babis3g Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου το data 13.50 με 20db δεν νομίζω να αξίζει τέτοια τιμή, επίσης γιατί με 14.50 υπάρχει data απεριόριστα, εμένα δείχνει & τα 2 δηλαδή 13.50 με 20gb & 14.50 με unlimited data 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 33 minutes ago, babis3g said: το data 13.50 με 20db δεν νομίζω να αξίζει τέτοια τιμή, επίσης γιατί με 14.50 υπάρχει data απεριόριστα, εμένα δείχνει & τα 2 δηλαδή 13.50 με 20gb & 14.50 με unlimited data Ναι και σε μένα το εμφανίζει αλλά με τη σήμανση Offer και είναι μέχρι στις 25 Μαρτίου η προσφορά και όχι να το βάζεις κάθε μήνα. Εγώ τώρα έχω το diy και βάζω μόνο δεδομένα 7gb το μήνα και δίνω 10,50, ενώ με τα 13,5 θα έχω σχεδόν τριπλάσια δεδομένα με τα 20gb. 2 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzak Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Καλησπέρα, αγόρασα χθες νέο αριθμό Frog με το ετήσιο πακέτο (144€), αλλά στο σημείο που το χρειάζομαι για 5G router η Cosmote δεν έχει καθόλου σήμα. Η κοπελα στην frog που καλεσα το πρωι μου ειτε ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Δικαιούμαι υπαναχώρηση εντός 14 ημερών αν η αγορά έγινε αυτοπροσωπος στο καταστημα; Πώς μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματά μου λόγω αδυναμίας παροχής υπηρεσίας; Κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 35 minutes ago, manzak said: Καλησπέρα, αγόρασα χθες νέο αριθμό Frog με το ετήσιο πακέτο (144€), αλλά στο σημείο που το χρειάζομαι για 5G router η Cosmote δεν έχει καθόλου σήμα. Η κοπελα στην frog που καλεσα το πρωι μου ειτε ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Δικαιούμαι υπαναχώρηση εντός 14 ημερών αν η αγορά έγινε αυτοπροσωπος στο καταστημα; Πώς μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματά μου λόγω αδυναμίας παροχής υπηρεσίας; Κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ! Εγω στη θεση σου θα επικοινωνουσα με την κοσμοτε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzak Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 8 minutes ago, VIPdriver said: Εγω στη θεση σου θα επικοινωνουσα με την κοσμοτε. το εκανα ηδη και μου ειπαν οτι ενεργοποιησαν καποιες ρυθμισεις και να δοκιμασω ξανα αν τωρα εχω σημα,οποτε το απογευμα που ειμαι στον χωρο θα κανω παλι την προσπαθεια να δουμε αν γινει δουλεια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 2 minutes ago, manzak said: το εκανα ηδη και μου ειπαν οτι ενεργοποιησαν καποιες ρυθμισεις και να δοκιμασω ξανα αν τωρα εχω σημα,οποτε το απογευμα που ειμαι στον χωρο θα κανω παλι την προσπαθεια να δουμε αν γινει δουλεια Πριν πάρεις οποιαδήποτε προσφορα, σε οποιαδήποτε εταιρια, να ελεγχεις τι σημα εχεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzak Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 20 minutes ago, VIPdriver said: Πριν πάρεις οποιαδήποτε προσφορα, σε οποιαδήποτε εταιρια, να ελεγχεις τι σημα εχεις. εχεις δικιο δικο μου λαθος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Προγραμματίζει κανείς να ζητήσει επιστροφή υπολοίπου με αφορμή τις πρόσφατες τιμολογιακές αλλαγές που ετοιμάζονται να εφαρμοστούν (ή έχει κάνει παλιότερα); Λογικά αρκεί να γίνει φορητότητα και στη συνέχεια αίτημα επιστροφής, αλλά είπα να ρωτήσω και για τις εμπειρίες άλλων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 3 ώρες πριν, manzak said: Καλησπέρα, αγόρασα χθες νέο αριθμό Frog με το ετήσιο πακέτο (144€), αλλά στο σημείο που το χρειάζομαι για 5G router η Cosmote δεν έχει καθόλου σήμα. Η κοπελα στην frog που καλεσα το πρωι μου ειτε ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Δικαιούμαι υπαναχώρηση εντός 14 ημερών αν η αγορά έγινε αυτοπροσωπος στο καταστημα; Πώς μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματά μου λόγω αδυναμίας παροχής υπηρεσίας; Κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ! Στο πρωτο ζήτημα,οχι, δεν μπορείς να υπαναχωρήσεις, ακριβώς γιατί η αγορά έγινε από το κατάστημα. Για το 2ο, πολύ σωστά επικοινώνησες με την εταιρεία, όμως πρέπει να μας διευκρινίσεις τι ακριβώς εννοείς με τον όρο αδυναμία. Η κάρτα που πήρες είναι επί της ουσίας για χρήση σε τηλέφωνο, δεν πήρες sim για mobile internet. Άρα από τη στιγμή που υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας (τουλάχιστον 2g) και δυνατότητα παροχής ίντερνετ εστω απλο 4g, χλωμο το βλέπω να έχεις θετική απάντηση. Θα έλεγα να κοιτάξεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ μήπως μπορείς να το γυρίσεις σε 4g/4g+ και να δεις τι απόδοση έχει. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 3 ώρες πριν, manzak said: το εκανα ηδη και μου ειπαν οτι ενεργοποιησαν καποιες ρυθμισεις και να δοκιμασω ξανα αν τωρα εχω σημα,οποτε το απογευμα που ειμαι στον χωρο θα κανω παλι την προσπαθεια να δουμε αν γινει δουλεια Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) Όταν λέμε ότι το υπόλοιπο σε καρτοκινητό λήγει π.χ. 25 του μήνα, μέχρι πότε ακριβώς μπορούμε να βάλουμε χρήματα για να μη το χάσουμε; Edited 22 Μαρτίου by motoboots 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 2 minutes ago, motoboots said: Όταν λέμε ότι το υπόλοιπο σε καρτοκινητό λήγει π.χ. 25 του μήνα, μέχρι πότε ακριβώς μπορούμε να βάλουμε χρήματα για να μη το χάσουμε; Μέχρι εκείνη τη μέρα στις 23:59. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 3 ώρες πριν, cu2goup said: Μέχρι εκείνη τη μέρα στις 23:59. Σωστά, αλλά καλό είναι να μην περιμένεις μέχρι τελευταία στιγμή ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9t Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Ταξιδευει η κορη μου Σερβια και εχει whats up. Αν αγορασω πακετο ιντερνετ απο την εφαρμογη θα μπορει να το χρησιμοποιησει εκει ή πρεπει να κανω κατι αλλο μιας και η χωρα ειναι εκτος ΕΕ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) Τα προγράμματα cosmote tv, μέσω diy whatsapp, καταναλώνουν δεδομένα; Ή είναι όπως το παλιό καλό play now Unlimited που έδινε απεριόριστο youtube και streaming στα 14.90€; Edited 23 Μαρτίου by user_one 1 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) Καταναλωνουν δεδομένα κανονικά. Θεωρητικά (δεν το εχω κάνει) μπορεί να ενεργοποιηθεί σε αλλη συνδεση και όχι αναγκαστικά σε αυτή που έχεις. Το λέω αυτό γιατί δίνει κάποιο κωδικό ενεργοποίησης και μάλιστα λέει ότι αν δεν έχεις cosmote id μπορείς να φτιάξεις καινούργιο. Δεν ενεργοποιείται δηλαδή αυτόματα στη σύνδεση που έχεις. Edited 23 Μαρτίου by kmpatra 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Ερωτηματολόγιο (20/3) 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Mystery token 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου mystery token ήρθε & σε εμένα στα καλά καθούμενα , πως & αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 7 ώρες πριν, babis3g said: mystery token ήρθε & σε εμένα στα καλά καθούμενα , πως & αυτό 25 Μαρτίου 2 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) ευχαριστώ ΕDIT 26/3/26 μόλις το προσεξα ήταν στα sms πού λένε για 25η/3 ... 4.62.2 whatsup app updated Edited 26 Μαρτίου by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου μόλις αρέβαρε (επτανησιακό ιδίωμα βενετσιάνικη επιρροή) ... απεριόριστα 10 μέρες 3.9€... 5 μέρες 1.9€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Δεν άλλαξε ΑΚΟΜΑ η ανανέωση με 13€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Σύντομα θα εμφανιστούν τα νέα πακέτα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Σ'αυτή τη ρημαδοεφαρμογή (Whats up) υπάρχει τελικά πλοήγηση με μηδεν mb δεδομένων; Γιατί σε μηλόφωνο δεν έχω καταφέρει να τη κάνω να δουλέψει. Όπως επίσης η σελίδα του myinternet θα δουλέψει αλλά μετά από ώρα και μπορεί σε refresh να το χάσει πάλι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts