katsiletra Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 ^ δηλαδή, καλεσες το 13838 πατησες 9 κ δεν συνδέθηκες με εκπροσωπο; Πήρα και πάτησα το 9 και μίλαγε στα αγγλικά μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 μαγκες,μουρθε και μενα το μηνυματακι με τα 100 λεπτα τις πεμπτες.με οποιοδηποτε πακετο ενεργοποιειται?πχ 600 μηνυματα και 100 mb (που με ενδιαφερει) ή μονο με πακετο ομιλιας;λογικα το δευτερο ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 μαγκες,μουρθε και μενα το μηνυματακι με τα 100 λεπτα τις πεμπτες.με οποιοδηποτε πακετο ενεργοποιειται?πχ 600 μηνυματα και 100 mb (που με ενδιαφερει) ή μονο με πακετο ομιλιας;λογικα το δευτερο ε? Ναι με πακέτο ομιλίας, είχα την ίδια απορία και τους πήρα τηλέφωνο. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ναι με πακέτο ομιλίας, είχα την ίδια απορία και τους πήρα τηλέφωνο. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk κριμα.δεν λεω,ωραια τα λεπτακια αλλα εμενα με νοιαζει κυριως το ιντερνετ και τα μηνυματα.και για να τα ενεργοποιησω ολα μαζι θελω μια 15αρα καρτα. το κανεις που το κανεις το δωρο ρε κοτε....:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Διαπίστωση: Έχω ανάγκη μηνιαίως, από 60' ομιλία προς όλους (σταθερά/κινητά), 60 μηνύματα και 100ΜΒ ίντερνετ. Ερώτηση: Στην περίπτωση CosmoΚάρτα, τι επιλογές έχω για τα παραπάνω; Και πόσο θα "πάει το μαλλί", μηνιαίως; Μήπως τελικά με συμφέρει συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) Διαπίστωση: Έχω ανάγκη μηνιαίως, από 60' ομιλία προς όλους (σταθερά/κινητά), 60 μηνύματα και 100ΜΒ ίντερνετ. Ερώτηση: Στην περίπτωση CosmoΚάρτα, τι επιλογές έχω για τα παραπάνω; Και πόσο θα "πάει το μαλλί", μηνιαίως; Μήπως τελικά με συμφέρει συμβόλαιο; Φυσικά και ΔΕΝ σε συμφέρει συμβόλαιο. Η κοσμοκάρτα είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις. Με 10ευρώ κάρτα θα παίρνεις δώρο 1ώρα προς όλους και αντίσοιχα υπάρχει πακέτο μηνυμάτων που δίνει 100sms με 4ευρώ νομίζω. Αν πάλι δεν σε φτάνει η 1ώρα, παίρνεις μια 20ευρη που δίνει 2,5ώρες. Σε κάθε περίπτωση θα σου έρθει πολύ φθηνότερα από το συμβόλαιο. Για το ίντερνετ, υπάρχει πακέτο 60mb με 3ευρώ αλλά μάλλον δεν θα σε φτάνει η 10αρα για όλα αυτά. Οπότε πας κατευθείαν σε 15αρα ή 20αρα. Άσχετο, καλό το νέο πακέτο του cu που δίνει με 3ευρώ 200'+200sms+20mb. Μήπως να εμπνευστούν και στο whats up για κάτι αντίστοιχο?? Ολίγον τραβηγμένο σε περίοδο κρίσης να υπάρχει ένα και μόνο πακέτο με συνδιασμό λεπτών+sms κόστους 7ευρώ... Edited December 1, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Σωστά τα λες αλλά στο πακέτο αυτο του cu για να "πάρεις" 600 λεπτά+ 600 SMS θέλεις ουσιαστικά 9 ευρό... θα μου πεις δεν έχεις mb... OK με + 3ευρο (σύνολο 10ευρο) έχεις και 60mb (αν τα θες)...στο Wu. Στο σύνολο δηλαδή πιο συμφέρον είναι του Wu (δυστυχώς το @ερατό μου μέσα!). Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 αυτο που,μαλλον,θελει να πει ο Κωστας ειναι οτι τουλαχιστον ειναι ενα ευελικτο πακετο.μπορει καποιος να μην χρησιμοποιει και τα 600 λεπτα.ή και τα 600 μηνυματα και να χρησιμοποιει 100-300.θα τον συνεφερε πιο πολυ κατι σαν την προσφορα της cu. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Σωστά τα λες αλλά στο πακέτο αυτο του cu για να "πάρεις" 600 λεπτά+ 600 SMS θέλεις ουσιαστικά 9 ευρό... θα μου πεις δεν έχεις mb... OK με + 3ευρο (σύνολο 10ευρο) έχεις και 60mb (αν τα θες)...στο Wu. Στο σύνολο δηλαδή πιο συμφέρον είναι του Wu (δυστυχώς το @ερατό μου μέσα!). Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Δεν κατάλαβα το συλλογισμό σου. Το πακετό με τα 600+600 κάνει 7 ευρώ και στη cu, γιατί λες 9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Δεν κατάλαβα το συλλογισμό σου. Το πακετό με τα 600+600 κάνει 7 ευρώ και στη cu, γιατί λες 9; 200+200 3 ευρο + 200+200 3 ευρο + 200+200 3 ευρο, σύνολο, 600+600 9 ευρο. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 200+200 3 ευρο + 200+200 3 ευρο + 200+200 3 ευρο, σύνολο, 600+600 9 ευρο. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Ναι, εκείνο που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι το γιατί κάποιος να ενεργοποιήσει 3 φορές αυτό το πακέτο. Θα ήταν πολύ χαζός εφόσον υπάρχει πακέτο 600+600 με 7ευρώ (μιλώντας για cu). Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει επειγόντως το whats up να συμπεριλάβει πακέτα φθηνότερα των 5ευρώ, όσο αφορά την ομιλία. Κάποιος μπορεί να μιλάει αρκετά λιγότερο από 600λεπτά το μήνα, γιατί να αναγκάζεται να βάλει 600? Η cu έκανε πολύ ορθή κίνηση να βάλει ένα οικονομικό πακέτο που τα συνδιάζει όλα. Αν δεν ακολουθήσει και η wu βλέπω μαζικές αποχωρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το εξής: είχα ρωτήσει την κόσμοτε για το πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να μείνουμε στο δίκτυο της κόσμοτε και μου είχανε πει έναν μήνα για ξανά κανείς αίτηση φορητότητας σε άλλο δίκτυο , μιλώντας πάντα για καρτοκινητο. Εγώ ήθελα να φύγω από την βοντα για κόσμοκάρτα και να ξανά γυρίσω πίσω στην βοντα αλλά ως καρτοκινητο ολυμπιακός. Ξέρω ότι γίνεται αλλά κολλαω στον ένα μήνα . Θέλω να μάθω εάν έχει δοκιμάσει κανένας να κάνει φορητότητα ξανά σε άλλο δίκτυο αμέσως μόλις άλλαξε δίκτυο. Και αν ισχύει σίγουρα ο ένας μήνασ παραμονής στην κόσμοτε . Διότι ξανά πήρα σήμερα και μου είπανε ότι δεν υπάρχει ελάχιστος χρονος παραμονής στο δίκτυο, και ότι μόνο στα συμβόλαια υπάρχει δέσμευση. Ξέρω ότι ο καθένας στην εξυπηρέτηση λέει ότι θέλει αλλά θέλω να ξέρω για να δω τι θα κάνω τελικά!. Οποίος ξέρει ας μου πει ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 To να αλλάξεις δίκτυο δεν θα πρεπε να είναι μια επιπόλαιη απόφαση. Γιατί να αλλάζεις κάθε τόσο? Στο τέλος θα μπερδευτούν οι φίλοι σου και δεν θα ξέρουν αν χρεώνονται που σε παίρνουν η όχι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 To να αλλάξεις δίκτυο δεν θα πρεπε να είναι μια επιπόλαιη απόφαση. Γιατί να αλλάζεις κάθε τόσο? Στο τέλος θα μπερδευτούν οι φίλοι σου και δεν θα ξέρουν αν χρεώνονται που σε παίρνουν η όχι :p ο σκοπός που θα κάνω φορητότητα είναι για να αλλάξω πακέτο και να παω στον ολυμπιακό κάτι που δεν γίνεται με απλή αλλαγή πακέτου. Για αυτό θέλω να το κάνω όχι για κανένα άλλο λόγο και δεν είπα να το κάνω συνέχεια αλλά μια φορά μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Ναι, εκείνο που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι το γιατί κάποιος να ενεργοποιήσει 3 φορές αυτό το πακέτο. Θα ήταν πολύ χαζός εφόσον υπάρχει πακέτο 600+600 με 7ευρώ (μιλώντας για cu). Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει επειγόντως το whats up να συμπεριλάβει πακέτα φθηνότερα των 5ευρώ, όσο αφορά την ομιλία. Κάποιος μπορεί να μιλάει αρκετά λιγότερο από 600λεπτά το μήνα, γιατί να αναγκάζεται να βάλει 600? Η cu έκανε πολύ ορθή κίνηση να βάλει ένα οικονομικό πακέτο που τα συνδιάζει όλα. Αν δεν ακολουθήσει και η wu βλέπω μαζικές αποχωρήσεις. Κώστα το έγραψα και πιο πάνω, "ουσιαστικά".... Εάν κάποιος για τον Α - Β λόγο δεν χρησιμοποιεί και τα 600+600 κλπ πράγματι το cu είναι πιο συμφέρον. Όμως αν τα χρησιμοποιείς (πχ, προσωπικά ο χρόνος και τα mb δε μου φτάνουν) τότε δε συμφέρει το cu. Όμως θα συμφωνήσω (το έκανα και πιο πανω) ότι καλό - χρήσιμο θα ήταν να έχει ένα πιο ευέλικτο προγράμμα. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ο σκοπός που θα κάνω φορητότητα είναι για να αλλάξω πακέτο και να παω στον ολυμπιακό κάτι που δεν γίνεται με απλή αλλαγή πακέτου. Για αυτό θέλω να το κάνω όχι για κανένα άλλο λόγο και δεν είπα να το κάνω συνέχεια αλλά μια φορά μόνο. και σε μια μερα μπορεις να κανεις φορητοτητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το εξής: είχα ρωτήσει την κόσμοτε για το πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να μείνουμε στο δίκτυο της κόσμοτε και μου είχανε πει έναν μήνα για ξανά κανείς αίτηση φορητότητας σε άλλο δίκτυο , μιλώντας πάντα για καρτοκινητο. Εγώ ήθελα να φύγω από την βοντα για κόσμοκάρτα και να ξανά γυρίσω πίσω στην βοντα αλλά ως καρτοκινητο ολυμπιακός. Ξέρω ότι γίνεται αλλά κολλαω στον ένα μήνα . Θέλω να μάθω εάν έχει δοκιμάσει κανένας να κάνει φορητότητα ξανά σε άλλο δίκτυο αμέσως μόλις άλλαξε δίκτυο. Και αν ισχύει σίγουρα ο ένας μήνασ παραμονής στην κόσμοτε . Διότι ξανά πήρα σήμερα και μου είπανε ότι δεν υπάρχει ελάχιστος χρονος παραμονής στο δίκτυο, και ότι μόνο στα συμβόλαια υπάρχει δέσμευση. Ξέρω ότι ο καθένας στην εξυπηρέτηση λέει ότι θέλει αλλά θέλω να ξέρω για να δω τι θα κάνω τελικά!. Οποίος ξέρει ας μου πει ευχαριστώ! η δεσμευση για ενα μηνα δεν ισχυει απο γνωριζω και εγω στα καρτοκινητα μπορεις να φυγεις οποτε θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 η δεσμευση για ενα μηνα δεν ισχυει απο γνωριζω και εγω στα καρτοκινητα μπορεις να φυγεις οποτε θελεις +1.δεν υπαρχει περιορισμος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 H Cosmote θα βγάλει καμια προσφορα στα data? Οπως περσι με τα 5€ = 500mb... η την έχει δει κάπως και δεν κατεβάζει τα μούτρα της φέτος? Εχει αρχίσει και με κουράζει αρκετά η Cosmote με τις τιμές της και την αλαζονεία της, και μου φαίνεται 15 χρόνια μετα θα τους χαιρετήσω... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cker Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 H Cosmote θα βγάλει καμια προσφορα στα data? Οπως περσι με τα 5€ = 500mb... η την έχει δει κάπως και δεν κατεβάζει τα μούτρα της φέτος? Εχει αρχίσει και με κουράζει αρκετά η Cosmote με τις τιμές της και την αλαζονεία της, και μου φαίνεται 15 χρόνια μετα θα τους χαιρετήσω... εχεις δικιο ολα τα πακετα πιο ακριβα απο περσι wu με ακριβες αγορες για λιγωτερη ομιλια 600 λεπτα,καρτσυμβολαια και συμβολαια καταργηση το προγραμμα 15 και στα καρτσυμβολαιο εκει που σου εμενε μπανκα το ποσο του πακετου τωρα π.χ απο το προγραμμα 20 εχεις μπανκα μονο 5 Ε κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 εχεις δικιο ολα τα πακετα πιο ακριβα απο περσι wu με ακριβες αγορες για λιγωτερη ομιλια 600 λεπτα,καρτσυμβολαια και συμβολαια καταργηση το προγραμμα 15 και στα καρτσυμβολαιο εκει που σου εμενε μπανκα το ποσο του πακετου τωρα π.χ απο το προγραμμα 20 εχεις μπανκα μονο 5 Ε κτλπ Το κακό είναι ότι ακολούθησαν και οι άλλες εταιρίες τις τακτικές της και μοιάζει να μην έχουμε και πολλές επιλογές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων! Προσαρμογή και οικονομία όσο μπορούμε, λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Το κακό είναι ότι ακολούθησαν και οι άλλες εταιρίες τις τακτικές της και μοιάζει να μην έχουμε και πολλές επιλογές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων! Προσαρμογή και οικονομία όσο μπορούμε, λοιπόν! η γουιντ δειχνει τον δρομο στις αλλες 2. 500μβ στα καρτοκινητα με 5 ευρω. Ας ακολουθησουν το παραδειγμα της Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 η γουιντ δειχνει τον δρομο στις αλλες 2. 500μβ στα καρτοκινητα με 5 ευρω. Ας ακολουθησουν το παραδειγμα της Πέρυσι απο τον οκτώβρη η κοσμοτε (δεν θυμάμαι πόσους μήνες) είχε την ίδια προσφορά.. Δεν την είχε ακολουθησει καμία.. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cker Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Πέρυσι απο τον οκτώβρη η κοσμοτε (δεν θυμάμαι πόσους μήνες) είχε την ίδια προσφορά.. Δεν την είχε ακολουθησει καμία.. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon πιστευω οτι θα ακολουθησουν και οι αλλες δυο γιατι τα εχουν βρει και προσφερουν ολόιδια πακετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 πιστευω οτι θα ακολουθησουν και οι αλλες δυο γιατι τα εχουν βρει και προσφερουν ολόιδια πακετα Το θέμα μου εμένα δεν είναι ποια εταιρία θα βγάλει την ίδια προσφορά.. Το θέμα μου είναι ποια εταιρία θα την κρατήσει για πάντα και οχι για 2-3 μήνες.. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts