Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω χρησιμοποιήσει πλήθος υπηρεσιών voip όπως i-call, e-voice, easycall, betamax, skype, sipgate, omnivoice, intertelecom (διαγράφει μετά από 12 μήνες αδράνειας).

Σε υπηρεσίες εξωτερικού ουδέποτε μου διέγραψαν υπόλοιπο - credits ή όπως αλλιώς θέλουμε να το ονομάσουμε, ακόμα μετά από χρόνια αδράνειας των λογαριασμών μου.

Πολύ περισσότερο όταν οι πάροχοι τροποποιούν τα προιοντα καρτοκινητής (αύξηση στην αύξηση) φροντίζουν να ενσωματώνουν στις ανακοινώσεις τη φράση "Οι συνδρομητές καρτοκινητής έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβαση τους αζημίως εντός ενός (1) μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας".

Εντάξει λοιπόν, πρόκειται για ελεύθερη αγορά και ο πάροχος αυξάνει το κόστος υπηρεσιών κατά το δοκούν.

Εγώ ως πελάτης είμαι "ελεύθερος" να αποδοκιμάσω τη συμπεριφορά του παρόχου καταγγέλλοντας τη σύμβαση και κάνοντας του δώρο το υπόλοιπό μου.

Επιλέγω να χρησιμοποιώ καρτοκινητο με τους περιορισμούς και τις δυνατότητες που έχει...

Θεωρώ ωστόσο παράλογο εταιρίες voip να λειτουργούν με ευνοϊκότερους όρους για τους πελάτες τους από σοβαρούς και υπεύθυνους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Δεν παύω να θεωρώ ληστρική και παράνομη την αρπαγή οποιουδήποτε υπολοίπου από την πλευρά των παρόχων.

Δεν παύω επίσης να θεωρώ πως υπάρχει υπέρμετρη αδιαφορία απο την πλευρά της πολιτείας.

Υ.Γ: Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, δε θα σχολιάσω ξανά για το συγκεκριμένο θέμα.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

To πόσο αξιόπιστα είναι τα voip με τα δίκτυα κινητής που έχουμε στην Ελλάδα, παίζεται...

το gigaday έχει προτεραιότητα σε σχέση με το after dark;

Οχι απο το after dark θα καταναλώσει πρώτα

Edited by bbbb

Αρχίζω να ψάχνω για βουλγαρικό νούμερο, με πολλά λεπτά ομιλίας και παρά πολλά gb.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.telenor.bg/en/plans/postpaid-plans

με 25 ευρω το μηνα το μεγαλυτερο πακετο που υπαρχει, δες τι παροχες εχεις και κλαψε... :)

Samsung S21 Ultra

Λήγει και η τηλεκάρτα 9758fab33ec99b4e694f12d9d3df5d86.jpg

Τι μου θυμησες!!!

Πριν 20 χρονια, ειχα παρει το 1ο μου κινητο, ενα ericsson 768, τι γλυκο που ηταν!

Καρτοκινητη cosmote, απο τοτε....20 χρονια πελατης...αγαλμα επρεπε να μου στησουν...

Τοτε λοιπον, επειδη το κινητο ηταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και μονο για να μας βρισκουν για ωρα αναγκης, ή να μιλας σαν πολυβολο μετρωντας τα δευτερολεπτα,

επειδη τα ειχα με μια κοπελια, ημουν φοιτητης, και δεν ηθελα να χρεωνω το σταθερο τηλεφωνο που πληρωναν οι γονεις μου,

οντας εχοντας κινητο και σταθερο,

εβγαινα στο κοντινο καρτοτηλεφωνο να παρω την κοπελια...

Καταντια; Να εχεις σταθερο(αλλα ειχε χρονοχρεωση), να εχεις κινητο, και να τη βγαζεις με τηλεκαρτα για να εχεις καλυτερο ελεγχο του κοστους....

Καπως ετσι παμε και σημερα.

Ηδη καταργω την εφεδρικη μου sim vodafone, θα μεινω για πρωτη φορα μετα απο χρονια,

με μια μοναδικη sim, της cosmote, οπως παλια.

Παλι καλα;

Και μη χειροτερα.

Σε χωρα με τοση κριση, ανεργια, φτωχεια,

να αυξανουν τις τιμες,

ειναι πραγματικα ληστρικο ομως.

Δεν εχουμε κρατος.

Να πω, μαυρο στις εκλογες; Σε ολους τους μεγαλους;

Δεν πολιτικολογω.

Αλλα εχουν ξεσκισει ολοι τις ζωες μας.

Καπως πρεπει να αντιδρασουμε, γιατι αυτο το κρατος και αυτοι οι θεσμοι(ΕΕΤΤ), μονο εμας τους πολιτες δεν προστατευουν....

Που παμε....

:(

Τι μου θυμησες!!!

Πριν 20 χρονια, ειχα παρει το 1ο μου κινητο, ενα ericsson 768, τι γλυκο που ηταν!

Καρτοκινητη cosmote, απο τοτε....20 χρονια πελατης...αγαλμα επρεπε να μου στησουν...

Τοτε λοιπον, επειδη το κινητο ηταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και μονο για να μας βρισκουν για ωρα αναγκης, ή να μιλας σαν πολυβολο μετρωντας τα δευτερολεπτα,

επειδη τα ειχα με μια κοπελια, ημουν φοιτητης, και δεν ηθελα να χρεωνω το σταθερο τηλεφωνο που πληρωναν οι γονεις μου,

οντας εχοντας κινητο και σταθερο,

εβγαινα στο κοντινο καρτοτηλεφωνο να παρω την κοπελια...

Καταντια; Να εχεις σταθερο(αλλα ειχε χρονοχρεωση), να εχεις κινητο, και να τη βγαζεις με τηλεκαρτα για να εχεις καλυτερο ελεγχο του κοστους....

Καπως ετσι παμε και σημερα.

Ηδη καταργω την εφεδρικη μου sim vodafone, θα μεινω για πρωτη φορα μετα απο χρονια,

με μια μοναδικη sim, της cosmote, οπως παλια.

Παλι καλα;

Και μη χειροτερα.

Σε χωρα με τοση κριση, ανεργια, φτωχεια,

να αυξανουν τις τιμες,

ειναι πραγματικα ληστρικο ομως.

Δεν εχουμε κρατος.

Να πω, μαυρο στις εκλογες; Σε ολους τους μεγαλους;

Δεν πολιτικολογω.

Αλλα εχουν ξεσκισει ολοι τις ζωες μας.

Καπως πρεπει να αντιδρασουμε, γιατι αυτο το κρατος και αυτοι οι θεσμοι(ΕΕΤΤ), μονο εμας τους πολιτες δεν προστατευουν....

Που παμε....

:(

ποσο θα συμφωνησω... ομως...!!

κι εγω με το 768 ξεκινησα την σχεση μου με την κινητη, αλλα με TELESTET καρτοκινητη.....!!!

Mobile: XIAOMI REDMI PRO

http://www.telenor.bg/en/plans/postpaid-plans

με 25 ευρω το μηνα το μεγαλυτερο πακετο που υπαρχει, δες τι παροχες εχεις και κλαψε... :)

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 20γίγα εκτός Βουλγαρίας, μόνο 6,6. Ας κάνει τα ίδια η κοτε να δούνε πως θα χαιρετήσω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλημέρα. Χθες έκανα ανανέωση 10 ευρώ και πήρα reload it. Σήμερα αναγκαστικά έκανα αλλά 5 ευρώ on line αλλά δεν πήρα reload it .Δεν παίρνεις με 5 ευρώ reload it;

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Χθες έκανα ανανέωση 10 ευρώ και πήρα reload it. Σήμερα αναγκαστικά έκανα αλλά 5 ευρώ on line αλλά δεν πήρα reload it .Δεν παίρνεις με 5 ευρώ reload it;

Καλημέρα , όχι δεν έχει reload it με ανανέωση 5 ευρώ.

Everything is a frequency 

Όχι μόνο με 10 η 2 5αρες.

Reload it δίνει από 10 ευρώ και πάνω.

όχι δεν παίρνεις, αλλά μπορείς να κάνεις άλλη μία 5 ευρώ και να πάρεις

Σκέφτομαι να ενεργοποιήσω την καλοκαιρινή προσφορά με τα 7 Gb. Αν την βάλω, καταναλώνει πρώτο τα 7 ή ότι λήγει πρώτο ή τα προσθέτει όλα μαζί; Ξέρει κανένας σας;

Πώς μπορώ να βρω την ακριβή ημερομηνία που άρχισα να χρησιμοποιώ το καρτοκινητό μου; Να δω κάπου δηλαδή πως είμαι στον κόσμο του What's Up από πχ τις 03/04/2016.

Γεια σας παιδια,ειχα οικογενειακο συμβολαιο και το σταματσα κ πηρα εναν αριθμο γουατς απ το θέμα που έχω είναι οτι με το συμβόλαιο ειχα με τα δεδομένα 4g ενώ τώρα με την νεα κάρτα φτανει ως H+,γιατι;Η περιοχη μου υποστηρίζει 4g

Στειλε MI στο 1333 για να ενεργοποιηθεί. Αν χρειαστεί κανε και μια επανεκκινηση μετά.

edit

ΑΚΥΡΟ sorry --- διορθωθηκε παρακατω ειναι 4G στο 1333

Edited by kmpatra

Στειλε MI στο 1333 για να ενεργοποιηθεί. Αν χρειαστεί κανε και μια επανεκκινηση μετά.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μακάρι να είναι αυτό,θα κανω ότι είπες

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ πολύ φίλε μακάρι να είναι αυτό,θα κανω ότι είπες

Μου λεει οτι χω ηδη ενεργοποιησει την υπηρεσια my Internet

Όταν λέει ότι ο κωδικός για reload λήγει στις 10 του μήνα εννοεί στις 10 του μήνα 23:59 ή στις 10 και ώρα 00:00?
No root->No problem

Πώς μπορώ να βρω την ακριβή ημερομηνία που άρχισα να χρησιμοποιώ το καρτοκινητό μου; Να δω κάπου δηλαδή πως είμαι στον κόσμο του What's Up από πχ τις 03/04/2016.

Καλησπέρα,

Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών και θα σου πουν. Είναι ο μόνος τρόπος. Το έχω κάνει προσωπικά.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Μιας και έχω γύρω στα 20GB στο κινητό έκανα σήμερα ενημέρωση εφαρμογών του play store μέσω data. Αυτό που είδα όμως, είναι ότι κατανάλωσε data από το πακέτο Video streaming, να ενημερώσω στην εξυπηρέτηση πελατών ή είναι κάτι φυσιολογικό?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Μιας και έχω γύρω στα 20GB στο κινητό έκανα σήμερα ενημέρωση εφαρμογών του play store μέσω data. Αυτό που είδα όμως, είναι ότι κατανάλωσε data από το πακέτο Video streaming, να ενημερώσω στην εξυπηρέτηση πελατών ή είναι κάτι φυσιολογικό?

Καλησπέρα,

Τι να σου πω. Κανονικά έπρεπε να έχει καταναλώσει από τα γενικής χρήσεως. Δεν κολλάει να καταναλώνει από το Play Now.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.