minotavros Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Να ρωτήσω τα μβ που δίνει δώρο με κάθε αγορά με τη prepaid τα έχει σταματήσει; έχει τρεις μέρες δεν έχουν μπει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑφού το ξέρεις το νήμα https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=449346 Poco x3 pro μεTapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Χαίρεται. Έχω whatsup και είναι στο Cosmote One. Εδώ και 2 εβδομάδες προσπαθώ να ενεργοποιήσω το πακέτο 1GB για μια εβδομάδα, από το Cosmote One, αλλά η επιλογή είναι γκριζαρισμένη. Δεν μου δίνεται η δυνατότητα να το ενεργοποιήσω. Έχω κάνει επανεκκίνηση τη συσκευή, έχω καθαρίσει cache, έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής, αλλά και πάλι τα ίδια. καμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το ενεργοποιήσω? Εγώ το έκανα πρίν λίγες μέρες απο την εφαρμογή της cosmote στην αρχική σελίδα εκεί που λέει cosmote 1 κάτω απο το όνομα σου πατάς και σε βγάζει στη διαχείριση cosmote one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Ακριβώς την ίδια πασχαλινη προσφορα με των κοκκινων δίνει και το what's up ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι μπλε τίποτα ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 (edited) Καλησπέρα σε όλους Το πακέτο data me now, δε διατίθεται σε whatsup & cosmokarta σωστά; Edited April 26, 2021 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Μόνο στη Cosmoκάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Πώς ενεργοποιείται στην Cosmoκάρτα; Δε βρίσκω κάτι ( https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/prepaid_cosmokarta.html ) Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Στο My Cosmote App, στην κατηγορία Shop πάνω πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Ευχαριστώ είχες δίκιο, το βρήκα! Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Ο κωδικός deals for you είναι για 1 χρήση ή για πολλες χρήσεις έως την ημερομηνία λήξης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Ο κωδικός deals for you είναι για 1 χρήση ή για πολλες χρήσεις έως την ημερομηνία λήξης ; Μια στην κάθε επιχείρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Μια στην κάθε επιχείρηση. Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Εγώ το έκανα πρίν λίγες μέρες απο την εφαρμογή της cosmote στην αρχική σελίδα εκεί που λέει cosmote 1 κάτω απο το όνομα σου πατάς και σε βγάζει στη διαχείριση cosmote one Ευχαριστώ πολύ. δούλεψε για εμένα, αλλά στα υπόλοιπα της οικογένειας που δεν έχουν διαχείριση του cosmote one, δεν μπορούν να το πάρουν. τι κάνω εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 (edited) Παιδιά., είχα 5, 5Gb και ενεργοποίησα τα απεριόριστα για 10 μέρες και μου έφαγε όλα τα GB. Τι κάνω; Edited April 30, 2021 by cgioris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Τα gb που είχες έληγαν πριν το τέλος των 10 ημερών; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 (edited) Δεν το ξέρω, αλλά έχει σημασία; Τα απεριόριστα δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθούν πρώτα; Edited April 30, 2021 by cgioris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Ίσως εξαρτάται από την ημερομηνία λήξης. Δηλαδή αν πχ έχω κάποια δεδομένα που λήγουν αύριο και αγοράσω τα απεριόριστα που λήγουν σε 10 μέρες, λογικό είναι να καταναλώσει αυτά που λήγουν πρώτα. Έτσι κι αλλιώς, και από τα απεριόριστα να έτρωγε, πριν περάσουν οι 10 μέρες θα είχαν λήξει τα άλλα οπότε θα ήταν ακριβώς το ίδιο το αποτέλεσμα. Αν όμως τα MB που είχες έληγαν μετά από το 10ημερο, δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά και θα πρέπει να τους ενοχλήσεις. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να το δεις τώρα αυτό. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Δεν το ξέρω, αλλά έχει σημασία; Τα απεριόριστα δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθούν πρώτα;Οποίο λήγει νωρίτερα, εκείνο θα ξοδέψει. Αν τα "ΤΑΔΕ" ΜΒ που είχες έληγαν 5 μέρες και τα απεριόριστα μετά από 5 μέρες, τα "ΤΑΔΕ" ΜΒ φεύγουν. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Δεν το ξέρω, αλλά έχει σημασία; Τα απεριόριστα δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθούν πρώτα; Σε προηγούμενες προσφορές, είχαν απόλυτη προτεραιότητα τα απεριόριστα έναντι των άλλων. Σε αυτή λέει ξεκάθαρα ότι έχουν προτεραιότητα αυτά που λήγουν πρώτα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Φάουλ και not fair in my opinion. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Λογικό να έχουν προτεραιοτητα αυτά που λήγουν πρώτα, αφου ειναι αγορά πακετου, δεν είναι δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Για διάρκεια δέκα ημερών; Καθόλου λογικό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Για διάρκεια δέκα ημερών; Καθόλου λογικό. Αυτό. Δεν αφορά μηνιαία προσφορά ούτε είναι δωρεάν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη το πακέτο των 120 ΜΒ με τα 3 ευρώ; Αν ναι, πώς; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Από τη στιγμή που δεν είναι δωρεάν, το αγοράζεις όπως αγοράζεις πακετο και λογικό να λήγει αυτό που λήγει νωρίτερα. Μόνο τα δώρα έχουν προτεραιοτητα. Νομιζω οτι και στις άλλες εταιρίες τα ίδια ισχυουν. Όταν έχεις 2 αγορασμένα πακετα ίντερνετ, πρώτα καταναλώνεται αυτό που λήγει πιο νωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη το πακέτο των 120 ΜΒ με τα 3 ευρώ; Αν ναι, πώς; 120MB στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts