konstantinos77 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 27 minutes ago, VIPdriver said: Σε ευχαριστώ φίλε μου, τελικά έφταιγε η έκδοση, είχα την προηγούμενη. Μααα... Σε όλα πίσω πιααα... 😁😁😂😂😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 3 minutes ago, konstantinos77 said: Μααα... Σε όλα πίσω πιααα... 😁😁😂😂😂 Νόμιζε ότι η νέα έκδοση ζητούσε στοιχεία κάρτας και δεν την έβαζε.. 😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 1 minute ago, cu2goup said: Νόμιζε ότι η νέα έκδοση ζητούσε στοιχεία κάρτας και δεν την έβαζε.. 😂😂 Γενικά μέσα στις φοβίες... Δεν ξέρω τι θα τον κάνουμε πιααα... 😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Ο φάκελος που έχω στη βονταφονάρα είναι πιο πλήρης και από της Σι Άι Έι..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Εν τω μεταξύ, αν εντοπίσει κανείς καρτα σιμ για φορητότητα σε κατάστημα ας το αναφέρει. Μιλάμε ομως να τον διαβεβαιώσουν ότι έχουν διαθέσιμη επι τόπου την κάρτα κι όχι επί παραγγελία! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Ο φάκελος που έχω στη βονταφονάρα είναι πιο πλήρης και από της Σι Άι Έι..... Με το liquid δεν κλωτσούσες πάλι αν θυμάμαι καλά;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 1 hour ago, gilbaba said: Εν τω μεταξύ, αν εντοπίσει κανείς καρτα σιμ για φορητότητα σε κατάστημα ας το αναφέρει. Μιλάμε ομως να τον διαβεβαιώσουν ότι έχουν διαθέσιμη επι τόπου την κάρτα κι όχι επί παραγγελία! Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο σε καταστήματα που είναι κοντά σου να ρωτήσεις. Για να μην τρεχεις τζαμπα. Παλιότερα θυμάμαι δεν είχαν άμεσα αλλά παραγγέλναν κατα διαστηματα κι ελεγαν π.χ. ελα Τρίτη που θα έχω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 11 ώρες πριν, gilbaba said: Εν τω μεταξύ, αν εντοπίσει κανείς καρτα σιμ για φορητότητα σε κατάστημα ας το αναφέρει. Μιλάμε ομως να τον διαβεβαιώσουν ότι έχουν διαθέσιμη επι τόπου την κάρτα κι όχι επί παραγγελία! Καλημέρα , το κατάστημα στο Ίλιον προχθές που πήγα για φορητότητα είχαν κανονικά. 3 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 13 ώρες πριν, cu2goup said: Με το liquid δεν κλωτσούσες πάλι αν θυμάμαι καλά;; Πράγματι, αλλά μετά το έκανα. Εάν θυμάσαι το είχα κολλήσει με τα πολλά μπες-βγες που έκανα για το κασμπακ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου Φρέσκια διαφήμιση για το ετήσιο της Frog.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Brainmorf said: Καλημέρα , το κατάστημα στο Ίλιον προχθές που πήγα για φορητότητα είχαν κανονικά. 20 ώρες πριν, kmpatra said: Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο σε καταστήματα που είναι κοντά σου να ρωτήσεις. Για να μην τρεχεις τζαμπα. Παλιότερα θυμάμαι δεν είχαν άμεσα αλλά παραγγέλναν κατα διαστηματα κι ελεγαν π.χ. ελα Τρίτη που θα έχω. Δεν υπάρχει αυτό που λες "έλα Τριτη" στην περιοχή μου, παραγγέλνουν μονο τις sim για τις οποίες έχουν αιτημα. Επαρχία, 3 μαγαζιά Cosmote κι ενας Γερμανός σου λένε κανε εσύ τωρα την αίτηση φορητότητας και μολις παραλάβω τη σιμ -που σου λέει κι οτι δεν θα είναι πριν απο 30 μερες και βλέπουμε- σε ειδοποιούμε. Μάλιστα σου δείχνουν και ένα τεράστιο πακετο απο παρόμοιες αιτήσεις σε αναμονή! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 2 ώρες πριν, gilbaba said: Δεν υπάρχει αυτό που λες "έλα Τριτη" στην περιοχή μου, παραγγέλνουν μονο τις sim για τις οποίες έχουν αιτημα. Επαρχία, 3 μαγαζιά Cosmote κι ενας Γερμανός σου λένε κανε εσύ τωρα την αίτηση φορητότητας και μολις παραλάβω τη σιμ -που σου λέει κι οτι δεν θα είναι πριν απο 30 μερες και βλέπουμε- σε ειδοποιούμε. Μάλιστα σου δείχνουν και ένα τεράστιο πακετο απο παρόμοιες αιτήσεις σε αναμονή! Αυτό είναι το παραμύθι τους για όποιον ζητάει καρτοκινητό. Άμα πεις εγώ θέλω συμβόλαιο, αμέσως θα βρουν sim. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου (edited) Ο πιο γρήγορος τρόπος για άμεση φορητότητα είναι να διαλέξεις cosmote neo. Και μόλις παραλάβεις πας σε όποιον πάροχο θες. Ούτε να παρακαλάς για sim ούτε τίποτα. Ο courier σε μια μέρα θα σου φέρει τη sim και όλα καλά. Το neo δεν έχει δέσμευση και του συμπεριφέρεται η cote σα να κάνεις συμβόλαιο. Edited 2 Ιουλίου by _NikitaS_ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου Εγώ δεν ξέρω τι λέτε εσείς, η δική μου εμπειρία δύο φορές που χρειάστηκε να κάνω φορητοτητα αριθμού στην Cosmote δεν είχα προβλήματα. Σε 2 ημέρες πήρα την sim, συνδέθηκα με το Cosmote id, ακολούθησα τις οδηγίες και σε λίγες ώρες ήμουν στο δίκτυο και στο Cosmote app. Το μυστικό πιστεύω ότι είναι ποιο cosmote id θα χρησιμοποιήσεις και εκεί που ζητάει κινητό τηλέφωνο να βάλεις το τηλέφωνο που έχεις στο id. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 10:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:23 πμ 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts