Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 46,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα. Πρόκειται να ταξιδέψω στο Λουξεμβούργιο. Αν θυμάμαι καλά συνεχίζω να μπορώ να χρησιμοποιήσω το πακέτο παροχών που έχω κανονικά. Δεν χρειάζεται να προβώ σε κάποια άλλη ενέργεια, σωστά;

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Μπορεις να χρησιμοποιείς ότι είναι αγορασμένο. Δωρεάν παροχές δεν χρησιμοποιούνται στη Ε.Ε. π.χ reloadit. 

Επίσης από τα λεπτά ομιλίας μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα λεπτά προς όλους  , λεπτά προς Whats Up δεν ισχύουν. 

Με τα λεπτά ομιλίας σε περιαγωγή στο Λοουξεμβούργο  καλείς όλες τις χώρες της Ε.Ε και επιπλέον Αγγλία . 

Δηλαδή από το Λουξεμβουργο μπορεις να καλέσεις Ιταλία , Πολωνία , Κύπρο κ.τ.λ. 

35 minutes ago, Vasileios said:

Μπορεις να χρησιμοποιείς ότι είναι αγορασμένο. Δωρεάν παροχές δεν χρησιμοποιούνται στη Ε.Ε. π.χ reloadit. 

Επίσης από τα λεπτά ομιλίας μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα λεπτά προς όλους  , λεπτά προς Whats Up δεν ισχύουν. 

Με τα λεπτά ομιλίας σε περιαγωγή στο Λοουξεμβούργο  καλείς όλες τις χώρες της Ε.Ε και επιπλέον Αγγλία . 

Δηλαδή από το Λουξεμβουργο μπορεις να καλέσεις Ιταλία , Πολωνία , Κύπρο κ.τ.λ. 

Άψογα. Σε ευχαριστώ πολύ. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Έχω ένα νούμερο whatsapp εδώ και ένα χρόνο. Επρεπε να βάλω χρήματα χθες για να μην απενεργοποιηθεί αλλά ξεχάστηκα.
Ξέρει κανείς τι παίζει με την επαν-ενεργοποίηση αριθμού στο whatsapp. Δεν βρήκα στην εφαρμογή και στην ιστοσελίδα πουθενά εξυπηρετηση πελατών. Μπήκα στην εφαρμογή Cosmote έγραψα εκεί στον ψηφιακό βοηθό, και μου είπε ότι με συνδέει με εκπρόσωπο. Τελικά με συνέδεσε με Κάιρο γιατί δεν εμφανίστηκε΄ποτέ κάποιος στην συνομιλία.΄
ΥΓ. Ξέρω ότι με 3€ παίρνω νέο νούμερο αλλά θα προτιμούσα να κρατήσω αυτό.

Εχει απενεργοποιηθεί η κάρτα sim και ο αριθμός όταν καλείς λέει ότι δεν υπάρχει, σωστά? Μπορείς να πας με την κάρτα sim στο κατάστημα και να ζητήσεις να στην ενεργοποιήσουν εκ νέου, έχεις περιθώριο 6 μηνών.

Edited by kmpatra

1 hour ago, opmgls said:

Έχω ένα νούμερο whatsapp εδώ και ένα χρόνο. Επρεπε να βάλω χρήματα χθες για να μην απενεργοποιηθεί αλλά ξεχάστηκα.
Ξέρει κανείς τι παίζει με την επαν-ενεργοποίηση αριθμού στο whatsapp. Δεν βρήκα στην εφαρμογή και στην ιστοσελίδα πουθενά εξυπηρετηση πελατών. Μπήκα στην εφαρμογή Cosmote έγραψα εκεί στον ψηφιακό βοηθό, και μου είπε ότι με συνδέει με εκπρόσωπο. Τελικά με συνέδεσε με Κάιρο γιατί δεν εμφανίστηκε΄ποτέ κάποιος στην συνομιλία.΄

Ξέρω αντίστοιχη περίπτωση που γνωστός ζήτησε να του εκχωρηθεί ξανά ο ληγμένος αριθμός, με την ταυτότητά του, σε κατάστημα του παρόχου. Πήρε απλά ένα νέο καρτοκινητό με τους ισχύοντες όρους.

8 ώρες πριν, opmgls said:

Λογικά μπορείς να κάνεις ανανέωση στον αριθμό. Στο cosmote app βλέπω ληγμένο αριθμό δικό μου στον οποίο μπορώ να κάνω ανανέωση.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

Αυτό μάλλον συμβαίνει μεταξύ 12ου και 13ου μήνα. Έχεις περάσει τον 13ο?

4 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Λογικά μπορείς να κάνεις ανανέωση στον αριθμό. Στο cosmote app βλέπω ληγμένο αριθμό δικό μου στον οποίο μπορώ να κάνω ανανέωση.

Υπήρχε ημερομηνία στην εφαρμογή που έγραφε "ενεργό μέχρι 11/02". Ξεχάστηκα και μετά από 12 ώρες από την λήξη δεν με αφηνε να βάλω χρήματα.

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Αυτό μάλλον συμβαίνει μεταξύ 12ου και 13ου μήνα. Έχεις περάσει τον 13ο?

Δεν θυμάμαι αν έχουν κλείσει 12 ή 13 μήνες από την ενεργοποίηση. Νόμιζα ότι ήταν 12 αλλά τωρα που προσπαθω να ανακαλέσω τα γεγονότα τότε που ενεργοποίησα την sim, πολύ πιθανόν 11/02 να έκλεισαν 13 μήνες.

Γενικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έγραψα αίτημα στην φόρμα επικοινωνίας. Για να δούμε αν θα ασχοληθούν.
Αμα περάσει κάνα 10ημερο και δεν απαντήσουν θα πάω σε κατάστημα Cosmote να δω εκεί τι θα μου πουν.
Δευτερεύον νούμερο ήταν οπότε αν δεν γίνει κάτι θα πάρω νέο. Θα προτιμούσα να κρατήσω αυτό βέβαια.

Edited by opmgls

6 minutes ago, GREGORYMO said:

Αφορά μόνο το watch up?

Τα mystery tokens είναι μόνο what's up. Για φρογκ παίζει ερωτηματολόγιο στο cosmote app. 

1 minute ago, VIPdriver said:

Τα mystery tokens είναι μόνο what's up. Για φρογκ παίζει ερωτηματολόγιο στο cosmote app. 

Το ξέρω.

Το βαπτίζει απλά δώρο η λέει ΛΟΓΩ καθαρά Δευτέρα?

1 hour ago, GREGORYMO said:

Το ξέρω.

Δεν πρόσεξα κάτι για καθαρά Δευτέρα 

On 17/2/2026 at 3:41 ΜΜ, GREGORYMO said:

Το ξέρω.

σε μήνυμα τεξ το λέει σαν δώρο γιά το 3μερο (γιά αυτό δίνουν 3 μέρες) άρα μέσα & η Καθαρά

Edited by babis3g

ΘEΛEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ AΣTAMATHTA; AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 30 MEPEΣ ME 14,5€. ENEPΓOΠOIHΣE EΔΩ https://wup.go.link/feb_unl_data.

PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr

Από 13,50€ πήγαμε στα 14,50€.. 

δεν μου ηρθε ακόμα αυτό με τα 14.5€ ... μόνο 20GB δωρο με κάθε unlimited πακέτο

και χτες πήρε αναβάθμιση το app σε 4.61.2

Edited by babis3g

5 ώρες πριν, babis3g said:

δεν μου ηρθε ακόμα αυτό με τα 14.5€ ... μόνο 20GB δωρο με κάθε unlimited πακέτο

q3dJcyN.md.jpg

Αφορά όλους τους συνδρομητές.

5 ώρες πριν, elkons said:

ΘEΛEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ AΣTAMATHTA; AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 30 MEPEΣ ME 14,5€. ENEPΓOΠOIHΣE EΔΩ https://wup.go.link/feb_unl_data.

PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr

Από 13,50€ πήγαμε στα 14,50€.. 

Έβγαλαν απλά τον κόφτη που είχαν βάλει στα μηνιαία απεριόριστα το καλοκαίρι. 

ευχαριστώ...οχι δεν νομιζω να ειναι για ολους, εγώ δεν το εχω, μονο 2 φορες εμφανιζει δωρεαν 20gb data για 30 μερες, στο ένα λέει "μόνο γιά σένα" 

επίσης στο web whats up απο κανονικό pc δεν το έχουν & εκει δειχνει μόνο τα 20gb δωρεάν

αν βαλω χειροκίνητα τον συνδεσμο πού δίνεις με τα 14.5€ βγάζει απλά στο wup app κεντρική σελίδα

ισως βγάλω & ξανα βάλω το whatsup app μήπως έχει κολλήσει με τόσες αναβαθμίσεις πού έκαναν

ξανα έβαλα το app πάλι τίποτα

τελικά ηρθε μήνυμα πριν λίγο & εμφανίστηκε στο whatsup 👍

ευχαριστούμε

Edited by babis3g