varajohn Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 16 minutes ago, kalitexnis_g said: Εισερχόμενα μηνύματα μπορείς να δέχεσαι για ένα χρόνο από την τελευταία ανανέωση. Δεν χρειάζεται να ανανεώνεις μόνο και μόνο για τα μηνύματα των τραπεζών. Η φραγή δεν αφορά τα εισερχόμενα μηνύματα. Αυτό που λέω δεν το αναφέρει πουθενά επίσημα. Το έχουν αναφέρει στο φόρουμ άλλοι. Θα μπορούσαν να το επιβεβαιώσουν ίσως; σε επικοινωνία που είχαμε την nova ο εκπρόσωπός τους μου είπε ότι ισχύει για τα sms τραπεζών ότι ισχύει και για τα άλλα μηνύματα πως μπορούμε να τσεκάρουμε ότι δεν θα μου μπλοκάρουν τα sms τραπεζών 1 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Στη vodafone σίγουρα βάζουν φραγή και στα εισερχόμενα sms μετά το 3μηνο χωρίς ανανέωση. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, varajohn said: σε επικοινωνία που είχαμε την nova ο εκπρόσωπός τους μου είπε ότι ισχύει για τα sms τραπεζών ότι ισχύει και για τα άλλα μηνύματα πως μπορούμε να τσεκάρουμε ότι δεν θα μου μπλοκάρουν τα sms τραπεζών Να σου πω.. για τη Nova συζητάμε ή για την Cosmote; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοσμοτε κανονικότατα παίζουν τα sms με φραγη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, kmpatra said: Κοσμοτε κανονικότατα παίζουν τα sms με φραγη Άρα μόνο η βονταφονάρα δεν επιτρέπει εισερχόμενα SMS μετά το 3μηνο. 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Πλέον τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία δουλεύουν όλα κι εκει. Τα δεδομένα συγχρονίζουν σε edge μόνο,με προσβαση στο ιντερνετ αν υπάρχει κάποια προσφορά δωρεάν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, kmpatra said: Πλέον τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία δουλεύουν όλα κι εκει. Τα δεδομένα συγχρονίζουν σε edge μόνο,με προσβαση στο ιντερνετ αν υπάρχει κάποια προσφορά δωρεάν. Έχω ένα cu που δεν το έχω ανανεώσει ποτέ από πέρυσι τον Μάρτιο που το πήρα. Εισερχόμενες κλήσεις και sms δεν έχω. Στα δωρεάν νούμερα της vodafone μπορώ να καλέσω. 5G έχει κανονικά και αν πάρω data δωρεάν από προσφορά δουλεύουν κανονικά. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Εγω το 2ο που ειχα πάρει μαζί με τη φορητότητα τον Ιούλιο ειναι στην κατάσταση που περιέγραψα από μεσα Δεκεμβρίου που έπρεπε να μπει φραγή. Ανανεώσεις είχα κάνει ομως,με cashback. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) 12 ώρες πριν, varajohn said: σε επικοινωνία που είχαμε την nova ο εκπρόσωπός τους μου είπε ότι ισχύει για τα sms τραπεζών ότι ισχύει και για τα άλλα μηνύματα πως μπορούμε να τσεκάρουμε ότι δεν θα μου μπλοκάρουν τα sms τραπεζών Τι sms στέλνει η τράπεζα; 🤔 Edited 25 Φεβρουαρίου by hercoulis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 24 minutes ago, hercoulis said: Τι sms στέλνει η τράπεζα; 🤔 Ίσως για ταυτοποίηση κτλ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, hercoulis said: Τι sms στέλνει η τράπεζα; 🤔 για επιβεβαίωση πληρωμών 2 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, varajohn said: για επιβεβαίωση πληρωμών Και ενημερώσεις κινήσεων (εάν έχεις ενεργοποιημενη την υπηρεσία). 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Έχω μαζέψει κάποια mb και λεπτά ομιλίας από τα combo. Ερώτηση, αν αγοράσω DIY τα λεπτά και τα mb ενσωματωνονται ή θεωρούνται άλλα πακέτα νέα άρα κάνουν δικό τους κύκλο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κωδικός deals for you, έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στο Box και λήγει στις 28, 365415641 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου (edited) Άκυρο Edited 27 Φεβρουαρίου by MIKU 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagasas Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου On 25/2/2024 at 11:36 ΜΜ, _NikitaS_ said: Καλησπέρα. Έχω μαζέψει κάποια mb και λεπτά ομιλίας από τα combo. Ερώτηση, αν αγοράσω DIY τα λεπτά και τα mb ενσωματωνονται ή θεωρούνται άλλα πακέτα νέα άρα κάνουν δικό τους κύκλο; Πρεπει να παρει και τον χρονο ομιλιας και τα gb για να μεταφερθουν ολα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, bagasas said: Πρεπει να παρει και τον χρονο ομιλιας και τα gb για να μεταφερθουν ολα Ναι, έλεγα για το πακέτο με τα 13 ευρώ. Έχω μαζέψει λεπτά ομιλίας με τα άλλα combo και ήθελα να πάρω τα 7 GB χωρίς να χάσω τα λεπτά ομιλίας. Άρα έτσι θα το κάνω. Ευχαριστώ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Ξερει κάποιος αν το φοιτητικο wu cosmote μπορεί να χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό(Σκόπια) τα 1500 λεπτα και sms+1.5 gb απο \Την φοιτητική προσφορά του? 1 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 2 minutes ago, lefkaditis said: Ξερει κάποιος αν το φοιτητικο wu cosmote μπορεί να χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό(Σκόπια) τα 1500 λεπτα και sms+1.5 gb απο \Την φοιτητική προσφορά του? Όχι δεν γίνεται 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Όχι δεν γίνεται Ευχαριστω πολυ 1 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 5 minutes ago, lefkaditis said: Ξερει κάποιος αν το φοιτητικο wu cosmote μπορεί να χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό(Σκόπια) τα 1500 λεπτα και sms+1.5 gb απο \Την φοιτητική προσφορά του? Για εκτός ΕΕ, μπορείς να πάρεις 1gb με 8,90 για 1 εβδομάδα και αν θες και ομιλία, παίρνεις 100 λεπτά και 100 sms με 7,90 για 1 εβδομάδα. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9t Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Υπάρχει καποιος τροπος να βαλω 10 ευρω σε ενα καρτοκινητο κοσμοτε χωρις να παω σε καταστημα? Απο το κινητο επιτρεπει απο οτι ειδα απο 13 ευρω και πανω ποσα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 6 minutes ago, james9t said: Υπάρχει καποιος τροπος να βαλω 10 ευρω σε ενα καρτοκινητο κοσμοτε χωρις να παω σε καταστημα? Απο το κινητο επιτρεπει απο οτι ειδα απο 13 ευρω και πανω ποσα. Όχι,στο κατάστημα μπορείς να βάλεις 8 ευρώ κάρτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 1 hour ago, james9t said: Υπάρχει καποιος τροπος να βαλω 10 ευρω σε ενα καρτοκινητο κοσμοτε χωρις να παω σε καταστημα? Απο το κινητο επιτρεπει απο οτι ειδα απο 13 ευρω και πανω ποσα. Μόνο μεταφορά υπολοίπου απο what's up σε what's up ξερω, αλλά δεν ανανεώνει την ημερομηνία λήξης. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 1 hour ago, james9t said: Υπάρχει καποιος τροπος να βαλω 10 ευρω σε ενα καρτοκινητο κοσμοτε χωρις να παω σε καταστημα? Απο το κινητο επιτρεπει απο οτι ειδα απο 13 ευρω και πανω ποσα. Να πάει κάποιος άλλος σε κατάστημα αντί για εσένα.. 😂😂😂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts