Jump to content

ennia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ennia

  1. την επιλογη Νο 4........!! και χωρις καθολου φακο....μια χαρα ζεις..! με τα χρηματα που κανει ενα καλο κινητο με καλη καμερα, μπορεις επισης να βρεις μια καλη ψηφιακη καμερα, και να βγαζεις καλυτερες φωτογραφιες..!!! Αυτο για οσους εχουν το "μικροβιο" της φωτογραφιας. για τους υπολοιπους, ειναι υπερβολες...!!!
  2. οταν δινεις τοσα χρηματα, (πρεπει να..) εχεις και απαιτησεις...! προσωπικα θα περιμενα να δω το Mi11 που θα βγει στην αγορα. αν εχει σχετικα κοντινη τιμη, πιστευω οτι θα ειναι καλυτερη επιλογη...!
  3. ποσο θα συμφωνησω... ομως...!! κι εγω με το 768 ξεκινησα την σχεση μου με την κινητη, αλλα με TELESTET καρτοκινητη.....!!!
  4. λεγε κατ' αρχην ποιο μοντελο εχεις.....??
  5. linaki... σορρυ για την παρεμβαση. αλλα επειδη και μια φιλη μου ενδιαφερεται για την καμερα....., αλλα με μεσαιο μπατζετ (€300-400) για το Iphone SE τι λετε? εχει καλη καμερα? κοιταζαμε Huawei P9- iPhone SE - S6. εγω εχω το Redmi Pro το οποιο, απο οτι ειδαμε και δοκιμασαμε, εχει πολυ καλη καμερα σε ημερα, αλλα πασχει την νυχτα. σε απεικονιση χρωματων την ημερα ειναι πολυ καλο. να φανταστειτε οτι η φιλη μου ειναι οδοντιατρος, και θελει να φωτογραφιζει τα δοντια των ασθενων, για να βγαινει η σωστη αποχρωση σε θηκες, κλπ...! εκει καναμε μια δοκιμη με το δικο μου κινητο.. και η αποχρωση στη θηκη βγηκε οπως ηθελε...!!! αλλα το Redmi Pro δεν ειναι ενα κινητο, που το αγοραζεις και ησυχαζεις..! θελει χερι....! αρα δεν μπορει να το παρει ο καθενας, αν δεν ξερει να περασει μια Custom ROM...! γι αυτο ψαχνουμε κατι αλλο, αλλα... καλο σε φωτο.
  6. ευχαριστω..!! εισαι απαιχτος...!!!
  7. ok ευχαριστω. θα δουμε ετσι πως παει, και αν εχουμε ορεξη, θα του βαλω και CM11...!!
  8. το σκεφτομαι και αυτο....!!! για την Custom ROM, εννοω..! επειδη ουτως ή αλλως θα ειναι 2η -3η συσκευη, θα την δουλεψουμε λιγο ετσι, να δουμε πως παει, και βλεπουμε...! εχω ηδη κατεβασει μια CM 13.0 απο legacyxperia...!! θα δω και τον οδηγο ξεκλειδωματος, και βλεπουμε....!!!
  9. φιλε, τελικα το καταφερα σε ενα λαπτοπ...! με το flashtool. μαλλον κατι με τους drivers δεν ειχε κατσει καλα στο desktop ...! δεν εχει σημασια, αφου το καταφεραμε.... ευχαριστω για τη βοηθεια, καλη χρονια να εχεις ......!!!!
  10. εγω εχω 7αρια ultimate x64 στο PC μου. χτες βραδυ προσπαθησα με τους τροπους που μου ειπες. με το EMMA ουτε που το βλεπει το κινητο..! sτο Flashtool, το βαζω σε flashmode (back button + usb), αναβει πρασινο φωτακι στο πλαι, αλλα οταν παει να ξεκινησει βγαζει ενα error - root: this bundle is not valid επισης, μπορω να τσεκαρω αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος ή ξεκλειδωτος, τωρα που ειναι bricked..? γιατι δεν το γνωριζω αυτο καθολου..!!
  11. ευχαριστω για την απαντηση. κατεβαζω τα αρχεια που μου εστειλες. το κινητο το βαζω σε fastboot mode για να γινει η εγκατασταση της ΡΟΜ, σωστα? ΑΦΟΥ περαστουν οι drivers φυσικα...? το συγκεκριμενο μοντελο ειδα οτι σε fastboot μπαινει με το "Menu" πατημενο και συνδεω το USB. επισης, οταν λες ολα τα firewall , εννοεις και τον Windows defender? επισης, μπορω να περασω αλλη ΡΟΜ, non stock..? η χρειαζεται ξεκλειδωμα bootloader..?
  12. παιδια, μια βοηθεια απο οσους ξερουν και εχουν ασχοληθει, επειδη ειναι πολλες οι σελιδες.........και ειναι χαος..! επεσε στα χερια μου ενα NEO V (MT11i) το οποιο ειναι κολλημενο, κανοντας επαννεκινισεις μολις εμφανιστει το logo της Sony. θελω να του κανω μια (ολικη) επαναφορα. δοκιμασα καποιους τροπους που ειδα στο ιντερνετ, οπως με τα κουμπια (back+menu+power), κατεβασα το pc companion μηπως το δει απο εκει, προσπαθησα να το βαλω σε Fastboot mode, μπαινει, δλδ αναβει το μπλε πλαινο λαμπακι, αλλα δεν μπορω να κανω τπτ παρακατω..! ξερει καποιος κανενα τροπο να το επαναφερω?
  13. οpoio firmware ξεκιναει με 2.xx... ειναι Android 4.4.4 (KIT-KAT). οποιο firmware ξεκιναει με 3.χχ... ειναι Android 5.0 (Lollipop). παντως, επειδη περασα απο ολα τα firmware. θα σου πω οτι αυτο που εχεις, ειναι το πιο σταθερο και το πιο γρηγορο..!! αν πας σε lollipop, το τηλεφωνο θα "βαρυνει"..! δεν ειναι οτι θα σου κολλαει (ειδικα αν εισαι με 2gb RAM). απλα θα καταλαβεις με τον καιρο, και με την χρηση, αυτο που σου λεω. αν σε καλυπτει, οπως ειναι, αστο εκει. αν παλι, θες να δεις πως ειναι με την Lolipop, βαλ'την. σε απλη χρηση δεν εχει διαφορα. απλα αν του ανοιγεις πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα, εκει ισως σου βαρυνει λιγο..!! εγω ειμαι σχετικα απλος χρηστης. τηλεφωνα, FB, Viber, λιγο ιντερνετ. δεν επαιζα παιχνιδια με το κινητο. οποτε δεν ειχα και ιδιαιτερα θεματα. ομως με την KIT KAT, το κινητο παει σφαιρα...!!
  14. στο 3.24.40.87 ειμαι, και δεν εχω ξανασχοληθει απο τοτε...!!
  15. δεν βλεπω να βγαινει νεοτερο...... δυστυχως..! κι εγω ειμαι σε φαση ανανεωσης πλεον. παω σε αλλο κινητο..! οχι οτι εχω παραπονο, απο το 5αρακι μου. αλλα μετα απο 2+ χρονια θελω ανανεωση. και απο τα καινουρια δεν με εμπνεει κανενα...!! τουλαχιστον τα φθηνα......! ετσι λεω να αλλαξοπιστησω (ΧΙΑΟΜΙ REDMI PRO)...........
  16. ennia

    Redmi Pro

    εγω..? καθολου ατυχος. μαλλον το BG ειναι, .... γιατι εχασε πωλησεις.....!!! δεν ειναι δυνατον να μην γνωριζει στις 9/11, αν την επομενη η μεθεπομενη μερα θα εχει παραλαβη...!!! στο yeso521 -που το συστηνουν παραπολυ και τα παιδια του Miui.gr (κατι θα ξερουν....) την ιδια μερα (11/11) που το παρηγγειλα, εφυγε, και σημερα ειναι Ολλανδια.
×
×
  • Create New...