VIPdriver Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Ερωτηματολόγιο στο cosmote app 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Πρόκειται να ταξιδέψω στο Λουξεμβούργιο. Αν θυμάμαι καλά συνεχίζω να μπορώ να χρησιμοποιήσω το πακέτο παροχών που έχω κανονικά. Δεν χρειάζεται να προβώ σε κάποια άλλη ενέργεια, σωστά; 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Μπορεις να χρησιμοποιείς ότι είναι αγορασμένο. Δωρεάν παροχές δεν χρησιμοποιούνται στη Ε.Ε. π.χ reloadit. Επίσης από τα λεπτά ομιλίας μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα λεπτά προς όλους , λεπτά προς Whats Up δεν ισχύουν. Με τα λεπτά ομιλίας σε περιαγωγή στο Λοουξεμβούργο καλείς όλες τις χώρες της Ε.Ε και επιπλέον Αγγλία . Δηλαδή από το Λουξεμβουργο μπορεις να καλέσεις Ιταλία , Πολωνία , Κύπρο κ.τ.λ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 35 minutes ago, Vasileios said: Μπορεις να χρησιμοποιείς ότι είναι αγορασμένο. Δωρεάν παροχές δεν χρησιμοποιούνται στη Ε.Ε. π.χ reloadit. Επίσης από τα λεπτά ομιλίας μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα λεπτά προς όλους , λεπτά προς Whats Up δεν ισχύουν. Με τα λεπτά ομιλίας σε περιαγωγή στο Λοουξεμβούργο καλείς όλες τις χώρες της Ε.Ε και επιπλέον Αγγλία . Δηλαδή από το Λουξεμβουργο μπορεις να καλέσεις Ιταλία , Πολωνία , Κύπρο κ.τ.λ. Άψογα. Σε ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Έχω ένα νούμερο whatsapp εδώ και ένα χρόνο. Επρεπε να βάλω χρήματα χθες για να μην απενεργοποιηθεί αλλά ξεχάστηκα. Ξέρει κανείς τι παίζει με την επαν-ενεργοποίηση αριθμού στο whatsapp. Δεν βρήκα στην εφαρμογή και στην ιστοσελίδα πουθενά εξυπηρετηση πελατών. Μπήκα στην εφαρμογή Cosmote έγραψα εκεί στον ψηφιακό βοηθό, και μου είπε ότι με συνδέει με εκπρόσωπο. Τελικά με συνέδεσε με Κάιρο γιατί δεν εμφανίστηκε΄ποτέ κάποιος στην συνομιλία.΄ ΥΓ. Ξέρω ότι με 3€ παίρνω νέο νούμερο αλλά θα προτιμούσα να κρατήσω αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου (edited) Εχει απενεργοποιηθεί η κάρτα sim και ο αριθμός όταν καλείς λέει ότι δεν υπάρχει, σωστά? Μπορείς να πας με την κάρτα sim στο κατάστημα και να ζητήσεις να στην ενεργοποιήσουν εκ νέου, έχεις περιθώριο 6 μηνών. Edited 12 Φεβρουαρίου by kmpatra 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 1 hour ago, opmgls said: Έχω ένα νούμερο whatsapp εδώ και ένα χρόνο. Επρεπε να βάλω χρήματα χθες για να μην απενεργοποιηθεί αλλά ξεχάστηκα. Ξέρει κανείς τι παίζει με την επαν-ενεργοποίηση αριθμού στο whatsapp. Δεν βρήκα στην εφαρμογή και στην ιστοσελίδα πουθενά εξυπηρετηση πελατών. Μπήκα στην εφαρμογή Cosmote έγραψα εκεί στον ψηφιακό βοηθό, και μου είπε ότι με συνδέει με εκπρόσωπο. Τελικά με συνέδεσε με Κάιρο γιατί δεν εμφανίστηκε΄ποτέ κάποιος στην συνομιλία.΄ ΥΓ. Ξέρω ότι με 3€ παίρνω νέο νούμερο αλλά θα προτιμούσα να κρατήσω αυτό. Ξέρω αντίστοιχη περίπτωση που γνωστός ζήτησε να του εκχωρηθεί ξανά ο ληγμένος αριθμός, με την ταυτότητά του, σε κατάστημα του παρόχου. Πήρε απλά ένα νέο καρτοκινητό με τους ισχύοντες όρους. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, opmgls said: Έχω ένα νούμερο whatsapp εδώ και ένα χρόνο. Επρεπε να βάλω χρήματα χθες για να μην απενεργοποιηθεί αλλά ξεχάστηκα. Ξέρει κανείς τι παίζει με την επαν-ενεργοποίηση αριθμού στο whatsapp. Δεν βρήκα στην εφαρμογή και στην ιστοσελίδα πουθενά εξυπηρετηση πελατών. Μπήκα στην εφαρμογή Cosmote έγραψα εκεί στον ψηφιακό βοηθό, και μου είπε ότι με συνδέει με εκπρόσωπο. Τελικά με συνέδεσε με Κάιρο γιατί δεν εμφανίστηκε΄ποτέ κάποιος στην συνομιλία.΄ ΥΓ. Ξέρω ότι με 3€ παίρνω νέο νούμερο αλλά θα προτιμούσα να κρατήσω αυτό. Λογικά μπορείς να κάνεις ανανέωση στον αριθμό. Στο cosmote app βλέπω ληγμένο αριθμό δικό μου στον οποίο μπορώ να κάνω ανανέωση. 3 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Αυτό μάλλον συμβαίνει μεταξύ 12ου και 13ου μήνα. Έχεις περάσει τον 13ο? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου (edited) 4 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Λογικά μπορείς να κάνεις ανανέωση στον αριθμό. Στο cosmote app βλέπω ληγμένο αριθμό δικό μου στον οποίο μπορώ να κάνω ανανέωση. Υπήρχε ημερομηνία στην εφαρμογή που έγραφε "ενεργό μέχρι 11/02". Ξεχάστηκα και μετά από 12 ώρες από την λήξη δεν με αφηνε να βάλω χρήματα. 2 ώρες πριν, kmpatra said: Αυτό μάλλον συμβαίνει μεταξύ 12ου και 13ου μήνα. Έχεις περάσει τον 13ο? Δεν θυμάμαι αν έχουν κλείσει 12 ή 13 μήνες από την ενεργοποίηση. Νόμιζα ότι ήταν 12 αλλά τωρα που προσπαθω να ανακαλέσω τα γεγονότα τότε που ενεργοποίησα την sim, πολύ πιθανόν 11/02 να έκλεισαν 13 μήνες. Γενικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έγραψα αίτημα στην φόρμα επικοινωνίας. Για να δούμε αν θα ασχοληθούν. Αμα περάσει κάνα 10ημερο και δεν απαντήσουν θα πάω σε κατάστημα Cosmote να δω εκεί τι θα μου πουν. Δευτερεύον νούμερο ήταν οπότε αν δεν γίνει κάτι θα πάρω νέο. Θα προτιμούσα να κρατήσω αυτό βέβαια. Edited 13 Φεβρουαρίου by opmgls 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Δώρο λόγω της Καθαράς Δευτέρας θα δώσουν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, GREGORYMO said: Δώρο λόγω της Καθαράς Δευτέρας θα δώσουν? μισό κιλό ταραμοσαλάτα . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου από το ΒΟΧ offer 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, andreas545 said: Το δώρο εδόθη λίγο νωρίτερα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Δώρο mystery token... Απεριόριστα data για 3 ημέρες 3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, sou_d said: Δώρο mystery token... Απεριόριστα data για 3 ημέρες Αφορά μόνο το watch up? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, GREGORYMO said: Αφορά μόνο το watch up? Τα mystery tokens είναι μόνο what's up. Για φρογκ παίζει ερωτηματολόγιο στο cosmote app. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Τα mystery tokens είναι μόνο what's up. Για φρογκ παίζει ερωτηματολόγιο στο cosmote app. Το ξέρω. Το βαπτίζει απλά δώρο η λέει ΛΟΓΩ καθαρά Δευτέρα? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 1 hour ago, GREGORYMO said: Το ξέρω. Το βαπτίζει απλά δώρο η λέει ΛΟΓΩ καθαρά Δευτέρα? Δεν πρόσεξα κάτι για καθαρά Δευτέρα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου (edited) On 17/2/2026 at 3:41 ΜΜ, GREGORYMO said: Το ξέρω. Το βαπτίζει απλά δώρο η λέει ΛΟΓΩ καθαρά Δευτέρα? σε μήνυμα τεξ το λέει σαν δώρο γιά το 3μερο (γιά αυτό δίνουν 3 μέρες) άρα μέσα & η Καθαρά Edited 19 Φεβρουαρίου by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου ΘEΛEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ AΣTAMATHTA; AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 30 MEPEΣ ME 14,5€. ENEPΓOΠOIHΣE EΔΩ https://wup.go.link/feb_unl_data. PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr Από 13,50€ πήγαμε στα 14,50€.. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου (edited) δεν μου ηρθε ακόμα αυτό με τα 14.5€ ... μόνο 20GB δωρο με κάθε unlimited πακέτο και χτες πήρε αναβάθμιση το app σε 4.61.2 Edited 19 Φεβρουαρίου by babis3g 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, babis3g said: δεν μου ηρθε ακόμα αυτό με τα 14.5€ ... μόνο 20GB δωρο με κάθε unlimited πακέτο Αφορά όλους τους συνδρομητές. 5 ώρες πριν, elkons said: ΘEΛEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ AΣTAMATHTA; AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 30 MEPEΣ ME 14,5€. ENEPΓOΠOIHΣE EΔΩ https://wup.go.link/feb_unl_data. PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr Από 13,50€ πήγαμε στα 14,50€.. Έβγαλαν απλά τον κόφτη που είχαν βάλει στα μηνιαία απεριόριστα το καλοκαίρι. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου (edited) ευχαριστώ...οχι δεν νομιζω να ειναι για ολους, εγώ δεν το εχω, μονο 2 φορες εμφανιζει δωρεαν 20gb data για 30 μερες, στο ένα λέει "μόνο γιά σένα" επίσης στο web whats up απο κανονικό pc δεν το έχουν & εκει δειχνει μόνο τα 20gb δωρεάν αν βαλω χειροκίνητα τον συνδεσμο πού δίνεις με τα 14.5€ βγάζει απλά στο wup app κεντρική σελίδα ισως βγάλω & ξανα βάλω το whatsup app μήπως έχει κολλήσει με τόσες αναβαθμίσεις πού έκαναν ξανα έβαλα το app πάλι τίποτα τελικά ηρθε μήνυμα πριν λίγο & εμφανίστηκε στο whatsup 👍 ευχαριστούμε Edited 20 Φεβρουαρίου by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts