Thou_Bou Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 παιδια ξερει κανενας να με ενημερωσει τι γινεται με το internet σε whatsup κινητό με περιπου 4.5 ευρω το μηνα? μου το ειπε φιλος, αλλα δεν πολυκαταλαβα τι και πως. εστειλα μηνυμα στο 1333, μου ηρθαν οι ρυθμισεις με sms, τις αποθηκευσα αλλα μετα τι κανω? και ποσο χρεωνομαι? ειναι 40 mb για ενα μηνα? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Μπες στην εφαρμογή ιστός του κινητού σου και κοίταξε στους σελιδοδείκτες. Εκεί θα πρέπει να δεις κάποια αναφορά στο cosmote myview. Αν όχι, η διεύθυνση είναι wap.mycosmos.gr Αφού μπεις λοιπόν, θα πας στο Myaccount και θα επιλέξεις το ενεργό πάσο ( που λογικά εντός παρένθεσης θα λέει 0, μηδέν ) και θα το ενεργοποιήσεις. Έτσι, κάθε μήνα θα έχεις απεριόριστη χρήση των δωρεάν υπηρεσιών του myview και 40mb για χρήση εκτός του περιβάλλοντος αυτού ( π.χ. για περιήγηση στο internet ). Η ανανέωση του μηνιαίου πάσου γίνεται αυτόματα στην επέτειο ενεργοποίησής του, φτάνει να υπάρχει το απαιτούμενο ποσό ( 4€ ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juamx Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 ξερουμε αν εχει καποια αλλη εταιρια? Και το CU 30MB με 3,5€ - εκτός αν είσαι φοιτητής και το πήρες για 12 μήνες δωρεάν!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Σήμερα έκανα αίτηση φορητότητας από Νέο Vodafone προς Cosmokarta και μου είπαν ότι κατά την παραλαβή της sim από το courier θα υπογράψω και την υπεύθυνη δήλωση για τον νέο νόμο. Ρώτησα αν ξαναχρειαστεί να πάω σε κατάστημα για να δηλώσω τα στοιχεία μου και μου είπε όχι, πλέον από φορητότητα, έτσι θα γίνεται. Το ξέρατε εσείς αυτό? Πολύ βολικό μου ακούγεται! Επίσης μου είπε ότι η φορητότητα θα ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου και την ρώτησα την κοπέλα γιατί τόσο αργά αφού είναι για 15 μέρες περίπου και μου είπε ότι πρέπει να γίνει συνεννόηση με το courier πρώτα και γι' αυτό δίνουν κάποιες μέρες προθεσμία παραπάνω. Όταν παραλάβω την sim, λέτε να μπορώ να τους πιέσω (με τηλεφώνημα) να μου την ολοκληρώσουν γρηγορότερα την φορητότητα? Δεν έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα που θα αργήσει, ίσως να με βολέψει κιόλας, για να καταναλώσω όλες τις μονάδες που θα έχω στο καρτοκινητό μου, αλλά θέλω να ξέρω αν είναι μόνο σε μένα αυτό ή σε όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Σήμερα έκανα αίτηση φορητότητας από Νέο Vodafone προς Cosmokarta και μου είπαν ότι κατά την παραλαβή της sim από το courier θα υπογράψω και την υπεύθυνη δήλωση για τον νέο νόμο. Ρώτησα αν ξαναχρειαστεί να πάω σε κατάστημα για να δηλώσω τα στοιχεία μου και μου είπε όχι, πλέον από φορητότητα, έτσι θα γίνεται. Το ξέρατε εσείς αυτό? Πολύ βολικό μου ακούγεται! Επίσης μου είπε ότι η φορητότητα θα ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου και την ρώτησα την κοπέλα γιατί τόσο αργά αφού είναι για 15 μέρες περίπου και μου είπε ότι πρέπει να γίνει συνεννόηση με το courier πρώτα και γι' αυτό δίνουν κάποιες μέρες προθεσμία παραπάνω. Όταν παραλάβω την sim, λέτε να μπορώ να τους πιέσω (με τηλεφώνημα) να μου την ολοκληρώσουν γρηγορότερα την φορητότητα? Δεν έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα που θα αργήσει, ίσως να με βολέψει κιόλας, για να καταναλώσω όλες τις μονάδες που θα έχω στο καρτοκινητό μου, αλλά θέλω να ξέρω αν είναι μόνο σε μένα αυτό ή σε όλους... αν σου περισεψουν μοναδες, στειλτες σε εναν γνωστο σου για να μην πανε αδικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 αν σου περισεψουν μοναδες, στειλτες σε εναν γνωστο σου για να μην πανε αδικα Καλά, σίγουρα θα το έκανα αυτό... Εννοείται και ευχαριστώ που το σκέφτηκες να μου το προτείνεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Μπες στην εφαρμογή ιστός του κινητού σου και κοίταξε στους σελιδοδείκτες. Εκεί θα πρέπει να δεις κάποια αναφορά στο cosmote myview. Αν όχι, η διεύθυνση είναι wap.mycosmos.gr Αφού μπεις λοιπόν, θα πας στο Myaccount και θα επιλέξεις το ενεργό πάσο ( που λογικά εντός παρένθεσης θα λέει 0, μηδέν ) και θα το ενεργοποιήσεις. Έτσι, κάθε μήνα θα έχεις απεριόριστη χρήση των δωρεάν υπηρεσιών του myview και 40mb για χρήση εκτός του περιβάλλοντος αυτού ( π.χ. για περιήγηση στο internet ). Η ανανέωση του μηνιαίου πάσου γίνεται αυτόματα στην επέτειο ενεργοποίησής του, φτάνει να υπάρχει το απαιτούμενο ποσό ( 4€ ). και ισχυει σιγουρα για 1 μηνα? επίσης, 40mb εννοει τι ακριβώς? πχ αν κανω απλη περιηγηση στο facebook, σε forums κτλ "μετρανε" απο πισω τιποτα kb? ή μονο σε περιπτωση που κανω καποιο download εχω οριο τα 40 mb? (πρωτη επαφη μου με internet επί πληρωμη σε κινητό, ζητώ κατανοηση σας :) ) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 και ισχυει σιγουρα για 1 μηνα? επίσης, 40mb εννοει τι ακριβώς? πχ αν κανω απλη περιηγηση στο facebook, σε forums κτλ "μετρανε" απο πισω τιποτα kb? ή μονο σε περιπτωση που κανω καποιο download εχω οριο τα 40 mb? (πρωτη επαφη μου με internet επί πληρωμη σε κινητό, ζητώ κατανοηση σας :) ) Θα έχεις για έναν ολόκληρο μήνα 40Mb για να πλοηγηθείς στο internet.. Όλα τα Κb που θα "χαλάσεις" στις σελίδες που θα μπαίνεις, θα φεύγουν από τα 40Mb του πακέτου.. Σε περίπτωση που ξεπεράσεις τα 40Mb θα χρεωθείς έξτρα πλοήγηση.. Καλό θα ήταν κάθε μήνα να μηδενίζεις τον μετρητή του κινητού σου, ώστε να ξέρεις πόσα Mb ή Kb έχεις κάνει.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Θα έχεις για έναν ολόκληρο μήνα 40Mb για να πλοηγηθείς στο internet.. Όλα τα Κb που θα "χαλάσεις" στις σελίδες που θα μπαίνεις, θα φεύγουν από τα 40Mb του πακέτου.. Σε περίπτωση που ξεπεράσεις τα 40Mb θα χρεωθείς έξτρα πλοήγηση.. Καλό θα ήταν κάθε μήνα να μηδενίζεις τον μετρητή του κινητού σου, ώστε να ξέρεις πόσα Mb ή Kb έχεις κάνει.. :) οκ ευχαριστω πολυ φιλε. εχω το samsung pixon m8800 και εχει ωραια οθονη 3.2 ιντσων αλλα οχι wifi οπότε λεω να το δοκιμασω. μπορω να το βαλω για εναν η δυο μηνες και μετα να το διακοψω έτσι? γίνεται αυτόματα η "απορροφηση" των 4 ευρω κάθε μήνα? και αν ναι , πως διακόπτεται η υπηρεσία? