giorgaras Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Οκ, ευχαριστλω πολύ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 μια ερωτηση:ποσο κοστιζει η αποστολη email με μια imode συσκευει και καρτα wahts up? ειναι με ογκοχρεωση? υπαρχει ελαχιστο μεγεθος αποστολης? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 μια ερωτηση:ποσο κοστιζει η αποστολη email με μια imode συσκευει και καρτα wahts up? ειναι με ογκοχρεωση? υπαρχει ελαχιστο μεγεθος αποστολης? Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου είναι δωρεάν... Μετά θα δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Έχει ακουστεί κάτι για τη χρέωση μετά τις 30/9; Για τη χρέωση εξερχόμενων mail και πλοήγησης εννοώ. Τα εισερχόμενα μάλλον θα παραμείνουν δωρεάν... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Παιδιά να ρωτήσω λίγο... Ποιό είναι το μήνυμα που στέλνω για να μου στείλουν λίγο παραπάνω χρόνο ομιλίας αν μου έχει τελειώσει η κάρτα; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 έχω whats up και ν70.Υπάρχει δυνατότητα οποιασδήποτε σύνδεσης στο ίντερνετ?Τι τιμές παίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Θα ήθελα να κάνω το εξής: Ένα νούμερο συμβόλαιου cosmote στο όνομα άλλου (συγγενή μου) θέλω να το μεταφέρω στο όνομα μου αλλά ΚΑΙ να το κάνω cosmokarta. Εάν πρώτα το πάει ο τωρινός κάτοχος από σύνδεση σε cosmokarta (οπότε θα είναι ακόμη στο όνομα του) μπορεί να γίνει μετά μεταβίβαση της cosmokartas αυτής σε εμένα? Και εάν ναι αυτό χρεώνεται (δηλαδή η μεταβίβαση cosmokartas)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinechild Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Παιδιά να ρωτήσω λίγο... Ποιό είναι το μήνυμα που στέλνω για να μου στείλουν λίγο παραπάνω χρόνο ομιλίας αν μου έχει τελειώσει η κάρτα; ΕΠ στο 1313 ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 ΕΠ στο 1313 ...:) Thanks! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Παιδια γινεται ενας αριθμος Cosmokarta να γινει Whats up?Αν ναι,πως και ποια ειναι η χρεωση? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 steile "ALPAK" sto 1314 xrewsh 7e Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 8a i8ela mia apantisi apo kapoion pou na 3erei apo proswpiki empeiria (kata protimisi): Ean ginei metatropi mias syndesis Cosmote se kartokinito Cosmokarta, 8a meinw kapoies meres xwris na "leitourgei" o ari8mos kinitou mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 ΕΠ στο 1313 ...:) στο 1315 είναι Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Μετατροπή απο cosmoκαρτα σε frog γινετε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Δυστυχως οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rasta Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Πουλάνε τα περίπτερα πακέτα σύνδεσης What's up? Αν ναι τι τιμή? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Σκεφτομαι να περασω σε what's up απο cosmokarta μόνο και μόνο για το call them 600. To έχει συγκρίνει κανείς με το non stop της TIM στο F2G να μας πει την γνωμη του? Σε περιπτωση που τελειωσει πριν το μηνα μπορω να το ενεργοποιησω ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Σκεφτομαι να περασω σε what's up απο cosmokarta μόνο και μόνο για το call them 600. To έχει συγκρίνει κανείς με το non stop της TIM στο F2G να μας πει την γνωμη του? Σε περιπτωση που τελειωσει πριν το μηνα μπορω να το ενεργοποιησω ξανα? Εαν μιλάς με 1 μόνο νουμερο και μόνο λέει η ΤΙΜ..γιΑ Παπαπανω λεω WhA"ts Up!!Μπορείς να κάνεις μεχρι 4 ενεργοποιήσεις ! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectarios Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 tha ithela kapios na mou pi pies i rithmisis tilefonou yia mms yia sagem my-z5.exo frog sim energopiimeni.thanx:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Έως και 100 δωρεάν γραπτά μηνύματα γραπτά μηνύματα (SMS) προσφέρει η Cosmote στους πελάτες καρτοκινητής WHAT’S UP αυτόματα με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας. Συγκεκριμένα, μέσω του WHAT’S UP της COSMOTE με κάθε κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας αξίας 9€ παρέχονται 20 δωρεάν SMS προς όλους, ενώ με κάθε κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας WHAT’S UP αξίας 15€, 20€ και 30€ η εταιρία προσφέρει εντελώς δωρεάν 100 SMS προς όλους. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3030090 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Xereis kaneis an ginetai kai poia h xrewsh gia na mpeis sto internet apo kinhto me cosmocarta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 To call them 600 είναι μόνο για whats up νούμερα ή και για συμβολαίου; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο από cosmote και για κλήσεις σε συμβόλαια όπως το F2G; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Μόλις μου ήρθε ενημερωτικό ΜΜΣ ότι έχω δωρεάν 20 ΜΜΣ κάθε Σαβ/κο από 23/12/06 έως και 25/2/2007. Έχει έρθει και σε άλλον? Μπράβο COSMOTE, καλό δωράκι για τις γιορτές Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Μόλις μου ήρθε ενημερωτικό ΜΜΣ ότι έχω δωρεάν 20 ΜΜΣ κάθε Σαβ/κο από 23/12/06 έως και 25/2/2007. Έχει έρθει και σε άλλον? Μπράβο COSMOTE, καλό δωράκι για τις γιορτέςhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159566 Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 To call them 600 είναι μόνο για whats up νούμερα ή και για συμβολαίου; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο από cosmote και για κλήσεις σε συμβόλαια όπως το F2G; Το call 600 ειναι μονο για χρηστες What's Up και μονο προς ολους τους προορισμους What's Up.Προς το παρον δεν εχεις την δυνατοτητα να επιλεξεις καποιο νουμερο συμβολαιου. Στο Frog δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο.Απλα εχουν πιο προνομιακες χρεωσεις μεταξυ τους. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts