tolisfz6 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Έπρεπε και τα 2 να μεταφερθούν, δεν έχει αλλάξει κάτι. Μίλα μαζί τους για να το δουν.Προσπαθούσα... Μην νομίζεις. Αλλά μετά από κανένα 3ωρο προσπαθειών έχασα την υπομονή μου. Ή μια φορά ήταν περιμένοντας 45 λεπτά στη γραμμή και τελικά έπεσε. Οι επόμενες 2 φορές ήταν να επιλέξω το call back , όπου και τις 2 φορές κτυπησε στο σπίτι η γραμμή είπε το χαρακτηριστικό "για να αποδεχτείτε την κλήση πατήστε το 1" και καπάκι έκλεισε η γραμμή βουηζοντας..... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Εμένα καταναλώνει από το δώρο πάντως, το οποίο λήγει τελευταίο. Πρώτο λήγει το bonus από το box και δεύτερο το bonus πληρωμής του λογαριασμού σταθερής, αλλά μένουν άθικτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 To παρατήρησα και σε ένα φίλο μου. Καταναλώνει το δώρο πρώτα και ας λήγει τελευταίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Ανανέωσα εχθές (μετά από πολύ κόπο) τον χρόνο ομιλίας σε 2 what's up και στο ένα δεν έγιναν rollover τα mb του reload, ενώ στο άλλο δεν έγιναν τα mb του παρε-μοιρασε . Είχε κανένας άλλος πρόβλημα με κάτι?? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣήμερα που ανανέωσα προστέθηκαν κανονικά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Κι εγώ είχα περίπου 20 ΜΒ από το πακέτο call them all που λήγει στις 4/4 αλλά καταναλώνει από το πακέτο της προσφοράς. Τουλάχιστον όταν λήξει δεν θα χάσω πολλά ΜΒ. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Έπρεπε και τα 2 να μεταφερθούν, δεν έχει αλλάξει κάτι. Μίλα μαζί τους για να το δουν.Τελικά κατάφερα και μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών. Η κοπελίτσα που μιλούσα προσπαθουσε για ένα μισάωρο περίπου να με πείσει ότι τα υπόλοιπα προηγούμενων μηνών δεν αθροίζονται ξεχωριστά (reload - pare moirase - πακέτου) αλλά αθροίζονται όλα μαζί (αφού και αυτή έχει what's up και ξέρει) αλλά αφού τελικά δεν με έπεισε συμπλήρωσε αίτημα για το τεχνικό τμήμα. Σε 48 ώρες το λιγότερο θα επικοινωνήσουν και θα δούμε τι θα γίνει. Επίσης ήταν αγενεστατη (προφανώς νόμιζε ότι μίλαγε σε 15χρονο ) αλλά αυτό το προσπέρασα για να κάνω τη δουλειά μου. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Θα επισημάνω και εγώ για τα 15GB δώρο, η κατανάλωση των δεδομένων χρεώνονται αναλόγως την ημερομηνία που λήγουν. Πρώτα καταναλώνονται αυτά που λήγουν νωρίτερα. Στην ουσία αυτοί που έχουν μαζέψει πολλά GB από ανανεώσεις πρέπει να κάνουν μια ανανέωση χρόνου με ενεργοποίηση πακέτου μετά την ενεργοποίηση του δώρου ώστε να επωφεληθούν τα 15GB Εχεις απόλυτο δίκιο. Αναγκάστηκα και έκανα ανανέωση αλλιώς θα πήγαιναν χαμένα τα 15 GB. Αλλωστε το διευκρινίζει στους όρους της προσφοράς ότι καταναλώνονται τα mb που λήγουν πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Εν τέλει είπαμε ότι δεν ισχύει! Ξοδεύει από τα 15gb ανεξάρτητα αν άλλα μαζεμένα λήγουν νωρίτερα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Θα το γράψω κι εγώ για άλλη μια φορά μιας και το έχω διασταυρώσει και σε whatsup και σε frog. Τα 15 gb της προσφοράς παρότι στους όρους αναφέρεται ότι προτεραιότητα έχουν αυτά που λήγουν πρώτα ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ. Προς το παρών έχουν απόλυτη προτεραιότητα απέναντι σε όλα τα άλλα πακέτα mb ανεξαρτήτου ημερομηνίας λήξης. Όπως ακριβώς ίσχυε και με τις προσφορές με τα απεριόριστα. Κρατάω μόνο μια επιφύλαξη μήπως είναι κάποια δυσλειτουργια των συστημάτων τους και το διορθώσουν τις επόμενες μέρες. Προς το παρών τα 15 καταναλώνονται πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Επιβεβαιώνω ότι και σε εμένα καταναλώνει πρώτα τα mb της προσφοράς Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Σε ολους καταναλώνονται πρώτα τα 15gb. Κι εγω παρολιγον να κανω ανανεωση ώστε τα 15 να εχουν κοντινοτερη ληξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Εν τέλει είπαμε ότι δεν ισχύει! Ξοδεύει από τα 15gb ανεξάρτητα αν άλλα μαζεμένα λήγουν νωρίτερα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα πάντως και σε κάποιους φίλους κατανάλωνε απ' αυτά που λήγουν πρώτα και δεν έχω λόγο να πω ψέματα, οπότε αναγκάστηκα και έκανα ανανέωση. Ισως φταίει το σύστημα, δεν ξέρω τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Σε μένα, στον αδερφό μου και σε τρεις φίλους λήγουν πρώτα τα ηδη υπάρχοντα mb. Δεν ξέρω αν φταίει το σύστημα αλλά καλό θα ηταν ο καθένας να μιλά προσωπικά για τον εαυτό του και να μην λέμε ισχύει για όλους και μπερδεύουμε τον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Σε μένα, στον αδερφό μου και σε τρεις φίλους λήγουν πρώτα τα ηδη υπάρχοντα mb. Δεν ξέρω αν φταίει το σύστημα αλλά καλό θα ηταν ο καθένας να μιλά προσωπικά για τον εαυτό του και να μην λέμε ισχύει για όλους και μπερδεύουμε τον κόσμο. και σε μενα ετσι ειναι Και επειδη εχω 4 Giga που ληγουν στις 14/04 θα εχω μονο δυο μερες για να φαω τα 15 Gb που ληγουν στις 16. Αρα δεν τα χρειαζομαι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Μπορείς να τα ενεργοποιήσεις στις 31/3 και να τα έχεις μέχρι 30/4. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Μπορείς να τα ενεργοποιήσεις στις 31/3 και να τα έχεις μέχρι 30/4. Αφου τα ενεργοποιησα στις 16 Μαρτη λεμε ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 (edited) Ok, δεν ήταν σαφώς διατυπωμένο (αν και λίγη ευγένεια δε θα έβλαπτε). Edited March 19, 2020 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Σε μένα, στον αδερφό μου και σε τρεις φίλους λήγουν πρώτα τα ηδη υπάρχοντα mb. Δεν ξέρω αν φταίει το σύστημα αλλά καλό θα ηταν ο καθένας να μιλά προσωπικά για τον εαυτό του και να μην λέμε ισχύει για όλους και μπερδεύουμε τον κόσμο. Σε εμένα, καταναλώνει από τα 15 της προσφοράς. Τα άλλα παραμένουν απείραχτα. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Αφου τα ενεργοποιησα στις 16 Μαρτη λεμε ..... Άρα, ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Έβαλα σήμερα τα 15 γιγα έχοντας δικά μου 12. Και μαντεψτε τρώει από τα δικά μου. Τώρα πως σε εσάς τρώει από τα 15 ένας θεός ξέρει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Έβαλα σήμερα τα 15 γιγα έχοντας δικά μου 12. Και μαντεψτε τρώει από τα δικά μου. Τώρα πως σε εσάς τρώει από τα 15 ένας θεός ξέρει.Τι να σου πω φίλε μου. Εγώ το έβαλα χθες βράδυ, whatsup έχω, Τα 15 λήγουν στις 17/04. Έχω και κάνα 2 γιγα που λήγουν νωρίτερα. Από αυτά 4 mb λήγουν στις 09/04. Από χθες έχει φτάσει στα 14334 από τα 15 υπόλοιπο και τα 4 mb είναι άθικτα. Δοκίμασε να κάνεις καμιά επανεκκίνηση μήπως κόλλησε. Βάζω και ένα screenshot να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Και ξαφνικά άρχισε να τρώει από τα 15! Ότι να ναι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Και ξαφνικά άρχισε να τρώει από τα 15! Ότι να ναι.Από εμπειρία σου είπα κάνε μια επανεκκίνηση γιατί μου έχει ξαναγίνει σε παρόμοια πακέτα που έχουν προτεραιότητα σε σχέση με άλλα. Όπως το play now unlimited. Με χρεωνε κανονικά στα video στην αρχή και όταν πήρα την εξυπηρέτηση μου είπε να το κλείσω και να το αφήσω 10 λεπτά κλειστό. Όντως διορθώθηκε μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Στο whats up με μηδέν υπόλοιπο συνεχίζει να λειτουργούν τα data το ή το μπλοκάρει όπως η wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Στην cosmote δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε με αρνητικό υπόλοιπο. Μόνο τα SMS δεν παιζουν με αρνητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts