Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι λέει δηλαδή η ανακοίνωση; Ότι το my internet θα ισχύει πλέον μόνο για συνδρομητές συμβολαίου;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 44,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Guys ερωτηση.

Μεσα του μηνα θα ταξιδεψω Ιταλια. Αν βαλω καρτα 20 ευρω και παρω Reload με 1200 ΜΒ, θα ειναι διαθεσιμα στο εξωτερικο? Γενικα ποια ειναι η πιο συμφερουσα μεθοδος για να εχω ιντερνετ εκει? Για 3 μερες θα λειψω οποτε οι κλησεις δεν με ενδιαφερουν (αν και νομιζω πλεον ισχυουν τα πακετα), παρα μονο το ιντερνετ.

Ευχαριστω :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν λέει κάτι για κατάργηση του ΜΙ.

Βέβαια δε λέει και κάτι για τη διατήρησή του εκτός από τους συνδρομητές συμβολαίου, όπου τονίζει ότι θα συνεχίσει να ισχύει...

Guys ερωτηση.

Μεσα του μηνα θα ταξιδεψω Ιταλια. Αν βαλω καρτα 20 ευρω και παρω Reload με 1200 ΜΒ, θα ειναι διαθεσιμα στο εξωτερικο? Γενικα ποια ειναι η πιο συμφερουσα μεθοδος για να εχω ιντερνετ εκει? Για 3 μερες θα λειψω οποτε οι κλησεις δεν με ενδιαφερουν (αν και νομιζω πλεον ισχυουν τα πακετα), παρα μονο το ιντερνετ.

Θα βαλεις 4x5 και κανε τα παρε μοιρασε.Θα παρεις 2.400MB απο Reload it(1.200 και 1.200).

Τα παρε μοιρασε ισχυουν στην Ε.Ε.

Καθως και το πακετο 7GB/7€ αν ειχες παρει με οριο 1.900MB

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τι λέει δηλαδή η ανακοίνωση; Ότι το my internet θα ισχύει πλέον μόνο για συνδρομητές συμβολαίου;

για όσους χρησιμοποιούν το COSMOTE My Internet δεν αλλάζει κάτι

για όσους εξακολουθούν να αγνοούν στωικά το COSMOTE My Internet, η υπηρεσία "internet one+ euro per day" καταργείται και αντικαθίσταται από την φθηνότερη και απλούστερη στη χρήση "internet upto 2 euros per day", εφόσον δεν έχουν ενεργοποιήσει πακέτο

ευχαριστούμε Cosmote για το αμέριστο ενδιαφέρον που μας δείχνεις :X

για όσους χρησιμοποιούν το COSMOTE My Internet δεν αλλάζει κάτι

για όσους εξακολουθούν να αγνοούν στωικά το COSMOTE My Internet, η υπηρεσία "internet one+ euro per day" καταργείται και αντικαθίσταται από την φθηνότερη και απλούστερη στη χρήση "internet upto 2 euros per day", εφόσον δεν έχουν ενεργοποιήσει πακέτο

ευχαριστούμε Cosmote για το αμέριστο ενδιαφέρον που μας δείχνεις :X

Σου λέει εκεί που τους έτρωγα 1 τώρα θα τους τρώω 2. Εκατομμύρια έχει φάει έπρεπε να το ενεργοποιεί αυτόματα σε όλους το my Internet.

Σου λέει εκεί που τους έτρωγα 1 τώρα θα τους τρώω 2. Εκατομμύρια έχει φάει έπρεπε να το ενεργοποιεί αυτόματα σε όλους το my Internet.

Δεν είναι τόσο κακή αλλαγή. Πριν χρέωνε 1€ υποχρεωτικά, τώρα χρεώνει αναλογικά με την χρήση, με μικρότερο κόστος/MB και έως 2€.

Σε κάθε περίπτωση, η χρήση δεδομένων εκτός πακέτου παραμένει λύση ανάγκης, υπό κανονικές συνθήκες το αναμενόμενο είναι να έχεις ενεργοποιημένο My Internet και πακέτο με δεδομένα.

Θα βαλεις 4x5 και κανε τα παρε μοιρασε.Θα παρεις 2.400MB απο Reload it(1.200 και 1.200).

Τα παρε μοιρασε ισχυουν στην Ε.Ε.

Καθως και το πακετο 7GB/7€ αν ειχες παρει με οριο 1.900MB

Ευχαριστω πολυ :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ξεκινησε ξανα το bonus εξερχομενων κλησεων;

Μου ηρθε sms οτι κερδισα 0,10 ευρω απο εξερχομενες κλησεις!!!!

Ξεκινησε ξανα το bonus εξερχομενων κλησεων;

Μου ηρθε sms οτι κερδισα 0,10 ευρω απο εξερχομενες κλησεις!!!!

Δεν ακούστηκε κάτι τι ακριβώς είναι αυτό

Ποτέ δεν είχε καταργηθεί.

Απλά δεν ισχύει στα πακέτα ομιλίας, άρα πλήρωσες 5 ευρώ σε εξερχόμενες χωρίς πακέτο για να πάρεις 0,10...

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=ICB_OC

Διατίθεται σε συνδρομητές που έκαναν εγγραφή στην υπηρεσία έως 1/4/2013

YΥπάρχει η δυνατότητα να έχω τον ίδιο αριθμό σε δύο κάρτες sim; Εννοείται να μην είναι συνδεδεμένες και οι δυο στο δίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, θέλω σε ένα δίκαρτο να έχω τον εταιρικό αριθμό και τον προσωπικό μου, αλλά και σε μια δεύτερη συσκευη να έχω πάλι τον προσωπικό μου και ας είναι εκτός σύνδεσης. Αλλά αν χρειαστεί να αφήσω το δίκαρτο, τότε να μπορώ να λειτουργήσω την άλλη συσκευή με τον προσωπικό μου αριθμό.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός :)

10 ευρώ δε κοστίζει η twin sim?

Σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο είναι 15,90 για συμβόλαια και καρτοκινητά.

10 ευρώ δε κοστίζει η twin sim?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία φορά που χρειάστηκα είχε πάει 16€. Δες και εδώ για περισσότερα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=71949

Εχει αλλάξει εδω και καιρό. Και η αντικατάσταση πηγε γυρω στα 8 απο 5 που ηταν.

Ποτέ δεν είχε καταργηθεί.

Απλά δεν ισχύει στα πακέτα ομιλίας, άρα πλήρωσες 5 ευρώ σε εξερχόμενες χωρίς πακέτο για να πάρεις 0,10...

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=ICB_OC

Διατίθεται σε συνδρομητές που έκαναν εγγραφή στην υπηρεσία έως 1/4/2013

Πως πληρωσα 5 ευρω σε εξερχομενες, οντως χωρις πακετο, οταν μου εμειναν αδιαθετα καμια 200αρια λεπτα δωρεαν χρονου ομιλιας;

Το μονο που αλλαξε τον προηγουμενο μηνα, ειναι οτι για πρωτη φορα, εκανα μια μεταφορα ποσου σε αλλο κινητο.

Δεν αλλαξε τιποτε αλλο.

Ολα τα χρονια βαζω 10 ευρω καρτα, και περνω 450 λεπτα δωρο με καθε ανανεωση.

Δεν αγοραζω πακετο ομιλιας ποτε, τα δωρεαν λεπτα απο την ανανεωση δεν τα ξοδευω ποτε ολα.

Αρα;

Πως πληρωσα 5 ευρω σε εξερχομενες, οντως χωρις πακετο, οταν μου εμειναν αδιαθετα καμια 200αρια λεπτα δωρεαν χρονου ομιλιας;

Το μονο που αλλαξε τον προηγουμενο μηνα, ειναι οτι για πρωτη φορα, εκανα μια μεταφορα ποσου σε αλλο κινητο.

Δεν αλλαξε τιποτε αλλο.

Ολα τα χρονια βαζω 10 ευρω καρτα, και περνω 450 λεπτα δωρο με καθε ανανεωση.

Δεν αγοραζω πακετο ομιλιας ποτε, τα δωρεαν λεπτα απο την ανανεωση δεν τα ξοδευω ποτε ολα.

Αρα;

ενα πιθανο σεναριο,την μεταφορα (5€ υποθετω) να την θεωρησε εξερχομενη κινηση και να απεδωσε το αντιστιχο μπονους 3% δηλ. 0,15 αρα επεστρεψε 0,10 συμφωνα με τους κανονες που φαινονται στο λινκ του vasileios

YΥπάρχει η δυνατότητα να έχω τον ίδιο αριθμό σε δύο κάρτες sim; Εννοείται να μην είναι συνδεδεμένες και οι δυο στο δίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, θέλω σε ένα δίκαρτο να έχω τον εταιρικό αριθμό και τον προσωπικό μου, αλλά και σε μια δεύτερη συσκευη να έχω πάλι τον προσωπικό μου και ας είναι εκτός σύνδεσης. Αλλά αν χρειαστεί να αφήσω το δίκαρτο, τότε να μπορώ να λειτουργήσω την άλλη συσκευή με τον προσωπικό μου αριθμό.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός :)

Απλά, για να λειτουργήσει η twin sim πρέπει η μία από τις δύο sim να είναι εκτός δικτύου. Οπότε, αν κλείσεις το δίκαρτο κινητό, δε θα λειτουργεί και το εταιρικό (εκτός κι αν αυτό είναι που θες ;) )

Guys ερωτηση.

Γιατι δεν παιρνεις απο Ιταλια μια sim της TRE? Εχει πολυ καλυτερα πακετα ιντερνετ απο αυτα της κοτε

υπάρχει πουθενά σε καμιά σελίδα του whatsup να δηλώσεις (όπως δηλώνεις σε cu/vodafone) οτι δεν επιθυμείς κλήσεις/sms για προσφορές κλπ ;