eridion25 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) Τι σημενη λήξη σύνδεσης ακριβος στην cosmote γιατί στην wind σημενει ότι χάνεις τον αριθμο σου που σήμερα 13/01/2024 μπήκα στο my cosmote και λει λήξη σύνδεσης 12/01/2024 Edited 12 Ιανουαρίου by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) Σημαίνει χάνεις τον αριθμό σου. Δεν ξέρω αν υπάρχει το ατυπο περιθώριο των λίγων ημερών που υπάρχει αλλού. Και δεν θεωρώ ότι αυτή η αποσύνδεση από το δίκτυο μπορεί να γίνει αυτόματα μέσα στα μεσάνυχτα, μπορεί αύριο το πρωί όμως να έχει τελειώσει. Ο αριθμός παραμένει στην κατοχή σου για 6 μήνες αν θέλεις να ξανά εκδόσεις sim Edited 12 Ιανουαρίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Τι σημενη λήξη σύνδεσης ακριβος στην cosmote γιατί στην wind σημενει ότι χάνεις τον αριθμο σου που σήμερα 13/01/2024 μπήκα στο my cosmote και λει λήξη σύνδεσης 12/01/2024Μηπως έχεις συμβόλαιο ή καρτοσυμβόλαιο; Γιατι σε όσα καρτοκινητά Cosmote έχω δε μου δείχνει πουθενά τη λήξη της σύνδεσης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Κανονικά φαίνεται η λήξη της σύνδεσης στην εφαρμογή της cosmote (πηγαίνεις στον αριθμό και κατόπιν στο υπομενού "ανανεώσεις"). 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Εννοεί ότι μπαίνει φραγή. Δε χάνεται το νούμερο. Απλά παίρνουν το χρηματικό υπόλοιπο και βάζουν φραγή. Το νούμερο χάνεται σε 13 μήνες χωρίς ανανέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Στο συγκεκριμένο που λεει λήξη σύνδεσης, εννοεί τους 12 μήνες. Από την ημερομηνία που λέει έχεις ακόμα 1 μήνα να κανεις ανανέωση ώστε να ανακτηθεί ο αριθμός 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Το 12/1/2024 ληξη συνδεσης σημαινει οτι τελευταια καρτα εβαλε στς μεσα Δεκεμβρη 2022, πριν 13 μηνες, αρα σε λιγες μερες απο τωρα δε θα εμφανιζεται ο συγκεκριμενος αριθμος sim στο Cosmote app του. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, paanos said: Στο συγκεκριμένο που λεει λήξη σύνδεσης, εννοεί τους 12 μήνες. Από την ημερομηνία που λέει έχεις ακόμα 1 μήνα να κανεις ανανέωση ώστε να ανακτηθεί ο αριθμός Σωστά. Λάθος μου. Εγώ εννοούσα το λήξη υπολοίπου. Στο ίδιο σημείου το έχει η εφαρμογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Να ενημερώσω τους φίλους του Forum μιας και άνοιξα το θέμα, ότι η μετατροπή του αριθμού του γιου μου από συμβόλαιο σε κασρτοκινητό ολοκληρώθηκε πλήρως σε περισσότερες από 24 ώρες... Όταν λέω πλήρως, εννοώ ότι έγινε πλήρως λειτουργικό, γιατί για περισσότερες από 24 ώρες δεν μπορούσε να καλέσει ούτε δωρεάν αριθμούς (1314, 1330 κλπ.), ούτε χρεώσιμους... Για την ακρίβεια χρειάστηκαν 34 ώρες και 5-6 κλήσεις στην υπηρεσία βλαβών της Cosmote. Υπενθυμίζω πως η μετατροπή θα ολοκληρωνόταν εντός 6 ωρών από την στιγμή που θα έχανε το σήμα το κινητό, δηλαδή από τις 00:00:01 της Παρασκευής μέχρι τις 6-7 το πρωί, σύμφωνα με sms που έλαβα στο κινητό μου από την Cosmote... Εννοείται πως το μετάνιωσα πικρά... 5 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Easy transfer. Η προϋπόθεση των 35€ στο εξάμηνο, εφαρμόζεται? Είχα κάνει 4 ανανεώσεις: 8, 10, 11, 12. Λέω: θα κάνω ΤΩΡΑ την 5' και θα στείλω χρήματα στο συγκεκριμένο κινητό. Μου κόβει όμως να κάνω μια δοκιμή. Έστειλε κανονικά τα χρήματα, παρότι είχα κάνει μόνο 4 ανανεώσεις συνολικού ποσού 32€. Μια χαρά πήγε η δουλειά θέλω να ξέρω: είναι συστημικό λάθος η δεν εφαρμόζεται το όριο των 35€. On 12/1/2024 at 1:24 ΜΜ, jimmis11 said: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) Εμένα με έχει αφήσει και από αριθμό που δεν έχει ανανεώσει 35€ στο εξάμηνο, αλλά είχε αρκετό υπόλοιπο. Δεν ξέρω τι ισχύει τυπικά. edit: Είναι άξιο αναφοράς πάντως ότι από τη στιγμή που το easy transfer δεν ανανεώνει διάρκεια χρημάτων και που τα ελάχιστα χρήματα ανανέωσης είναι πλέον 13€, η χρησιμότητα του easy transfer έχει μειωθεί αρκετά. Edited 15 Ιανουαρίου by minast 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 15 minutes ago, minast said: Εμένα με έχει αφήσει και από αριθμό που δεν έχει ανανεώσει 35€ στο εξάμηνο, αλλά είχε αρκετό υπόλοιπο. Δεν ξέρω τι ισχύει τυπικά. edit: Είναι άξιο αναφοράς πάντως ότι από τη στιγμή που το easy transfer δεν ανανεώνει διάρκεια χρημάτων και που τα ελάχιστα χρήματα ανανέωσης είναι πλέον 13€, η χρησιμότητα του easy transfer έχει μειωθεί αρκετά. Εννοείται. Εγώ συντηρουσα 2 κινητά, βάζοντας στο 1 και στέλνοντας τα στο άλλο. Αυτό ΤΩΡΑ είναι 'οριακο'. Έχω token χωρίς λήξη. Μετά το δίμηνο (που χάνεται το υπόλοιπο και μέχρι το 3μηνο), μπορούν να ενεργοποιηθούν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Σε νούμερο που μπήκε φραγή χθες στο 3μηνο δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα και η ομιλία προς cosmote one κινητά. Δεν είναι φραγή τελείως δηλαδή οπότε κάποιος μπορεί για 1 χρόνο να μην βάλει καθόλου κάρτα και να μιλάει κανονικά στα υπόλοιπα νούμερα cosmote one αλλά και να έχει δεδομένα από τα 2gb δώρο συν από εξόφληση λογαριασμου. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 12 minutes ago, king2009 said: Σε νούμερο που μπήκε φραγή χθες στο 3μηνο δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα και η ομιλία προς cosmote one κινητά. Δεν είναι φραγή τελείως δηλαδή οπότε κάποιος μπορεί για 1 χρόνο να μην βάλει καθόλου κάρτα και να μιλάει κανονικά στα υπόλοιπα νούμερα cosmote one αλλά και να έχει δεδομένα από τα 2gb δώρο συν από εξόφληση λογαριασμου. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενδιαφέρον αυτό αλλά με το token, τι γίνεται? Νομίζω ότι ΔΕΝ μπορεί να ενεργοποιηθεί μετά το 3μηνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Εγω αναμεσα σε 2ο και 3ο μηνα ενεργοποιησα κανονικα τοκεν (που δεν ειχε ημερομηνία ληξης). 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Εγω αναμεσα σε 2ο και 3ο μηνα ενεργοποιησα κανονικα τοκεν (που δεν ειχε ημερομηνία ληξης). Θα το κάνω την άλλη εβδομάδα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Mystery token Unlimited after dark δεδομένα.Μπείτε στο what's up appSent from my NE2213 using Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Με τι διάρκεια; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 1 minute ago, patrickdrd said: Με τι διάρκεια; Το unlimited after dark είναι 30 ημερών. Θεωρώ ότι το ίδιο θα ισχύει και εδώ. Δεν έχω πιά what's up ενεργό να το ελέγξω για σίγουρα. 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Το unlimited after dark είναι 30 ημερών. Θεωρώ ότι το ίδιο θα ισχύει και εδώ. Δεν έχω πιά what's up ενεργό να το ελέγξω για σίγουρα. Λογικα, για 10 ώρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 6 minutes ago, patrickdrd said: Με τι διάρκεια; 4 minutes ago, VIPdriver said: Το unlimited after dark είναι 30 ημερών. Θεωρώ ότι το ίδιο θα ισχύει και εδώ. Δεν έχω πιά what's up ενεργό να το ελέγξω για σίγουρα. 1 minute ago, GREGORYMO said: Λογικα, για 10 ώρες Για 3 ημέρες είναι παιδιά.. 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 1 minute ago, Nikos_96 said: Για 3 ημέρες είναι παιδιά.. Για ώρα ανάγκης καλό είναι. 2 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 6 minutes ago, Nikos_96 said: Για 3 ημέρες είναι παιδιά.. Οπότε θες η πιάνει αναγκαστικά Σάββατο Κυριακο ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Just now, GREGORYMO said: Οπότε θες η πιάνει αναγκαστικά Σάββατο Κυριακο ? Εμένα δεν έγραψε κάτι για ΣΚ. Λογικά είναι απο την μέρα που θα το ενεργοποιήσεις με ισχύ τα επόμενα 3 βράδια (22:00-20:00 αν δεν κάνω λάθος). 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Εαν κανω το what's up μου σε Neo, θα χρησιμοποιώ την ίδια σιμ; Έψαξα στις ερωτήσεις του σάιτ και δεν έχει αυτήν την ερώτηση. 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts