simosthe Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Καλημέρα σε καινούργιο αριθμό whats up αν στέλνω 5€ από άλλο αριθμό θα ανανεώνεται και για πόσους μήνες; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Δύο μήνες το υπόλοιπο του και 3 μήνες η φραγή Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Δύο μήνες το υπόλοιπο του και 3 μήνες η φραγή Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Γνώμη για ίντερνετ , χρήση περίπου 1γιγα το μήνα, δίκτυο λόγο κάλυψης μόνο cosmote Τι θα κάνετε για πιο οικονομικ χρηση σε ταμπλετ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 10€ τον πρώτο μήνα και reloadit bonus που δινει 1.2gb για ένα μήνα. Και τον 2ο μήνα αγοράζεις το πακέτο 8.5€-->2gb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Γνώμη για ίντερνετ , χρήση περίπου 1γιγα το μήνα, δίκτυο λόγο κάλυψης μόνο cosmote Τι θα κάνετε για πιο οικονομικ χρηση σε ταμπλετ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν θες μόνο ίντερνετ κάνε το Frog. Με 4.44 θα έχεις 2 γίγα για 25 μέρες. Με 10 ευρώ δλδ θα περνάς 50 μέρες. Αν σου μένουν mb μεταφέρονται με ενεργοποίηση ίδιου πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Με το what's up θα έχει για 60 ημέρες. Στο 6μηνο θα του βγαίνει 1 μηνας δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Γνώμη για ίντερνετ , χρήση περίπου 1γιγα το μήνα, δίκτυο λόγο κάλυψης μόνο cosmote Τι θα κάνετε για πιο οικονομικ χρηση σε ταμπλετ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν έχεις συγγενή ή φίλο με Whats up που το χρησιμοποιεί μπορείς να βάζεις εσύ 10 ευρώ πχ για να πάρεις 1.2gb από reload it και μετά να του μεταφέρεις τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 (edited) Για να μπορέσει να γίνει αυτό πρέπει να βάζει 12€ όπου περισσεύουν 10.71€ καθώς η μεταφορά των 10€ με το easy transfer, κοστίζει 10.20€ Απο την άλλη αν βάζει 12€ μπορει να στέλνει στο άλλο wu 2 φορές απο 5€ συνολικό κόστος 10.40€ και επειτα απο εκείνο να κάνει προς τον εαυτό του το παρε-μοιρασε και κερδίζει επιπλέον 600mb τα οποια μεταφέρονται Edited May 26, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Γεια σε όλους! Μου ήρθε σήμερα sms ότι ενεργοποιηθηκε το Cosmote One ενω δεν είχα κάνει κάποιο αίτημα... Άρχισαν να το δίνουν από μόνοι τους σε ολους οσους το δικαιούνται; Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Αν έχεις σταθερό και κινητό στο ίδιο ΑΦΜ μπορεί να γίνει αυτόματα. Κατά καιρούς έχει αναφερθεί ότι στα καταστήματα κάνουν ενεργοποιήσεις του one μεταξύ άσχετων πελατών για να πιάσουν τον στόχο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Γεια σε όλους! Μου ήρθε σήμερα sms ότι ενεργοποιηθηκε το Cosmote One ενω δεν είχα κάνει κάποιο αίτημα... Άρχισαν να το δίνουν από μόνοι τους σε ολους οσους το δικαιούνται; Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Και εμένα, το ενεργοποιησαν, ΧΩΡΙΣ να το έχω ζητήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Τι ωραία και χρήσιμα ήταν αυτά τα άπειρα gigabyte που μας στέλνανε την περίοδο της καραντίνας... Θα το επαναλάβουν άραγε ανεξαρτήτως καταστάσεων; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Πως μπορώ ένα whatsup να το κάνω frog?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Και σε μένα το ίδιο έγινε πριν 2 εβδομάδες. Ενεργοποιήθηκε χωρίς να το ζητήσω ή να κάνω κάτι. Η πλάκα είναι ότι μένω μόνος μου κι αυτό σημαίνει ότι έχω 1000 λεπτά για να καλώ δωρεάν από το σταθερό μου στο ...κινητό μου και τούμπαλιν. Γεια σε όλους! Μου ήρθε σήμερα sms ότι ενεργοποιηθηκε το Cosmote One ενω δεν είχα κάνει κάποιο αίτημα... Άρχισαν να το δίνουν από μόνοι τους σε ολους οσους το δικαιούνται; Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Αν έχεις σταθερό και κινητό στο ίδιο ΑΦΜ μπορεί να γίνει αυτόματα. Κατά καιρούς έχει αναφερθεί ότι στα καταστήματα κάνουν ενεργοποιήσεις του one μεταξύ άσχετων πελατών για να πιάσουν τον στόχο τους. Και εμένα, το ενεργοποιησαν, ΧΩΡΙΣ να το έχω ζητήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Πως μπορώ ένα whatsup να το κάνω frog?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στέλνεις ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314 Στην συνέχεια θα σου ζητηθεί να στείλεις F για να γινει FROG και θα σου γνωστοποιηθεί το κόστος αλλαγής το οποίο είνια 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Η πλάκα είναι ότι μένω μόνος μου κι αυτό σημαίνει ότι έχω 1000 λεπτά για να καλώ δωρεάν από το σταθερό μου στο ...κινητό μου και τούμπαλιν. Όταν βλέπουν στο ίδιο ΑΦΜ το κάνουν αλλά πιο πολύ έχει "χρησιμότητα" στα συμβόλαια επειδή παίρνουν extra GB. Δεν πειράζει, θα μπορείς να μιλάς με τον εαυτό σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Τι ωραία και χρήσιμα ήταν αυτά τα άπειρα gigabyte που μας στέλνανε την περίοδο της καραντίνας... Θα το επαναλάβουν άραγε ανεξαρτήτως καταστάσεων; Στην επόμενη καραντίνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Στην επόμενη καραντίνα... Σεπτεμβρη ή Οκτώβρη. Πιστεύω θα δώσουν κ κάτι για 15αυγουστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Σεπτεμβρη ή Οκτώβρη. Πιστεύω θα δώσουν κ κάτι για 15αυγουστο. Σίγουρα, θα υπάρξει κάποια καλοκαιρινή προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Μου αρέσει η βεβαιότητα ότι θα υπάρξει και επόμενη καραντίνα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Εδώ και περίπου 20 μέρες η μητέρα μου έχασε το νούμερο της στην cosmote διότι είχε προθεσμία μέχρι αρχές Μαΐου να το ανανεώσει και δεν έγινε με αποτέλεσμα να απενεργοποιηθεί το νούμερο... Γίνεται να αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση; Πρέπει να επισκεφτούμε το κατάστημα της cosmote ή γίνεται και ηλεκτρονικά να το επαναφέρουμε το νουμεράκι; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 με επισκεψη στο καταστημα μονο. Με βαση την εεττ εχετε δικαιωμα να ζητησετε εκδοση νεας σιμ με τον αριθμο μεσα σε 6 μηνες απο την αποσυνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 a) Καλείς την εξυπηρέτση πελατών 13888 από σταθερό ή άλλο κινητό. Θα σου ζητήσουν το 20ψήφιο αριθμό που υπάρχει πίσω από την sim Σε λίγα λεπτά η κάρτα θα συνδεθεί στο δίκτυο. β) Στην συνέχεια πας σε ένα Γερμανό ή cosmote για δήλωση στοιχείων. γ) Κάνεις την πρώτη κλήση και η κάρτα είναι έτοιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSL Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Μια ερωτηση. Με την αυτόματη μηνιαία ενεργοποίηση του πακέτου 3gb 8.5ευρώ τα υπόλοιπα μεταφέρονται στον άλλο μήνα ? βρίσκομαι εξωτερικό και λέω να το κάνω ώστε όταν γυρίσω κατά τον Ιούλιο Αύγουστο να έχω μαζέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts