεωση ανα λεπτο μετα το 3λεπτο και δεν μπορω να βγαλω ακρη!Ολα αυτα κανουν αρκετα ακριβη την επικοινωνια μου στο whats up!! :/

Φίλε μου αυτό που είναι μέχρι τις 31/5 ανανεώνεται κάθε μήνα. Όλο τον Απρίλιο έλεγε μέχρι 30/4 κ.ο.κ

Πιστεύω το βάζουν έτσι για να το κόψουν ότι ώρα θέλουν αλλά προς το παρόν δίνουν κάθε μήνα.

When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

@ioannis_m: προς ποιό δίκτυο μιλάς περισσότερο; Στην περιπτωση που εχεις φιλους με wind, μπορεις να πας στο Q που δινει με 1 ευρω 400 λεπτα προς ολη τη wind+q και με 1 ακομη ευρω παιρνεις 400 sms προς ολη τη wind+q (και με 3 ευρω παιρνεις 60 λεπτα προς ολα τα δικτυα+σταθερα). Η Q ειναι η μοναδική που στα πακετα της εχει χρεωση ανα 1 λεπτο απο το πρωτο λεπτο, ενω ολα τα υπολοιπα καρτοκινητα εχουν ελαχ.χρεωση 3 λεπτα.

Αφού σου λέει ότι έχει το cosmote απεριόριστα, υπάρχει περίπτωση να μιλάει περισσότερο στη wind; Και βάσει πιθανοτήτων να το πάρουμε, είναι πολύ λιγότερες από το να έχει επαφές cosmote ο άνθρωπος.

Όπως σωστά του πρότειναν, θα τον συνέφερε περισσότερο να πάει στην cosmoκαρτα ή και στο wu εφόσον το πακέτο ίντερνετ είναι κοινό. Εφόσον δεν μιλάει πάνω από 100' το μήνα, ακόμη και το wu τον καλύπτει με το πακέτο των 120' προς όλους.

Και να προσθεσω οτι το whats up στα πακετα,μετα το 3λεπτο εχει χρεωση ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ,ασχετα αν γραφει ανα δευτερολεπτο....παρατηρηστε το,δεν ειμαι μονος τελικα

Δεν συμβαίνει μόνο στο wu αυτό.

A) Εφόσον δεν μιλάει πάνω από 100' το μήνα, ακόμη και το wu τον καλύπτει με το πακέτο των 120' προς όλους.

B) Δεν συμβαίνει μόνο στο wu αυτό.

Α) ποσο κοστιζει το 120' προς ολους; Τί ελαχιστη χρεωση χρονου εχει; Δωσε ενα λινκ για το πακετο του wu με τα 120 προς ολους που λες...

Β) εμπειρικά το γράφεις, ή υποθέσεις μοιράζεσαι;

Δεν συμβαίνει μόνο στο wu αυτό.

Φυσικα και συμβαινει....!!!εκτος απο την Q που το γραφουν ξεκαθαρα οι ανθρωποι...

Φυσικα και συμβαινει....!!!εκτος απο την Q που το γραφουν ξεκαθαρα οι ανθρωποι...

ακριβως, χρεωση ανα 1 λεπτο, απο το πρωτο λεπτο

Α) ποσο κοστιζει το 120' προς ολους; Τί ελαχιστη χρεωση χρονου εχει; Δωσε ενα λινκ για το πακετο του wu με τα 120 προς ολους που λες...

Β) εμπειρικά το γράφεις, ή υποθέσεις μοιράζεσαι;

Τι κλικ να δώσω; Όποιος θέλει μπαίνει στη σελίδα του whatsup και το βλέπει δεξιά στα πακέτα. 120' προς όλους με 5€ για 1 μήνα και 360' προς wu+60' προς όλους για 15 μέρες (5€), είναι τα δυο νέα πακέτα του wu. Ελάχιστη χρέωση 3'. Επίσης έχει και τη λύση της κοσμοκάρτας ο άνθρωπος ώστε να εξακολουθήσει να είναι κοσμοτέ ο αριθμός του. Όταν αποκλείσει και τα δυο, τότε θα δει για άλλη καρτοκινητή.

Εμπειρικά το λέω, συμβαίνει και στην κοσμοκάρτα. Το θέμα είναι αν είναι όντως παρατυπία (ή παράλειψη; ) της κοσμοτέ ή με κάποιο τρόπο καλύπτεται νομικά γιατί όπως καταλαβαίνεις, πολλοί θα έχουν σπεύσει να καταγγείλουν το γεγονός στην ΕΕΤΤ τόσα χρόνια αλλά για να μην έχει αλλάξει....

Edited by kostas_v

Τι κλικ να δώσω; Όποιος θέλει μπαίνει στη σελίδα του whatsup και το βλέπει δεξιά στα πακέτα. 120' προς όλους με 5€ για 1 μήνα και 360' προς wu+60' προς όλους για 15 μέρες (5€), είναι τα δυο νέα πακέτα του wu. Ελάχιστη χρέωση 3'. Επίσης έχει και τη λύση της κοσμοκάρτας ο άνθρωπος ώστε να εξακολουθήσει να είναι κοσμοτέ ο αριθμός του. Όταν αποκλείσει και τα δυο, τότε θα δει για άλλη καρτοκινητή.

Εμπειρικά το λέω, συμβαίνει και στην κοσμοκάρτα. Το θέμα είναι αν είναι όντως παρατυπία (ή παράλειψη; ) της κοσμοτέ ή με κάποιο τρόπο καλύπτεται νομικά γιατί όπως καταλαβαίνεις, πολλοί θα έχουν σπεύσει να καταγγείλουν το γεγονός στην ΕΕΤΤ τόσα χρόνια αλλά για να μην έχει αλλάξει....

Εγω εκανα χθες μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ και σημερα μια καταγγελια στην Γενικη Γραμματεια καταναλωτη γιατι το ποτηρι ξεχειλησε...ειχα 60' προς whats up.εκανα μια κληση των 3 λεπτων και 10 δευτερολεπτων και εστειλα μηνυμα να δω ποσο εχω...ειχα 56 λεπτα!Δηλαδη μου εφαγε τα υπολοιπα 50 δευτερολεπτα!!Προφανως και αλλοι εχουν κανει καταγγελια αλλα δεν μπορει να καλυπτεται νομικα στο να γραφει ψεμματα για χρεωση ανα δευτερολεπτα μετα τα 3 λεπτα!!Ας το αλλαξουν να γνωριζει ο κοσμος!!Τι να πω ρε παιδια..

Εγω εκανα χθες μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ και σημερα μια καταγγελια στην Γενικη Γραμματεια καταναλωτη γιατι το ποτηρι ξεχειλησε...ειχα 60' προς whats up.εκανα μια κληση των 3 λεπτων και 10 δευτερολεπτων και εστειλα μηνυμα να δω ποσο εχω...ειχα 56 λεπτα!Δηλαδη μου εφαγε τα υπολοιπα 50 δευτερολεπτα!!Προφανως και αλλοι εχουν κανει καταγγελια αλλα δεν μπορει να καλυπτεται νομικα στο να γραφει ψεμματα για χρεωση ανα δευτερολεπτα μετα τα 3 λεπτα!!Ας το αλλαξουν να γνωριζει ο κοσμος!!Τι να πω ρε παιδια..

Ναι όντως, όσο αφορά τα πακέτα είναι λάθος διατύπωση ίσως γιατί και η λέξη "χρέωση" είναι λάθος εφόσον αυτά τα πακέτα δεν σε χρεώνουν επιπλέον, τα αγοράζεις. Θα μπορούσαν να γράφουν "ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3' και έπειτα μείωση του υπολοίπου ομιλίας ανά 1 λεπτό". Έτσι θα ήταν σωστοί. Μακάρι να γίνει κάτι από πλευράς ΕΕΤΤ! Έστω να υποχρεώσουν την κοσμοτέ να διορθώσει τη διατύπωση.

Τι κλικ να δώσω; Όποιος θέλει μπαίνει στη σελίδα του whatsup και το βλέπει δεξιά στα πακέτα. 120' προς όλους με 5€ για 1 μήνα και 360' προς wu+60' προς όλους για 15 μέρες (5€), είναι τα δυο νέα πακέτα του wu. Ελάχιστη χρέωση 3'.

Έχω την εντύπωση ότι κλέβουν. Πήγα τον πατέρα μου στα 120 προς όλους και του έτρωγαν πάνω από 3 λεπτά ενώ μιλούσε λιγότερο.

Παιδια μας κλεβουν...δηλαδη γιατι τοσα χρονια δεν πηραμε χαμπαρι ειδικα μετα το 3λεπτο που χρεωνει ανα λεπτο??Ακομα και στο Whats up application,αν το παρατηρησετε εκει που δειχνουν την φωτογραφια,παλι δεν λεει δευτερολεπτα(οχι τυχαια κατ εμε).Εχω αηδιασει αρκετα με την κοροιδια τους....τι κλεφτες

@aegeanblue φιλε να εισαι σιγουρος....3 λεπτα και 1 δευτερολεπτο να μιλησει θα του φανε 4 λεπτα...κατι πρεπει να κανουμε!!Οποιος μπορει και εχει σχετικη πειρα,ας κανει μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ και την γενικη γραμματεια καταναλωτη...εγω εκανα αλλα δεν εχω σχετικη εμπειρια και δεν ξερω αν τα εγραψα οπως πρεπει!!

• Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και videoκλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο.......οριστε το ψεμμα!!!

Edited by George6633

Στείλτε 100 στο 1330 και θα έρθει το εξής μήνυμα " MANNA EΞ'OYPANOY! MOΛIΣ ΠHPEΣ ΔΩPO 100 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛO TON KOΣMO TOY WHAT'S UP! TA 100 ΛEΠTA IΣXYOYN EΩΣ TH ΔEYTEPA 13/05 ΣTIΣ 12:00 TO MEΣHMEPI."

Γεια σας! Το καλοκαίρι πρόκειται να πάω στην Τουρκία για διακοπές. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιες είναι οι χρεώσεις εκεί? Θα χρεώνονται και όσοι επικοινωνούν μαζί μου? Ποιο πρόγραμμα της Cosmote θα πρέπει να ενεργοποιήσω? Ευχαριστώ πολύ!

Γεια σας! Το καλοκαίρι πρόκειται να πάω στην Τουρκία για διακοπές. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιες είναι οι χρεώσεις εκεί? Θα χρεώνονται και όσοι επικοινωνούν μαζί μου? Ποιο πρόγραμμα της Cosmote θα πρέπει να ενεργοποιήσω? Ευχαριστώ πολύ!

ρίξε μια ματιά σε αυτό το λίνκ

http://cosmote.gr/cosmoportal/page/T13_20/section/Roaming_Prepaid_CW_READMORE

Γεια σας παιδια!

Εχω μια αρχαιλογια νοκια που ουτε το μοντελο δεν θυμαμαι...

Η καρτα ειναι what's up και εχω ακομα πολλα μηνυματα να στειλω!

Απο το πρωι μολις παω να στειλω μηνυμα μου βγαζει : Αποστολη μηνυματος απετυχε. Ελεγξτε στοιχεια.

Παω στα στοιχεια το μηνυματος και μου λεει: Δεν υπαρχε υποστηριξη δικτυου για τα μηνυματα.Επικοινωνηστε με το παροχεα υπηρεσιων.

Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος??

Ευχαριστω!

Γεια σας παιδια!

Εχω μια αρχαιλογια νοκια που ουτε το μοντελο δεν θυμαμαι...

Η καρτα ειναι what's up και εχω ακομα πολλα μηνυματα να στειλω!

Απο το πρωι μολις παω να στειλω μηνυμα μου βγαζει : Αποστολη μηνυματος απετυχε. Ελεγξτε στοιχεια.

Παω στα στοιχεια το μηνυματος και μου λεει: Δεν υπαρχε υποστηριξη δικτυου για τα μηνυματα.Επικοινωνηστε με το παροχεα υπηρεσιων.

Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος??

Ευχαριστω!

πρώτα πρώτα , κλείσε το κινητό και άνοιξε το πάλι .

Δεύτερον πήγαινε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και κοίτα τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων

Νομίζω πρέπει να είναι +3097100000

Edited by Vasileios

Έκανα κι εγώ με τη σειρά μου καταγγελία στην ΕΕΤΤ για αυτό που συμβαίνει στο wu και στην κοσμοκάρτα. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι, έστω να αλλάξουν τους όρους γιατί τώρα είναι κοροϊδία. Το κείμενο που έστειλα:

Είμαι κάτοχος ενός αριθμού whatsup από την εταιρία cosmote. Στα πακέτα προς ενεργοποίηση, στους κανόνες αναφέρει ότι "Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και Video Κλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο.". Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Κατά την ενημέρωση των υπολειπόμενων δωρεάν λεπτών ομιλίας (στέλνοντας Υ στο 1330), οι απαντήσεις αφορούν σε λεπτά ομιλίας και όχι σε δευτερόλεπτα! Η υπηρεσία ουδέποτε ενημέρωνε για υπολειπόμενα δευτερόλεπτα, κάτι που αντιβαίνει στους κανονισμούς κατανάλωσης του πακέτου. Αν π.χ. κάποιος μιλήσει 3' και 10", θα του αφαιρεθούν από το πακέτο 4'. Για κάθε 1" ομιλίας, η Cosmote αφαιρεί από το πακέτο 60" αφού δεν ενημερώνει για τα υπολειπόμενα δευτερόλεπτα. Ή θα πρέπει να αλλάξει τους αναγραφόμενους κανόνες κατανάλωσης των πακέτων ενημερώνοντας τον καταναλωτή ότι η ελάχιστη χρέωση μετά τα 3' είναι 1', ή θα πρέπει να συμμορφωθεί και να ενημερώνει για τα υπολειπόμενα δευτερόλεπτα των πακέτων.

Έκανα κι εγώ με τη σειρά μου καταγγελία στην ΕΕΤΤ για αυτό που συμβαίνει στο wu και στην κοσμοκάρτα. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι, έστω να αλλάξουν τους όρους γιατί τώρα είναι κοροϊδία. Το κείμενο που έστειλα:

Είμαι κάτοχος ενός αριθμού whatsup από την εταιρία cosmote. Στα πακέτα προς ενεργοποίηση, στους κανόνες αναφέρει ότι "Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και Video Κλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο.". Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Κατά την ενημέρωση των υπολειπόμενων δωρεάν λεπτών ομιλίας (στέλνοντας Υ στο 1330), οι απαντήσεις αφορούν σε λεπτά ομιλίας και όχι σε δευτερόλεπτα! Η υπηρεσία ουδέποτε ενημέρωνε για υπολειπόμενα δευτερόλεπτα, κάτι που αντιβαίνει στους κανονισμούς κατανάλωσης του πακέτου. Αν π.χ. κάποιος μιλήσει 3' και 10", θα του αφαιρεθούν από το πακέτο 4'. Για κάθε 1" ομιλίας, η Cosmote αφαιρεί από το πακέτο 60" αφού δεν ενημερώνει για τα υπολειπόμενα δευτερόλεπτα. Ή θα πρέπει να αλλάξει τους αναγραφόμενους κανόνες κατανάλωσης των πακέτων ενημερώνοντας τον καταναλωτή ότι η ελάχιστη χρέωση μετά τα 3' είναι 1', ή θα πρέπει να συμμορφωθεί και να ενημερώνει για τα υπολειπόμενα δευτερόλεπτα των πακέτων.

Μπραβο φιλε πολυ καλο!!Εκανα και γω στην ΕΕΤΤ και στην Γενικη Γραμματεια καταναλωτη και περιμενουμε...οσοι περισσοτερο τοσο το καλυτερο!!!Εσυ τα εγραψες πιο ωραια και επισημα απο μενα...!Οποιος αλλος μπορει και θελει ας κανει...βαρεθηκα το ψεμμα και την κοροιδια τους αλλα δυστυχως ολες τις επαφες τις εχω στο Wu!

Μπραβο φιλε πολυ καλο!!Εκανα και γω στην ΕΕΤΤ και στην Γενικη Γραμματεια καταναλωτη και περιμενουμε...οσοι περισσοτερο τοσο το καλυτερο!!!Εσυ τα εγραψες πιο ωραια και επισημα απο μενα...!Οποιος αλλος μπορει και θελει ας κανει...βαρεθηκα το ψεμμα και την κοροιδια τους αλλα δυστυχως ολες τις επαφες τις εχω στο Wu!

Παρόλο που δεν ενημερώνει για τα δευτερόλεπτα , είναι πολύ πιθανόν να τα υπολογίζει και να στρογγυλοποιεί το ακουστικό αποτέλεσμα.

Πρέπει να κάνει κανείς 3 κλήσεις των 3 λεπτών και 3 δευτερολέπτων ώστε να εξακριβώσει αν θα χρεώθεί 9 λεπτά και κάτι ή 12

Δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Cosmote οφείλει να ενημερώνει για τα δευτερόλεπτα, η υποχρέωση της είναι να χρεώνει ανά δευτερόλεπτο.

Παρόλο που δεν ενημερώνει για τα δευτερόλεπτα , είναι πολύ πιθανόν να τα υπολογίζει και να στρογγυλοποιεί το ακουστικό αποτέλεσμα.

Πρέπει να κάνει κανείς 3 κλήσεις των 3 λεπτών και 3 δευτερολέπτων ώστε να εξακριβώσει αν θα χρεώθεί 9 λεπτά και κάτι ή 12

Δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Cosmote οφείλει να ενημερώνει για τα δευτερόλεπτα, η υποχρέωση της είναι να χρεώνει ανά δευτερόλεπτο.

Ναι το δευτερο δεν συνδεεται με το 1ο??Απο την στιγμη που οφειλει να χρεωνει ανα δευτερολεπτο οφειλει και να ενημερωνει και οχι να ψαχνουμε αν σε 3 κλησεις των 3 λεπτων και 3 δευτερολεπτων θα χρεωσει σωστα...!!Εσυ εχεις δικιο Βασιλη,αλλα ο τροπος τους δεν μου αρεσει...θα το δοκιμασω αυτο που λες!

Και εγώ το ίδιο πιστεύω , παλιότερα που το είχα δοκιμάσει πρέπει να χρέωνε ανά δευτερόλεπτο μετά τα 3 λεπτά :)

Και εγώ το ίδιο πιστεύω , παλιότερα που το είχα δοκιμάσει πρέπει να χρέωνε ανά δευτερόλεπτο μετά τα 3 λεπτά :)

Πώς εξηγείται λοιπόν να μιλάς 3':30" και να σου αφαιρεί 4;

Αυτό δεν καταλαβαίνω κ γω!!3 λεπτα και 01 δευτερόλεπτο και τρώει 4 λεπτά!!Δεν ξέρω αν το χρεώνουν σωστά,αλλά όταν βλέπεις ξεκάθαρα μια τέτοιου είδους κλοπή και επικοινωνείς μαζί τους για να τους πεις τι συμβαίνει,τουλάχιστον θα μπορούσαν να μας εξηγήσουν τον τρόπο και όχι να μου λένε κάντε μια αίτηση αναλυτικού λογαριασμου και ότι αν δεν έδειχνε δευτερόλεπτα θα φαινότανε στο σύστημα μας!!!Ειδικά αυτό το τελευταίο με το σύστημα τους ότι θα φαινότανε κλπ δεν με έπεισε...

Πώς εξηγείται λοιπόν να μιλάς 3':30" και να σου αφαιρεί 4;

Μπορεί στην επόμενη κλήση που θα κάνεις να κρατάει τα 30'' και να τα προσθέτει με τα νέα μέχρι να γίνουν λεπτό.

Βέβαια δεν είμαι σίγουρος νομίζω το είχα δοκιμάσει πριν πολύ καιρό (πάνω από 1 χρόνο σίγουρα).

Μπορεί στην επόμενη κλήση που θα κάνεις να κρατάει τα 30'' και να τα προσθέτει με τα νέα μέχρι να γίνουν λεπτό.

Βέβαια δεν είμαι σίγουρος νομίζω το είχα δοκιμάσει πριν πολύ καιρό (πάνω από 1 χρόνο σίγουρα).

Εμένα πάντως με βγάλανε τρελλό...ότι και καλά αν δεν μας έδειχνε δευτερόλεπτα θα φαινότανε στο σύστημα τους και μόλις τους είπα να ελέγξουν την γραμμή μου,είπανε να κάνω αίτηση αναλυτικού λογαριασμου!!