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Θα έχεις για έναν ολόκληρο μήνα 40Mb για να πλοηγηθείς στο internet.. Όλα τα Κb που θα "χαλάσεις" στις σελίδες που θα μπαίνεις, θα φεύγουν από τα 40Mb του πακέτου.. Σε περίπτωση που ξεπεράσεις τα 40Mb θα χρεωθείς έξτρα πλοήγηση.. Καλό θα ήταν κάθε μήνα να μηδενίζεις τον μετρητή του κινητού σου, ώστε να ξέρεις πόσα Mb ή Kb έχεις κάνει.. :) εαν χρησιμοποιεις για πρωτη φορα το mycosmos view οταν μπεις απο τον ιστο του κινητου σου στο my view θα σου δωσει δωρο 15 μερες δωρεαν πλοηγηση στο my cosmos view και 40mb ιντερνετ απο το κινητο σου. το κακο ειναι οτι η κοσμοτε δεν σου δινει την δυνατοτητα να ενημερωνεσαι για το υπολοιπο των δωρεαν mb που εχεις στην διαθεση σου και πρεπει να το βλεπεις απο τον μετρητη της συσκευης σου και τα μετατρεπεις τα τα kb σε mb. ενω στην vodafone υπαρχει το αντιστοιχο πακετο με 3,50 ευρω με 30 ΜΒ και απεριοριστο vodafone live αλλα σου δινει την δυνατοτητα να μαθαινεις το υπολοιπο των δωρεαν mb ιντερνετ απο το κινητο σου στελνωντας ενα κενο sms στο 1286. πιστευω οτι ειναι καλυτερα να εχεις και ενα δευτερο νουμερο και να μπορεις να ελενχεσαι τουλαχιστον να μπορεις να γνωριζεις εαν θα σε χρεωσει ή οχι οταν θα μπεις στο ιντερνετ κσι νσ μην εχεις τον ανχος εαν θα το ξεπερασεις και αν θα εχεις υπολοιπο ή θα εχει μηδενιστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 καλημερα μια ερωτηση θελω να εχω ιντερνετ στο κινητο αλλα οχι wap πως το κανω ?? μπορει να γινει?? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Σε καρτοκινητό, μόνο wap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 καλημερα μια ερωτηση θελω να εχω ιντερνετ στο κινητο αλλα οχι wap πως το κανω ?? μπορει να γινει?? απο το κινητο σου μπορεις να μπεις μονο μεσω gprs 'η μεσω wap (για τις παλιες συσκευες ).μεσω wap δεν συμφερει διοτι γινεται κληση και σε χρεωνει παρα πολυ και απο αποψη ταχυτητας παει πολυ αργα . συμφερει μονο το μεσω gprs , στελνεις την λεξη ''WAPA''στο 1333 και αποθηκευεις τις ρυθμίσεις κανεις μια επανεκίνηση. και μετα μπαινεις απο τον ιστο και τον μπραουζερ του κινητου σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ξέρουμε αν πρόκειτε να βγει κανένα "πακέτο" για cosmokarta? την έχουν εντελώς ξεχασμένη ενώ το ala carte το ανανέωσε η voda... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ξέρουμε αν πρόκειτε να βγει κανένα "πακέτο" για cosmokarta? την έχουν εντελώς ξεχασμένη ενώ το ala carte το ανανέωσε η voda... Μακάρι να βγει, αλλά... Επίσης αυτό το ρημάδι το 45λεπτο δεν μπορούν να το φτιάξουν να μην καταναλώνεται στα 2 νούμερα του 1 ευρωλεπτού/λεπτό? Έλεος... Και αυτό με την προνομιακή που έχουν κάνει, είναι αηδία. Βάζεις 20€ και έχεις προνομιακές χρεώσεις και βάζεις 30€ και δεν έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Μακάρι να βγει, αλλά... Επίσης αυτό το ρημάδι το 45λεπτο δεν μπορούν να το φτιάξουν να μην καταναλώνεται στα 2 νούμερα του 1 ευρωλεπτού/λεπτό? Έλεος... Και αυτό με την προνομιακή που έχουν κάνει, είναι αηδία. Βάζεις 20€ και έχεις προνομιακές χρεώσεις και βάζεις 30€ και δεν έχεις... Καλά ναι αυτό με το 45λεπτο είναι μεγάλο θέμα σπάνια τα έχω χρησιμοποιήσει μου τα "τρώει" στους 2 αριθμούς σχεδόν πάντα δώρον άδωρον δηλαδή. Στο ala carte νομίζω τα έχει ξεχωριστά. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Καλά ναι αυτό με το 45λεπτο είναι μεγάλο θέμα σπάνια τα έχω χρησιμοποιήσει μου τα "τρώει" στους 2 αριθμούς σχεδόν πάντα δώρον άδωρον δηλαδή. Στο ala carte νομίζω τα έχει ξεχωριστά. Ναι, ξεχωριστά τα έχει! Αν παίρνεις αυτά τα 2 νούμερα, δεν σου τρώει από τα 45 λεπτά. Μόνο στην Cosmokarta στα τρώει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 παιδια υπαρχει κανενα πακετακι για πλοηγηση στο ιντερνετ σε whats up????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaTTT Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παιδιά,μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί!Στις 19/10 ενεργοποίησα την προσφορά του what's up με τα 7ευρώ 1200 λεπτά και 1200 sms.Σήμερα που έβαλα πάλι κάρτα μου δίνει 600λεπτά με 600sms.Δεν ισχύει για όλο το χρόνο η προσφορά?Για ένα μήνα ήταν,ή έκανα κάτι λάθος?Έστειλα plus στο 1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παιδιά,μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί!Στις 19/10 ενεργοποίησα την προσφορά του what's up με τα 7ευρώ 1200 λεπτά και 1200 sms.Σήμερα που έβαλα πάλι κάρτα μου δίνει 600λεπτά με 600sms.Δεν ισχύει για όλο το χρόνο η προσφορά?Για ένα μήνα ήταν,ή έκανα κάτι λάθος?Έστειλα plus στο 1313 Μέχρι 31/10 ίσχυε προσφορά που σου διπλασίαζε τα λεπτά και τα μηνύματα που σου δίνει η υπηρεσία με τα 7 ευρώ. Δηλαδή αντί για 600 λεπτά και sms σου έδινε 1200. Πλέον σου δίνει κανονικά 600. Δεν υπάρχει κάποια άλλη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παιδιά,μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί!Στις 19/10 ενεργοποίησα την προσφορά του what's up με τα 7ευρώ 1200 λεπτά και 1200 sms.Σήμερα που έβαλα πάλι κάρτα μου δίνει 600λεπτά με 600sms.Δεν ισχύει για όλο το χρόνο η προσφορά?Για ένα μήνα ήταν,ή έκανα κάτι λάθος?Έστειλα plus στο 1313 εαν εισαι φοιτητρια υπαρχει και προσφορα με 1000' και μυνηματα καθε μηνα εωσ και 31/απριλιου 2010 σου επισυναπτω το λινκ εαν σε ενδιαφερει μπες και δες . http://www.whatsup.gr/news/super-foititiki-prosfora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 εαν εισαι φοιτητρια υπαρχει και προσφορα με 1000' και μυνηματα καθε μηνα εωσ και 31/απριλιου 2010 σου επισυναπτω το λινκ εαν σε ενδιαφερει μπες και δες . http://www.whatsup.gr/news/super-foititiki-prosfora εμενα αυτη η προσφορα μου δινει να καταλαβω οτι η προσφορα δεν θα συνεχιστει για ολους οσοι θελουν να την ενεργοποιησουν εκ νεου για το 2010, παρα μονο για καποιες ομαδες π.χ φοιτητες η δεν ξερω ποιοι αλλοι. κριμα και ηταν οτι καλυτερο στα καρτοκινητα απο καταβολης κινητης τηλεφωνιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 εμενα αυτη η προσφορα μου δινει να καταλαβω οτι η προσφορα δεν θα συνεχιστει για ολους οσοι θελουν να την ενεργοποιησουν εκ νεου για το 2010, παρα μονο για καποιες ομαδες π.χ φοιτητες η δεν ξερω ποιοι αλλοι. κριμα και ηταν οτι καλυτερο στα καρτοκινητα απο καταβολης κινητης τηλεφωνιας Οπως εχουμε ξαναπει δεν θα συνεχιστει αυτη η προσορα το 2010. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Οπως εχουμε ξαναπει δεν θα συνεχιστει αυτη η προσορα το 2010. εχεις κανεις γνωση του τι προκειται να ακολουθησει αυτην την προσφορα στο 2010? κατι παρομοιο με διαφορετικους ορους η κατι τελειως διαφορετικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 εχεις κανεις γνωση του τι προκειται να ακολουθησει αυτην την προσφορα στο 2010? κατι παρομοιο με διαφορετικους ορους η κατι τελειως διαφορετικο? Λογικα θα χουμε προσφορες οπως αυτες που υπαρχουν. Δηλαδη 7 ευρω για 600' και 600 sms. Ισως βγει και καμια λιγο καλυτερη στις αρχες του 2010. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts