Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχτές στη Νέα Φιλαδέλφεια, πλάι από το Άλσος, έπιασα αυτή τη ταχύτητα. 

Screenshot_20251116-173832.png

• Απαντήσεις 47χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

3 minutes ago, _NikitaS_ said:

Προχτές στη Νέα Φιλαδέλφεια, πλάι από το Άλσος, έπιασα αυτή τη ταχύτητα. 

Screenshot_20251116-173832.png

Με καρτοκινητό; 😨

Απλα καλύτερα τις μετρήσεις στο 5GNR να τις ανεβάζετε. (Φιλικά και στους 2 🙂)

1 minute ago, elkons said:

Με καρτοκινητό; 😨

Απλα καλύτερα τις μετρήσεις στο 5GNR να τις ανεβάζετε. (Φιλικά και στους 2 🙂)

Ναι με καρτοκινητο what's up. Ώρα περίπου 15:00. Σε συσκευή google pixel 9 Pro xl, με φυσική κάρτα cosmote και esim δεύτερη vodafone cu. 

Καλημέρα, παρήγγειλα online την κάρτα sim του what's up ζητώντας φορητότητα για να κρατήσω το νούμερό μου. Μου έχει έρθει η κάρτα εδώ και μια εβδομάδα αλλά δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω ακόμη. Πρέπει η προηγούμενη εταιρεία μου (vodafone) να προχωρήσει το αίτημα; Πόσες ημέρες κάνει περίπου να γίνει η αλλαγή;

5 minutes ago, Loutrikan said:

Καλημέρα, παρήγγειλα online την κάρτα sim του what's up ζητώντας φορητότητα για να κρατήσω το νούμερό μου. Μου έχει έρθει η κάρτα εδώ και μια εβδομάδα αλλά δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω ακόμη. Πρέπει η προηγούμενη εταιρεία μου (vodafone) να προχωρήσει το αίτημα; Πόσες ημέρες κάνει περίπου να γίνει η αλλαγή;

Εσύ τη διαδικασία μέσω του app με την ταυτότητα και τη selfie την έχεις κάνει;;

Μόλις βάζω τον αριθμό barcode που ζητάει, δεν μου τον δέχεται και δεν μπορώ να προχωρήσω

1 minute ago, Loutrikan said:

Μόλις βάζω τον αριθμό barcode που ζητάει, δεν μου τον δέχεται και δεν μπορώ να προχωρήσω

Κάλεσε στην εξυπηρέτηση στο 13888.

Κάλεσα και μου είπαν ότι πρέπει η Vodafone να κόψει πρώτα το σήμα για να ενεργοποιήσω την νέα sim αλλά δεν εμπιστεύομαι και πολύ τις απαντήσεις τους

Edited by Loutrikan

6 minutes ago, Loutrikan said:

Κάλεσα και μου είπαν ότι πρέπει η Vodafone να κόψει πρώτα το σήμα για να ενεργοποιήσω την νέα sim αλλά δεν εμπιστεύομαι και πολύ τις απαντήσεις τους

Κάτσε να τα πάρουμε με τη σειρά..

Εσύ έχεις κάνει τη διαδικασία ξανά από τη στιγμή που πήρες την κάρτα σιμ της Cosmote στα χέρια σου; Αν την έκανες μία φορά, σίγουρα δεν μπορείς να την ξανακάνεις οπότε και δεν δέχεται το barcode.

Αν δεν την έχεις κάνει τη διαδικασία, τότε δεν στέκουν αυτά που λένε στην εξυπηρέτηση.

Την έχεις κάνει ή όχι;

Δεν την έχω ξανακάνει. Τα βήματα που ακολούθησα είναι: αφού παρέλαβα την κάρτα, μπήκα στην εφαρμογή what's up και σκάναρα το barcode που δεν μου το δέχτηκε. Στην συνέχεια πήρα την εξυπηρέτηση, τους είπα για το barcode ότι δεν το δέχεται και μου είπαν αυτά που είπα παραπάνω...

12 minutes ago, Loutrikan said:

Δεν την έχω ξανακάνει. Τα βήματα που ακολούθησα είναι: αφού παρέλαβα την κάρτα, μπήκα στην εφαρμογή what's up και σκάναρα το barcode που δεν μου το δέχτηκε. Στην συνέχεια πήρα την εξυπηρέτηση, τους είπα για το barcode ότι δεν το δέχεται και μου είπαν αυτά που είπα παραπάνω...

Αν δεν το δέχτηκε ποτέ όπως λες, δεν έχει ολοκληρωθεί η αίτηση φορητότητας. Έπεσες σε άσχετο στην εξυπηρέτηση. Πάρε ξανά και εξήγησε πως δεν έχεις κάνει τη διαδικασία και ζήτα να σε βοηθήσουν που δεν δέχεται το barcode.

Edited by cu2goup

45 minutes ago, Loutrikan said:

Το έχω πάθει και εγώ πριν 1 μήνα έκανα παραγγελία και μου έλεγαν συνέχεια ότι θα το φτιάξουν, εν τέλη παράγγειλα καινούργια καρτα και προχώρησε απλα δεν πέρασαν το barcode στο σύστημα όταν σου έστειλαν τη καρτα και γιαυτό δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις 

15 minutes ago, spoukos said:

Το έχω πάθει και εγώ πριν 1 μήνα έκανα παραγγελία και μου έλεγαν συνέχεια ότι θα το φτιάξουν, εν τέλη παράγγειλα καινούργια καρτα και προχώρησε απλα δεν πέρασαν το barcode στο σύστημα όταν σου έστειλαν τη καρτα και γιαυτό δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις 

Καλά και πλήρωσες δύο φορές το 3€;;

1 ώρα πριν, Loutrikan said:

Μου το έκανε κι εμένα περισυ. Προσπάθησα 5 φορές τζιφος. Μετά πήγα στην εφαρμογή της κοσμοτέ και έγινε με την μία.

Είναι αστοχία λογισμικού. Κάνε εναλλαγή στις εφαρμογές μέχρι να πετύχει. Ελπίζω να έχεις σκαναρει το QR code και όχι να βάζει χειροκίνητα τον αριθμό.

15 minutes ago, Konsta_ntina said:

Ελπίζω να έχεις σκαναρει το QR code και όχι να βάζει χειροκίνητα τον αριθμό.

Εντάξει εγώ τον έχω βάλει και χειροκίνητα και δεν είχε διαφορά το δέχτηκε κανονικά..

17 minutes ago, Konsta_ntina said:

Μου το έκανε κι εμένα περισυ. Προσπάθησα 5 φορές τζιφος. Μετά πήγα στην εφαρμογή της κοσμοτέ και έγινε με την μία.

Είναι αστοχία λογισμικού. Κάνε εναλλαγή στις εφαρμογές μέχρι να πετύχει. Ελπίζω να έχεις σκαναρει το QR code και όχι να βάζει χειροκίνητα τον αριθμό.

Εμένα δε το δεχόταν από καμιά εφαρμογή έλεγε ότι δεν είναι έγκυρο όσο και αν προσπαθούσα και αναγκαστικά πήρα καινούρια σιμ

18 minutes ago, cu2goup said:

Έπρεπε να το κυνηγήσεις τουλάχιστον να σου επιστρέψουν το 3€ το ένα.

Το κυνήγησα αλλα συνέχεια έλεγαν ότι θα προωθήσουν το αίτημα μου μεχρι που βαρέθηκα να ασχολούμαι άλλο. Φυσικά και δε με ενημέρωσαν ποτέ για την εξέλιξη 

Κι εγώ είχα το ίδιο θέμα, δεν με ξανακάλεσαν. Είδα όμως ότι έλεγε στην ετικέτα postpaid. Tην εκανα σε κατάστημα τελικά και μου έδωσαν και τα 25 gb.

Edited by Lyricmyth19

Πότε δε μου έχει δουλέψει σωστά με σκανάρισμα του ραβδοκώδικα η διαδικασία. Πάντα τον εισάγω χειροκίνητα και όλα ok.

22 ώρες πριν, Loutrikan said:

Σκάναρες χειροκίνητα τον κωδικό της κάρτας; 

Γενικώς, αν δε δοκιμάζετε να σκανάρετε χειροκίνητα τον κωδικό, κακώς νομίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη sim.

On 15/11/2025 at 10:28 ΠΜ, GREGORYMO said:

Ενδιαφέρον 

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά δε μου πιστώθηκαν τα δωρεάν data...

Edited by Serafeim1981

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

μιλησα κι εγω στο Messenger μαζι τους και μου ειπαν οτι δεν εδωσαν γιατι πηρε ο αριθμος στη 1/11 και στις 6/11,

δεν εκατσα και να το τσεκαρω βεβαια

On 17/11/2025 at 2:25 ΜΜ, spoukos said:

Εμένα δε το δεχόταν από καμιά εφαρμογή έλεγε ότι δεν είναι έγκυρο όσο και αν προσπαθούσα και αναγκαστικά πήρα καινούρια σιμ

Το κυνήγησα αλλα συνέχεια έλεγαν ότι θα προωθήσουν το αίτημα μου μεχρι που βαρέθηκα να ασχολούμαι άλλο. Φυσικά και δε με ενημέρωσαν ποτέ για την εξέλιξη 

Έχω πάρει 6 φορές και δεν βγάζω κι εγώ άκρη, είπαν θα με καλέσουν μόλις λυθεί το θέμα αλλά δεν το βλέπω. Μου είπαν οτι ίσως χρειαστεί να αγοράσω καινούρια sim και να μου πιστώσουν το ποσό.

Έχω δοκιμάσει και από τα δύο application, της cosmote και της what's app, και με τους δύο τρόπους (χειροκίνητα και σκανάροντας το barcode).

Γνωρίζει κανείς αν το mystery token 1gb για 3 μέρες στο εξωτερικό ισχύει για χώρες εκτός Ε.Ε; Δεν γράφει στις πληροφορίες 

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 minute ago, rs280ps said:

Γνωρίζει κανείς αν το mystery token 1gb για 3 μέρες στο εξωτερικό ισχύει για χώρες εκτός Ε.Ε; Δεν γράφει στις πληροφορίες 

Εαν δεν γραφει, λογικα θα λεει σε σμσ οταν το ενεργοποιήσεις (μπορεί κ οχι)

2 minutes ago, rs280ps said:

Screenshot-20251119-135938-WHAT-S-UP.jpg

Just now, VIPdriver said:

Εαν δεν γραφει, λογικα θα λεει σε σμσ οταν το ενεργοποιήσεις (μπορεί κ οχι)

Οχι δε στέλνει SMS χώρες. Πριν την ενεργοποίηση λέει πληροφορίες.